| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:29
- Nahlásit
cernej caj, Maya
vsak ted platis najem a tak, ne?
Jenže já nájem neplatim Bydlim u mamky, takže platim jen nějakou poměrnou část, počítala jsem to a na hypo prostě neni. A pokud moje výdaje přesahujou o pár tisíc plat a to většinu měsíců v roce, tak to prostě nejde
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:37
- Nahlásit
já jsem ráda, že mám tchány v baráku (mají svůj vchod a sdílíme jen propojovací dveře). Jsem ráda, že ségra má moje rodiče v baráku. Neb je to sice občas o nervy, ale máme tu starou generaci doma, nemusíme k nim lítat... prostě jsou pod dozorem. A myslím, že je to nejpřirozenější soužití více generací.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:41
- Nahlásit
cernejcaj
to jsou pekny botky
no ale alespon uz rekonstruujes svoje a v duchodu az budes bez penez budes mit vsechno hotovy a baracek jako novej
birma
tak to ja myslela ze bydlis nekde v pronajatym
musis si holt nabrnkout nejakyho rotsilda
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:43
- Nahlásit
Xerxová
no na něco to dobré je, ale bohužel tchýně odmítá akceptovat že tam jaksi už 18 let jsem doma a že mám na různé věci odlišný názor a kompromis nepřichází z její strany v úvahu - vše děláme špatně - i manžel (její syn) ....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:43
- Nahlásit
Xerxova
tak kdyz jsou rodice starsi tak to verim ze usetri cas
ale kdyz je nekomu 20 a tem rodicum 40 nebo 50 tak to musi bejt fakt vo nervy to ja nastesti doma nebyla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:45
- Nahlásit
cernej caj
mi ode dneska v panske 41,5 rikaj pane.
a značka? model? kdes sehnala? mám díry jako kráva v botech, tak začínám taky shánět...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:46
- Nahlásit
HaZa
hm tak to je vetsinou jeste horsi...
no ta panska 41,5 na moji damskou 39 ale s dvema vlozkama
hm, jak se zacne propadavat pata tak blby jinak teda hate dobry, ale tam snad ani nejezdi autobusy ze by clovek udelal najezd na obchod
birma
jako myslela sem jako ze mamce taky musis platit za bydleni, tudiz proste "najem"
Xerxová
jj, takhle pod dozorem je to pak od urcityho veku super, ale musi to fakt byt, ze kazdej ma svoji domacnost a ne ze kazdej ma svuj pokoj a o vse ostatni se musi delit, protoze to je o dost horsi pak
Maya
no ja su rada, ze dalsi dva roky snad vyreseny a zkusim prodat ty GTX lovy, v tom malicku to proste neni ideal... aneb kdo chce panskou 7,5 UK noseny asi 40 km tak za litr? (wide verze tu normos verze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 12:49
- Nahlásit
birma
http://estonianlanguage.blogspot.nl/?m=1
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 13:12
- Nahlásit
cernej caj
panskou 7,5 UK noseny asi 40 km tak za litr? jestli jí neudáš - 19.10 jedu k doktorce tak bych jí zkusila ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 13:28
- Nahlásit
HaZa
ja doufam, ze do ty doby je stihnu vubec umejt ale proste s tim malickem to neni uplne ono
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 13:57
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze do ty doby je stihnu vubec umejt ale proste s tim malickem to neni uplne ono
šiš tak je nemej jen malíčkem, ale celejma rukama a pude to rychlejš !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:02
- Nahlásit
Fajka
dik za radu, mohla bys mi to prijet ukazat a bude to jeste rychlejsi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:08
- Nahlásit
cernej caj
to asi nebééé bo dneska vyrážíme nach dojčland, to už zvládneš rychlejš sama i tím malíčkem bo bych k vám jela přes "Košice"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:12
- Nahlásit
Fajka
tak aspon bys mela peknou okruzni jizdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:14
- Nahlásit
cernej caj
tak aspon bys mela peknou okruzni jizdu
ježíííš jen to ne, já sem ráda když nikam nemusím..letos už těch najetech kilometrů je nějako moc.... kor když se na silnicích děje to co se děje... rači sedět na zadku doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:16
- Nahlásit
Fajka
jj, ja vim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
..........Andělíčku můj strážníčku, dobře opatruješ mou dušičku
Jináč by mě švihlo
Talina nejen že neustále rozsvěcí světlo, ale taky proskakuje oknem - zavřeným. Pomalu se učí být v klidu, když se odejde. Doma máme vychozený chodník v dlažkách trasou - ložnice-kuchyně-obývák-záchod-vchodovky-kópelka-po koj........... Nejlépe ji lze na místě udržet kynologickým povelem: "Miluško, tak.... japa sme se to my dvě učily, no? Co má udělat Talinek? Co umí? Hají, umí Talinek"... páč, řekne-li se "Taly místo!" tak není ani Taly, ani místo . Včera jsme si všichni čtyři užili úžasno procházku. Na začátku jsme šli každý jinudy, Talinka mi vystavila hrdličky a poté odmítala reagovat na cokoliv s ní spojeného. Volný prostor posečeného pole. Jakmile se dostaneme do terénu neposečených luk, je to výrazně lepší. S Brtníkem a Rumíčkem jsme naběhali fšicí x milijounů kilometrů, abychom ji udržely v naší blízkosti. užila si tím pádem pohybu navolno. Pak jsme narazili na ořešák plný ořechů a musím ji pochválit, že i tam byla navolno a krásně reagovala, zatímco my jsme sbírali ořechy - nasbírali jsme tři pytle na bobky . Pak jí píchla vosa a pánčička ji zachránila a tak se k ní šla schovat. Dneska ráno mi udělala radost, vzala jsem ven přetahovadlo A PŘETAHOVALY JSME SEEEEE! Je teda hrozně brutální, obávám se, že za chvíli budu bez rukouch , ale hlavní je, že má zájem. Pak teda vzala čáru za feňulí veterináře, co uspával Bubinku, takže jsem mu ji hned mohla představit s komentářem, že Bubi ví, co poslat . Pravil, že nuda nehrozí. Veterinářova teroška jí velmi rychle vysvětlila, že má jít tam odkud přišla a bylo to . pak jsme si "potrénovaly" pejsky na vodítku a pak přišla Ejbináááááááááááááá!! Rumíček už nemá žádnou kamarádku všechny se zbláznily do Talinky a na něj pečou. Tak mu aspoň můžu čutat žužlomíček. A nevěřila bych, že můžu bejt chobotnice - v jedný ruce dlouhý vodítko s tou raketou, v druhý ruce se přetahovat s přetahovadlem a bojovat a jednou nohou kopat žužlomíček. Jo a krom velkýho účtu za elektřinu, budem platit taky velký vodný a stočný, páč stejně jako Rumouš furt chlemtá a vyrábí žgryndopoblifku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:25
- Nahlásit
PetraK
takto zni paradne, orechy se budou hodit ale teda chudak rumicek a to pritom ze se zensky nemaj rady
jinak muzete vyhazovat pojistky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:30
- Nahlásit
Maya
a něco pro Ešusku,
tooo mi nedělej!! Benešovsko je moc hezkej kraj. Jen na opačný straně Prahy, než se pohybujem pracovně my
Fajka
žije ještě Ešuska
jasně že žije, nějaká Milka strakatá ji přece nemůže zničit úplně i když.... našlápnuto má slušně . myslím, že germán a vižla jsou tak nastejno, tady je ta potíž, že je to malý štěně v nevylítaným obřím těle. Nohatej neovadatelnej tank. Pošahanej tank. Kdyby byla doma u nás od mala, bylo by to jiný, takhle je to nářez v tý kombinaci v který se ona zrovna nachází. Ale je to fakt Miluška taková pipinkovatá, jen si to musí prostě sednout. Je vidět že dohání co neměla možnost, což ale při její velikosti a temperamentu.....
Právě přišel Brtnik domů - já odcházela v 10:44, hlásil ticho v bytě, následný desetiminutový krutý boje mezi maďarskem a germánskem a poté něco jako Prátr - obávám se, že ta čůza má to rozsvěcení jako závazek soc.prc, páč fakt furt rozsvěcí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:34
- Nahlásit
Xerxová
tak jsem v pracovním procesu...
a-au! tak přeju hladkej start.
cernej caj
fotky
nebudu ani stahovat dnes.
ajá se těším, až je sem nasázíš!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:37
- Nahlásit
Fajka
rači sedět na zadku doma
řiká někdo, kdo každej víkend naběhá 100 km se psem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 14:46
- Nahlásit
tohle se celkem ted hodi tematicky .
http://mobil.idnes.cz/vesta-disco-pes-smartphone-v zkaz-dq2-/mob_tech.aspx?c=A150403_125424_mob_tech_ jm
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 15:03
- Nahlásit
my teď oběhli lesík - psisko nadšené, poslušné - ani za náhodnými pocestnými - dokonce se psem - se nevydal a v pohodě se pro můj klid došel připnout na stopku 4 houby půjdou do polívky. A jdu administrovat... přeci jen semestr začíná už příští týden a věci se nakupily...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 15:19
- Nahlásit
Dneska jsme měli konečně zas agi trénink. Adamovi zasvítily očička a prohlásil, že bude rychlej a neřiditelnej Tak jsem musela sprintovat a to tam měl vedle v kleci hárafku. Borec to je
cernej caj
myslela sem jako ze mamce taky musis platit za bydleni, tudiz proste "najem"
už jenom na poplatcích je jiný, když jsou za jednoho nebo za dva. Věř, že to pravidelně počítám a stále mi vychází, že to k tomu neni....
Maya
http://estonianlanguage.blogspot.nl/?m=1
dík!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 15:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
řiká někdo, kdo každej víkend naběhá 100 km se psem
jako já myslela tu cestu autem 300 kiláků tam a 300 zpátky...možná že kdybych to šla pěšky celý tak mě to tak neva jako ta jízda autem... řídím rada ale to co se děje na silnicích teď v poslední době je straaaaašný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 15:31
- Nahlásit
Fajka
eva jako ta jízda autem
to chápu, mám to stejně.
právě jsem volala domů a s moravským přizvukem vesele hlaholim do telefénu: Tak co,děcká? Co děláte?......... "Spíme! Fšichni"
Ty vole tak já ráno makám s čoklema jak barevná, aby pak odpoledne fšicí spinkali, zatímco já v práci jedu druhou šichtu!!???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 15:39
- Nahlásit
no jasně že musí spinkat - páník je přeci trénuje na dostatečně dlouhý klidový režim - aby to pro psiska nebyl šok, až začneš zase pracovat na plný úvazek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 15:40
- Nahlásit
pettak
tak musis neco nechat na sichtu brtnikovi!
birma
to je fakt, treba za plyn asi bych v 1 cloveku platila stejne, a usetrila jen el./vodu takze by to taky hodilo max 1/3 pac za topeni je dycky nejvic...
fajka
a jezdis podle ceho? prej je supr navigace waze ktera i vi o zacpach takze te rovnou naviguje mimo. ted sme podle ni jeli do boleslavi a i z drazdan a vsude tam kde to stalo my jeli jinudy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 16:07
- Nahlásit
cernejcaj
waze jsem mela stazeny a zase sem to zrusila kdyz to po me chtelo telefonni cislo
doufam ze ho zavrou az zcerna
https://www.novinky.cz/krimi/415226-konflikt-mezi- pejskari-v-plzni-skoncil-zlomenou-celisti-a-klicni -kosti.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 16:11
- Nahlásit
PetraK
Spíme! Fšichni"
Ty vole tak já ráno makám s čoklema jak barevná, aby pak odpoledne fšicí spinkali, zatímco já v práci jedu druhou šichtu!!???
a až dorazíš dom tak budou všici čerství odpočatý čekat co vymyslíš za prográáám
ech lity lity!
cernej caj
a jezdis podle ceho
po paměti ale zácpy je to poslední co mě vadí...na blití je občas to jak lidi jezděj, předjižděj, nedávaj přednost, vytlačujou fuj
|