| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 10:53
- Nahlásit
Maya
jj prave, nakokot. moje stara nokie posilala "vizitku" i jako sms jen v jinym formatu sms, pripadne to tam slo i vlozit do te zpravy.
ja nemam ani multimedia nastaveny na tomhle tlf takze to ani nemuzu udelat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 11:19
- Nahlásit
nemám ráda PetraK
rovnou přemýšlejte, kdo bude třetí. Já totiž dneska potkala včelu a moje ruka vypadá takhle
respektive takhle vypadala před dvěma hodinama, teď je ještě 2-3 x větší....
PetraK
tak to závidím!! Nenápadně se to snažím prosadit doma
trvalo mi to tak rok a půl od první narážky na toto téma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 11:31
- Nahlásit
birma
ty wogo neco takovyho po jednom zihadle? skoc si k doktoroj na kalciovku
ja teda treti bejt nechci a s radosti to prenecham nekomu jinymu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 11:41
- Nahlásit
birma
teeeda to je husty, lity lity pani, prasek/fenistil a at to brzo splastkne! pripadne jak rika maya, tohle je uz fakt hodne...
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:08
- Nahlásit
birma potkala včelu a moje ruka vypadá takhle
hoď do sebe Zyrtec nebo claritine ... krom fenistilu navrch ... a šumivé calcium a céčko taky není k zahození ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:11
- Nahlásit
Ale prd, jsem v práci a nikam se mi nechce akorát teda trekovky jsem si chtěla koupit a to musim odložit, protože na vázání tkaniček to úplně neni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:12
- Nahlásit
HaZa
To radši oteklou ruku, než bejt zfetovaná antihistaminikama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:18
- Nahlásit
birma
po claritinu se prej nespi
HaZa
jak mas velkou tu nohu? ty boty jsou 7UK pansky, na moji 39 bych rekla v poho, mozna i 39.5-40 by to slo, ja ti premerim vlozku doma, ok? jestli ma vubec smysl ti ji pripadne nechavat odlozenou na zkuseni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:19
- Nahlásit
cernej caj
po claritinu se prej nespi
nezapomeň, co ti lékárnice tvrdila o Zyrtecu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:30
- Nahlásit
birma
no me to rikaly holky z tancovani, ze prej po nem spi taky ale ze berou prave claritine, ze ten je OK takze tomu verim jako vic, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:53
- Nahlásit
Rumštajn,
jako já myslela, že jsou všechny silnice rozkopaný jen u nás a voni už se nakazili aj v dojčlandu...fujtajx to byla strašná cesta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 12:57
- Nahlásit
Fajka
hlavne ze ses v poradku doma my jak v pondeli jeli z nemecka dom, tak to vsude furt stalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:02
- Nahlásit
birma
nemám ráda PetraK
coooo sem provedlo?? Taly byla poščípaná, ne já, to vona za to může a třetí jsi ty. první byl na dovolený Rumoušek - ten to koupil nad očičko a vypadal jak Brežněf už úplně, teď Taly a pak Ty, tím končíme, bych řekla
Ruka ale dost hustá ocet, cibule asi nejsou v dosahu co? A aspoň ledovat?
trvalo mi to tak rok a půl od první narážky na toto téma
Brtnik tvrdí, že to je neskutečná hovadina a určitě na nic. Kolegyně psí si to pořídila a zatím spokojenost, slíbila, že až se ho nabažej, že půjčí. Ať vidím. Te'ď by to stejne nešlo, ta koza flekatá by ho rozebrala na puzzle
Maya
se mi zda ze jste lrpsi i nez my s Lokinem
ale houby. To jsou jen takový záchvěvy malý. Ráno vylezem ven a je krocení divé zvěře, když vidí psa. A já jsem vděčná, když se mi na vteřinu podaří urvat její pozornost. Mám na ní furt oči - chudera Rumíček - ale jeho sleduju aspoň periferně, takže ví, že ho mám taky v merku a tam stačí trochu zvednout hlas, kdby něco a je hotovo. Tahá jako kráva, fakt děsně, než se naučí chodit klidně, to bude peklo , venku sebere kde co, od humusu přes víčko od pití. ......mám pokračovat?
Ad Loki - hele - určitě je něco, co ho zaujme, musíš to jen najít a udělat z toho bomba zábavu. Talinu nejvíc baví se ke mně řítit, já mám nastavenej ten voslizlej humus přetahovací, ona do toho vlítne (mě rupnou záda ) a začne boj, boj boj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:03
- Nahlásit
Fajka
.fujtajx to byla strašná cesta
vítej doma děfčico. samas jela?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:03
- Nahlásit
cernej caj
my jak v pondeli jeli z nemecka dom, tak to vsude furt stalo
jj nám právě taky a díky tomu jsme skoro ani nestihli všechno co jsme potřebovali...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:07
- Nahlásit
PetraK
ja teda nevim, ale radsi obetuju jednou za cas 10 minut luxovani vysavacem za 3000 nez kupovat neco za 9000 co ti rozmaze upadenou marmeladu po celym byte
Fajka
sme ale jedli podle ty navigace a vsude nas vzala tam, kde to bylo sjizdnejsi, takze nejhorsi to bylo na prahu po d8 myslim ale jinak to celkem slo a byli sme dresden - brno za cca 6h se zastavkou u tisnova
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:09
- Nahlásit
PetraK
vítej doma děfčico. samas jela?
díky! neee s čííífem ale to bylo 1200 km tak sem musela aj řídit když už nemohl a páč ještě tu naši krabici nemám v ruce tak to bylo takový psycho že mě chytil bolehlav takovej až ze mě byl poblijoon, naštěstí ale sem to vydržela a nezneuctila čífovic novej kár ale přišlo to na mě až při venčení psůch....taky skvělej zážitek ...Fajfule do mě furt strkala co jééé nezdržuuuj tak poj uuuž a druhej dement měl pocit že štěkám, tak mě do toho štěkal taky no uf
co stračena? už máš vohlodaný ručičky a místo nich pahejlky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:11
- Nahlásit
cernej caj
sme ale jedli podle ty navigace a vsude nas vzala tam, kde to bylo sjizdnejsi
no to se mě právě nechtělo bo ono si kolikrát časově čék moc nepomůže plust to že máš milijon křižovatek který neznáš navíc a tudíš milijon šancí někde zbořit auto což bych v dojčlandu fakt dost nerada
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:14
- Nahlásit
Fajka kope se v Němcích i v Belgii, i v Anglii. Jen skotské pidisilničky byly bez semaforů a kuželů... tak ale zase překážela stáda ovcí a hlavně krav. Takové přežvykující březí obludy ležící přímo na vozovce... to udělá i kolonu dvou aut (víc jich tam za den neprojede )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:17
- Nahlásit
Fajka
tak aspon sis to zas potrenovala a priste v ruce bude
jo to chapu, no. u nas kolega ridil a druhej navigoval, aby se ridic soustredil fakt jen na provoz a neresil jeste jizdu. Ona ta navigace ma v sobe prujezdni boty takze kdyz mas internet tak meri cas, ve kterym projedes ty prujezdni body a kdyz je tam zacpa tak ty auta s navigaci a internetem posilaj na server ze se nehejbaj a kdyz tam jedes ty, tak ti to rovnou uz naplanuje podle sjizdnosti v pohode. Jinak kdybysme na ty dalnici stali, kterou sme pak v jednom miste objizdeli, tak to se ani nehlo v nekolika kilometrovym sneku...
tak hlavne, ze ste to zvadli a snad zas chvli klid
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:17
- Nahlásit
Xerxová
kope se v Němcích i v Belgii, i v Anglii.
no to bude asi nějaká prudce nakažlivá tadle choroba
stáda ovcí a hlavně krav. Takové přežvykující březí obludy ležící přímo na vozovce... to udělá i kolonu dvou aut (víc jich tam za den neprojede
tak ty se v německu na dálnici naštěstí neválely
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
díky! neee s čííífem ale to bylo 1200 k
jo, to už jsem zjistila podle toho cos psala:
furt stalo
jj nám právě taky
že štěkám, tak mě do toho štěkal taky no uf
debil plesnivej je to!
už máš vohlodaný ručičky a místo nich pahejlky?
skorem jo. VOna je hrozná sviň, rozcapená. To jsou scénky:
"Talíši - jdi na místečko, jo?"
"Nemožu, právě sem upadla a nemám nožičky, ale mám moc pěknej pupik, podivej, musíš mě podrbat...!"
Zabiju ji!
cernej caj
ale radsi obetuju jednou za cas 10 minut luxovani vysavacem za 3000 nez kupovat neco za 9000 co ti rozmaze upadenou marmeladu po celym byt
no my luxujem poměrně často a skoro každej den se vytírá, aspoň v rychlosti, jinak jsou všude chlupy. a pokud by to mohlo fungovat tak, že přijdu domů a vypustím lux a jdu se psema.... tak jsem spokojená, ať si tam řádí. Marmošku by nerozmazal, páč by byl vyslán enem pod dozorem - myšleno ten začátek. Ted ne že by měl stanovený čas a luxuj, když jsem v práci a psi sami doma. To ne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:20
- Nahlásit
cernej caj
rovnou uz naplanuje podle sjizdnosti v pohode. Jinak kdybysme na ty dalnici stali, kterou sme pak v jednom miste objizdeli
no jo nám už se tolikrát stalo že jak pak navigace posílaj všechny jinudy tak to okolí u dálnic je stejně zacpaný a ve výsledku se ta kolona na dálnici rozjede dřív než ty to objedeš pře milijon Kotěhůlek a ač má čék pocit že pořád jede časově si moc nepomůže + dalších xy km navíc...
takže my už většinou setrváváme na dílnici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:26
- Nahlásit
Fajka
tak asi zalezi, no. tady pak kdyz stojis nebo stojis tak je to pak stejne jedno ale za ten vikend sme objeli vsechny kolony paradne jinudy, takze to bylo fajn
ale treba co pouziva muz navigaci, tak te kolony nebo zakazy vjezdu ci uzavirky vubec nevadej
me by spis psychicky prislo lepsi jet pres kotehulky - kdyz me chytne koleno nebo potreba, vystoupis vsude. na dalnici kdyz 3 hodiny stojis a nesmis z auta, tak pak nemuzu treba tyden dojit ani do prace nebo je to na prasknuti mocaku. Vim, jak sme pred par rokama stali pres 2h na zablokovany dalnici pred DT u biluse a me uz noha bolela jak cert na startu a pak uz to fakt neslo, nejhorsi koleno bolest v mym zivote jen proto, ze si v aute nemuzes natahnout nohu a vkolone vystoupit...
PetraK
zlaty dlouhosrty, to se tvorej chumace u zdi takze dokud sou maly tak je nevidis
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:31
- Nahlásit
cernej caj
tyjo tak to je husty s talinkou ze tak krasne prisla na zavolani
nj, možná bych u Davídkový někde v pravěku dohledala, jak jsem se radovala ze stoprocentního přivolání Májátka. První tři měsíce
PetraK
Jestli jsem mohla udělat nějakou chybu, tak maximálně to, že jsem na pět dní odjela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:33
- Nahlásit
PetraK
debil plesnivej je to
ano to já tvrdím už strašně dlouho
Nemožu, právě sem upadla a nemám nožičky, ale mám moc pěknej pupik, podivej, musíš mě podrbat...!"
Zabiju ji!
ježíš ale todle dělá plesnivec občas taky když něco necce a ví že má poslechnout tak kopyta nahoru vyvalí pupek a provinilej pohled..ale přece bys mě nevyhodilááááá ...ještě sem ho nezabila ale občas...občas...
cernej caj
me by spis psychicky prislo lepsi jet pres kotehulky -
no jasný páč si neřidič pro řidiče je to obří zátěž navíc..ten si většinou radši odpočine v tý koloně...
neslo, nejhorsi koleno bolest v mym zivote jen proto, ze si v aute nemuzes natahnout nohu a vkolone vystoupit...
no tak to si musíš pořídit větší auto... my se tam ted pohodlně s nataženejma nohama vyspíme klidně oba najednou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 13:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
jo, takhle to chapu, no i kdyz me prijde teda nekolikahodinovy stani o dost horsi, protoze u toho sice mas mensi zatez na pozornost, ale nevim, jestli by za tech par hodin se clovek prave i tema kotehulkama nedostal dal. ale to asi zalezi i na konkretnim miste, kde clovek stoji a jaky ma moznosti jiny. vymenit 3h kolonu za 3h objizdku, kdy se dostanu tesne do mista, kde se uz rozjizdi kolona, tak je to lepsi zustat v kolone, ale kdyz by clovek sice najel o 40 km vic ale misto toho byl o 2h doma driv, tak zas volba jasna na objizdku
jakoze kdyz sedis na sedacce tak uplne natahnes nohu? me teda prijde, ac je to smutny, ze nejvic mista je ve formanu ale co treba sem mela v posledni dobe moznost se povozit tak ani maminky oktavka nemela moc mista a ted sme meli oktavku pujcenou a byl to porod, myslela sem, ze mi noha upadne na ceste z drazdan
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 14:03
- Nahlásit
kachna_
Jestli jsem mohla udělat nějakou chybu, tak maximálně to, že jsem na pět dní odjela
tetkon nechápůůů- hilf míír!! K čemu se to vztahuje?
Fajka
a provinilej pohled.
ten nemá, dělá filutu a doráží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 14:19
- Nahlásit
kachna
tak nebudem to esusce kazit, ze jo ferinka taky mela privolani prvni dva roky a pak ji pred nosem vyskocila srna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 14:34
- Nahlásit
cernej caj
tak nebudem to esusce kazit, ze jo ferinka taky mela privolani prvni dva roky a pak ji pred nosem vyskocila srna
no jovim, vím s čím mám počítat. Ale zatím se raduju pokaždý, když se mi podaří ji na sebe upoutat.
|