Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 14:53
- Nahlásit

cernejcaj
tak jinej lektor je vzdycky sazka do loterie
pozde znamena ze se musis prihlasit a pak oni ti teprve reknou v ktery si skupine a kdy mas hodinu co bude kdyz se to nekomu nebude hodit to nevim
do ted uz jsme meli svoje skupinky kde se jen obcas nekdo vymenil a meli jsme to furt ve stejnej cas

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 14:54
- Nahlásit

cernej caj
vubec tam sice jit nechci
tak přejdi jinam, třeba na rok, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 14:57
- Nahlásit

Maya
ajo to je naprd, no.

kachna_
to mi zas prijde "divny" kdyz k ni chodim treba 16 let jit jinam, akorat ze cizi lidi nic nevi tak se na nic neptaj, ze jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 14:57
- Nahlásit

cernej caj

a vhodnej vek je co?

mlaďoška.

pac to byla velmi dobra znama /spoluzacka/ maminky takze to mozna nedopadne idealne

tak se držte. obě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 14:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
takze jako starsi nez stene aby bylo uz ohledne povahy neco stabilnejsiho? mysleno jako znat aspon trochu reakce psa nez si ho vemu coz u stenda muze byt jeste za par let uplne jinak

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 14:59
- Nahlásit

Maya

taky máme letos novýho lektroa /lektorku. jsem zvědavá, a čas nám taky možná změní. chjo. tohle já nerada.

cernej caj
akorat ze cizi lidi nic nevi tak se na nic neptaj, ze jo.

třeba má dostatek empatie a taktu a na tohle vůbec nedojde.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 15:01
- Nahlásit

PetraK pokud je to doga bez PP, klubová aktivita "dogy v nouzi" se o něj nepostará. Stránky dog v nouzi (i bez PP) nejsou několik let aktualizované, snad jedou na FB. Ale tam já taky nejsem (nejen ty) !! Takže nepomůžu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 15:01
- Nahlásit

cernej caj

takze jako starsi nez stene aby bylo uz ohledne povahy neco stabilnejsiho?

hm asi. Fenka, která by mu mohla být oporou a sedli by si. A nebo pak fakt už rovnou štěndo. Dospělýho psa-samce - musel by na něj bejt hodnohodněnejhodnější, má teď v hlavě bramboračku.
Já zatím sama nemám jasno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 15:02
- Nahlásit

Xerxová
klubová aktivita "dogy v nouzi" se o něj nepostará.

A pan doktor by nevěděl o někom?

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 15:13
- Nahlásit

PetraK
Na fb Amir je

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 15:26
- Nahlásit

kurnik, roční germánka. No už má nový doma, tak nic.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 15:41
- Nahlásit

PetraK Já bych se ho nezeptala... Myslím, že má práce nad hlavu a zatěžovat ho každou dogou (buldočkem...) bez domova, tak se zblázní. Navíc útulky každého velkého psa označují jako dogu... a co je ještě doga a už není doga... vždyť to vidíš i u ohařů.
I když tenhle konkrétní pes dogovitě vypadá Jen mě u něj fascinuje ten popis - k dětem ne, do bytu ne, ke kočkám ne, ke psům ne... jen vhodný na zahradu má zatrženo. Takhle to dle popisu vůbec dobře nevypadá

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 16:06
- Nahlásit

Xerxová

no, mají tam psáno, že byl vystresovaný a nedal se ani vyfotit, takže v tomhle stavu těžko zjišťovat, co dá a co ne. Připadá mi právě jako doga, fakt doga - těch naštěstí v útulcích moc není, a je mi jasný, že to moc dobře nenesou a on určitě ne, podle popisu, tak jsem si říkala, že by třeba o něčem věděl někdo, někde.

kachna_
Na fb Amir je

tak fajn. třeba to vyjde tudy, myslím, že by potřeboval rychle dobrý zázemí.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 16:10
- Nahlásit

PetraK já to pochopila, jak to myslí - ale pokud někdo hledá psa podle požadavků... tak mu ho v té databázi vůbec nenajdou. Ale dogy se opravdu v útulcích moc nevyskytují, takže doufám, že brzy brouček najde domov

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 16:36
- Nahlásit

Pravdomluvné dítě:
"my si jen hrajeme nahoře na doktory"
"to mi neříkej, že tam nemáte tablet"
"já se jdu jenom napít"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 17:14
- Nahlásit

PetraK
jojo ja prave cetla resty z nepritomnosti peclive takze vim, ze spis fenku ale rikala sem si, ze tohle je tak neco mezi a ze teda fenecka tak by to mohlo byt OK. bohuzel z tlf sem nemohla na vsechny odkazy co davali holky tak sem nevedela, ze uz si tuhle videla.

kachna_
treba misto tabletu maj tablety

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 17:18
- Nahlásit

a zdravi vas darenka! staraji se denne i o bernacku, krome svoji zvireny a k tomu obcas jeste vnoucek, holt darenka vymenila internet za cas se ctyrnozcema, takze se tu sice prakticky neukaze ale zas - to je dobre, kdyz se do toho tak krasne obula, ze ani na kafrani uz neni cas

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2016 23:01
- Nahlásit

až pojedete příště mezi medvědy, pořiďte si stylový spacák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 07:00 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

tulene muze mit doma kazdy

rano tma a zima, uz prichazi podzim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 07:07
- Nahlásit

jojo - ráno na zahrádce 7 stupňů. Ale mně to nevadí - mám ráda chladná rána. Mám poslední tři pracovní dny... a pak jedenáct dní dovolené. Vrátím se do procesu až v úterý dvacátého

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 08:02
- Nahlásit

Xerxová
tak me to taky nevadi, jen ze vcera sem sla v tilku a dneska si musela prioblict

tak uz se vam to blizi, doufam, zesi to bozsky uzijete

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 08:45
- Nahlásit

takme kosa vadi orotoze v kratkejch gatich a tricku mrznu cestou na bus
oblikat se mi nechce protoze pak je uz teplo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 08:54
- Nahlásit

Maya
tak to ja skoro celorocne nosim rifle, kratasy jen vyjimecne (pracovni dny) takze tohle mi neva a nejakou kosili mam v baglu skoro furt, takze pohodicka. Ale chlad na nohy chapu, proto nemam rada kratasy pac se bojim ofukovani kolinka

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 09:01
- Nahlásit

tak v sms z posty o doruceni baliku blba adresa tak volam domu ze balik neprijde volam do shopu ze too voka posta ze veziz poslali na spatnou adresu a 5 minut na to vola posta ze vezou balik tak volam zase domu te balik jede a do shopu ze jako je to spravne jak idiot to je novej level posty teda vadny sms :mad

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 09:02
- Nahlásit

jo. A Fifina se mnou fakt nemluví. :cry. fčéra jsem jí volala s prt. Nezvedá mi telefén

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 09:04
- Nahlásit

PetraK
byli tem dlouhosrsti nemci hlavne a par kratkosrstych sle tsk jestli se uz jedete pidivat tsk on si vas tsm nejakej vybere

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 09:08
- Nahlásit

Maya
tsk jestli se uz jedete pidivat tsk on si vas tsm nejakej vybere

no uvidíme. Kraťásky teď mají ve vícero chovkách, tahle vypadá, že by mohla bejt fajn. Já bych se ještě chtěla jet podívat na tu fenku do toho útulku, jenže se bojím, že to štěně to u něj přerazí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 09:21
- Nahlásit

PetraK
vam takhle rano varej?

no tak snad je fifi v poradku a jen neslysela/zapomela telefon

sem objednala zrcadlo s odberem na vyrobne (30km od nas, nebo doprava 250 kc). prisel mail at napisem kdy to vyzvednem, preposlala sem ho muzi a ezitim mu volali jestli mu tonemaj dovezt tak on se s nima domluvil, at to dovezou takze 250za dopravu kdyz sme objednali vyzvednuti sami, coz by nas stalo asi 60kc ze

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 09:27
- Nahlásit

cernej caj
vam takhle rano varej?

jojo, my tu máme bufáč - nějaký saláty, pečivo, jogurty,něco sladkýho, něco slanýho a teplej pultík

jen neslysela/zapomela telefon

fšak jooo, byla třebas venku, já si dělala legraci, jak tu psala, že už se mnou nepromluví.

Chceš kobereček? ten bude zadarmo, tak ušetříš náklady aspoň tady. každopádně chápu - je to na zastřelení.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2016 09:41
- Nahlásit

PetraK
aha to sem nepostrehla

jojo, beru koberecek

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání