Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:26
- Nahlásit

Maya nervy ti jistě utuží již brzy - myslím, že to je hlavní náplň života štěníků Hezky sedí a hledí

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:39
- Nahlásit

Xerxová
ano, na rozdíl od špiců on je takovej statickej

album s pár fotkama zde, snad bude vidět
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1067534640 030715&set=ms.c.eJxFzVEOwFAERNEdNTzeDPvfWBtCf0~%3B GpQJec7iICfU~_2nATSFpgANKwC0QBOUCphuQPvdgTWi82yjD7 XpsPhDScBSs4Gw2vKHSBBTcGUvtEX0HiLJY~-.bps.a.106753 4523364060.1073741837.100003225677839&type=3&theat er

jedna ochutnávka, po procházce prijde dýně vhod

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:41
- Nahlásit

My před chvílí dorazili z procházky s kamarádkou. A hned jsem se dozvěděla, že zítřejší výlet ze zdravotních důvodů všichni odřekli. Tak aspoň pošetřim nohy a udělám něco doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:41
- Nahlásit

Xerxová
tyjo, tak konecne bezlidnato a misto toho vyfasujete cyklisty

Maya
tak to je supr, ze si pro nej nemusela skakat sipku

a uz prerostl docela dorina

ferinka pekne dodrzuje klidovej rezim, takze vokoun mel dneska vychajdu sam, a k tomu se probehal po zahrade, jinak se musim pochvalit, protoze sem trochu uklizela, debordelizovala a vyprala sem batohy - nechapu, byly ve vakupytlich asi 3roky a pytel nebyl uplne bez vzduchu teda a smrdeli trochu plesnivinou, tak sem je radsi posplichala ceresitem proti plisnim, proplachla v savu a jeste co slo vyprala v pracce/ve vane a holt i kdyz sou min pouzivany, budou bydlet ve skrini s ostatnima

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:42
- Nahlásit

pár fotek ze dneška. Na té první je vidět, že fakt má pas hubenější než krk...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:46
- Nahlásit

Maya krásný fotky hezkého psiska. Srandovní je, když má huňatý hřbet a mokré nohy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:50
- Nahlásit

Maya
je krasnej a ta vypichnuta fotka je bozi

Xerxová
krasa, ten strom je naadhernej

birma
to se taky obcas hodi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:53
- Nahlásit

čaj jo a za tím bukem je ta elegantní páska nad lomem...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:55
- Nahlásit

Xerxová
teda to je fakt hubeňour, na tý cestě jak pozuje a ten strom fakt parádní
cernej caj
vono co jsem slyšela ty vaukový pytle nejsou tak úplně vzduchotěsný a je potřeba je jednou dvakrát ročně znova vyfouknout a čím častějc se z nich něco vyndavá, tak častějc odfukovat, protože to každým otevřením těsní míň, pak by to asi vydrželo
uklízet jsem chtěla taky, ale ráno mě probudilo jak mě bolela ta ruka, tak jsem se na to vybodla, si jí nehodlám zrakvit ještě víc, doufám, že to už brzo přejde, nemůžu tou rukou ani zavřít dveře
birma
to je pech, ale ono má stejně prej zejtra pršet, dneska teda bylo strašný dusno

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 20:55
- Nahlásit

Xerxová
a jo, to jsem si ani nevšimla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 21:17
- Nahlásit

Maya
no ja je tam soupla a roky prakticky nevyndala... no chybicka se vloudila, tak snad budou bagly v pohode a vim, ze teda castejc kontrolvoat

hm, mas na to nejakou mast/mas ji v teple/ortezku na doma abys ji odlehcila atak? me ted konecne po mesici konecne trochu zapesti povolilo...

Xerxová
vidis, sem si vsimla jen cloveka ale pasku sem nezaregistrovala v prvnim kole

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 21:39
- Nahlásit

cernej caj
mám nějaký gel co jsem měla na to zápěstí, ale moc to nepomáhá, mám pocit, že nejvíc mi pomáhá na to studený, tak si to chladím ve vodě a těma pytlíkama z lednice, budu muset asi najít zase ten návlek s magnetama a zkusit to
ortézu nmám, ale ono je to nějaký šlacha v dlani, takze tam asi není ani co jako znehybnovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 22:39
- Nahlásit

https://photos.google.com/photo/AF1QipO7Y-17X7r7ot 9XS22EEF0NrNq0t2_PnI51wmnp
z posledního dne před začátkem školy

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 22:53
- Nahlásit

kachna_
nefunguje mi to
asi to musíš dát do sdílenýho alba

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2016 23:06
- Nahlásit

zajímavý článek
http://www.vitalia.cz/clanky/8-ockovani-proti-teta nu-a-jeho-otazniky/

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 07:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
no to je vopruz , proč nemůže fungovat rajče jako dřív, seká se mi v telefonu
https://photos.google.com/share/AF1QipO3j3IVcBnScL i9xO_MYbcTtnt6YzB-rDkN9AhH7gDNrvtYDNpMpBSDxKhejzYF hQ/photo/AF1QipMw2y6QDlB0z_cTu8T2qdosEOYOt6qiUDDFx QCG?key=cHZ5VnhmTGYzZW9YandIUTFtSzVqZkJYdVVFT3FB

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 08:09
- Nahlásit

Maya
tak aspon ze tomu ulevujes v dlani to je blby, tak by to chtelo asi znehybnit i prsty abys ji ulevila, jinak ju furt namahas...

kachna_
teeeda, holkam ten kratsi sestrih moooc slusi a martinek je velkej chlap uz

protoze vsechno "vylepsujou" tak, ze je to brzo nepouzitelny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 08:51
- Nahlásit

Kachna hezká banda kachňat A kde má Marťa medvěda ??

V lese bylo teď ráno krásně - doufala jsem, že už fakt houby nerostou... rostou! Naštěstí sousedka je vděčný odběratel. Fifině se taky suší další troška ze včerejška...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 12:34
- Nahlásit

snažím se sepsat článek o štafetě. Jsem grafoman, takže to vypadá spíš na útlou knihu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 13:32
- Nahlásit

birma
tesim se na cteni

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 13:47
- Nahlásit

cernej caj
má to 5 stran
přemýšlím, kam s tím... Chceš to zatím do emila?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 14:22
- Nahlásit

Xerxová
medvědy si s sebou táhly holky samy o své vůli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 18:27
- Nahlásit

birma
jooo pls, diky

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 18:34
- Nahlásit

cernej caj
máš ho tam

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 18:44
- Nahlásit

Rrumstajn.
Ochladilo se mirne, juch, ale na nejakej dest to tedy nevypada.
kachna_
Teeda, kachnatka_ ! Nejak ti to hejnicko povyrostlo, krasny deti mate. Jak si nakonec vymyslela tu skolu pro Lucijase, bude zmena?
Xerxová
Fifině se taky suší další troška ze včerejška...
Zlata, nejzlatejsi, dekuju! A dobre delas, ze si balis takhle v klidku, bez stresu. No kez by vam tam klaplo pocasi aspon trochu, my prijeli tenkrat dokonce opaleny, lilo jen kolem Bena
cernej caj
Co Feri, tapatku klid svedci a pajdani prestava? Dobre, ze jste jeli rovnou za operaterem.
birma
Jsem grafoman
A kde to mam ja k precteni?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 18:52
- Nahlásit

Fifi
A kde to mam ja k precteni?
taky chceš, jo? Tak mrkni v emila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 19:14
- Nahlásit

birma
dik, ctu ale nevim co je to to tykadlo?

Fifi
drzim palce, at zaprsi aspon zitra, na vikend bylo vyhlaseny nebezpeci kvuli suchu, takze dest asi ani nebude

jojo, klid na luzku (+ teda skakani na okno jako otekla, pac u nas byly hody takze i v noci lozili davy lidi po ulici tak uz je stara spaci harcovnice, takze se zmuze jen na znechucenej pohled, kdyz dem s vokounem a chrape dal

birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 19:17
- Nahlásit

cernej caj
tykadlo je držák na kolo/kolobku, kterym provlečeš vodítko, aby ti nepadalo tolik pod kolo, když pes zpomalí viz http://www.kostka-kolobka.eu/cs/adaptery/86-pruzny -adapter-na-uchyceni-voditka-pro-psa.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 19:20
- Nahlásit

Fifipočasí ve Fort W. zatím neustále mění (ale je to ještě daleko - takže to je ještě nezajímavé). Počasí moc neřeším - pokud nebude mlha jak mlíko... tak je to dobrý. Neočekávám jasno a krásně celý týden a doufám, že na straně druhé celý týden neproleje.

Blbý je, že rychle dozrávají švestky - takže budu ještě asi dělat povidla. Doufala jsem, že vydrží... Zítra se stavím cestou na veterinu ještě ve škole (alespoň chlapec opět bude mít socializaci ve veřejných přelidněných prostorách ), neb mám nějaké drobnosti k dořešení.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 20:59
- Nahlásit

birma
ahaaa to me nenapadlo, ze se tak rika tomu drzaku.

jinak paradni a teda docela fakt husty, orientovalo se dobre podle tech map nebo to v noci a ve vetsi rychlosti bylo narocnejsi ? (si moc nedovedu predstavit hlidat za jizdy mapu a jeste za tmy i kdyz s celovkou...)

Xerxová
teda ses husta, i kdyz povidla mnaaam

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání