Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 12:36
- Nahlásit

Maya
tak v cz... ukazka podle me lepsi v origo jazyce nez vubec. navic ono greenwitch treba nebo big ben znas taky tema origo nazvama. vsak koho to zajima si to najde, pripadne tam dat mesto pobliz ?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 13:05
- Nahlásit

cernejcaj
jj tak nejak si to predstavuju a oripadne se to doladi za pochodu
tak uz jen ten nazev
jsko aby to bylo logicky vyhledatelny tak asi fadni beauty of czech republic?
nekde mivaj treba nature of ale nechce se mi ti omezovat jen na prirodu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 13:37
- Nahlásit

Maya
no ja myslim, ze jak chces, tak si to udelej to s tim beauty neni spatnej napad

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 14:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Takže - z Brtnika se stal fakt nefalšovanej kynolók , chodí s pamlskovníkem a učí se . Je pravda že to voko ešče nemá, promešká spoustu příležitostí ji pochválit, zachytit vhodnej moment, odměnit.... ale zatraceně se snaží. Z Rumíčka se stal zase pan Troškuoplácaný páč jak se furt odměňuje.... takže jsme mu halt ubrali na dávce žrádla no. A taky se zněj stává velkej učitel je šikovnej, močikovnej. A z Talinky, z Talinky se poooomaličku stává žačka. Jsem ščastná, když se mi podaří ji na sebe chvilinku venku navázat. Jsou to pidimomenty, ale už JSOU!! Přetahovadlo od Fajfky jest mi mocným přítelem. Je z něj unešená. Dneska jsem si zase lajsla ji vypustit navolno, vybavena přetahovadlem, tak jsme hrozně bojovaly. Ona je žralok teda, mocvelkejžralok. Hru na přetahovanou si oblíbila - páč to s ní rozhodně nikdo nehrál a ani nesměl , páč že aby se nepřetahovala pak o aport, že jo. No jo. no. Práce bude jak na kostele. Co je mi líto, že se zcela pochopitelně zmenšil prostor pro Rumíčka, ale snažím se fakt hodně. Postupně jsem zavedla to, že ji na chvilku uvážu a ten moment, jsem tam čistě jen pro něj, jinak i když si hraju s ní, snažím se vždy mrskat balonek i jemu. A v rámci možností procvičit. Ty rána jsou fakt náročný . Odpoledne je to lepší, to se dělíme a každej berem jednoho a vyrazíme na okruh proti sobě, v polích se potkáme a pak makáme hromadně. To funguje pochopitelně Talina nejlíp. Rumouš - stejně jako Ešus - má radost, když zdrháme, že ji tam necháme

Fifi

navic snad nedoufas, ze ani ne po tydnu zcela novyho rezimu bude to flekaty neco schopno velkyho a delsiho vnimani

ne-eee, to fakt nedoufám , alébrž na tom makám.

ipravovana na loveckou karieru a tam se pes ani s kachnou (pardon) oklepat prece nesmi, kdyz ji vylovi z rybnika a nez s ni ukazkove predsedne pred psovoda... U oharu to bude asi neco podobnyho?

jo přesně. bohužel. Navíc se mi to fakt rýsuje tak, že jediný co s ní ten člověk u kterýho byla, než se vrátila zpátky do chovky, dělal bylo, že podporoval bylo lítání za zvěří, chtěl to v ní víc podpořit. Poslušnost fakt nula, krom toho, že teda kdybych zaburácela dáááun, tak se zplacatí, to jo. Ale to je všechno a není to nic, co chci se psem provozovat. Psi mě poslouchají proto, že chtějí a ne proto, že se bojí. Oni všechno řeší daunem. Skáčeš? Dááun, děláš tohle? Dááun... daun, daun. A zase bych čekala teda, že když by to měla mít tak zažitý, že min. je-tedy původní majitele - poslechne bez toho, že to na ni budou řvát. Pro mě je povel naučený v momentě, kdy pes poslechne na normální hlas, zahulákání je jen záchranná brzda, ne běžná komunikace. Ale no nic, no. to jen tak prostě mimoděk, jak to v sobě mám, tak to musí ven.

Ona je krasavice germanska, a vidno ze i Rumicek nema protestu k novy spolubydle, kdyz s ni hned sdili gauc

nemá, nemá je moc hodnej. Jen když je moc rozjetá, tak jí zpraží, jako dneska ráno, když přes něj přepadla a on jí dal do držky, páč ona je fakt kopyto a hovádě.

hrču??? nestraš, že bych si nevšimla, vždyť furt leží na pelechu rozcabenej ....fuj vyděsilas mě, zapla jsem si telefén a šla se podívat, co jsem hodila za fotku, protože v počitadle to nevidím - je to stín, já se lekla, že jsem něco přehlídla.

cernej caj

ta ma fakt nohy az na zem

má, má, je to žirafa taková křížená s krávou

co ty strepy? vyndali ste vsechny?
ne-e. nevyndali jsme nic, je to stejný jako kdybys šlápla na kouličku, je to hrozně jemný, musím počkat až to vyhnije

ale jinak noha je fajn, jsem zase skorem jako nová , jen teda v tříslech tam o tom jakoby vím, ale nic tragickýho.

Xerxová
a přesně tyhle dvě mě zaujaly

jsou dost takový jako vypovídající hele - s Nýtkem by si hrozdně sedli, ona má některý prvky chování jako on. Hlavně tu chůzi po zadních u psů , silnou potřebu tryskání a taky to, že jí baví hadrování

birma
a venčitelka 8 neunavitelnejch nohou!

přiznám se, že když už se mě kolega po několikátý ptal, jak mi je, jestli neomdlím a tak, tak jsem myslela, že ho nespravedlivě pošlu do kšá, protože moje jediná starost byla, CO TEĎ KUVA BUDEM DĚLAT, JESTLI TO BUDE NĚJAKEJ PRŮSER??????? Z toho se mi blbě dělalo, to ano protože představa Taly, kterak obejde panelák a fertig............. to není hezkej scénář . No mám hooodnýho toho andílka strážnýho , protože to je cajk.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 15:07
- Nahlásit

petrak
tak snad to bude brzo venku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 15:35
- Nahlásit

PetraK ve Skotsku byla miliarda psů - a Night fungoval (ano, na vodítku - ale bez jakéhokoliv usměrňování a ani nebyla žádná chůze na zadních. Pohoda - na normálním obojku, bez stahováku) V pondělí jsem s ním vyrazila na zdejší přepsovatělej lesopark - a děs, chůze po zadních v každé zatáčce... Prostě ten prostor má spojený s lítáním a zatím ho nezvládáme jednoduše.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 15:50
- Nahlásit

Xerxová
ten prostor má spojený s lítáním

a taky je tam doma, ve Skotsku byl v totál neznámém území. každopádně v tomhle by si s tím teletem rozuměl

cernej caj
tak snad to bude brzo venku

musí , páč chodit potřebuju

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 15:59
- Nahlásit

PetraK jo - to je mi jasné, že cizí prostředí dělá svoje. Ale byl stále stejně přátelský ke všem fenkám (to je jasné) ale i ke psům.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 16:02
- Nahlásit

petrak
zkus ty mista prosvitit batetkou, mohlo by to hazet stin" a tak jehlou/pinzetou vydloubnout pokud je nejaky misto moc spatny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 16:11
- Nahlásit

cernej caj

mista prosvitit batetkou, mohlo by to hazet stin"

dík! zkusím. ono to naštěstí není žádná velká trága - něco jako třísky v noze.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 16:17
- Nahlásit

petrak
ta baterka bozsky funguje i na trisky jestli zas na nejakou slapnes

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 16:21
- Nahlásit

bléééééé holky si hrajou na to, že jedný králíček tý druhý poblil záda. Jdu pryč, jsou hry, u kterých být nemusím!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 20:05
- Nahlásit

kachna_

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 20:07
- Nahlásit

PetraK
s tím kulacením to znám, Dorin taky dost přibral
a Loki taky není žádnej hubeňour, když taky na procházce sežerou půl pytlíku masa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 20:30
- Nahlásit

kachna_
dost zajimava hra nicmene...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 20:40
- Nahlásit

Máme od včerejška novýho člena rodiny. Překvapivě neštěká ani nemňouká nebo nepíská, jenom vrčí. Adam se na něj podezíravě dívá. Asi to bude tím, že místo aby pouštěl chlupy, tak je sbírá. Seznamte se

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 22:10
- Nahlásit

birma
jak je to hlučný? jsem už taky o něčem takovým přemejšlela, ale nevím, jestli spíš vysavač nebo vytírač, nejelpší by bylo oboje, ale zas nejsem rotšild

birma
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2016 22:18
- Nahlásit

Maya
Hlučný asi jako klasickej lux bych řekla. Rozhodně jsem si Pepu už stihla oblíbit, i když je to trochu trumbera a trochu brepta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 07:33
- Nahlásit

tak dopsala sem kecy k vyletu, kamarad mi zpravil rozbity popisky u tri fotek, dneska se nedostanu do postele rozumne a ani zitra,takze v sobotu pri vstavani asi umruuu

birma
tak at vali k vasi spokojenosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 08:22
- Nahlásit

a kdo ma novy boty, ve kterych mu klechtaj kotniky? pac sou o 3 cisla vetsi? budu muset vyresit dvojema tlustejma fuskama (problem - tlusta fuska zuzuje prostor pro malicek, coz neni dlouhodoby reseni), nebo si koupit novy delsi tkanoury, abych mohla tkanourama omotat kotnik a zafixovat trochu botu asi.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 08:34
- Nahlásit

cernejcaj
a nebo si ufikni u ponozek spicky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 08:54
- Nahlásit

Maya
to me taky napadlo ale ony by se pak asi dost shrnovaly

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 09:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tak jedna kynologicko Ramštajní, aneb, tááákle hladí Koláče Talinku, když je hodná, jako strejček Schneider

[imgs]https://media.giphy.com/media/u0zRq6aKUX66c/ giphy.gif[/imgs]

V půl šestý vypadne celá rodina do polí a v osm je zpátky. Dobré ne? . Je to nářez, je to nářez, je to nářez. Ale - nese to postupně nějaké to ovoce. Velikost zatím tak jako borůvky . jedna dvě borůvky . Ale včera došlo už i na jablko bych to tak řekla. I když v tu chvíli jsem to vnímala jako velikost melounu . S Taly v polích, počkala jsem, až nikde nikdo...... pustim tu krávu flekatou, v ruce přetahovadlo - a.......... frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr /nevěděla jsem, že krávy uměj lítat / A v ten moment vyjely zpoza horizontu dva obří a nějak překvapivě rychlý /asi sportovní úprava??? / traktory. Nebyly předtím slyšet, nic. A evidentně v tom poli zkoušeli rychlost (nebo spolu závodili a blbli, nevím) protože to fakt překvapivě smažili. Krve by se ve mě nedořezal a zařvala jsem tak, že to letící krávu zasmykovalo na fleku a přivolalo jí to ke mně. No, takže jsem byla nejen vopařená, ale ešče skorem i po...ná, Dneska ráno jsme se věnovali "výchovnýmu výcviku" a taky ji musím pochválit. Bude nesjpíš na turisťák a dobře uleželej ementál. Radost z toho sice nemám,páč ten turista.... tučnej, slanej... ale lepší něco než nic. I když je pravda, že její nadšení pro nějaký pamlsky jí do druhýho dne nevydrží a pak už jí nezajímají. Zato koně jí zajímají velice, to bude další bod k tréninku. A opravdu už začínám pochybovat o tom, co s ní dělali za přípravu na lovečinu. Je totiž litá po myšování. A pes do lovečiny se nenechává myšovat, protože by pak vystavoval právě ty myši místo klasický zvěře. Tak vám nevím no. A jdu v rámci dovolené a nácviku samostatnosti vyrazit do víru velkoměsta.

birma

Máme od včerejška novýho člena rodiny

a jej!! tak to závidím!! Nenápadně se to snažím prosadit doma, teď to ovšem stejně nepřipadá v úvahu, dovedu si představit jeho životnost

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 09:04
- Nahlásit

cernej caj

a kdo ma novy boty,

hele to už nejni ani možný, jak Ti ty boty dělaj brikule

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 09:51
- Nahlásit

PetraK
tyjo tak to je husty s talinkou ze tak krasne prisla na zavolani

tak jak rikas, lepsi turistak nez nic. a co konskej salam kdyz je na ty kone?

tak ja ty boty chodila zkouset do prodejny a netlaci do malicku. klechtaci kotnik de jiste vyresit uz snadno, kdyz mi nebudou odumirat prsty jako mensi zlo, ze jo bud zkusim podpateku co mi trochu zvedne nohu nebo delsi tkanoury. s tema origos nejde udelat maslicka ale zda se, ze fixovani at mi nechodi noha nahoru a dolu de paradne

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 09:56
- Nahlásit

PetraK
jste moc sikovny
se mi zda ze jste lrpsi i nez my s Lokinem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 10:10
- Nahlásit

Maya
tak esuska jede ve velkym, neni to tak davno, co vsechno ucila bubinku, pak stene a ted zas tali. ty to mas 10 let od stekanatka a prece jen asi musis na hodne veci dochazet znova a jinak... esuska uz to jen taha z patra za chodu

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 10:30
- Nahlásit

cernejcaj
no diky za utechu
fakt je ze se mi jeste nepodarilo najit nic cim zsujmout Lokina venku na dyl nez 10 vterin coz je jako blby vzhledem k tomu jak rad honi utikajici veci
doma ho od kocky odvolam venku od zsjice ani prt a holt zmzo nedovedu brat jako mama ktera zo komentovala ze vsak se hned vratil a jak se hezky probehnul ale treba taky casem dospeju do takovy rezignace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 10:34
- Nahlásit

Maya
no tak jeste mas cas to doladit

nenavidim moji hloupou rok starou nokii. ty 10 let stary umely do sms dat telefonni cislo ze seznamu, tenhle kram to neumi, takze cislo z mobilu opsat na papir a pak vepsat do sms... asi pudu shanet bazary na stary dvousimkovy nokie

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 10:43
- Nahlásit

cernejcaj
no vono v nekterejch tlf to jde poslat jen jako vizitka a ta se obvyjle posle jako mms tudiz za tezky prachy
abi nevim jak to ma ted ten muj ja noc neesemeskuju

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání