Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 17:27
- Nahlásit

Fifi
jojo, u nas stejny az na to, ze uz neni co sklizet...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 17:56
- Nahlásit

cernej caj
u nas stejny az na to, ze uz neni co sklizet...
Ja si musim jeste spachat polni pych mrkvovej, smecka ma velkou spotrebu. Ale ted se to fakt neda.
Btw, teda chudaci slapky, v tomhle pocasi. A este vetsi chudaci tlapky psi, snad nepotkaji nejakej asfalt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 18:15
- Nahlásit

Fifi
jojo, myslim na slapky taky, ze je docela hic, i kdyz v hostynkach snad jeste toho asfaltu neni tolik, i kdyz otazka taky, kde presne slapou...

tak pod rouskou tmy i kdyz tady zacatkem prazdnin nejvic jela repa za tmy, traktory, kombajny svitily jak zarovky do noci

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 19:52
- Nahlásit

Huuuuuf.
Jsem tu. Nikolivěk k z výletu, ale z Úpice (u Trutnova). Byla jsem posuzovat. Včera taky. Zítra jedu taky a pak asi zemru vyčerpáním

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 19:54
- Nahlásit

Fifi
cernej caj
vy naděláte, já byla dřív z práce, takže procházka musela bejt a bylo krááásně
štve mě, že za pár tejdnů už budu chodit domů za tmy a bude po takovejhle procházkách

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 19:56
- Nahlásit

kachna_
se ti už o těch králíkách musí zdát
Fifi
Trolda se nezná ale tak hlavně že se nic nestalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 20:13
- Nahlásit

Maya
Lokis vypada jako nahodile umistenej psi plysak na pole.
Trolda se nezná ale tak hlavně že se nic nestalo
Prekvapil me hosik, prekvapil, ale dalo se to cekat.
kachna_
Byla jsem posuzovat. Včera taky. Zítra jedu taky a pak asi zemru vyčerpáním
Jestli jen vycerpanim a ne nejakym hicem, tak ses dobra. Simte, jak zvladaji kralici takovyhle pocasi nekde v klecich? - samozrejme predpokladam, ze jsou nekde ve stinu, ale i tak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 20:25
- Nahlásit

kachna_
tak aspon si uzijes ucasku

Maya
stihlas paradni zapadovy venceni, co

doufam, ze slapky budou mit klidnou noc, ja si dam o vikendu pohodovych 60 MOZNA ze i v esuskokraji, budem o cca 3 km mijet unhost, kam chodi tusim na dlabanec. tesim se, ale krz to vedro fakt psi radsi doma. vsak pro ne to neni trauma, kdyz nevyletuji se mnou, narozdil od adamka

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 20:27
- Nahlásit

cernej caj
ja si dam o vikendu pohodovych 60
Ty ses taky blazen, vid? Psa vyvencis jen ve vecernim chladku a sama se dobrovolne budes varit pres den! Ses hodna, ze psiska nechas doma, moc si to uzij a jsem zvedava, z ktery boty ti pro zmenu vyleze prst ci ktery se rozlepi podrazka.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 21:46
- Nahlásit

cernej caj
určitě v tomhle vedru psiska oceněj spíš válení doma v baráčku
by mě kleplo takovou dálku v takovým vedru
ideál by byl zima a vidět do 10, to by byly procházky

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2016 22:47
- Nahlásit

cernej caj
hele Tomb rider online
http://playdosgamesonline.com/tomb-raider.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2016 20:20
- Nahlásit

Rrumstajn.
Hec, ja neco vim, ale nepovim.
Jinak koukam, ze pusto prazdno, asi je kazdej uvarenej ve vlastni stave a Xerxovic asi utopeny v desti. Tak peknej vecir.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2016 21:31
- Nahlásit

Fifi
Hec, ja neco vim, ale nepovim.
štěně štěně štěně,???
cernej caj
Fifi
Králíci jsou docela v pohodě, organizacím čest, zvládají

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2016 21:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
:x
organizacím čest, zvládají
A tys uvarena?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2016 22:28
- Nahlásit

Fifi
dneska nbylo az takový vedro, ale dusno jak sauně fakt děs
poděl seee, si myslím taky štěně u Brníků
Xerxovic maj určitě lepší počasí nez my tady, i kdyz teda ty teplý večery jsou super
Lokin se bojí koní, štěká na ně a vrčí jak se pohnou, toz doufám, ze tam budou i v zimě, abysme mohli trénovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2016 22:56
- Nahlásit

Maya
Nepodelim.
Lokin se bojí koní, štěká na ně a vrčí jak se pohnou, toz doufám, ze tam budou i v zimě, abysme mohli trénovat
A nejde ho ted uz brat nekde pobliz koni, za ohradou, at si je okouka? V tomhle mam kliku, ze samotny kone jsou psum sumak, na tabore vencime bezne kolem koni, cuchaji si cumec na cumec v klidu. Ale jak na nich sedi jezdec, je to najednou pro ne monstrum jakysi, ktery je uz nutny aspon dukladne vyrvat.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2016 23:21
- Nahlásit

Fifi
tady jsou jen dva koně a jsou v tý ohradě jen někdy, dneska tam byli prvně
drív tu bývaly krávy na pastvině, takze Kim a Dorin na ně byli zvykí, takze koně už je nijak nerozházeli, bohužel krávy už tu taky nejsou, takže holt pro Lokinna neznámý velký obludy
jako budem tam chodit, ale ty koně tam asi budou jen občas, tak by mi stačilo, kdyby si jich alespoń nevšímal, kámošit se s nima nemusí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 08:09
- Nahlásit

Nestíhám, je tu krásně, včera poprvé bez deště. A asi i naposled. V pátek vichřice zrušila připojení. Voda natekla i do foťáku, naštěstí vyschnul. Pes nežere, jen večer. Všichni po včerejším velevýletu chrápou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 17:05
- Nahlásit

xerxova
tak to je divoka dovolena

fifi
jee prirustek mozna? tak su zvedav

vylet vozi ale vedro fakt priserny, su rada, ze sem vokouna fakt nezvazovala brat a za odmenu sem byla na karlstejne km sme zkratili. novej partak = 5x denne na jedno a obed. jedno je v pohode, sice bych radsi 10 minut odpocivala v lese ale hospa je ok. 10 min. ale kazdej den jidlo, to bych snad taky zkousla kdyby ty zastavky nemely vliv na cas k chuzi zarizly sme to o cca 10 km deiv pac by nam to ujelo ale zas bylo to supr, spadl mi fotak, ale vyvazl s odreninkama jen.

jo a birma je megaaaa hustaaaa slapka, vam to pak napise jak je dobra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 17:07
- Nahlásit

xerxova
tak to je divoka dovolena

fifi
jee prirustek mozna? tak su zvedav

vylet vozi ale vedro fakt priserny, su rada, ze sem vokouna fakt nezvazovala brat a za odmenu sem byla na karlstejne km sme zkratili. novej partak = 5x denne na jedno a obed. jedno je v pohode, sice bych radsi 10 minut odpocivala v lese ale hospa je ok. 10 min. ale kazdej den jidlo, to bych snad taky zkousla kdyby ty zastavky nemely vliv na cas k chuzi zarizly sme to o cca 10 km deiv pac by nam to ujelo ale zas bylo to supr, spadl mi fotak, ale vyvazl s odreninkama jen.

jo a birma je megaaaa hustaaaa slapka, vam to pak napise jak je dobra

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 19:37
- Nahlásit

Jsme doma!
Bylo to faaakt krušný.
Prásknu na Fajfku, že došli 3., my o 2 hodiny později ve svý kategorii 7 (z 8). Jsme vyřízený. Povedly se mi dle mýho neskromnýho názoru krásný fotky, ale to tam bylo snadný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 19:39
- Nahlásit

Dneska parádní výlety po liduprázdné krajině. Bylo hezky, jen jsme dorazili domů, lije jako z konve.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 20:14
- Nahlásit

birma
fotky nádhera, ta poslední východ nebo západ slunce je bozí
Xerxová
tak koukám si to uzíváte i pres neprízen počasí
cernej caj
parták víc vysedává nez chodí? se ani nedivím v tomhle vedru ze musí dát pivko na kazdých pár km

já su nasraté neb po včerejší aktualizaci softwaru v tlf mi blbne nabíjení a to jako ze dost a nenašla jsem nikde jak uz tu nainstalovanou aktualizaci zrušit
tož mi asi nezbude než vyzkoušet tu jejich slavnou podporu typu telefon odvezeme a zase privezeme

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 20:21
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

mno............ tak asi takhle:

ňáká flekatá Milka nám zabila Rumíčka

koupačka

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 20:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Jeheeee! Takze po vikendu teda je jasno a rozhodnuto? Je prekrasna - ten jeji tmavej xicht bude super na foceni, to pak belmo lita jedna radost. Tak je to spravne, tak to ma byt, Rumicek musi mit Tildicku.

Edit - a ta truhla je taky neskutecna, dobre, ze si ji vysvobodila! Nadhera.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 21:01
- Nahlásit

PetraK
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ů
akorát teda nevim, z čeho Fifina vidí, že je překrásná, já bych chtěla nějakou portrétovku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 21:15
- Nahlásit

Gratuluju ke germánce. Pes dneska dal i druhou večeři, asi mu dochází, že se jen tak v klidu doma ještě nějaký čas nenažere. I přes typické počasí je Skotsko úžasné. Zítra opět odjezd v 6 ráno, dovolená není k lenošení. Dopiju sklenku vína a půjdu spát.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 21:29
- Nahlásit

Xerxová
Zítra opět odjezd v 6 ráno, dovolená není k lenošení. Dopiju sklenku vína a půjdu spát.
Aach, doufam, ze i pres pocasi budou krasavy fotky, nebo aspon odpovidajici tamnimu pobytu. Moc si to tam uzivejte!!!
birma
z čeho Fifina vidí, že je překrásná

Z Esuscina rajcete. A gratuluju teda k doslapani, fotky krasny. Jen kdyby bylo o deset stupencu min, Adam v hicu v pohode? (na tebe se neptam, bo ses silena) Fajfka je slapka vubec silena, asi to chtela mit rychle za sebou v tom hicu.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 21:37
- Nahlásit

Xerxová
to zní jako úžasná dovča

Fifi
Z Esuscina rajcete
tak takhle souhlasím
Adam v hicu v pohode? (na tebe se neptam, bo ses silena)
Adam v pohodě, já v pátek nejspíš úžeh nebo co ten humus byl.
Ádovi spíš vadila ta doba, co jsme byli na trati, už mi pak trochu usínal za pochodu (ale to jsme byli dva)
asi to chtela mit rychle za sebou
to jsme chtěli všichni a nezdařilo se to skoro nikomu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 21:44
- Nahlásit

PetraK
ooo ta je krásná, co to je, jak se jmenuje a tak dále?
truhlu teda mocně závidím, ta je úzasná, takovýhle věci taky můzu moc a moc

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání