Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 09:28
- Nahlásit

Maya to Calais je průšvih už dlouho. Já jen doufám, že ve dvě ráno tam bude klidněji...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 10:29
- Nahlásit

Xerxová

běžně botky do terénu moc neřeším, když jsme skoro každý den v lese - ale na cestu by měly být čistoskvoucí

eh, jsem si vyvzpomněla - před dovolenou jsem si vydrhla botky, pěkně dvakrát naimpregnovala a vyrazila na dovču, abych v Novohradkách zjistila, že prší-li, jsem ihned po výstupu z auta na nožičkách durch a byla jsem tím pádem celej den. Na pokoj jsem se vrátila s nohama tak zkrabacenýma, že byly o 2 čísla menší

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 10:29
- Nahlásit

Zdravím
Já jsem se včera pochlapila a byli jsme si v noci zaběhat. I když si při mym šnekotempu nejsem vůbec jistá, jestli si Áda všimnul, že běžíme
Dneska jsem mu dala poměrně těžkej NW trénink a poctivě chlapc hledal několik minut v kuse. O složitosti svědčí to, že našel skořici, co jsme nebyly schopní dohledat na začátku léta je to borec!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 13:18
- Nahlásit

birma

tjo já bych se taky měla dokopat k běhání.... hm, sakra.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 14:04
- Nahlásit

Rumštájn
Zítra mi začne králíkový maratón
- v šest večer schůze, ve čtvrtek posuzuju Beřkovice, v pátek posuzuju v Úpici a v sobotu posuzuju 99 králíků v Dubči. V neděli zhynu (příští týden je to podobné, to je zase výstava v Hostivaři).
Rodina už se ale ,myslím, těší, páč budou mít párky a podobná jednoduchá jídla.
Děti přijede hlídat babička a Lucinka půjde ve čtvrtek poprvé sama ze školy domů.

Jo a dneska mi družinářka odmítla přijmout dítě do družiny s tím, že by nechodilo pravidelně a "družina není holubník". Jenže já potřebuju dát dítě do družiny pouze některé pátky, kdy nepravidelně vykonávám určitou (placenou) činnost. Hlásit kvůli tomu dítě do družiny zrovna na pátky mi přijde prostě divný.
Takže já musim Kačenku vyzvedávat po obědě (a platit za celý den, páč je tam 4h a 10 minut a polodenní je do 4 h) a oni jsou shnilí mi pohlídat dva nebo tři dny v měsíci dítě.
PetraK
tjo já bych se taky měla dokopat k běhání.
hele pokud se zvládneš tvářit jako vychovatelka z družiny, dokopu tě k čemukoliv

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 14:14
- Nahlásit

kachna_
zvládneš tvářit jako vychovatelka z družiny, dokopu tě k čemukoliv

to jako jsem a i by mě to bavilo - spešl s tvejma dětma. Potíž je, že v práci mi na tu dobu volno nedaj a dětskej koutek tu ne a ne uděla t:-/

odmítla přijmout dítě do družiny s tím, že by nechodilo pravidelně a "družina není holubník"

ty vado v dnešní době?? Fakt paní nemá trochu empatie? Ach bože.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 14:35
- Nahlásit

tohle dělá dcera mojí kolegyně, tak třeba se to někomu bude líbit a přispěje
https://www.hithit.com/cs/project/2795/z-pokoje-do -pokoje-verejna-nabytkova-dilna

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 15:19
- Nahlásit

PetraK
tjo já bych se taky měla dokopat k běhání....
náš 1 km za 9 minut snad ani není běhání Ale dobrej pocit jsem ze sebe měla, to ne že ne

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 16:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
nééé, to já myslela, pokud se budeš tvářit jako vychovatelka z družiny ve Vysoký, to bys viděla, jak bych tě dokopala k běhu
ty vado v dnešní době?
nj, ale naše škola rozhodně nefunguje "v dnešní době"
birma
dobrej pocit jsem ze sebe měla, to ne že ne
no, můj dobrej pocit z toho, že jsem šla pro dítě do školky pěšky se právě skrz 1 km za 9 minut snad ani není běhání rozplynul do pocitu méněcennosti

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 16:16
- Nahlásit

kachna_
rozplynul do pocitu méněcennosti
ale prd já mám dobrej pocit, kdykoliv vylezu naše usmolený 2 patra po schodech místo abych volala výtah ;) důležitý je si vždycky umět najít něco, proč ze sebe člověk může mít dobrej pocit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 16:25
- Nahlásit

začínám mít pocit, že se nemůžeme do auta vejít... 4 dospělí, mamut, hory jídla a oblečení a bot... Pes sice nemá boty, ale zase jediný má vlastní povlečení na postel... Ještě bych mohla brnknout švagrové, že mají povoleno jen maličké příruční zavazadlo a povezou si ho na klíně Pak by to šlo

Ale balení je má vášeň a tak se to prostě vejde.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 17:06
- Nahlásit

Xerxová
balení je má vášeň
nechceš se stavit na otočku i u nás? Nesnášim balení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 17:50
- Nahlásit

xerxova
tak su to tam mooooc uzivejte a at mate vsechno

kachna
to je bez komentare proste...

petrak
tak hlavne ze rumik spokojen se radenim

hlasim ze po par kolech paintabllu su total rtva a ubehana ale tofu spizy paradni mnamka

jinak jak sem pri rala tak 1) zraci dieta nema efekt 2) nabrala sem hlavne pres stehna a prdel tak mi praskaj skoro kalhoty ze si ani nesednu aby to neriplo tak bych mela asi taky zacit behat ale se boim ze bych pak byla mrtvola

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 18:52
- Nahlásit

Xerxová
začínám mít pocit, že se nemůžeme do auta vejít...
Uvezu to, pane Lorenz?
Preju klidnou cestu, hlavne pres kanala a moc si to tam uzijte! Pohlad za me skotsky vresoviska, tesim se na fotky!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 19:18
- Nahlásit

Fifi pohladím - má lejt celý týden Jsem na to zvědavá. Mám dožehleno, Pepa posekal, takže zítra poslední poklizení a jedéééém. Snad bude cesta klidná.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 19:27
- Nahlásit

Xerxová
Snad bude cesta klidná.
Musi! Aaach, zavidim vam.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 19:59
- Nahlásit

Xerxová
uzijte si to!!
cernej caj
já nabírám břicho a prdel, asi bych měla dělat sklapovačky nebo tak něco a to by asi ze mě taky byla mrtvola .D

vochladilo se a lapiňátko vobzivlo příští rok budeme bez tulipánů, vokurky ve skleníku uz se teda stejně budou likvidovat, ale tu mamky oblíbenou vanilkovou hortenzii vokusovat teda nemusel, to jí dost naštvalo, zasypala mu všechny díry, tak si musel jít vyhrabat nový a zahrádce dal pokoj

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 20:03
- Nahlásit

cernej caj
a hele proč tloustneme
https://www.novinky.cz/zena/zdravi/413691-delsi-do jizdeni-do-prace-skodi-zdravi-a-podporuje-tloustnu ti.html

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 20:37
- Nahlásit

Adam si na balkoně našel provazovej míček na šňůrce a prudí o společnou činnost. Čekala bych, že když jsme byli v noci "běhat", ráno měl trénink poslušnosti a těžkej NW trénink (v listopadu zkoušky) a odpoledne jsme si dali další kolo poslušnosti (v říjnu závody), tak bude hodnej malej pejsek chrupkající na pelíšku. Mám pocit, že čim víc akttivit mu nabíédnu, tím víc aktivit vyžaduje

Xerxová
moc a moc si to užijte!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 21:11
- Nahlásit

Maya
asi bych měla dělat sklapovačky nebo tak něco
Na to je dobra stara dobra kalanetika. Taky bych asi mela zacit.
vochladilo se a lapiňátko vobzivlo
Jsem zvedava na raporty zimni, jestli bude teda letos snih.
birma
Mám pocit, že čim víc akttivit mu nabíédnu, tím víc aktivit vyžaduje
Na tos prisla az ted?? Prece pes se musi zasadlit, zakrmit, pak bude spokojene gaucingovat!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 21:13
- Nahlásit

Fifi není zasádlený, není zakrmený - a spokojeně gaučinguje Myslím, že ví, že má poslední šanci vyspat se s nataženejma nohama - pak bude mít cestou smolíka

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 21:17
- Nahlásit

Xerxová
a spokojeně gaučinguje
Protoze je znaven z baliciho stresu xdenniho, abyste ho tam nenechali! Chuditko, klubitko z nej v aute udelaj, zadny pohodlicko!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 21:19
- Nahlásit

Fifi já taky nemám pohodlíčko Myslím, že místa má nejvíc on - i když nohy si teda nenatáhne, to bychom museli mít větší auto...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 21:21
- Nahlásit

Fifi
Na tos prisla az ted??
měla jsem za to, že pak bude prudnej, když najednou aktivita poklesne, ale nenapadlo mě, že čim víc mu toho nabídnu, tím větší násobek nabízeného bude chtít kdybychom byli venku a pracovali 20 hodin denně, bude se dožadovat 60

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 22:11
- Nahlásit

birma
málo trénujete gaučing

birma
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2016 22:21
- Nahlásit

Maya
ten se snažim trénovat pravidelně, pořád jsem měla pocit, že dobrý, ale v posledních dnech Adamovy výkony dost polevily

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2016 07:22
- Nahlásit

Xerxová
tak doufam, ze ste se vlezli a stastnou cestu!

Maya
aha tak je to jasny jako pravda je, ze kdyz sem zila v brne, tak sem rano chodivala dost casto s psama ven a ted nechodim kdyz misto 20ti minut cesty mam 65minut cesty ... a naznala sem, ze o spanek se neokradu tak holt ten pohyb sel stranou

jinak sklapovacky na to nepomuzou asi moc, na odstraneni briska. O tom neco vim

loki se proste snazi dostat svemu jmenu

birma
klasika

balis se na trek?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2016 07:51
- Nahlásit

čaj klíííd - zatím si tu uklízím a dobaluju. Odjezd až poo, rovnání auta bude až dorazí druhá část expudice a hlavně Pepa (a auto) z práce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2016 08:17
- Nahlásit

testovac lepku v jidle

ono teda nicmene by castokrat stacilo, kdyz si objednam bezlepkovy jidlo, ze mi ho donesou bezlepkovy (a ne ze typickej problem, objednam si bezlepkovej steak a oni ho polejou univerzalni zahustenou uho)
jinak cca za 14dni budu mit 2roky bez lepku a tudiz 2 roky bez udesnych strevnich potizi

Xerxová
jj, vim ze az po o, ale kdyby ses sem nestihla stavit pres ostatni povinnosti

birma
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2016 08:43
- Nahlásit

cernej caj
Zatim ještě nebalim, jen sepisuju, co musim všechno ještě koupit :/

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání