| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 16:13
- Nahlásit
Maya
doufam ze ho zavrou az zcerna
hajzl ale na to zapomeň..nezavřou ho....bo on nebude vědět proč ten děda upadl, koukám na něj a on padá...hmmm a dostane maximálně podmínku...grrrrrrrr
nemusim chodit pro příklad daleko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 16:49
- Nahlásit
Fajka
tak to je taky pravda, ze dneska jezdej dost dobytci
Maya
tvl to sem nemea ani cist
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 19:03
- Nahlásit
Fajka
30 kiláků tam a 300 zpátky
jj, taky mám špatnej orientační smysl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 19:45
- Nahlásit
tak uz sem vybrala fotky... jeste je popsat, to me driv klepne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 20:18
- Nahlásit
cernej caj
popisky musej bejt
Lokin už je dneska krvavá tlamka, konečně budou fuč ty zuby jako nože
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 20:21
- Nahlásit
a naučila jsem ho hledat piškot v ruce, ukázu mu obě pěsti a piškot mám v jedný a on mi do ní tukne čumákem, akorát je fakt oproti špicovi děsně nechutně statickej, sedí jak socha, nehne ani brvou, asi přemejšlí nebo co a pak najednou tuk
to se naučil hned, ale dávat pac ho učím už 3 tejdny a zatím teda výsledek nula nula prt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 20:37
- Nahlásit
bez popiskovy album - v tomhle ma zas novej web vyhodu, ze je muzu snadno dodelat pozdejc s mapou "D
tak to urcite premejsli bud rada, ze mas psa, co pouziva mozek vic nez zraaadlo hams ukousnu ti radsi ruku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 20:53
- Nahlásit
čaj krásný fotky. Tentokrát jsi putovala místy, která znám. Včetně těch Drážďan...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 20:53
- Nahlásit
cernej caj
no je to ale strašnej nezvyk, špic když sedí, tak se zároveňi hejbe, Lokimu se nehne ani chlup a mě to furt připadá, že mě nevnímá, u špice si to nespleteš
na album kouknu až z popiskama, já bych nevěděla vůbec co je co
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 20:55
- Nahlásit
kachna_
jj, taky mám špatnej orientační smysl
já věděla že se někdo chytne tobyl překlep ty kachno jedna drzááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 21:31
- Nahlásit
za kým dneska jela sanitka??
no za Koláčem.
Proč?
protože při prostém přenášení obří termosky s právě uvařeným kafem termoska explodovala a 2,5 litru vařícího kafe opařilo Koláče. Střepy z termoskovýho skla naprosto všude. nechápu, jak může explodovat termoska . I sanitku zavolali. KOláče ovšem bylo duchapřítomný a strhlo ze sebe džíny(asi na 150 pokus, páč v šoku nevědělo, že to chce rozepnout kožený pásek , ) a poté ledovalo. Dnes měli kolegové v práci zážitek páč měli možnost vidět Koláče polonahé . Ešče, že jsem měla džíny a né šukni. Páč vzhledem k počasí bych měla k šukni punčocholeginy, kafe by se mi připálilo na nohy a taky bych asi neměla ty bombarďáky . Bylo by to zajímavý. Takhle jsem přišla enem vo ponožky plný sklíček. Zbytek sklíček mám v nožičkách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 22:04
- Nahlásit
Rrrumstajn.
Sucho sucho.. A nejak nestiham.
PetraK
Si mi volala, vid? pres den, prisla sem na to az ted.
Zbytek sklíček mám v nožičkách
Smarja!!! Snad jsou vsechny vyndany a hlavne nejses voparenina velka! Na termosku podejte trestny oznameni na ublizeni na zdravi!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 22:15
- Nahlásit
Fifi
Sucho suchoSucho sucho
fakt??? Tak to je mi moc líto, protože u vás to trvá už fakt hrozně dlouho .
Si mi volala, vid? pres den, prisla sem na to az ted.
na ja. říkala jsem si, že taky zavolám, když nejedu tramvají. SEděla jsem v rámci psí výuky u Mekáče a pila kávičku. I napadlo mě zavolat v tomto klidném módu Fifině. A ona nebyla halt v ten moment na příjmu
Smarja
no. Je to jako by člověk chodil po rozbitých vánočních ozdobách. Ale!! |Doma jsem si uvědomila - když jsem si zpětně vybavila tu explozi - že mě to mohlo taky klidně vzít do oka. A to by byl teprve průser.
Ledovala jsem asi myslím dost dobře, protože jak noha, tak to ostatní se jeví, jako že cajk.
I jsem odchodila odpoledne 3 hodiny se psy v polích.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 22:48
- Nahlásit
PetraK
za kým dneska jela sanitka??
no za Koláčem.
Proč?
protože při prostém přenášení obří termosky s právě uvařeným kafem termoska explodovala a 2,5 litru vařícího kafe opařilo Koláče
ty vole! fuj tajxl
explozi - že mě to mohlo taky klidně vzít do oka. A to by byl teprve průser.
Ledovala jsem asi myslím dost dobře, protože jak noha, tak to ostatní se jeví, jako že cajk.
I jsem odchodila odpoledne 3 hodiny se psy v polích
ještě že tak!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 22:52
- Nahlásit
PetraK
I jsem odchodila odpoledne 3 hodiny se psy v polích.
Jak jinak, neb by ti prdla cevka z Tildicky jinak... Ale huf, velka klika, ze oko to minulo - urcite to neni az takova brnkacka, jak pises. Tak srustej, at muzes dal tahnout!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 22:57
- Nahlásit
PetraK
ježíši, ještě že to teda takhle dopadlo, punčocháče by se ti nejspíš přiškvařily, ošetřili tě alespoň, když už dojela sanitka?
že může explodovat termoska by mě teda nenapadlo ani ve snu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 23:01
- Nahlásit
Fifi
Jak jinak, neb by ti prdla cevka z Tildicky jinak...
si vjedma??
jo Tidlina je šílená.
Doma už se pooomaličku s ní dá domluvit, venku nula. Jen jak jsem psala ráno, jsou chvilky, kdy zabere na hračku. Ale.... je tam něco...tak jako... nevím no.
A dneska při návratu za hodněšera, chytla paniku z ........... keře a to takovou, že se vyškubla z obojku
urcite to neni az takova brnkacka, jak pises.
hele zatím je jsem udivená taky, ale je to zatím cajk. Ledovala jsem tak hrozně, že jsem měla studeno nohu ještě po příjezdu dom. A Brtnik hnedle běžel pro panthenol. Nasprejovala jsem a šla ven. Tam nemám čas vymýšlet békoviny a tak zatím dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 23:05
- Nahlásit
Maya
punčocháče by se ti nejspíš přiškvařily
no přesně to mě napadlo. To je ale Talinky zásluha , kdyby nebyla takovej debil jakej je, šĺa bych fakt v sukni..... tím pádem - je úúúžasný, že je tady s námi
, ošetřili tě alespoň, když už dojela sanitka?
m
no nebylo co. Já si tak zaledovala haxnu and company, že jsem byla podchlazená , ne to ne, ale fakt to zaledování pomohlo, i doma jsem měla tu nohu ještě studenou. říkali, jestli chci jít do sanitky ošetřit, ale.......... jako z mýho pohledu nebylo co. Co mi tam asi tak dají jinýho, než panthenol? SAnitka se musela volat, páč to byl prac úraz.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 23:09
- Nahlásit
Kam šel jako ten pánik??????????????
táááákle spinká Rumíček a Tálinka, tááákle:
ovšem foto, kdy |Rumouš spí rozvalenej na jejím obřím novém pelechu a ona dříme v budníčku pro józefpšíka.... tak to nemá, nebo teda mám, ale v tydlifounu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2016 23:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Doma už se pooomaličku s ní dá domluvit, venku nula. Jen jak jsem psala ráno, jsou chvilky, kdy zabere na hračku. Ale.... je tam něco...tak jako... nevím no.
Marja, este aby u vas slo neco snadno a zlehka, navic snad nedoufas, ze ani ne po tydnu zcela novyho rezimu bude to flekaty neco schopno velkyho a delsiho vnimani? Kor u hracek, ktery asi neznala. Kor pokud byla pripravovana na loveckou karieru a tam se pes ani s kachnou (pardon) oklepat prece nesmi, kdyz ji vylovi z rybnika a nez s ni ukazkove predsedne pred psovoda... U oharu to bude asi neco podobnyho?
táááákle spinká Rumíček a Tálinka, tááákle:
Talinka je neskutecne nohata a fakt velka, mozna na foto zkresluje ta jeji barva? Ale ma nooohy takovy, ze by ji na ne ve stanu tahlo! Ona je krasavice germanska, a vidno ze i Rumicek nema protestu k novy spolubydle, kdyz s ni hned sdili gauc.
Ja jsem moc rada, ze je rodina K zase dvoupsi, fakt!
OT - jeste edit, co to ma Rumicek za podivnou hrcu v levy slabine?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 06:17
- Nahlásit
petrak
ta ma fakt nohy az na zem
a jak dneska noha? sikovna ses, zes zledovala a co ty strepy? vyndali ste vsechny?
nam v praci prasklo uz par hrnku na caj (z ikey) ktery sou na horkou vodu delany a to neni uzavreny jak termoska, kte ani nemaj jak unikat pary...
xerxova
diky, kdybych nevedela co s popiskama, optam se
maya
doplnim je a dam vedet, abys nebyla ochuzena
kdo dneska zaspal? takze si nestihl dat proteinak? silham hlady, ale za 20 minut uz budu jiiiiist mozna si koupim novej objektiv, abych nemusela velky domy fotit 2x a pak skladat do jedny fotky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 06:50
- Nahlásit
PetraK ufff - ještě že to s tou termoskou nedopadlo dle horších scénářů... Jinak fotky jsem si na rajčeti prohlídla už "dááávno" - a přesně tyhle dvě mě zaujaly
čaj širokáček si Pepa pořizoval těsně před návštěvou Drážďan
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 07:11
- Nahlásit
Fifi hrču (myslíš na té ležící fotce ??) nevidím - jen stín z uhlazených lesklých chlupů - u hladkosrsťáků typický...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 07:45
- Nahlásit
Maya
vetsina popisku dodana
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 10:39
- Nahlásit
cernejcaj
krasny fotky ty panorama mas fakt slepeny?
kdyz tak vidam ty vase fotky tsk si rikam ze by stalo za to provozovat na fb stranku neco jako je Beauty of Europe nebo North beauty a tak
o Cechach jsem nic takoveho nenasla mozna to zkusim nasdilet tam par fotek za tyden by bylo nenarocny akorat jak to nazvat v angline? a jak popisky? to jako treba drabske svetnicky napsat takhle normalka cesky a nebo to ma nejaky anglicky ustaleny preklady tyhle znamy veci?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 10:46
- Nahlásit
Maya
jasne, ze jo. Jak bych je jinak vyfotila... i ta budova ve ktery je muzeum umeni a vypada jak reckej chram je slepena ze dvou, protoze se mi nemohla vejit.
zajimavej napad. asi by se dalo najit nejaka anglicka varianta?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 11:05
- Nahlásit
PetraK
šišmár pani! Dávejte na sebe pozor trochu! Však jste živitelka dvou nenasytnejch pupíků a venčitelka 8 neunavitelnejch nohou!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 11:57
- Nahlásit
cernejcaj
hm takze asi cesky nazev popidky bych tam noc nedavsla jen ty fotky
kdyz vymyslite nejakej nezev ty stranky a oucite mi nekdo nejakou fotku na profilovku tak to zslozim a budete tam mit fotku i s menem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 12:05
- Nahlásit
Maya
si vyber jakou fotku chces
jinak mozna by se dalo tam davat aspon oblasti pripadne souradnice v mape?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2016 12:32
- Nahlásit
cernejcaj
no pokud ja sleduju tohle tu evropu a skandinavii tak tam je jen nazev a misto a hen pokud sdilej celej post a ne jen fotku tak je tam i ten popisnej post davat tam souradnice uz by podle me bylo dost casove narocny
jako podle mne jde primarne o ty fotky a co na nich je a zbytek si muze zajemce vyhledat sam jdyz ho neco zaujme takze popisek vidim jsko orioritni
|