| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:15
- Nahlásit
HaZa
dik, tolik podpory sem necekala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:17
- Nahlásit
HaZa
křesílka na kolečkách
nebo se může plazit, bude takovým brněnským Meresjevem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:22
- Nahlásit
no videla sem v sobotu asi myslivce, takovy dva sedesatnici u lesa s vlcounkou, kolii a asi lovecakem nejakym, a ta fenecka mela zadni nohu amputovanou prakticky pod zadkem a vesele skakala po trech, dokud se neotocila ani sem nevedela, ze nema 4. prej jako stenatko ji srazil vlak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:33
- Nahlásit
RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
dneska je to zas na to jít, jako strýčkové, k vodičce
Rumíček je hotofka a myslím, že se nepletu, že stračena flekatá má taky hotovo. Přeci jen trošku jinej režim, než na kterej byla zvyklá.
Dělají mi starost akorát jednak ty otlaky co má (hrozný, pes v devítí měsících a má otlaky :cry a pak taky na zadní a přední má něco, co si rozblemtává. Smutný, že to doteď nikoho nezajímalo.
birma
Dokonce v takový formě, že nežral kusovky, protože "to nejde"
žiš to je jouda! Bubi taky nevydržela, ale ta to měla tak, že jí to rozčílilo a pak šla do toho - takže pokud se jí kasička neotevřela a odmítla spolupracovat, šla jí zabít
ty fotky- to jsem zapomněla říct!! - jsou krásný, fakt paráda, stihla jsem je ještě včera, tada nemám šanci.
Fifi
Brzo pochopi, ze i zeny jsou hodny pozornosti.
pevně v to doufám. Ono, kdyby Brtník uměl ty začátky, tak mě by vůbec nevadilo se stáhnout a nechat mu ji,a ť s ní pracuje od začátku, ale to on zatím nemá, vždy měl psa připravenýho ode mne a fungoval s ním. Takhle to budu mít o něco těžší, protože ona má v jeho přítomnosti tah na něj, páč ti chlaaaapïiii, že jo . Tak to zatim beru všivácky přes kuchyň .
Fajka
Jéééé Ešuska už má svojí první Thááálii
: vole!! čekala jsem spíš Pulitzerovu cenu za literaturu, ale co už , ne?
Ta je kráááásnááááá
. Je a je taky dost chytrá. Hnedle v pátek pochopila, že chce-li něco v kuchyni, tak si musí sednout na prdel a ne po mě lozit. Sedá si hrozně ftipně - nesedá si do prostoru, kryje si záda- zhroutí se podle linky . Lehá si taky příšerným způsobem - zatímco vižla se esteticky uloží a vyžaduje podušku - natřepanou nejlépe , tak tohle hovádě s sebou flákne o zem - na betonový dlažky a srazí při tom stůl i židle. Dejchá -podle zvuků - nejspíš chobotem, obecně je hrozně hlučná, hromotlucká a naprosto dementní
bylo to drsný ..
jste fakt blásni. V tomhle vjědru!!! Takovým terénem a tolik km
.cernej caj
tak at si brzo zvykne
a toho se nebojim, spíš abychom si zvykli my
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:36
- Nahlásit
cernej caj
vyskoci ceska,
tak hlavně aby slovenka si nějak nevyskakovala
kachna_
dle naší starostky jsem bezcitná
má pravdu, starostka
HaZa
neboj ... existují takové křesílka na kolečkách
ááá další soucitná!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:38
- Nahlásit
cernej cajkachna_Maya
hele - o čem to tady hovoříte??? poučte mne- debilního uživatale chytrýho telefénu, prosím. Já teď dostala nějakou hlášku, že mám aktualizovat systém. Páč nemám ráda, když mi něco někdo nařizuje........... tak nic. je to špatně nebo dobře?? Podle toho co píšete asi dobře, ne? Musí se to dělat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:48
- Nahlásit
PetraK
srazí při tom stůl i židle. to nevypada na distinguovanou damicku
to znamena, ze kdyz tvuj telefon chce update softwaru (zaplaty, vylepseni, bezpecnostni chyby...) tak se ti to taky muze sakra rozbit, ale kachna je spokojena jak ji vse vali
ja bych se updatu vyhybala, dokud vsechno funguje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:00
- Nahlásit
cernej caj
to nevypada na distinguovanou damicku
ne, dámička ani náhodou, je to krafka. A je hrozně obří. Myslim, že se nám do bytu ani nevejde a až spustěj ty svoje hrátky s Rumoušem doma, bude Brtnik dost čubrnět . Dá se do ní hrozně dobře mlátit. Já ráda do psů pleskám, mají to rádi a ona si to vyloženě užívá.
ono už to jednou aktualizaci chtělo, to jsem poslechla kolegu a udělala jí, říkal, že to je důležitý, teď podruhý už sem se sekla a řekla si, že mi nebude velet telefén . A koukám, že dobře dělám teda. Díky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:08
- Nahlásit
cernejcaj
jenze ono je blby ze obvykle nejdou vypnout ty hlasky o aktualizaci tskze ti chodej furt i kdyz mas vypnuty aktualitace
takze bud se nechas nadosmrti otravovat tema hlaskama a nebo risknes aktualizaci
PetraK
tak ja doted mela aktualizace vzdycky ok teda tak jako skoro detaiky nepocitan
ake tak sice mi blbne nabijeni ake zase prestal blbnout automaticky jas displeje kterej blbnul od minuly aktuslizace ale na to uz jsrm si zvykla
ake hlasky ze s planovace ktery taky zmizly minule teprve uvidim jestli se vratily nebo ne
holt ty aktualizace tak jako zpestrujou praci s tlf a udrzujou mozek v pohotovosti ze se ta orace s tlf nestava rutinou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:11
- Nahlásit
ale jako nejaky drobnosti neresim a se prizbusobim ale tovarni reset je fakt uz pres caruuuuu ku..aaaaaa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:29
- Nahlásit
Fajka
Tak my máme ťapky oba OK, Adamovi vadila jen délka (časová, prostě vytuhával), mě kombinace vedra a kopců přivodila v pátek hezkej úžeh, tam bejt cesta pro auto, tak se vezem... A teda hlava mi to přestala dávat někdy na 15. to se mi ještě nikdy nestalo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:32
- Nahlásit
birma
. to se mi ještě nikdy nestalo...
duševní masochismus se tomu říká
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:42
- Nahlásit
PetraK
to s tim vzdáváním jí podle mě přejde velice rychle, jen co získá sebevědomí při řešení problémů však ty jí to budeš umět naservírovat i se správným návodem, aby mohla uspět
taky na zadní a přední má něco, co si rozblemtává
nemůže to být jen nějaká ventilace stresu ze života, co doteď měla?
duševní masochismus se tomu říká
a to jako proč? Víš jak je teď dušičce dobře? Vůle překonala lenost a odměnou byly ty krásný výhledy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:51
- Nahlásit
PetraK
a jak to, ze mela tolik majitelu? ty sis ji teda brala od chovatele nakonec nebo posledniho majitele? ja se v tech tipech trochu poztracela uz, co byly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 11:55
- Nahlásit
PetraK
na ty otlaky se prodavaji nejaky spesl masti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 12:12
- Nahlásit
birma
to s tim vzdáváním jí podle mě přejde velice rychle, jen co získá sebevědomí při řešení problémů
jo to si myslím taky (nebo v to doufám )taky je tam to,že ona do teď byla čistě povelovaná /s velkým důrazem - minimálně s důrazem v hlase, ale.../, takže se musí naučit,že to jde i jinak.
nemůže to být jen nějaká ventilace stresu ze života, co doteď měla?
bingo. nebo takhle - je to kombinace toho, že tam je nějakej problém a na ten se ona zaměří, když je něco pro ní už moc
Víš jak je teď dušičce dobře? Vůle překonala lenost a odměnou byly ty krásný výhledy
ajo!! to je pravda, no tak jen obyčejný tělesný masochismu
teda brala od chovatele nakonec nebo posledniho majitele
přišla od chovatele se zahraničí, do naší chovky, odtud k myslivci, od něj zpátky do chovky a teď půjde k nám. Takže pátý stěhování.
Maya
na ty otlaky se prodavaji nejaky spesl masti
díkec. Typa asi nemáš co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 12:35
- Nahlásit
birma
ja teda nevim, ale ja bych si ty vyhledy asi uz ani nebyla schopna uzit
PetraK
tak aspon bude mit konecne svoje doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 12:36
- Nahlásit
PetraK
no tudim ze mi znami rikali neco od alavisu a ti jsem nasla jen tohle tak to asi bude ono
http://www.alavis.cz/dr-maggie
navic jak jsem ted hledala tak nejvic se zminuje mesickova mast
holt cim tezsi pes tim vetsi pravdepodobnost otlaku prave znamejch zlataci na to trpi a to bydkej v baraku takze takova holoprtka jako Tilda tim spis
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 13:34
- Nahlásit
cernej caj
tak tě může potěšit, že boží mlejni byly jako setsakra rychlý!!!
Jsem si říkala, že mi odcházejí sandále, ale že až takhle mě vůbec nenapadlo. 7 km, 4 puchejře, 2 na pravý, 2 na levý
auvejsky auvejsky auvejsky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 13:38
- Nahlásit
PetraK
add. otlaky - taky to může mít souvislost s alergií, krmením. Ciráty měly otlaky při lepkatý alergii.
Protiblemcace působí i obyčejná betadine
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 13:39
- Nahlásit
cernej caj
My se tomu řezali v pátek v noci s Psymorfem, vylezli jsme na nějakej krpál a já jenom "odsud je krásnej výhled. Ve dne" a že těch krásnejch výhledů nočních bylo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 14:25
- Nahlásit
kachna_
a ted se budu smat ja
birma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 15:52
- Nahlásit
birma
zase kdo ma vypraveni vyhledu
cernej caj
kdyz budu delat ten reset, muze zustat simka v mobilu? smaze se? to googlim a nedari se a ji neumim vyndat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 16:06
- Nahlásit
cernej caj
no, chodim jak v animáku, jenom po ohnutých prstech a patách. Blbý je, že zítra chci jít taky a to už asi umru. Ale jinak spokojenost. Teda Kačenka dneska frflala, ale ona si zvykne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 16:20
- Nahlásit
Maya
kdo ma vypraveni vyhledu
no já už takhle mám Milešovku, Lipskou horu...
kachna_
Teda Kačenka dneska frflala, ale ona si zvykne
to si určitě zvykne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 18:47
- Nahlásit
Tak ostrov mull je úžasný i když leje. Ale trajekt na ostrůvek Ionu nejel kvůli vichřici. Takže jsme měli smůlu. Jinak Pepa ujel spoustu kilometrů po singl silnici - tj. jen pro jedno auto.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 19:05
- Nahlásit
Rrumstajn,
to je hic prisernej! Pomalu pulka zari a u nas uz 3. den 32?
PetraK
Toz jestli sebou madam takhle flakne, to je otlak hned. Vsechno poresite postupne. A az pochopi, ze je u vas doma, ty bude muset spadnou sutr ze srdicka...
Xerxová
Jinak Pepa ujel spoustu kilometrů po singl silnici - tj. jen pro jedno auto.
Aspon nemusel resit, zda jede po spravny strane. To budou fotky, uz se tesim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 19:06
- Nahlásit
maya
jasan to se simky netyka vubec
kachna
olepit izolackou to nejde?
xerxova
a da se v protismeru vyhnout nebo to je spesl smer
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 20:02
- Nahlásit
cernej caj
olepit izolackou to nejde?
ale jo, jde, pak ani nefrflají, ale strašně blbě se to vymotává z vlasů
Jestli jde o boty, tak ty nejdou, jsou to takový s dírama v podrážce (alpine pro už je nevyrábí, jinak bych tam hodila fotku) a z těch mám ty puchejře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 20:13
- Nahlásit
kachna_
tak tam bych necekala, ze ji budes lepit
diry v podrazce si moc nedovedu predstavit, ale co do nich vrazit nejakou vlozku?
|