Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 14:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

z jinyho soudku[url=http://www.databazeknih.cz/knihy/clovek -v-drsne-prirode-pruvodce-prezitim-305031] kniha doporucena pruvodcem
[/url]

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 14:30
- Nahlásit

Maya
a bych brala jedine domek s mensi zahrado

no jo, když my jsme ty zahradníci, vidělas někdy fotky na rajčeti ne?
Měli jsme tam teď revizáka na elektroměr a byl tak unešenej, že se optal, jestli si to tam může projít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 14:34
- Nahlásit

PetraK
ale to pak je radost, ze jo. ne to mit jako otrocinu ale jako neco, co clovek chce mit a pak velka klido. me by velka zabila

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 14:47
- Nahlásit

PetraK možná by se dala koupit za skála za barákem pak bys měla zahrádku se slušným monumentem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 14:49
- Nahlásit

My teď něco přes půlhoďku tryskem proběhli lesík - nikde ani noha - je po prázdninách a nerostou houby (jen 6 kousků ve 4 druzích). Krása a pohodička. I s naložením a vyložením psa akce do hodiny...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 14:50
- Nahlásit

PetrK
no prave ze kdyz jste zahradnici je to o to horsi protoze vikendovou zahradku nevidis usychat zarustat atd sle do baracku dorazis z prace a musis zalejvat plejt sekat strihat atd protoze jako spravnej zahradnik se nevydrzis x dni do vikendu koukat jak to usycha zarusta atd
ted jdes po praci se psama u baraku s velkou zahradou bud oujdes se psama a budes si rikat zes mela zalejvat protoze prset asi nebude a nebo budes zalejvat a vycitat si ze zanedbavas psy
kdepak velkou zahradu jen pro pracujiciho nezahradnika kteryho bavi sekat travu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:00
- Nahlásit

Maya
ale zas to pak nemusi delat o vikendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:14
- Nahlásit

mayaje fakt, že mít barák se zahradou na vsi a dojíždět do práce (dojíždění je žrout času) je něco jiného, než si užívat tu oázu klidu a pohody a přírody jen o víkendu. Navíc je to změna - od jara do podzimu jen o víkendech a nebo stále den za dnem. Vymazlit se dá i malá zahrada a předzahrádka a truhlíky - pes stejně velkou zahradu nedocení - dvakrát ji oblítne a pak se pinoší poblíž svých lidí...
My dojížděním čas neztrácíme - a stejně bych klidně zahradničila méně než dělám (a to větší zahradník je Pepa)

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:14
- Nahlásit

cernej caj
Ferince držíme palce!
btw slavnostní zakončení štafety je v neděli v brněnský ZOO, tak se tam můžete zajít mrknout

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:28
- Nahlásit

Xerxova
no jo na zahrade je furt co delat a cloveku kterej to ma rad to neda a denne tam neco dela u maly zahradky alespon nekdy skonci u velky nikdy
vikendova zahradka je naprosto neco jineho
cernej caj
to prave funguje u nas nezahradniku orotote nam je fuk ze vadnou fuchsie a nebo opadavaj ruze ale zahradnikovi to neda
ono jde i to ze u ty vikendovy to ten ckovek nevidi denne ored nosem

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:47
- Nahlásit

Xerxová
e dala koupit za skála za barákem
hrozná si!! jako že bychom se stali skalničkářema jo?

cernej caj

ale zas to pak nemusi delat o vikendu

přéésně! A víkend je pak volnej na čokle. Já mám tendence udělat vždycky všechno co jde v týdnu a pak mít volný ruce na víkend. Zvlášť v létě, kdy je vidět dlouho, toho člověk venku stihne mega moc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:50
- Nahlásit

PetraK
hrozná si!! jako že bychom se stali skalničkářema jo
to je ale dobrá myšlénka!!! zalejvat to nemušíš, plevelu tam moc neporoste, ani se to moc nerozroste ...a budeš mít čas na psééky

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:52
- Nahlásit

PetraK
Já mám tendence udělat vždycky všechno co jde v týdnu a pak mít volný ruce na víkend. Zvlášť v létě, kdy je vidět dlouho, toho člověk venku stihne mega moc.

ehm jen sekat trávník s čelovkou nedoporučuju bo sousedstvo na mě pak čumí jak na dementa...něco jako ještě větší blbka než jsme doufali..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 15:59
- Nahlásit

Fajka sekat v noci nemůůůžeme - jedni sousedi mají malá dítka... Musím se krotit, neb jak jsem vstávací, tak bych i hlučnější věci dělala v čase, kdy většinová populace má půlnoc
Tak jezdíme ráno na výlety - má to výhodu - míváme hory pro sebe, jsme na oběd doma (úspora za hospodu) a odpoledne se stihne ta zahrádka i třeba návštěva rodičů...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 16:05
- Nahlásit

Xerxová
sekat v noci nemůůůžeme
tak v noci taky nesečuu ale ted už je tma pomalu v osum večer

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 16:10
- Nahlásit

tma už je brzy... když jsme byli na dovolené s Trpajzlíky, tak slůňo zapadalo děsně pozdě a vycházelo děsně brzy - a my měli "dětský režim" a dlouhý den nám spíš vadil - že děti chodily spát za plného slunce. A teď na Skotsko bude dlouho tma a brzy slůňo zapadne - a budeme se vracet z výletů potmě...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 16:10
- Nahlásit

Fajka
to je ale dobrá myšlénka!!!

a ešče to bude originální

ale ted už je tma pomalu v osum večer

kulový. ještě ve 3/4 na devět jsme v ouderek šli polema a vidět bylo. ne jako moc, ale vidět bylo , na sekání ti to stačí i bez čelofky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 16:53
- Nahlásit

PetraK skála za barákem je dobrá k tomu, že nemůžeš z té strany dostat sousedy... leda kamzíka či kozorožce. Takže zástavba kolem je ukončená...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 17:06
- Nahlásit

Xerxova
a nemusi se sekat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 17:22
- Nahlásit

birma
diky, podivam se, jestli o tom neco najdu, nicmene i tak se mi nechce zabit 3hodky cestou kvuli cumende na nejaky jezdce

Xerxová
holt dycky ma dovca nejaky neduhy ale urcite to bude bozi relax

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 18:53
- Nahlásit

neco na pobaveni aneb myslim dorin tu mel fotku kde vypadal, ze nema predni zuby?

sem si donesla od kamaradky nejaky starsi fotky na flesce, tak je prochazim

jo a mam sikovnyho muze, uz smontoval zrcadlo a dava ho do koupelny akorat mam zrcadlo s polickou dole a vychazi policka hodne tesne nad kohoutky, anebo uz moc vysoko (kvuli hmozdince ve spare) tak se mozna bude muset ta policka oddelat, jestli se budem moc mlatit do ruk

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 19:46
- Nahlásit

cernej caj
vlčí upír
já měla zrcadlo se skleněnou poličkou dole a poté, co sem se o ní párkrát praštila do čela, kdyz jsem plivala vodu pri čištění zubů do umyvadla, tak šla pryč

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 19:49
- Nahlásit

ad dům, pro mě ideál by byl pididomeček s pidizahrádkou nejlépe vybetonovanou, jen Lokimu bych nechala metrík na hrabání
velkej barák a velká zahrada jsou fakt vopruz a sezere to strašně času

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 20:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
jojo dům já taky nepotřebuju velkej -ale - na druhou stranu musím myslet na tu mámu, že když půjdu do kšá, musí jít s námi. Což by zrovna tady bylo fajn- je to oddělené. Zahradu bych fakt uvítala větší, vezmi si, že jsem zvyklá na vlastních osm tisíc metrů čtverečních , kdy ne všechno je pochopitelně zahrada, je to louka, část z ní sekaná, část nesekaná, či sekaná jednou za čas (a ideální pro výcvik malýho ohaře . To víš, ruský geny kněžny, kdy je zapotřebí mít všechno balšóje a všeho mnógo, někudy musej zkrátka ven

cernej caj

jehehééé péf pižižupka

a dava ho do koupelny

hm, ešivá ty nakonec nebudeš muset řídit

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 20:14
- Nahlásit

cernej caj
ať si koupí vrták do obkladaček, ne?

Tenhle tvar je úžasnej, nepraskla nám jediná a to Michal vrtá do obkladů vcelku často

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 20:34
- Nahlásit

PetraK je půl devátý a tma je na zahradě jak v pr... Sekat by fakt nešlo Černý pes s černým plastovým velekvětináčem v hubě vidět není - pak se blbě bojuje...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 21:58
- Nahlásit

Xerxová
jj, z Lokiho je vidět bílá prtka a bílá tlama
PetraK
pak se můzes kouknout, jestli s tou malou zahradou nesouseděj obecní pozemky, většinou to obce rádi odprodaj a hned bys měla větší zahradu
velká zahrada a nechat kus neposekanej můze bejt někde na pokutu, zálezí na prudičích z okolí, stalo se kolegyni, takze s tím radši moc nepočítat

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 22:22
- Nahlásit

Ráno se v cíli chlapi bavili tim, jak se Adam zaparkoval v otevřenym kufru auta a všechno v klidu sledoval. Dobírali si mě, že prej z toho kufru nevyleze aspoň tejden. Prohlásila jsem "Adámku, chceš na procházku?" Áda spokojeně vylezl a šel se nadšeně seznamovat s jejich psy teď je znechucenej, jak málo se mu prej věnuju

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2016 23:19
- Nahlásit

birma
no kdyz po tech trekach má 40 km jako malou procházku, to není jeho vina

krásný fotky severu, kdybych si měla vybrat, jedu na Faery, to je ta pravá evropská exotika
https://www.facebook.com/Nordic-Lands-Of-Europe-14 77892295835191/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2016 06:04
- Nahlásit

kachna
on cilene nechce do dlazdicek kdyby zmena ay nemame diry co nejdou elegantne zadelat. u nas se secjo dava do spar

birma

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání