Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 11:54
- Nahlásit

cernej caj
co konkretne mas na mysli, jestli neco takovyho ?
jj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 11:59
- Nahlásit

birma
a nevis, jak se to nosi naplneny na zadech? mam prave strach aby to bylo pouzitelny...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 12:07
- Nahlásit

cernej caj
já ho nemám, ale jedna zákaznice říkala, že překvapivě dobrý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 12:11
- Nahlásit

birma
ja bych v tom prave chtela nosit tak cca 6kg a aby se to pekne nosilo po meste

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 12:21
- Nahlásit

cernej caj
ma k tomu fotoaparat kterym to takhle muze vyfotit

jojo, jasný, člověk cvaká, nemusí nad ničím přemýšlet , cvaká cvaká a pak vybere.

Maya

nojo Rumicek uz potrebuje toho partaka aby mu ukazoval ze to umi

v tomto bodě Rumajzl rozhodně není Hujer toho typu, co si řekne, hele, tak vono vůbec vo nic nejde, tak já taky do toho jdu...... když jsme cvčili uchočištění (protože uši néééééééééé), tak to jsem mohla Bubrdli vyčistit klidně všechny otvory co šlo a stejně se z něj stala pára nad hrncem . Je to vižla, je to pindik = booojim se vo sebe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 12:29
- Nahlásit

PetraK
prave musi nad tim premyslet ale technicky to ten fotak da. tam kde to neda fotak nema smysl nad tim dumat a jen cvakat a vybrat

no ale treba neni pindik jako pindik

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 12:31
- Nahlásit

cernej caj

ee, tak ne, že by to bylo jen bezduchý cvakání, sem to blbě napsala, jen prostě že s dobrým foťákem prostě jedeš a jedeš jinak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 13:07
- Nahlásit

venku krasne, na zitra predpoved taky krasne, budu si muset na prochajdu privstat abych se neupekla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 14:18
- Nahlásit

a začala mi dovolenáááá

Sleduju předpověď počasí na Fort Williams. Na Norech. Předevčírem mělo příští pátek lejt. Hrozně. Podle včerejší předpovědi mělo svítit slůňo a být jedenadvacet stupňů. Podle dnešní má pršet. Je mi to jasný - počasí se tam rychle střídá - a trefit se deset dní dopředu je nemožné. Divím se, že vůbec tyto výhledy uveřejňují
JInak počasí neřeším - dá se očekávat, že občas zmokneme. Topení snad domek má. Dvoje boty mít budu - a stejně je často v plánu přechod bažinky či odlivu... tudíž i vlhké botky brzy zase budou mokré botky... Jen je to takový sport - vyjde pátek (plánována nejdelší výlet po horách) hezký či ohavný...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 14:24
- Nahlásit

Xerxová
uzivej si ji! a zitra frnk?

nicmene urcite bude dost krasnych dnu moc si to uzijte, pohodlnou cestu a budu se tesit pak na povidani a foky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 14:47
- Nahlásit

čaj žádný frnkkk - zítra pohodové Jizerky, v neděli doprat a dožehlit. V pondělí veterina a předbalení a asi posekání zahrady, v úterý mazanec, řízky, skorozabalení, úklid baráku a až ve středu se vyráží. Klídeček a pohodička... Ještě jabková povidla bych měla udělat. A u našich se několikrát otočit (taťka včera zase upadnul - ach jo - ale lepší je, že chodí (nemohl mít hůl, neb si nesl na zahradu kafe a lžičku a polštářek pod zadek...) , než kdyby zůstal apatický...
Když už tu dovolenou musím vybrat, tak proč si ji nevzít i před (a i po na vybalení a vyprání) a odjet v klidu, že nemám žádné resty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 14:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
ahaaa tak to je jeste casu dost

tak a huraaa k veterinari, nastesti jim tam dneska vypadl pes, takze se ferinka dostala "tak brzo" na radu

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 14:54
- Nahlásit

Xerxová

dovolenáááá

Sem chtěl psát - užijte si to, ale koukám dál, že ešče času dost, no každopádně si užij volníčko a přípravy.

cernej caj
jsem zvědavá na report. dostanu se k němu až v pondělí, tak držím palce.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 14:59
- Nahlásit

PetraK pokud máš ohaří návštěvu, kterou znám, tak ji pozdravuj. Užijte si klidový víkend.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 14:59
- Nahlásit

PetraK
diky moooc si to uzijte s navstevou i pak bez ni

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 15:00
- Nahlásit

Xerxová

PetraK pokud máš ohaří návštěvu, kterou znám, tak ji pozdravuj. Užijte si klidový víkend.

znáš, znáš. , pozdravy pochopitelně vyřídíim.

cernej caj
já teď ani nezaregistrovala - kulhá i dál nebo to byla "jen" jednorázová záležitost?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 15:13
- Nahlásit

cernej caj
pak hned napiš!

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 15:22
- Nahlásit

Jsem ydyjot. Nikdo jinej nenabídne dětem, že jim vystříhá zalaminované postavičky z ledového království .
A syn je hysterik. V krabici byl místo mlíka (které tam čekal) džus. Tak tu teď brčí. Asi oplakává mlíko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 18:17
- Nahlásit

kachna
protoze nikdo jinej nevi co to je

tak ferinkohlasani : prst akorat "spatnej" asi ze spatne slapla nebo na neco ostryho, tak ze klidovej rezim a dostala neco proti bolesti, a zedo 14 dnu by to melo byt ok. noha sama o sobe pohodicka, ale pamatoval si ji, hned se prej ptal, kde ma obvaz tak su rada ze je vylouceny cokoli horsiho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 18:35
- Nahlásit

čaj tak to je fajn, že je to jen drobnost, která brzy odezní

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 18:37
- Nahlásit

cernej caj
To jsou skvělý zprávy!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 19:11
- Nahlásit

Xerxová birma
jojo, konecne sme mohli zacit jezdit na vandry a natrenovat si pred DT sezonou na pristi rok

ale je to mooooc dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 19:41
- Nahlásit

cernej caj
tak to je super, ze to není nic vázného
Xerxová
tak to si pěkně uzijete, takhle volno pred i po musí bejt super

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 05:49
- Nahlásit

Mám dotaz
Kamarádka má neteřinku (15), neteřinka má kratší nohu (asi po úraze) a následkem toho silnou skoliozu.
Je to příležitost pro dornovku?
Pokud ano, netušíte o někom dobrém ideálně na Mělníce, v úvahu teoreticky připadá ještě Mšeno, Neratovice. Praha je asi nereálná, ale kdyby bylo něco na P8, tak možná?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 07:52
- Nahlásit

kachna_
podle me urcite - cviky na srovnani delky choditel, porovnani patere atd atd, urcite by to aspon trochu pomohlo. jinak to budou muset poradit spis birma atd...
+ se optat i na cviceni S-M systemu, ktery by mohlo obecne pomoct (takovy zdravotni cviceni, ktery by napomohlo posilovat spravny svaly)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 12:16
- Nahlásit

tak jsme byli přes 4 hodiny v lese "za humny". Houby teď moc nerostou, lidí v lese málo ... a tak jsme se těšili na poklidnou procházku, kdy se nebudu muset moc ohlížet na mamuta. A on velký závod orienťáků nad Fojtkou... Naštěstí jsme po chvilce zmizeli z trasy závodů... neb Night chtěl taky běhat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 12:30
- Nahlásit

jen mě naštvalo, že vyhlídku do zatopeného lomu v Zaječím Dole kvůli závodníkům obehnali červenobílou páskou - prý aby si některý nespletl směr Takže fakt fotogenický zážitek... a přitom spadnout tam by bylo umění...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:06
- Nahlásit

všichni spí ?? Kde je kdo ?? Venku je tma...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:18
- Nahlásit

Já jsem tady, akorát jsme byli taky na procházce a fotil zase synovec, takze asi z 200 fotek vybírám ty pouizitelný na fb, pak sem hodím odkaz
Loki byl mega hodnej, i v lese, zaplaval si prvně na volno, ale naštěstí fakt není magor, zaplave si jedno dvě kolečka kousek od brehu a leze ven, takze v pohodě, amok ho chytil jen jednou a az na zpáteční cestě, takze uz asi neměl moc sil a rychle ho to prešlo
sem zvědavá kdy mi teda zase utuzí nervy

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:21
- Nahlásit

takze jedno exkluzivní foto pro toto forum
me and my dogs

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání