Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 20:23
- Nahlásit

Maya
ajo a ty bys to jako sdilela na svym fb prakticky se mnou a s birmou ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 20:23
- Nahlásit

Maya
kterým si to hodíš na fb,
... a tim se stanou jeji fotky majetkem fb?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 20:24
- Nahlásit

Fifi
taky zajimavej point ale hlavne - on to nekdo fakt dela? fakt si prohlizi nekdo stranky a pak fotky rovnou lajkuje do fb pres tlacitko?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 20:27
- Nahlásit

cernej caj
taky zajimavej point
coby neFB se fakt ptam, nevim, jak to chodi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 20:33
- Nahlásit

Fifi
no mam pocit, ze v minulosti nejaky takovy info slo, ze vlastne davas prava fb u kazdy fotky tam dany na to, ze ji muzou libovolne pouzit. Je otazka, zda ale pouze na fotky, ktery ty tam jakoze vlozis, nebo i na stranky, ktery olajkujes (mohl by v tom byt pravne rozdil, protoze tebou dany fotky sou pravdepodobne tvoje, zatimco jen danej odkaz z netu muze byt cizi a tam by autorsky mohl byt nejakej rozdil)

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 21:05
- Nahlásit

cernej caj
Tak me podobny otazky netrapi, to by melo spis autory fotek. Jak rikam, nevim, jak to tam chodi. Zda rozdil autorsky je ci neni...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 21:57
- Nahlásit

Fifi
to fakt nevím, jeslti to platí i pro ty sdílený, každopádně jak jsem psala, dávaj tam lidi i fotky odjinud a evidentně to nikoho netankuje
cernej caj
jo a ty bys to jako sdilela na svym fb prakticky se mnou a s birmou ?
no sdílíš tu věc co odklikneš, takže se ti tam hnd objeví a můžeš dopsat koment a nemusíš to složitě postovat přes pc
jak myslíš, že se tam dostaly ty všemožný články, videa a fotky?
ty tlačítka máš i u zpráv a všude po webu
ono je to stejně fuk, když máš přihlášenej fb a lozíš jinde, tak fb to stejně vidí, velkej bratr hadr, to zase jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 22:14
- Nahlásit

Takže: Tališ byla nejdřívějc močikovná - už se sama otáčí, v některých situacích je moc hezky "ovladatelná" pochopitelně vzhledem k situaci a času, kdy je u nás, na vodítku se už někdy sama otáčí na to závaží na druhým konci vodítka. Je vidět, že je to ostrá germánská fena, páč jí učaroval točeňák - pikantní. To jí to moc dobře všechno šlo. ........... no a posléze byla Tališ na facku, páč po vší tý kráse, kdy jsme si šli ven cvičit a hrát nejdřív s Rumouškem samotný a pak zase s Talinkou samotný a moc to všechno pěkně šlapalo, a doma byla rozumná, dokázala ležet dýl jak 2 sekundy na pelíšku při přípravě žrádla, nepočůrala se, dokázala být v klidu.......... a po večeři se začala chovat tak jako že asi ven, tak jsme šli a tam mi vyvrátila rameno. Jen díky tomu, že mám to rameno teda vyvrácený, jsem jí neubila . JO a říkal Brtnik, že měla dost příšernou reakci, když vzal do ruky koště........... No takže už se nám to pěkně rýsuje? chjo.
Fajka
ješíž to je fakt stračena

ano prosím , to je

a není to prostě tím
je to kombinace toho, že venku je tolik zajímavýho, toho, že potřebuje klid a toho, že se prostě venčila v kotci. Houna měla i na uších.

kachna_

Lucka se mi nabídla (a odměna bývá, třeba za nalezenej telefon to byla stofka. Kačenka pak řvala ještě tři hodiny, že nenašla ten telefon ona

to jsou Joudiny!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 22:42
- Nahlásit

Maya
to fakt nevím, jeslti to platí i pro ty sdílený, každopádně jak jsem psala, dávaj tam lidi i fotky odjinud a evidentně to nikoho netankuje

PetraK
Je vidět, že je to ostrá germánská fena, páč jí učaroval točeňák - pikantní
A co drstky suseny? Taky uchvacujou? Jen at si pochutna, na ty zacatky to je to nej, neco smrdutyho a nezdravyho, tocenak je jeste druha liga! Prece vysocinu to chce!
a po večeři se začala chovat tak jako že asi ven, tak jsme šli a tam mi vyvrátila rameno.
Holcicka sikovna, ze uz to nevypusti hned! To budou milovy pokroky tak za mesic, troufam si rict.
říkal Brtnik, že měla dost příšernou reakci, když vzal do ruky koště........... No takže už se nám to pěkně rýsuje? chjo.
Jejej, to bude muset muz hodne zametat, vid? A chapat se ruznych naradi, aby Tali se imprintoval novej nahled na svet. Uz ji vidim za par mesicu, jak nadsene bije jak lvice o mrize s kostetem chopenym za nasadu a snazi se projit futrama

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 22:59
- Nahlásit

Fifi
spíš při tom jejím tahu jak s koštětem projde futrama

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 23:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ach jo. koukali jsme na dovču loňskou............ a jsou tam videa s Bubinkou, tak je mi krapet to......... smutno.

Fifi

Prece vysocinu to chce

u nás velí tůůůůrisťák

ze uz to nevypusti hned

nevypustí . Vzorec je - chodíme, chodíme a když to přijde, potřebujem klid.............. no tak to tady na sídláku fakt není .

To budou milovy pokroky tak za mesic

no, kdyby!!

Jejej, to bude muset muz hodne zametat, vid? A chapat se ruznych naradi,

nářadí na chalupě jí nevaděj, ale násada od koštěte velmi, takže ....... si tak počítám, že to někdo používal, když neposlechla

s kostetem chopenym za nasadu a snazi se projit futrama

nestraš, takhle je to kráva neforemná

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2016 23:14
- Nahlásit

Maya

spíš při tom jejím tahu jak s koštětem projde futrama

no asi tak nějak spíš

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 00:29
- Nahlásit

PetraK
ale násada od koštěte velmi, takže ....... si tak počítám, že to někdo používal, když neposlechla
Treba to tak vubec nebylo, jen na ni mohlo neco spadnout, buchnout z naradi a fobii mas na svete... Viz Trolda a jeho horkovzdusny baloni. A jestli je Tali takovy pohrklo blaznivy, mohla si jen neco fixnout spatne v tom srumci asi v chs. Prece kdyby ji nekdo mlatil, urcite by reagovala doted pri nejakym pohybu, gestikulaci...
Btw, mohutny a libezny rtw blahe pameti se nejvic bal igelitovych pytliku do kose. Jak clovek zacal sustit a chystat odpadkovej pytlik, vic jak 50 kg rtw se vyzmizikoval totalne - taky nikdo, vcetne chovatelky tenkrat nechapal, proc...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 05:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
Trolda a jeho horkovzdusny baloni.
jenjestli vono to není jinak a nemlátíš Troldu maketou horkovzdušného balonu
Milča se bála otevřených deštníků
edit a kdybys viděla, co za divadlo umí vystřihnout Batopes nebo jak se Ciráty bojí všeho (no já se ani nedivim, ten pes je fakt echtgold nemehlo)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 06:06
- Nahlásit

fifi
pobavila me predtava taly se smetakem jak likviduje panelaky

petrak
tak koste odbourate a je moc sikovna ze doma se darilo jeste ti muze vyvratit druhou sneska

maya
ja mela za to ze vetsina lidi veme odkaz a nakopiruje na fb jako to delam ja. fb tlacitko sem zaregisttovala tam de maj fb a myslela ze vede na fb obsah toho webu.
ps: muzes to zkusit komentovat pod tim clankem u me? mozna by se dalo dodelat aby sly komentovat fotky i jednotlivy ale mam za to ze by to v principu stejne nikdo nedelal...
jinak kamarad rikal ze k jednotlivejm dotkam to je problem, max ke clanku

jinak nasdileny odjinud by se ty prava vztahovat nemely.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 07:54
- Nahlásit

Brýtro. Vezmu asi pracku k doktorovi, ta mrcha se přestává vcházet do vlastní kůže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 07:57
- Nahlásit

birma
urcite ji tam vem, snad ti da kalciovku nebo neco. ses na bodnuti alergicka? jestli nevis, asi by to chtelo radsi i nejaky testy pro pripadnou prvni pomoc, kdyby te bodla jinam, nez do ruky...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 08:03
- Nahlásit

birma
bléééé.
hele u nás (asi ne na tohle stádium) funguje octanový krém od dr.maxe a prý i fenistil kapky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 08:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

a druhá logopedická
2) Šlape bába do zelí,
bude dobrý, kyselý.
Spadla jí tam holinka,
kdo se po ní poblinká?
Kačence se líbí
3) Když potká hroch hrocha
tak dělají závody
kdo líp prdí do vody

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 08:13
- Nahlásit

birma
pracku k doktorovi, ta mrcha se přestává vcházet do vlastní kůže

asi byla sviňa vosa nějaká jedovatá.... rači ju tam vem, já to jednou zanedbala a pak se mě to tam i zanítilo a skončila jsem na ATB ...

kachna_
kdo se po ní poblinká?
já jááááááá jááááááááá
jako včera šlo ven upá všecko, mátovej čaj, žaludeční likér, voda, kola....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 08:18
- Nahlásit

kachna_
kam na to chodis?

me deti od znamych naucili, ze brk je prd hrdelni ktery nevysel cestou prdelni

ta hrosi je hrozna

Fajka
lity lity pani, ja sla i vcera driv z prace, bylo mi taky nechvalne tak budu mit za trest prodlouzenej patecek pracovni

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 08:24
- Nahlásit

koukam vsichni marudkujou tak se brzo uzdravte

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 08:24
- Nahlásit

koukam vsichni marudkujou tak se brzo uzdravte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 08:47
- Nahlásit

a blizi se vikend tak doufam ze si i vsichni uzijete volna

rano je fakt uz fest kosa. A du dneska na masaz, porovnat ztuhlej hrb

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 09:22
- Nahlásit

cernejcaj
rano u nas 5
ted je to blby obdobi rabo kisa odpoledne vedro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 09:51
- Nahlásit

Maya
my nemame teplomer, takze odhaduju podle predpovedi v brne akorat a to bylo 7 a u nas mohlo byt jeste o neco min asi taky. ale odpo kdyz nefuci a na slunku je to furt na tricko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 10:15
- Nahlásit

Maya
moznost komentovat fotky primo na webu by se ti libila?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 11:16
- Nahlásit

tak mám Prednison, atb a ještě něco proti alergii, prej kombinace infekce a alergický reakce, dokonce mi chtěl dávat i neschopenku...
pro ilustraci stav z dnešního rána (ne fakt takhle normálně nevypadám )

a Adam je super za tři klikací lekce jsme udělali velkej pokrok v chování, co mi už několikrát nešlo naučit mám z něj velkou radost z chlapečka

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 11:18
- Nahlásit

kachna_
logopedická básnička od nás:
Šimpanz, gorila
po provaze chodila
a když se unavila,
tak si sedla,
ocas zvedla
a pěkně si prděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 11:36
- Nahlásit

birma
tyjo, husty... tak snad se to zlepsi!

tak a jeste adamek dela radost, to sou sama pozitiva

to sou desny basnicky

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání