Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 07:10
- Nahlásit

Maya synovec včera letěl na sever Norska - tam si půjčí auto a vyrazí na sever... Záviděla bych mu, kdyby se mi neblížil odjezd Takhle se těším na jiné kopečky a moře. Dneska naposled v práci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 07:35
- Nahlásit

Xerxová
teeeeda, to zni bozsky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 07:44
- Nahlásit

Maya
prej dobrej serial

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:06
- Nahlásit

birma
batoh boost pls nevis, de v pohode ten batoh "prelozit na pul" ? potrebuju do letadla zavazadlo o rozmerech 35x20x20 a maji tam klicku, do ktere se to musi vejit. Kdyz to bude mekky (tenhle ma puleny ty mekceni na zadech tak by mohl jit prelozit) tak pujde do klicky narvat skoro prazden slozenej, coz by bylo v poho.

de mi o to, ze asi pojedu s cestovni taskou a budem jeden den chodit po londyne a jeden den budem chodit po venkove a nedovedu si moc predstavit nosit 2kg fotak v tasticce pres rameno + vodu, svacinu, destnik/nepromokavou bundu..

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:10
- Nahlásit

cernejcaj
to vypada zajimavee
Xerxova
jako Norsko urcite super ale ty Faery uz mi pripadaj jako fakt vetsi exotika akorat jsou teda kapku vic z ruky a dost mrnavy
ale zase tam nebudou komari asi

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:21
- Nahlásit

Potřebuju nutně politovat a povzbudit.
Fakt se snažím zhubnout, bohužel termín u nutriční terapeutky mám až koncem září (jsem se objednávala v červenci), a protože je to za dlouho, poctivě jsem si zapsala jídlo, vytipovala největší neduhy, fakt to hlídám, snažím se nejíst večer, omezit sladké a jíst pravidelně, do jídelníčku jsem víc nezasahovala, to jsem si řekla, že nechám na tu terapeutku.
Ale vono jako nic! A kdyby jen nic, vono je to horší. Potřebuju nutně uklidnit (bez ohledu na to, jestli to je pravda ), že je to jen MS a tím, že víc piju, že se to projeví.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
lity lity
- kolik jis bilkovin denne?

- jak dlouho to jis? pokud si roky jedla nejakm tak muze trvat i nekolik tydnu, nez uvidis zmenu (ja mam treba zraci dietu s pridavkem bilkovin na 1.5g/kg hmotnosti mesic a jeste nic)

takze za me skvely, ze sis sama vytipovala problemovy veci, ze se snazis jist casteji, to je paradni zaklad a zapisujes do kaloricketabulky.cz ? ti i pocita ziviny.

bilkoviny sou zaklad, minimum cca 1g/kg na normalni fungovani tela, pri hubnuti 1.5-2g/kg klidne. Ja to resim syrovatkovym proteinem pred spanim, bez nej bych vetsinou bilkoviny nedodrzela

a navic u MS vic zadrzujes vodu, takze subjektivne zadna zmena, ale urcite je telo spokojenejsi

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:38
- Nahlásit

fotky z tábora

se omluvuju za spam, ale já jsem prostě nadšená

cernej caj
na tohle bych si koupila nějakej ze super skládacích sea to summit batohů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
boziiii fotky a tak jak si drzite packy je uplne skvela a bozi

nevim, co konkretne mas na mysli, jestli neco takovyho ? ale zas asi bych rada, kdyby to melo rozumnou nosnost treba tech 6kg + vic nez jednu hlavni kapsu + phodlnost noseni si moc nedovedu predstavit, ale samo asi lepsi nez taska pres rameno
+ tenhle se mi libi vic ale ta cena kvuli batohu co by stejne byl doma "navic" ... + furt nevim jak se to bude nosit

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:53
- Nahlásit

Vo*e to byl zase včera kurva den jedna kalamita vedle druhý ...

kachna_
Potřebuju nutně politovat a povzbudit.
litty lity paní...aby jste v tom nebyla sama jo, tak jsem na tom podobně....já teda jídelníček neřešila ale říkala jsem si že ty kila nabraný přes zimu shodím díky těm nachozenejm kilometrům a zvýšený pohybový aktivitě..jo a vono jako prdlačky naopak jsem od jara ještě přibrala nejhorší je že to není vidět ale ta váha je prostě znát...takže budu muset přehodnotit jídelníček takovýho pohybu a čék se nemůže ani pořádně nažr....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:55
- Nahlásit

Fajka
jo mam to stejne... neni to videt, ale je to znat (hlavne na tech kalhotech

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 08:57
- Nahlásit

cernej caj
jak dlouho to jis?
První snahy byly před měsícem po sestavení jídelníčku, ale to jsem moc úspěšná nebyla (byly v tom dovolený, oslavy), ale teď tak 14 dnů se fakt snažím poctivě. Jako pocitově dobrý, navíc do toho začal trošku líp spát Martin
zapisujes
zabilo by mě to. Dělala jsem to na střední, ale já to fakt z duše nenávidím, zabírá mi to strašně moc mozkový kapacity. Jako už ta představa. Musí to jít jinak, páč zapisovat prostě nemůžu, právě proto to chci nechat na to sezení s terapeutkou a nechat si zpracovat jídelníček (je to normální zdravotní sestra - dietářka).
Pohyb chci přidat od příštího týdne chůzi, Lucinka bude končit třikrát (myslím) týdně pozdějc, tak by mi to akorát vyšlo, ráno dát Kačátku odrážedlo do školky, vyzvednout Káčátko a jít pěšky pro Lůcu. To by bylo 3x týdně 7 km.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 09:00
- Nahlásit

birma
ty fotky jsou krásný, jen tak dál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 09:06
- Nahlásit

kachna_
me u toho zapisovani slo o ten pomer bilkovin, jestli by ti prave i nepomohlo jeho zvyseni s nejakym tim proteinovym doplnkem, pak by to i slo lip (budes lip udrzovat svalovou hmotu, tzn vic palit pri klidovym rezimu) a kdyz mas bilkovin malo ve strave, telo zere svaly

ono staci si to orientacne ve 100g sunky je 18g bilkovin, ve 100g sejru cca 25, ve 100g masa cca 20 taky. Tak jestli si das k snidani 2 platky sejra, k obedu kus masa a vecer vajicka michany 2 tak cca 10 (2x 5g), tak proste ses vyrazne pod doporucenym prijmem bilkovin.

Jinak dietni sestra by mohla udelat jidelnicek kvalitne, tak snad bude dobra ale vsadim boty ze bilkoviny bude hlidat.

s martinkem to je super a navic 14dni, to se jeste rozjete kdyz vytrvas, telo si zvyka pomalu ale pak te urcite prekvapi

a mas paradni chodici plan navic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 09:26
- Nahlásit

birma
tenhle LA batoh jeste zvazuju, ze ma kapsu na lahev venku...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 09:34
- Nahlásit

cernejcaj
jakoze kdyz budu jist bilkoviny tak zhubnu i bez duety kdyz podle toho co pises ja teda musim mit dost vyraznej nedostatek bilkovin

kachna
nekde jsem cetla ze clovek co chce vyrazne zhubnout by mel nejdriv nasvalit tusim aerobnim cvicenim protoze tukova tkan neumi likvidovat tuky kalorie a tak to obstaravaj svaly ktery kdyz nemas tsk nezhubnes nebi jen malo ani pri sebevetsi diete
jestli je chuze to vhodny cviceni teda netusim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 09:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
to neni pravda, ze "zhubnes bez diety" ale clovek by proste mel mit pro spravny fungovani idealne 1g/kg (kolik bys mela mit a kolik g jis?) a pri hubnuti jeste zvysit a samo dost casto zensky to nepokryjou (chlapi spis jo, sou obecne masovejsi, klobasky atd)

a treba sportovci na regeneraci a rust svalu bezne maj 2g/kg, protoze jinak kdyz jich mas malo ti telo zere svaly - telo pak ma min a min svalove hmoty taze se mu snizuje bazal - casem zacne jidlo ukladat pac s nizsim bazalem zacne spotrebovavat min a min z toho co snis a vic a vic ulozi do tuku takze v principu ji clovek porad malo ale kdyz ma i nedostatek bilkovin, spis casem zacne pribirat (zjednodusene). Ale proste pri snaze zhubnout je tuplem jeden z dulezitych kroku mimo upravy jidelnicku ke zdravejsi variante i dbat na ty bilkoviny.

navic bez tech bilkovin pak ani moc nenasvalis kdyz zacnes cvicit, protoze telo nema z ceho ty svaly zivit, takze vic cvicis, vic telo chce bilkovin, vic zere svaly a k tomu to co sem psala vyse se mu zacne snizovat bazal takze to vede k tomu ze cvicis a nevidis jedinou pozitivni zmenu krz nedostatek bilkovin...

edit: chuze je pro silnejsi lidi co napr. by jeste nemeli behat krz zatez kloubu vedle plavani a kola nejdoporucovanejsi sport, aby si telo zacalo navykat na vetsi vydej, posilily se slachy a casem muze clovek i opatrne zacit napr. behat bez vetsiho rizika zraneni a navic u chuze zapojujes nohy, zada bricho (stojis), takze urcite dobry chodit

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 09:50
- Nahlásit

cernejcaj
no ja mam tak 80 kg a podle toho co pises snim tech bilkovin tsk mozna pulku
ale zase co se stane kdyz ji ty bilkoviny nekdo kdo nesportuje tak nema ty svaky kde brat? neukladaj se pak na tuky taky ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 09:58
- Nahlásit

Maya
tak neatrofujou ti tak rychle svaly, ze jo + bilkovina je zakaldni stavebni jednotka tela, vem si psy na barfu treba i stary co nemaj moc pohybu, nebo obezni co se nemuzou moc hybat, 70% jejich stravy tvori "maso" a presto hubnou/udrzujou kondici

i kdyz nesportujes, tvoje svaly proste celej den pracuji, drzi telo ve zprimene poloze, dovoli hybat hlavou atd... takze dostatecnou konzumaci bilkovin prave oddalujes treba tloustnuti z toho, ze telo nemusi pozirat svoje svaly pro spotrebu ale dostane to ve strave takze si "lip udrzujes kondici a vahu"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:07
- Nahlásit

clanek k tomu

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

[imgs]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q= tbn:ANd9GcQ5fIyOikDUZpzEVxBM0rt3n-W6GOn3OWHBZNy4UE m7qoX2ML0h[/imgs]

Rumíček je pipina. Vymyslel si, že mu vadí střihání drápkůch , mě z něj jednou trefí. No a nevzali jsme si dneska s sebou balonek, tak s čím budeme aportovat? S čím??? Pamlskovník taky dobře lítá . Mámu jsme včera vytáhli na nákup a!! Dokonce si tam za náma dojela autobusem!!!!! Je šikovnááááááááá, šikovná!!! A dneska nám přijede ohaří návštěvička - moc se těším. Napustíme čoklidům basének, budeme grilovat a klábosit. Masíčko naloženo, v plánu je rychle zadělat na pizzu a přííípadně i na buchty . Švestkový

Fajka
kachna_

jsem na tom stejně, založíme klup. Jak se bude jmenovat? kdo bude pokladní? Kdo bude zásobovač na schůze ?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:10
- Nahlásit

birma
fotky krasny me se libi ta jak se Adam olizuje

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:12
- Nahlásit

cernejcaj
tu syrovatku si clovek musi nadavkovat pokazdy podle toho kolik g za drn snedl? jak to chutna?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:21
- Nahlásit

PetraK
tak to je mama sikovna! a co se rumicek tak zpustnul s drapkama? takze na chalupu uz dneska? uzijte si to

Maya
rozhodne to chutna o dost lip jak syrovatkovej napoj z obchodu, trochu jak mliko (sou i nejaky bezlaktozovy pro alergiky nebo treba hrachovy proteiny a tak). muzes si to dat s vodou, do koktejlu atd...

jinak ja si davam kazdej den 20g, coz je cca 20g bilkovin + kdyz du cvicit/na vylet tak si dam jeste vecer znova nasup (pokud teda nemam smazenici ze 4 vajec a obcas si to zapisuju do tech tabulek, abych drzela prehled. dari se mi mit tech 1.2g/kg a kdyz sem si zvykla na ranni davku, pridam k tomu vecerni automaticky, abych mela spis ten 1.5g. mesic neni uplne doma na pozorovani zmen ale lepsi zacit kruckama ktery se ti vryjou pod kuzi napred...

jinak ale si muzes kazdej den davat stejne nejakou rozumnou davku nebo si davat podle potreby, ale to bys pak musela asi zapisovat ten prijem

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:33
- Nahlásit

cernej caj

a co se rumicek tak zpustnul s drapkama?

nespustnul, má je krátký, ale chtěla jsem tak jako právě, že jsme dlouho nestříhali, páč se nemuselo, tak si jen tak cvičně.... a.......... nebylo s kým, páč pes vysublimoval do kšá, změnil se v dým a zhmotnil se až na balkoně, kde předstíral velké zaujetí při pozorování dění na ulici, kde se vůbec nic nedělo .

Maya

fotky

a já zas nic nevidim

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:41
- Nahlásit

cernej caj
já syrovátkový nápoje z obchodu miluju.
No ale jsem ráda, že jsem se zeptala, protože k snídani si dávám banánovej koktejl (rozmixuju mlíko s banánem) a přemejšlela jsem, jestli teda nemám to mlíko nahradit vodou.
lepsi zacit kruckama ktery se ti vryjou pod kuzi napred...
no já si právě říkám, když odstranim zlozvyky, tak pak ta oprava jídelníčku už bude zvládnutelná a nebudu bojovat najednou se změnou jídelníčku a ještě pravidelnym režimem (a nakonec jsem i ráda za ty dlouhý objednací doby, protože vlastně jednou se nepovedlo a žačínala jsem znova)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 10:50
- Nahlásit

PetraK
myslim jako zpustnul ze najednou nechtel cvicne...

nojo, komediant

davala birma na predchozi stranku...

kachna_
asi zalezi na chuti, ja obecne jogurtovy veci moc nemusim.

podle me mas snidani nedostatecnou, ale jestli si doted nesnidala, lepsi nez nic. pridala bych zeleninovej s rybou/tofu atd nebo vlockovou kasi s oriskama, tvarohem, nebo zitnej chleba s maslem a sunkou/syrem ale ne ze jako jeden platek ale klido na pul krajic 2-3 platky...

jj, budes mit snazsi pak zas tu zmenu dal ono nekomu to vyhovuje kdyz na to skoci od podlahy a jinej potrebuje po kruccich

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 11:02
- Nahlásit

cernej caj

myslim jako zpustnul ze najednou nechtel cvicne...

a táák. No jo nikdá neměl problém. Ono teď co není Bubi má hodně věcí úplně jinak .

nojo, komediant

hroznej. Včera mu povídám v rámci rozmluvování ho, "Rumíčku, povidej, jak to bylo, jak byla ta historka"..... udělal vočima filutu a cípnul

Dneska jsme měli ráno nácvik nástupu do vany, páč to jsme taky dlouho neprovozovali, tak aspoň tam to bylo v pohodě. Dneska mu přijede ta kámoška, tak bude mít o zábavu postaráno.

na predchozi stranku.

áááá vidim!! Krásný, fakt, když někdo umí chytit ten okamžik a má k tomu aparát - tak je to dokonalý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 11:24
- Nahlásit

PetraK
ma k tomu fotoaparat kterym to takhle muze vyfotit

tak aspon ze vana byla ok

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 11:30
- Nahlásit

PetraK
nojo Rumicek uz potrebuje toho partaka aby mu ukazoval ze to umi

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání