Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 21:05
- Nahlásit

cernej caj
Mapy byly echt podrobný, hledala jsem se i v mobilu a trasu jsem měla dost jednoduchou ve stylu "dalších 10 km po červené", takže nebyl problém a Větší rychlost taky moc nebyla, to jsem se vždy jen rozhlídla občas, jestli jsme ještě na značce

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 21:25
- Nahlásit

Fifi
Jak si nakonec vymyslela tu skolu pro Lucijase, bude zmena?
budu doufat, že z ní vyroste studijní typ a půjde na gympl, ale do té doby zůstane tam kde je, protože tu chce být a mají novou učitelku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 21:30
- Nahlásit

velelijavec s bouřkou... čerti se venku žení

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 21:40
- Nahlásit

kachna_
protože tu chce být a mají novou učitelku.
Tak to je fajny, ze zmena pancelky.
Xerxová
velelijavec s bouřkou... čerti se venku žení
Foukni trochu desticku sem, certy si tam nechte.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 22:10
- Nahlásit

kachna_
tak to je dobrý, treba nová učitelka bude lepší
Xerxová
tady párkrát zabourilo a trochu sprchlo
ale hlásili, ze na západě leje

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2016 22:21
- Nahlásit

ten pes!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 01:06
- Nahlásit

Maya
Fifi
treba nová učitelka bude lepší
bylo by myslím docela obtížné, aby byla horší
(kamarádka učitelka - maminka Lucčina spolužáka - říká, že je lepší. Ale zase, kdybych věděla, že budou mít tu loňskou, měla bych jednoduché rozhodování

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 07:01
- Nahlásit

chicht - včera večer předpověď na pátek ve Skotsku slunečno, zcela beze srážek 21 stupňů, a dneska ráno předpověď na celodenní lijavec a 13 stupňů A tak to střídají - ještě ani jeden den z pěti (kdy je tam odhad na pátek) nevydrželo počasí stejné

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 07:38
- Nahlásit

birma
tak to je fajn, ze to aspon nebyl nejak slozitej orientacne teren furt nekde mimo znacku

kachna_
tak snad bude nova pani ucitelka fajn + tam ma anetku, ze?

tak i u nas v noci sprchlo, doufam, ze sprchlo poradne i u fifi!

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 08:05
- Nahlásit

unas lilo i rano tsk to zase nemusim mit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 08:22
- Nahlásit

Maya tady leje teď hodně - doufám, že až kolem půl jedenácté vyrazím s Nightem na veterinu, že bude alespoň nižší intenzita. Takhle bychom došli na kost promoklí

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 08:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
+ tam ma anetku, ze?
ne, Anetka nepropadla
Ale je to super, Lucka se těší do školy na paní učitelku, sice sedí s klukem, ale paní učitelka vyhovělajejímu přání a se dvěma holkama sedět nebude, ony se nemají rády už od školky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 08:44
- Nahlásit

kachna_
aha, to sem netusila. a prosimte jak se da propadnout na prvnim stupni?

tak to zni skvele, tak snad se ji tam bude libit

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 08:51
- Nahlásit

RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůůůůtn Táág!

Tjo, to byl víkend milý Albetí. Dvě zrzavý rakety = totální magorárna . Cuprum i Rum jsou totál cíplý pejskové, Měděnka prý zdechla ve vlaku a celou tu dlouhou cestu o ní nikdo nevěděl No my jsme o Rumíčkovi taky nevědíli. Fotky skorem nejsou, páč foťák zvostal doma a z telefénu je enem pár statických fotek, ostatní je nepoužitelný. Ale prostě fotit dvě vižly NEJ-DE! Jsem přežraná, ugrilovaná a přepitá Prima to bylo.

A jak u Ferinka??? Jdu to hledat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 08:59
- Nahlásit

PetraK to je fajn, že jste si víkend s Cuprumkou a RRumkem užili.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:01
- Nahlásit

PetraK
rum na druhou? zni to jako paradni vikend

a normalne, o vikendu sem mluvila s babi a dedou a deda byl u tety zas par dni v cechach a pry mu na pocitadle ukazala muj web a deda ze je nadsenej, tak me to mooc potesilo hlavne teta foti nadherny krajinky, tak tuplem kdyz ma deda to srovnani, potesi moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:09
- Nahlásit

cernej caj

, a zedo 14 dnu by to melo byt ok. noha sama o sobe pohodicka,

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Vodlehlo ti co? Ani se nedivím.

krasa, ten strom je naadhernej

že jo? to jsem si říkala taky.

Xerxová
neb Night chtěl taky běhat...

trochu by jim to oživil, trochu by jim zamíchal s pořadím.... nepostačili by se divit

Na té první

ty to to mám tak ráda takovýdle majitele, koupěj si psa jako hovado a ani mu pořádně najíst nedaj

Mimochodem, kdybys viděla Cuprumici a vepřový ucho.... nedala to , prej ble, ble, ble

Maya

hásky plave Lokínek, a vypadá bombově.

, nemůžu tou rukou ani zavřít dveře
ty jo a není to už spíš na doktora?

kachna_
ježiš to je krásná fotka!! jak nejsem fotkovystavovací, tak tahle výstavní teda je.
nějak je moc velkej Marťáno!! Má bejt malinkatý miminko! a ne velkej chlap.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:15
- Nahlásit

PetraK naštěstí hodně lidí se vyděsí už tou výškou a šířkou hrudníčku... a ten hubený pas přehlídnou. Veterinářka naše zase říká, že nasvalenej je skvěle a že má raději štíhlého psa, než aby nosil kila navíc. Jen tedy výstavní kondice vypadá jinak (minimálně 3 spíše 5 kilo aby byl uznán alespoň za štíhlý typ...)

tady hubeně nevypadá - a je to ze stejného výletu... jen ten pas...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:16
- Nahlásit

cernej caj

rum na druhou?

jojo, přesně . Jen ona je dámička a on hovádě , takže přilítli z venku a Rumouš s sebou bacil do basénku zatímco Cuprumice opice prej do toho humáče co tam vyrobil nepůjde

ukazala muj web a deda ze je nadsenej, tak me to mooc potesilo

jé! Tak takový ocenění potěší velemoc, to je mi jasný. A fajn o to víc, že to ocení děda - myslím tím vzhledem k věku a používání počítadla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:21
- Nahlásit

Xerxová

tady hubeně nevypadá

však jo, přesně jak říká vetka, lepší štíhlej a nasvalenej, než výstavní buřtik

my jsme si zase minulej týden nechali ocenit Rumíčka , má prý pěknou kompaktní postavu a má i tu požadovanou míru změřeno lérou. Zvlášť vzhledem k tomu, že se teď snaží spíš držet toho, že maďar má být střední ohař. No je fakt, že jsem byla zvyklá na Ešusa, kterej byl na horní hranici výšky. Je prý moc pěkný, Rumíček

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:24
- Nahlásit

PetraK
jojo, odlehlo mi uplne obrovsky... je teda fakt, ze pri prohmatavani doma se mi zdalo,ze cukla ale pak uz to bylo stejny na obou nohou a jednotlivy prsty to me nenapadlo, tak zas budu o neco chytrejsi priste

Xerxová
tak to by snad mel rict kazdej veterinar...

PetraK
koukam bazenek ee, ucho ee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:24
- Nahlásit

PetraK
tak to je taky supr, ze je to standartni krasavec

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:37
- Nahlásit

cernej caj

a jednotlivy prsty to me nenapadlo,

víš proč jednou kulhal Ešátor? protože měl na jednom prstě už trošku přerostlý dráp - ač to tak nevypadalo . A ve spolupráci s tím, že si kdysi v mládí ten prst zhmoždil a byl na něj tudíž citlivější, to pak dalo to, že mu to prostě vadilo.

koukam bazenek ee, ucho ee
dámička no ale tak Rumouš dalším syrovým uchem nepohrdnul, stejně celou dobu čučel, ešivá nezbyde

standartni krasavec
vo fous, ale je . Jako on je krásnej - má pěkněou postavu, je souměrnej, je nasvalenej to bez debaty. Ale je na tý dolní hranici, což asi vnímám o to víc, že Ešus byl na tý druhý straně

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:39
- Nahlásit

A JUCHŮŮŮ, Hošíčci makaj na novým albu. Depešáci už mají skorem hotovo - budou žně!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:41
- Nahlásit

PetraK
holt clovek se dycky pouci

tak to zni suprove. Aj muj oblibenec bude mit krest ale su zvedava, jaky to bude.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

asi začnu voblíkat psy

[imgs]https://images-na.ssl-images-amazon.com/imag es/I/61QsQNQIA8L._SL1000_.jpg[/imgs]

proč to nejdeeee, je to ramštajní psí tričkooo!

[imgs]https://images-na.ssl-images-amazon.com/imag es/I/41dUjFyEfGL._AC_US160_.jpg[/imgs]

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:46
- Nahlásit

cernej caj
Anetka je o rok starší než Lůca, šla do školy o rok dřív, proto jsem psala, aby byly spolu, že by musela propadnout.
Ale jinak propadnout jde. Jsou dokonce nějaká pravidla kolikrát smíš propadnout na prvním a kolikrát na druhém stupni. A pokud bys to už vyčerpala, normálně postupuješ i s pětkama s nepropadlíky.
PetraK
krásná fotka!!
děkuju.
Mně se líbí taky moc. Oni se chtěli fotit všichni, medvídci s náma jeli na piknik, nejsou naaranžovaní a to místo je navíc úplně boží.
https://mapy.cz/zakladni?x=14.5649589&y=50.4698128 &z=17&source=base&id=1981543. Myslím, že to kdysi bývala navíc vyhlídka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ááááááááááááááááááááááá rohožkáááá tu musím nutně mít!

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:52
- Nahlásit

PetraK
Ale je na tý dolní hranici, což asi vnímám o to víc, že Ešus byl na tý druhý straně
jo, to znám, Dája měla 44 cm, Mili 49 cm a jaký to byl rozdíl a to nemluvím o 50+ Batynce. Batynka vedle Ferinky, to byl neskutečný rozdíl.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2016 09:56
- Nahlásit

PetraK
depesaci jeste zijou?
moje oblibena kapela maka na novy desce uz pres rok a jak to sleduju na fb jsou asi tak nekde v pulce tak jestli stajni jedou stejnym tempem
jste si twda pekne uzili vikend s Rumickovi jiste psi spolecnost prisla vhod
jinak pro chov je lepsi pes na dolni hranici vejsky nez na horni tema nikdo nechce moc krejt
cernejcaj
tak to verim ze potesilo od dedy vsak taky to mas moc pekny

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání