| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2016 20:27
- Nahlásit
fifi
sou zaklety... ale od obuvnika se rozpadali cely podrazky po jednom dnu a od muze akorat pata a zbytek porad drzi prelepila sem a zitra snad aspon pulku vyletu....
asi v tom bezlepkovym jidle lepek byl, v duchu hesla vse co si zakaznik preje
xerxova
to uz hned do prace a chystat se so skoly?
maya
v brne taky pry lilo, ale nam se to dneska celkem vyhlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2016 21:44
- Nahlásit
cernej caj
jo a tlf zdá se fungá, dočetla jsem se, že když se poto po aktualizaci, tak někdy pomůže vypnout ho těsně přes zdechnutím a nabít vypnutej a fakt pomohlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 06:57
- Nahlásit
maya
tak to je dobre.
celou noc tu je slejvak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 07:02
- Nahlásit
tady taky pršelo celou noc - jdeme do lesa, neb teď nepršíííí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 16:50
- Nahlásit
Dali jsme si s kamarádkou a jejím borderáčkem 23 km výlet na Rakovnicku a k tomu 3 nw tréninky z nichž jeden byl fakt těžkej. Adam chrní a já jdu zalézt..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 18:39
- Nahlásit
birma
tesim se na fotky zni to jako supr vylet.
my dneska 25 km a prohlidku hradu, o 5 min sme nestihlj prvni ranni tak sme cekalj do 11 a mezi tim se praktickg vyprselo akorat teda zas zadny vyhledy ale bylo nadherne mlzno a podzimne nahradni lepeni vydrzelo celou dobu na ty pate a muzolepeni na zbytku bot srzi dobre. 1km pred cilem se odchlip kus muzopaty ale to sem prilipla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 19:25
- Nahlásit
čaj a kde že jste to přesně chodili?? To víš, Ráj máme za humny solidně prochozený...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 19:39
- Nahlásit
no my hodinová procházka, zmokli jsme, Lokin zdrhnul za zajícem, pak kravil neskutečně, jako fakt super, já chci hodné malé štěňátečkoooooo
a začíná si hlídat jídlo před Dorinem, tož se obávám až pomine tohle období kdy si jeden pařáteček žužlá hodinu a všechno sežere dřív než Dorin, tak budou mít tak maximálně piškot
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 20:02
- Nahlásit
Maya jojo - štěňátka jsou jen pro radost Jsem ráda, že mám už odrostence Zajíce jsme dlouho nepotkali, zato u Eurotunelu jak z francouzské, tak britské strany jsou všechny trávníky kolem parkovišť plné králíků. Nesmírně Nighta zajímali - ale protože byl na vodítku, tak dělal vzorného. Navolno by tak vzorný nebyl...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 20:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
xerxova
Z housky ahoru na panskou ves ci tak a pak na strezivojice a po zlute a zelwnw zpatky k housce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 20:08
- Nahlásit
Xerxová
no to já už před zajícem měla štěstí, že jsem si všimla, že stojí na polní cestě a někam se zaujetím čumí do dáli, tak jsem ho dala vodítko a šla se podívat a ono tam v ohradě kde nikdy nic nebylo, byly ovce, naštěstí se moc nehejbali, takže jen čučel, ale jak se něco hne, to je teda konec jako že nikdy jsem neslyšel něco jako povel ke mně
králíky zná z domova, ale ty si jen tak hopkaj v králíkárně, to ho nezajímá, jak to nezdrhá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:17
- Nahlásit
cernej caj
fotek mám pramálo, většinou jsme byli v lese, bylo dost šero a pršelo, takže na focení to fakt nebylo...
minivýcuc:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:18
- Nahlásit
Rrrumstajn pri nedeli,
prekvapi nekoho, ze tady fakt ani nekraplo, proste ani kapka???
Maya
a začíná si hlídat jídlo před Dorinem, tož se obávám až pomine tohle období kdy si jeden pařáteček žužlá hodinu a všechno sežere dřív než Dorin, tak budou mít tak maximálně piškot
Na tohle funga jedine prevence, proste je oddelit a neriskovat zbytecny konflikty. At si zuzla klidne hodinu, ale separe od staresiny. A naopak. Tohle je jedna z veci, ktery dovedou natropit ve smecce velky zlo a pritom staci ty cokle jen oddelovat. Kdybych nechala hltouna Troldu pohromade s Bazunou, kdyz si neco zvykaj, bylo by velky badabum. A to samy u misek... jsou jasny a striktni pravidla, kdy se proste druhymu do misky neleze a tecka, kazdej ma svuj kout na krmeni a neexistuje, aby mel nekdo tady pocit, ze si musi hlidat zradlo. Pokud jde o pamlskovani, tak je taktez vyzadovana disciplina a rad, kdyz jednomu neco upadne, sebere si to jen a jen ten, komu to upadlo. Pred pamlskem pekne v rade vedle sebe smecka, ze by na sebe vrkaly/i ci tak neco, to bych netolerovala.
Takze byt je to nevyzadana rada, krm je pod dohledem, dostatecne daleko od sebe a nenech Dorina ci naopak Lokiho si navzajem cucet do misky ci jinak se prudit u pamlsku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:22
- Nahlásit
Fifi
tady fakt ani nekraplo, proste ani kapka???
to je strašný Tady začíná pršet dost pravidelně. Překvapivě se to i stíhá vsakovat, chvílema to byly dost slejváky, tak jsem měla i strach, aby to nešlo ze suchopáru do povodně, ale dobrý...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:26
- Nahlásit
vyráželi jsme ráno před pátou, vrátili jsme se skoro ve 4. Adam byl KO, hlavně z posledního NW tréninku, kde nás Verča úplně neodhadla a on se tam uvařil. Měla jsem krásně mrtvýho psa. Ten už tu hodinu courá a prudí, že proč se mu jako vůbec nevěnuju a nikdy ho nikam nevezmu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:30
- Nahlásit
birma
to je strašný
Je. Fakt Sahara - puda z pole, urodna polabska si lita vzduchem, auto je jak po terenni jizde furt obaleny prachem... Aspon nekde teda zaprselo a uzili jste si vylety.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:33
- Nahlásit
Fifi
po tom, co jsem se dneska místama skoro brodila, mi to přijde jako hodně strašidelný sci-fi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:39
- Nahlásit
birma
ukazka je boziii
fifi
to snad ani neni mozny, ze ani kapka! a pritom vam uz neprselo strasne dlouho kdyz jinde aspon neco napadlo...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:51
- Nahlásit
cernej caj
ukazka je boziii
dík trochu mě mrzí, že jsme necourali víc okolo strnišť, protože miluju jejich barvu a strašně se mi líbí, jak s nima Adam ladí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:57
- Nahlásit
birma
co jsem se dneska místama skoro brodila, mi to přijde jako hodně strašidelný sci-fi
Brodeni zavidim. Zitra ti nafotim tu zdejsi "urodnou pudu". Kez by to bylo scifi.
cernej caj
a pritom vam uz neprselo strasne dlouho
Ano, jsme proklety asi fakt. Vloni pri tropech aspon pri bourkach neco pak spadlo, ted prd leda.
No nic, budu doufat, ze v tydnu neco prijde.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 21:59
- Nahlásit
birma
chudinka borderka nechce ležet na morkym
Fifi
ale já vítám tyhle tvoje nevyžádáný rady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 22:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
Fajn, nechci presprilis prudit. Kazdej pes je jinej, Baz s Agatkou, maminkou svoji si mohly spolecne hrabat jamy kvuli mysim, zrat si bok po boku kosti, tam byla harmonie a jistota letita, ze se nic nezvrhne a nestane. Ty mas staricka a blaznivy stene, takze kazdej ma urcite jinou rychlost pri stravovani. A urcite si porad jeste Dorinek zvyka na prcka, kterej musi byt hamty hamty, at mam vic nez tamty (nebo to muze delat i Dorin, vzhledem k veku), takze bych davala jasny pravidla sprateckovi malymu, zaradila bych prave takovy to "pojdte sem a ted se bude neco rozdelovat". Pekne si sedte vedle sebe a pockejte si, ten, komu to davam, bude osloven jmenem... atd
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 22:18
- Nahlásit
Maya
chudinku borderku ten náš výlet docela unavil půjde asi na kontrolu k pándochtorovi, jestli je zdravotně cajk...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 22:33
- Nahlásit
birma
Tak snad to nebude nic vaznyho!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 23:06
- Nahlásit
Fifi
určitě neprudíš teda, to já se zase ráda poučím, dřív jsem tohle řešit nemusela, Kim s Dorinem klidně mohli žrát z jedný misky, těm to bylo jedno, Dorinovi je to jedno doteď, Lokimu je to jedno, pokud sám má co žrát, ale vrkne na Dorina když ten projde moc blízko, Loki je gurmán jak borderky a z misky žere snad 10 minut, zatímco Dorin to vdechne za 10 vteřin a to už je celkem naučenej, že má čekat až dožere Loki a nechodit mu k misce
akorát že teď třeba ten pařátek Dorin sežere za 10 minut a Loki ho žužlá hodinu, ale až bude mít Loki normálka zuby, tak ho sežere na 3 kousnutí a nechci nějak zjišťovat co by bylo, kdyby Dorin ještě ten svůj žral, když na Dorina už teď vrká jen se přiblíží
takže dle tvejch rad nejlepší bude, když dostanou místu pařátku jen piškot na spolknutí a nebo Lokina nechat venku si hlodat a Dorina vzít domů
s mlskama to tak víceméně dělám, že je učím na oslovení, i když pravda to asi nedodržuju úplně důsledně, ale i tak musí každej čekat jako že mlska je toho, komu to dávám
Loki s tím pařátkem zdrhá i přede mnou, si asi pamatuje jak jsem mu vzala tu kapří hlavu a jednou mu máma vzala myš a pařátek nevymění ani za maso
tak jako dobrý že je na jídlo, ale teda nemuselo by to bejt až tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 23:06
- Nahlásit
birma
ty borderky dneska už nic nevydržej D
snad jí teda nic vážného není
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 23:13
- Nahlásit
sáhodlouhý video z dnešních NW tréninků - první dva vzorky jsou kraťoučký, ten třetí nám to protáhnul...
Fifi
snad ne, jen je to prostě u borderky divný...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 23:19
- Nahlásit
Maya
takže dle tvejch rad nejlepší bude, když dostanou místu pařátku jen piškot na spolknutí a nebo Lokina nechat venku si hlodat a Dorina vzít domů
Ano, dyk at si hloda kazdej svym tempem to svy. Nenechavat je pohromade. Presne jak pises, Dorinka vzit domu na sezrani paratu, nepoustet ho, dokud nezkontrolujes, ze omladina venku ma taky sezrano nebo ty omladine bez psi asistence vymenis zbytek, kterej uz neuzuzla, za neco lepsiho. A az pak poustet veterana ven.
akorát že teď třeba ten pařátek Dorin sežere za 10 minut a Loki ho žužlá hodinu, ale až bude mít Loki normálka zuby, tak ho sežere na 3 kousnutí a nechci nějak zjišťovat co by bylo, kdyby Dorin ještě ten svůj žral, když na Dorina už teď vrká jen se přiblíží
Ale ja se steneti nedivim, ze vrka, taky bych si chtela v klidu dozrat veceri ci pamlsek. Tohle je fakt zcela v klidu poresitelny tim, ze se podobnym situacim budes vyhybat a zajistis teda Lokimu misto, kde si bude v klidu hlodat treba hodinu nakou vec. A on bude bez stresu, ze ho nekdo nahani nebo mu to chce starsi pan domaci sezrat. Kotec tam mate, ne? Tak Lokiho zavirej s mnamkou a zradlem tam, Dorin at si uziva obojiho v dome...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2016 23:45
- Nahlásit
Fifi
jj, tohle pořešitelný je v pohodě, ale jídlo na sto procent ne, protože dětem občas něco upadne nebo mámě když krmí králíky a slepice, ale tak doufám, že o suchej rohlík nebo trochu pšenice by žádná hádka nebyla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2016 00:15
- Nahlásit
Maya
Ona ti da jiste zitra Esuska prednasku, jak presne tyhle situace muzes potrenovat predem se dvema psickama. A nedelat prave svatek z toho, ze neco upadne a krmi se havet, kterak tomu dat rad a pravidla. Ze si ti blbeckove sednou a budou koukat, co dostanou od tebe, nezli by se chrtili o kus neceho spadenyho.
Teda jestli Petre neprdla cevka z novyho prirustku flekatyho, treba uz bude mit ukousany ruce na pahejlek a nic nenapise. Btw, vcera me seknul Troldak nak sikovne spicakem pres ten prvni kloub v palci pri pretahovani se mohutnym s pesickem. Kravnuli jsme si spokojene dal a za par minut bylo moje au a mam au doted, asi mi tam nakej nerv seknul.
|