Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 11:53
- Nahlásit

PetraK
sem si prave rikala - vetsi plemeno, 9 mesicu

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 11:57
- Nahlásit

PetraK
o to víc líto, že jedinej koho pak měla, byla Darenka a její manžel
jakto?
Jsem opět pragmatická taková
to známe
Je to dost velkej pes musí být fakt ovladatelnej
nemusí ;) je to fajn, když je, je to výrazně pohodlnější a příjemnější pro všechny zúčastněné, ale nemusí (jako když mě to, co jsem teď napsala, došlo se všema důsledkama, tak se mi tehdá strašlivě ulevilo)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 12:03
- Nahlásit

birma
pac po narozeni vnoucete se snacha ke psu postavila tak, jak se to obcas stane a my to tu nechapem... takze i darenka ma kvuli adel problem... takze se o ni starala ona s manzelem v poslednich mesicich

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 12:18
- Nahlásit

birma
to známe

on ve mě hraje důležitou roli i ten Bubismutek. Jeli jsme v neděli do nich domů já si tak přemýšlela, třídila myšlenky, vzpomínala a pak se rozbulela, u mě je to nadlouho. Je to zas stejný-ještě bych počkala, a možná čekala věčně, vím.

emusí ;) je to fajn, když je, je to výrazně pohodlnější a příjemnější pro všechny zúčastněné, ale nemusí
jo to máš pravdu, to je fakt. je pravda, že mám asi vysoký představy o tom fungování. Víš jsem si vědoma taky určitejch rizik, který nese to, že teď přijde mladý nevycválaný hovádě a Štajn je ještě taky sám mlaďoch. Může to změnit habakůk věcí. Takže to mi taky hází brzdu v bezuzdným těšení se.

s Darenkou to myslím dobře vystihla čajda. Je mi z toho smutno a vím, jak asi muselo být Darence.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 12:36
- Nahlásit

cernej caj
po narozeni vnoucete se snacha ke psu postavila tak, jak se to obcas stane a my to tu nechapem...
aha, já věděla, že tam něco bylo, ale ne že až tak

PetraK
ve mě hraje důležitou roli i ten Bubismutek.
to je jasný. Ale další pes nenahrazuje Bubinku, po ní budeš smutnit dál, jenom tam bude někdo další
jsem si vědoma taky určitejch rizik, který nese to, že teď přijde mladý nevycválaný hovádě a Štajn je ještě taky sám mlaďoch
rizika jsou vždycky, i kdybyste vzali starší a vychovanou, mladou a vychovanou, štěně, nechali ho jako jedináčka... jsou to živí tvorové, takže stát se může kdykoliv cokoliv. A to je to fajn vlastně, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 12:40
- Nahlásit

PetraK
ale tak zase neco ti s ni Rumicek usnadni
napriklad teda musim rict ze Lokina naucil Dorin moc pekne luxovat pod stolem Lokina by neco takoveho ani nenapadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 12:47
- Nahlásit

birma
Ale další pes nenahrazuje Bubinku,

ne to ne. Jen já potřebuju čas na zpracování , ten smutek pak to těšení nepustí.

rizika jsou vždycky

to je jasný. no. Jen s Ešusem to bylo trochu jinak, bylo na něj stoprospolehnutí, dával mi totál volný ruce. Tady je mít nebudu, protože budu muset zároveň hlídat, aby se Rumouš nevydal směrem, který by ona mohla otevřít . ale tak to prostě k tomu patří.

Maya
ale tak zase neco ti s ni Rumicek usnadni

...........přemýšlím........... hele nevím, jestli uvítám, když se mi na klín bude cpát přerostlý flekatý hovádě

Lokina naucil Dorin
ano, začínám se bát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 12:49
- Nahlásit

Maya
nerikej, ze existuje pes kteryho nenapadne luxovat pod stolem?

birma
nj, bohuzel...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:05
- Nahlásit

cernejcaj
ano Dorin to nedelal leta az pak to okoukal od Kima no a ted predal stafetu dal
on Loki na to jidlo moc neni a hlavne on je takovej pomslejsi v mysleni nez spic takze mu zatim moznost jidla na zemi ani neprisla na mysl i kdyz tipuju ze casem by se mu rozsvitilo i bez Dorina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:10
- Nahlásit

Maya
tak teda sem jeste nezazila psa co by pod stolem neluxoval
pomslejsi v mysleni

sem vykladala vcera jak dopadlo moje odnaucovani feri skakat po okne... venku se sustne zvuk, ona se podiva po me jestli ji nezavolam a kdyz ne, tak de skakat na vokno rvat... pripadne skoci na vokno, loupne vokem a kdyz nic, zacne rvat

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:30
- Nahlásit

cernejcaj
Dorin sezere misku granuli behem dvou vterin ale co mu pritom napada vedle tak necha lezet a luxuje jen takovy vetsi kusy
Loki behem zrani z misky trikrat odejde zere snecim stylem ale sezere i vdechno kolem a ted uz luxuje i mikroskopicky drobky
holt kazdej neni Kim kterej umel oboje

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:31
- Nahlásit

cernejcaj
ja ted odnaucuju Lokiho davat packy na stul prave to objevil ze tak muze vyzityrovat stul

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn,
vůbec jsem netušila že má Darenka s Darenkou nějakou potíž
Je dobře že neskončila nějak někde špatně předčasně a že se o ní postarali ....
ach jo ani nevím kolik jí bylo a jestli to byla nemoc a nebo stáří...každopádně za Darenku:
[imgs]https://pixabay.com/static/uploads/photo/201 5/06/30/08/28/candle-826330_960_720.jpg[/imgs]

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:35
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:35
- Nahlásit

Dopoledne výstup na kopec nad domkem. Návrat potokem a bažinou a skrz ovčí vrátka... až na dvorek. Od bahna jsme až za ušima, ale Night se vylítal. 7 km.... A to chceme jet odpoledne do hor neb se stal zázrak a vylezlo slunko.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:40
- Nahlásit

Rumštajn
birma
jsou to živí tvorové, takže stát se může kdykoliv cokoliv. A to je to fajn vlastně, ne?
ne!!! Má to (pro mě) dvě zásadní výjimky
1) Pes neurčený k chovu nemá co hárat. Hárání by se mělo spouštět nějakým tajemným rituálem s plným vědomím a souhlasem majitele.
2) Odcházet by měli za plného zdraví ve spánku, ve věku 16 let
Maya
pomslejsi v mysleni nez spic
Mně nepřijdou rychlejší, ale úplně odlišní. Normálnímu psovi je prostě dáno býti nedílnou součástí svého pána. Pro špice je majitel v lepším případě rovnocenným partnerem

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 13:48
- Nahlásit

Maya
ja ted odnaucuju Lokiho davat packy na stul
hmm, to já odnaučuju Batynu už pět let . Zafixovala si, že při čekání na žrádlo dává packy na linku. Hele kolikrát ona už si tu packu spálila o sporák, nic nepomáhá.
Ale abych jí jen nepomlouvala - je-li po krmení (tak do pěti hodin), nekrade ani z nízkého stolku.
Darenka panička je zlatá, že se o Darenku psí postarala
Xerxová
A to chceme jet odpoledne do hor neb se stal zázrak a vylezlo slunko.
držím palce, ať mu to vydrží

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 14:15
- Nahlásit

Můžete to tu nějak shrnout? Kdo je teď na Shetlandech? A má Ešuska už tu čupku?

HaZa
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 14:24
- Nahlásit

Gerda
Kdo je teď na Shetlandech? Xerxová
má Ešuska už tu čupk dnes jí jde venčit a definitivně by se měla stěhovat zítra ... jestli to nepletu ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 14:28
- Nahlásit

HaZa
Závidim Xerxový....boží, ostrov Mull mám taky projitej. Možná teda spíš Noss než Mull...jestli se nepletu, na Mullu stojí nejstarší hradeček z asi 9 století. Takej malinkej kamennej hradíček, ale furt stojí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 14:31
- Nahlásit

Xerxová
neb se stal zázrak a vylezlo slunko.

huráá, tak si to užijte na max.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 14:32
- Nahlásit

Gerda

Shetlandech

na Šetlandech to je jasný, ne? Pony nějakej. Černej a menuje se Nýtek a Ešuška jde dneska čupku zase venčit a zítra si ju přitáhne dom. Když fšécko dobře klapne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 14:34
- Nahlásit

PetraK
zítra si ju přitáhne dom
supeeeer! Paráda! gratulíre!

Xerxová, piš piš piš, kde jsi a co tam děláš? Bylas už na Nossu? A v Sumburghu pozorovat verlyby? A máš tam polární den?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 14:35
- Nahlásit

kachna
no spic je rychlej jak blesk v mysleni pokud mu z toho neco kapne
u Lokina mam dojem ze teprve ted mu pomalicku zacina dochazet princip vycviku jako neco za neco

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 15:18
- Nahlásit

Gerda
gratulíre

nádopotmě já budu mít doma postříkanou krávu a ty plesnivýho buřta, no docela úspěchy

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 15:43
- Nahlásit

PetraK
jak jako postříkanou krávu????? Ty budeš mít němce??? Jinak jo, v každý knajpě by z nás měli radost ))))))))

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 16:02
- Nahlásit

vyzkousela sem si dneska boty, co me asi netlaci do malicku, ale sou mozna moc dlouhy ale mozna by sly. stojej 5 tycek voz je asi o 4vic nez mam

navic doma dvoje s upadlih podrazkou a nemecky psat reklamaci jako nevim nevim

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 16:03
- Nahlásit

PetraKGerda
doma postříkanou krávu a ty plesnivýho buřta, no docela úspěchy

mohu se téééž zúčastnit klubu ztroskotanců? když jsem v majetku plesnivýho jelita?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 16:05
- Nahlásit

cernej caj
nemecky psat reklamaci jako nevim nevim

no to není problém přece napiš:

Šajse šuhe!!!

to pochopí i blbej němec

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 16:12
- Nahlásit

Gerda
jak jako postříkanou krávu????? Ty budeš mít němce??? J

na ja! Zelbsfrštendlich!! Němci obsazujou maďarský území .asi mě flákne

, v každý knajpě by z nás měli rados

si říkám právě. Ešče by to chtělo plesnivýho uheráčka - neboli jźefpšíka, to by bylo!!

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání