Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 10:12
- Nahlásit

cernejcaj
musis po chlapsku zapocitat i ztracenej cas a pak dovoz vyjde levnejc
PetraK
jsko chapu ze chces pomoct ale byt na tvym miste brala bych to stene

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 10:22
- Nahlásit

Maya
ale my se s muzem na tom domluvili, ze ot vyzvedne, sam rikal, ze to je zbytecny platit, kdyz je to od nas pul hodinu

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 10:28
- Nahlásit

cernejcaj
asi se vyskytlo neco dulezitejsiho

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 10:44
- Nahlásit

Maya

jsko chapu ze chces pomoct ale byt na tvym miste brala bych to stene

proč myslíš? - povídej-hodí se mi názory. Pro a proti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 10:49
- Nahlásit

cernej caj
ale my se s muzem na tom domluvili, ze ot vyzvedne, sam rikal, ze to je zbytecny platit, kdyz je to od nas pul hodinu

ano. To říkal včera.
Mezi dnes a včera uběhlo mnoho hodin a událo se mnoho věcí.
Muž již neví, co jste si dohodli., nepamatuje si ani náhodou vůůůbec nic. Mezitím se mu naskytlo něco jinýho, případně prostě jen zapomněl, co vymyslel a tak.......... nová situace, nová příležitost, nemusím nic dělat.......... chytim se toho. A těch 250,- vlasntě není ani moc peněz.....

takhle nějak to proběhlo

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 11:21
- Nahlásit

PetraK
Muž již neví
ano. Logický proces přerušen. Já tedy doufám, že jsem naposled na téma vnitřní dřevěná kostra králíkárny z OSB desek řvala tak mocně, že se v mozku vytvořil pevný a nerozebiratelný spoj
cernej caj
pravdu máš samozřejmě ty, ale tohle je úplně běžný!

Zeptám se i tady. Na tablet, sklo nebo folii. Mám zkušenosti s obojím na mobilu, přesto se nemůžu rozhodnout.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 11:22
- Nahlásit

PetraK
no asi hlavne dva duvody
ze si vy a hlavne Rumicek budete uzivat bezproblemovy stene protoze podle toho co vidim kolem je pravdepodobnost opetovne bezproblemove starsi fenky tak pul na pul a podle toho co si psala mi pripadalo ze Rumicek partaka jo ake nejakeho problemoveho by hur rozdejchaval
a druhy duvod by byl asi Brtnik ze si psala ze vlastne vubec nebyl psi a ted chce stene ktery by koneckoncu mohlo byt jako jeho

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 11:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
díky

bezproblemove starsi fenky

tož já vím, že bezproblémová fenka z útulku je terno - jako byla Bubina, sice nic neuměla, ale prostě se všechno naučila, či odnaučila- když vezmu v potaz lovení a zpočátku takový bručounství na fenky. Suzzy je z množírny - tak je mi jasný, zas na druhou stranu je v depozitu rok, k určitýmu posunu tam došlo. má ráda psy, či spíš by bylo vhodno, kdyby měla parťáka. Nějak mi do naší situace vnitřně sedí.... ideál by bylo vzít štěně a jí ach jo.

ake nejakeho problemoveho by hur rozdejchaval

no to by nedal, to vím. Na druhou stranu ze štěňat už taky vyrvanej teda není a jde od nich. Otravujou ho . Bude překvapen, když mu ho nasáčkujem domů

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 11:37
- Nahlásit

kachna_

desek řvala tak mocně,

jak dlouho?
kolik opakování?

sklo nebo folii

neporadim, já ne. mám něco na mobilu, ale nevím co, asi folii?? jak se to pozná?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 11:44
- Nahlásit

PetraK
no on si pak vzpomel, az kdyz se domluvil s nima, jak se domluvil se mnou

kachna_
to levnejsi? bezpecnostni sklo stejne neni uplne klasicky sklo a je to spis jako folie... folie jako takova nema bezpecnostni prvek proti rozbiti displeje, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 11:53
- Nahlásit

kachna
ja mam na mobilu sklo dala bych ho asi na tablet oro deti pro sebe nemam na tabletu nic nevim ta folie mi pripada dobra tak ajorat na to aby si clovek neodrel displrj nekde v tasce

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 11:56
- Nahlásit

cernej caj

vzpomel

jistě, ještě není ve fázi totální amnézie

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 12:07
- Nahlásit

jo, včera částečně potěšil Rumajzlík - cestou polema, kdy jsme si vyrazili na večeři mu před nosem vystřelil zajoch. Musím ho pochválit - Rumajzla, ne zajocha - v tom, že odvolat se nechal z první, otočil to na pětníku a mazal zpátky. K dokonalosti Ešusa mu chybí to, aby se zkorigoval sám a v kratším časovém/vzdálenostním úseku. Ale budiž mu přičteno, že takových situací jsme moc neměli šanci projít.

no a dneska mi udělal radost pán s kavalírkem - asi jsme ho inspirovali, ale začal s pesanem taky trénovat nějaký ten trik během procházení. nechtěla jsem zevlovat co, ale byli na našem místě, kde se Rumouš učil target zadních nohou (vyvýšený betonový bílý kanál v trávníku) a cosi tam kutil pamlskama. Tak prima, že bude mít čoklid zábavu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 12:12
- Nahlásit

PetraK
sikovnej je

to zni skvele s kavalirkem

ja pozoruju na ferince, ze bude asi harat, pac je zas uz takova mazlivka z ni, takze vylet asi pada pro vikend a pochodime jen u nas...

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 12:42
- Nahlásit

PetraK
se mas takovej sikovnej Rumicek
ja furt neprisla na to cim Lokiho zaujmout venku aby me alespon trochu vnimal je jak v rausi
tim padem se ho bojim pustit tim oadem je mu to vzacny a je v rausi jeste vic takovrj zacarovanej kruh zatim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 12:44
- Nahlásit

Maya
a nemas ho na stopce?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:20
- Nahlásit

cernejcaj
prave ze vetsinou jo jenze to pak nemuze blbnout jak by chtel nekde v krovi a litat jak zbesilej to je mu i stopka kratka
a je mi ho lito protoze vlaceni takhle malyho stenete na voditku neznam me spicove minimalne do pul roka nebo i pozdejc chodili navolno a takhle blbnout zacali az mnohem pozdejc takze Kim treba chodil na stopce az v roce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:23
- Nahlásit

Maya
a tak jestli reaguje na micek, neda se vyblbnout s tim? s uzlem? klackem?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:33
- Nahlásit

Maya nemáte někde poblíž v lese oplocenku ?? Škody okusem velké neudělá , stromky nepolámete... a přes plot ho ještě přeneseš. Známá takto (dokonce o ní i místní hajný věděl) učila psa lítat v lese - zvěř v oplocence není, zdrhnout nemůže...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:33
- Nahlásit

tak Suzzy bohužel nevyjde. mluvila jsem s paní - moc příjemná.Podmínkou je přesun do domova, kde bude mít zahradu. Suzzy potřebuje pro začátek prostor domu se zahradou, aby si zvykla bez kontaktu, bez vodítka a potřebuje k tomu hodně času a potřebuje k tomu psa či lépe psy. Prostředí bytu pro ní nepřichází v úvahu. Sǩoda moc. Musela si projít slušným peklem, podle toho co paní povídala. Snad se zadaří, aby si jí někdo našel.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:34
- Nahlásit

PetraK
tak skoda, ale jestli je takhle bojacna, tak to by pro ni byl zbytecny stres...

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:45
- Nahlásit

Xerxova
nic takoveho tady nemame urcite ne v nejaky vzdalenosti kam bezne chodim tady jsou kolem vetsinou vsude pole a louky a rybniky
PetraK
tak alespon ze to na rovinu reknou a nesnazej se ji nacpat prvnimu kdo prijde

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:46
- Nahlásit

mám dilema - hodil by se mi novej batoh (současnej je asi 15 let starej, ožranej ještě od Altárka, ale nosit se teoreticky dá) a novej sedák (současnej má už urvanej ten špagát na upnutí psa, ale ten můžu nahradit lanem). Chci oboje a prachy nemám ani na jedno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:49
- Nahlásit

Maya no a nebo staré oplocené zahrady. Nějací bezpsí sousedi, co mají starý oplocený sad ?? Pachů hodně, cizí prostředí... a ulovit se štěník nakonec bezpečně dá.

PetraK uvidíš dneska mimíše... třeba si David vybere a budeš mít o zábavu postaráno

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:50
- Nahlásit

cernejcaj
micky pretahovadla maso a tak fungujou skvele doma venju ani prt

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

tak alespon ze to na rovinu reknou a nesnazej se ji nacpat prvnimu kdo prijde

. paní je fakt fajn a jde jí fakt hlavně o to psa nenatlačit někam, kde mu to uškodí. HOdně jsme popovídaly, psi tam jsou součástí rodiny. Myslím že ona je trochu nevýhoda- že Suzzy má tu oporu v jiných psech, že není tolik prostoru, kolik by bylo potřeba a kolik by mohla dostat v nový rodině, kdyby se jí podařilo umístit - aby se zapracovalo na její samostatnosti, ona kdyby zjistila, že i když funguje sama, že se to dá, tak by se jí líp dýchalo, kecaly jsme o tom s paní dlouho . Je fakt hrozná škoda, že nemáme domek, kde by pes dostal prostor se v klidu a ve svým tempu seznámit s prostředim, utvořit si trošku vazbu a pak by se dalo pracovat na dalším. Tohle byt prostě neumožňuje, aby mohla ven, musí na vodítko a to nedá, zatím je po roce velkej úspěch to, že se nechá "omylem" pohladit- myšleno hladím jiný psy a omylem pohladím i ji. pak si to prý i užívá , ale je to vzácný. Sama nepřijde a kontaktu se naopak vyhýbá. Chjo, chjo, chjo. Proč nemám to prostředí, kde by jí člověk mohl ukázat, že svět není tak hroznej, že se to dá i s lidma. Protože když pak na ten kontakt prý i dojde, je vidět- a to i na těch fotkách, že si tu vzácnou chvíli užívá. Tak nic, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:54
- Nahlásit

Maya

zkus cokoliv jinýho, než má doma - proutek co se rychle pohybuje ve trávě, rákosovitou trávu, vyhazuj natrhanou trávu, hoď do vzduchu papírovej kapesník - s tím, že všechno nejdřív na tom vodítku, ať máš kontrolu. Musíš hledat, zkusila si se s ním na vodítku prát, nechat se masakrovat a pak začít utíkat a nechat se zakousnout?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:58
- Nahlásit

a víte co mě naštve?

když si vyberu psa a pak se vzápětí najde někde v útulku vhodný psisko, to mě naštve hodně

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 13:59
- Nahlásit

co to jako je??? rozbolrl me ten vymknutrj zapestni kloub ted jsem se o tu ruku oprela o stul kdyz jsemv vstavala a bolest jsk svin od toho jloubu k malicku asi slacha bo co cely mi to zrudlo a zda se ze to natejka
zas nejaka epidemie zdejsi

a ten jazykovej audit je prej 80minutovej test vcetne poskechu
dneska je teda den

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 14:01
- Nahlásit

Maya
je prej 80minutovej test vcetne poskechu

co? na to jdeš dneska? POvinně?

tak já valím přátelé zítra dám vědět.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání