| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 14:34
- Nahlásit
akorat esuska si to dopiluje kdykoli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 14:57
- Nahlásit
cernej caj
akorat esuska si to dopiluje kdykoli
nechval dne před večerem ale snažit se budu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 15:06
- Nahlásit
my teď byli dvě hodiny v lese - slůňo, houby skoro nerostou, takže lidi v lese nejsou, jeleni ještě z hor nesestoupili - takže v lese u nás nejsou... prostě pohodička pohoda.
A jdu na přípravy - od pondělka učíme... a mám hned přednášku...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 15:08
- Nahlásit
cernej caj
jakoze kdyz sedis na sedacce tak uplne natahnes nohu?
jako že si za íjzdy přejdu dozadu a tam si v lidu lehnu bo tam je tolik místa že ani postel takovou nemáme
ale kdyz by clovek sice najel o 40 km vic ale misto toho byl o 2h doma driv, tak zas volba jasna na objizdku
no jasný z pohledu neřidiče, taky záleží kudy by by to čék vobjíždel
PetraK
ten nemá, dělá filutu a doráží
páč je to chytrá ženská a né přihlouplý jelito
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 15:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
předjímala jsem tvůj dotaz add. konec přivolání u Máji.
tři hodiny života. Batole mi schovalo klíče od auta (do dřevěnýho hasičskýho autíčka). A holky mě teda strašně naštvaly. Páč mi říkají, jak mi pomůžou hledat, dojedeme domů a vony se vyvalej k telce.
Jenže já už byla tak ve stresu z toho, že NEMÁM TY KLÍČE, že jsem nebyla ani schopná jim vynadat. Mlčim, zuřim. Asi to není moc konstruktivní, ale nějak nevím, jak z toho ven.
Jo ale píšu si znova jídelníček třídenní a posun k lepšímu co do pravidelnosti obrovskej. Váhovej nějak ne, ale tak to se snad poddá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 15:24
- Nahlásit
kachna_
předjímala jsem tvůj dotaz add. konec přivolání u Máji.
žiš, prosím Tě tak napředjímej, nebo já začnu ujímat
Batole mi schovalo klíče od auta
tak ale batole zase ví, že klíče patřej k autíčku,je moudrej, je moudrej
Fajka
páč je to chytrá ženská a né přihlouplý jelito
ano, je to sviň vyčůraná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 15:54
- Nahlásit
Xerxová
si rikam, ze zacina brzo a ono uz konec zari
Fajka
nojo, ale tak ja myslim pri sezeni, kdyz sou v aute treba 4 lidi asi chodit po aute, to uz mate skorem autobus, ne?
kachna_
nahradni nemate pro pripady nouze? ale teda takova bojovka, ses sikovna zes nasla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:03
- Nahlásit
cernej caj
nahradni nemate pro pripady nouze?
ehm, zamknutý v tom autě
ses sikovna zes nasla
Martin mi podal to autíčko.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:20
- Nahlásit
PetraK
ano, je to sviň vyčůraná
hlavně aby čůrala jen tam kde je to potřeba, stračena jedna
cernej caj
asi chodit po aute, to uz mate skorem autobus, ne?
no skoro jo se v něm 4 lidi hledaj a když natáhnou nohy furt zbývá dost místa
já čífoj říkala že to auto je strašně velký a von tvrdil že ne-e
kachna_
A holky mě teda strašně naštvaly. Páč mi říkají, jak mi pomůžou hledat, dojedeme domů a vony se vyvalej k telce.
Jenže já už byla tak ve stresu z toho, že NEMÁM TY KLÍČE, že jsem nebyla ani schopná jim vynadat.
jako já vim že sem ta poslední kdo by ti tu mohl radit
ale třeba pro příště nepomohla by nějaká motivace pro holky? jakože kdo najde klíče dostane, nanuka, zmrzlinu, čokošku, co já vim co maj rádi..třá by to bylo motivační a zajímavější než ta telka a ty by si nemusela bejt načtvatá
Martin mi podal to autíčko.
šikula
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:29
- Nahlásit
kachna_
Fajka
ona je otazka, jestli uplatky v podobe coko a tak sou uplne idealni, pac se muze dostat do stavu ze kdyz nebude mit coko tak nehnou prstem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:32
- Nahlásit
Tak dneska od čtvrt na deset (zbytek dnešní dovolené jsem trávila u mámy a v sekáči )do čtyřech hodin byli broučci sami doma. Brtnik hlásil ticho. Jsem moc ráda. Sousedi mají nařízeno jít si okamžitě stěžovat, kdyby se něco dělo .
Fajka
hlavně aby čůrala jen tam kde je to potřeba, stračena jedna
no tak to jí tak úplně stopro ještě nejde. Už pravda zkracujeme dobu kdy jí to venku svěrače dovolí, ale včera zase loužovala Brtníkoj - PO VYVENČENÍ - v pokoji. Pravil ale že se přišla sama udat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:32
- Nahlásit
cernej caj
ona je otazka, jestli uplatky v podobe coko a tak sou uplne idealni, pac se muze dostat do stavu ze kdyz nebude mit coko tak nehnou prstem
no jasný ale to neměl bejt úplatek ale odměna..něco jako pozitivní motivace u psů
tak jen nápad, nevím jak moc u kachnodětí hrozí tendle stav že pak nic za nic
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:34
- Nahlásit
PetraK
včera zase loužovala Brtníkoj - PO VYVENČENÍ - v pokoji. Pravil ale že se přišla sama udat
ješíž to je fakt stračena
a není to prostě tím že venku je toho tolik zajímavýho a chce toho tolik stihnout, že vlastně nemá čas se vyčůrat? a nebo na to potřebuje fakt takovej klid že se nevyčůrá když se okolo cokoliv děje?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:41
- Nahlásit
Fajka
já od nich ale nechtěla pomoct, Lucka se mi nabídla (a odměna bývá, třeba za nalezenej telefon to byla stofka. Kačenka pak řvala ještě tři hodiny, že nenašla ten telefon ona )
Logopedická
šeptá švestka u potoka
kde jsi holka modrooká?
čůrala jsem v křovíčku
zpívala jsem písničku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 16:57
- Nahlásit
Kdopak si na říjen naplánoval prochozených skoro 400 km? A kdopak má děravý boty? A kdopak si teď koupil nový a už má jen tejden do longu aby je prošlápnul?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 17:03
- Nahlásit
PetraK
sama se udala chudinka
Fajka
ale ani upsa to nefunguje tak, ze mu pamlsky napred ukazes, pac pak kdyz je nevidi tak se nehne ale tak muze to kachna zkusit
kachna_
taly asi modrooka nebude, pac cura v obyvaku, nebo kde
birma
drzim palce, mam pristi vikend s vlastikem naplanovano 80km na ktery taky pudu s novyma botama zatim sem v nich usla 2 km a resim problem, jak zamezit cestovani paty po cely bote
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 17:16
- Nahlásit
cernej caj
mam pristi vikend s vlastikem naplanovano 80km
To jste dobří! To máte vlastně long
Jsem hodně zvědavá, poslední Reeboky jsem milovala, tyhle jsou navíc goráčovky, tak budu doufat, že budou podobně pohodlný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 17:53
- Nahlásit
birma
ale my to nemame za dva dny, takze to spis bude nekolik shortu za sebou
ale ohledne bot to resim dost podobne. Tak snad vam to zas klapne DT a pristi rok kdo vi i kdyz mam strach, ze s feri nebude nachozeno, kdyz vlastne doted sme davali jen kratsi jednodennky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 18:11
- Nahlásit
cernej caj
aha, já myslela, že když píšeš víkend, tak víkend
a příští rok víme, že vyrážíš též ;)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 18:22
- Nahlásit
birma
no tak prodlouzenej vikend, i kdyz to vlastne ani vikend nebude ve stredu zabijem nekolik hodin cestou, ct + pa a v sobotu pulku dne zas dom
jinak uvidime, no. Pripada v uvahu leda neco na jare, ale to zas nevim jak s kondici. Prece jen zima je u nas dycky horsi a je mozny, ze uz nebude zadnej vandr do toulovce a v tomto ohledu si nejsu jista, jestli jednodenni vylety budou dostatecny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 18:54
- Nahlásit
cernej caj
a kam vyrážíte?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 19:35
- Nahlásit
motivace psa na procházce je důležitá, hlavně si přitom ale nesmíte přizabít psa, jako přežil to snad bez následků, ale siréna prej byla slyšet až doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 19:38
- Nahlásit
cernej caj
ty tvoje fotky nejdou sdílet na fb a na fb skroo nic nemáš, stejně jako birma, tož nevím jak s těma fotkama
dívala jsem se a ten co tam provozuje Skandinávii a Evropu, tam nrmálka postuje fotky z flickru a podobnejch stránek, s uvedením autora teda, ale nevím teda, jestli to není porušení autorskýho práva?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 19:51
- Nahlásit
Rrrumstajn,
jsem vas prolitnula a "radost" cist, jak je tu kazdej druhej nejak zmrzacen, dohlodan od psu ci hmyzu.
Ja dneska zjistila, ze je ve stredu volno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 19:52
- Nahlásit
birma
zapovezene javori hory
Maya
pipinkaaa
miluju svuj novej web. bavi me v nem psat, protoze nemusim kazdej odkaz, mezeru a odstavecek mlatit rucne i kdyz jeste mouchy to ma.
Jinak na pobaveni. Zavrela sem feri s kosti do klece, aby neokradla vokouna a nestrazila si obe. Chvili nasponovane cucela nervozne ven, kost nekost a kdyz konecne naznala, ze kradosit nebude a sla se venovat dobrutce, vokoun zacal desne piskat, asi se mu nelibilo, ze se nemuze naprcnout bokem k ferine a zrat bok po boku. pak mu asi doslo, ze takhle ji muze ozuzlavat dyl nez 5sekund tak piskat prestal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 19:53
- Nahlásit
Fifi
aspon si ho o to lip uzijes, kdyz je necekany ;) uz zaprselo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 19:55
- Nahlásit
Fifi
mi připomínáš jednoho zákazníka, kterej se dneska strašně divil, že nedostane zboží ve středu
cernej caj
jj, ten novej web máš pěknej, ale mělo by tam u fotek bejt fb tlačítko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2016 20:09
- Nahlásit
cernej caj
uz zaprselo?
Ani kapka!
Maya
mi připomínáš jednoho zákazníka