Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 11:36
- Nahlásit

birma
mas ruku jak mimino
ake lity fakt nezavidim
cernejcaj
myslis u tebe na webu? to ani ne to nevim co bych tam psala
na fb k tomu muzes dopsat treba autora fotek nebo dat popisek kterej se ti nenasdili kdyz to sdilis na fb

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 11:59
- Nahlásit

cernejcaj
novy omalovanky z fotek kdyby ti chteli hesko tak pass
https://www.kramekprodeti.cz/Scenic-Catskill-Mount ains-25-predstinovanych-vystinovanych-fotografii

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 11:59
- Nahlásit

Maya
aha ja myslela zes psala ze to chces davat na fb abys to mohla komentovat. aleprej to stejne nejde snadno udelat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 12:41
- Nahlásit

birma
jakoulitraz bys rekla, ze bude mit ? premyslim, ze bych si koupila neco malyho na jednodennky levnyho s tlustyma popruhama kvuli fotakodrzaku ale 35l je uz asi obri

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 12:53 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
nevím, mrkni na Skid, podle mě má nejlepší záda, co máme...
edit: ale objednej si to do obchodu co nejdřív, klidně víc, vybereš tam, ta akce má dneska končit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 12:59
- Nahlásit

birma
vubec nemam tucha o jake akci mluvis ale dik za tip.

ps co ruka? uz na neco reaguje?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 13:00
- Nahlásit

cernejcaj
jak se jnenivala ta knizka o uklizeni?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 13:03
- Nahlásit

Maya
to chces po me ted po pul roce? od japonky... google poradil. marie kondo, zazracny uklid

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 13:03
- Nahlásit

cernej caj
mluvim o tom, že ten batoh je za 1049,- místo 1490,-....
co ruka? uz na neco reaguje?
ne, otok se vesele blíží k lokti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 13:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
ahaaaa

tvl tak snad to brzo zabere!

jinak dotaz, mam novej [url=www.mawenzi.cz]font[/url] na webu, stejnej jako na starym webu a chcu slyset pls nazory ohledne citelnosti a pripadne porovnani s fontem, jak byl na novym webu doted? diky moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 14:06
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Maya bude mít radost. Dnes byla Talyna "na přesdržku" . ROzjívená, neovladatelná, ale abych nebyla jen pomlouvačná, měla i pár světlejších chvilek. To hlavně v počátku procházky, kdy si prvně dokázala SAMA sednout před vypuštěním z vodítka. Na pochvalu je taky to, že jí jde už líp ovládání se u dveří, dokáže se nekatapultovat, ale sedět u pootevřených dveří. Otevřené dveře jsou ještě za hranicema jejích možností Taky u dveří od domu si už umí docela hezky sednout a podívat se na mě, než vyjdeme ven. Rumíček je naopak velešikovnej pán, protože když jsme vyšli ven, narazili jsme na hárající Denisu , je zlatej nechal se opravdu hezky odvolat. Bolí mě hlava ,a si za to může ta Bohemka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 14:08
- Nahlásit

PetraK nepomlouvej ji - dělá co může O víkendu má být hezky, tak určitě vypustí spoustu energie... Co jí říká tvoje mamina?? Už se holky viděly ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 14:25
- Nahlásit

PetraK
tak to zni jako ze vam to de dobre a rumicek je sikula

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 14:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Treba to tak vubec nebylo, jen na ni mohlo neco spadnout, buchnout z naradi a fobii mas na svete...

jo může bejt, ale podle popisu Brtnika, to nebyla panika, útěk, leknutí, ona se zplacatila, stala se čistě dvourozměrnou, bála se, že přijde rána. Uvidíme.Hele já si nedělám iluze o tom, jak to někde chodí a taky jsem viděla, jak s ní bylo pěkně jebnuto,když neprovedla daun. Já nejsem proti rázný výchovný, když je to nutno, ale aby pes odnášel to, že nemá povel naučený, to ne.

Btw, mohutny a libezny rtw blahe pameti se nejvic bal igelitovych pytliku do kose.

brouček malinkatej
Talinku vyděsil tuhle ten keř. Ve dne dobrý, to kolem něj projdem, večer je to nebezpečný /a to se právě chová jinak, když se něčeho bojí, lekne, než když vzal Brtnik do ruky to koště. Jí nevadí když vezmeme do ruky dlouhou lať, s kterou máme zašpérovanej botník, aby se do něj nedostala a která se může říct, je koštěti podobná, když vezmeš do ruky koště, zplacatí se a čeká ránu. /

Ani kapka

tohle už snad ale není možný !
Máš ještě vůbec vodu?

birma
Vezmu asi pracku k doktorovi, t

tjo, jak se tu píše občas bez háčku a čárek, myslela jsem, že máš rozbitou pračku........... tohle je ale teda mnohem horší!! Ty jo!! to je šílený!! Ještě, žes šla k doktorovi, vypadá to hrozivě teda. Takže - táhní a spláskni, ti přeju.

za tři klikací lekce jsme udělali velkej pokrok v chování, co mi už několikrát nešlo naučit mám z něj velkou radost z chlapečka
jojo , ono to někdy potřebuje časový odstup, aby se to schroustalo v makovici, usadilo a pak to jde líp.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 14:37
- Nahlásit

Xerxová

ji - dělá co může

šak já vím, snaží se opravdu a moc. Včera odpolko cvičení bylo paráda, fakt paráda. No prostě dneska nebyl den, nebo byl den debil teda .
Tam je jedinej problém - tak její velikost a divokost. Jakmile dosáhneme nějaký ovladatelnosti, dost se mi uleví.

cernej caj

a rumicek je sikula
je, je to velikej, velikej šikula. Je to moje zrzavý zlato.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 14:41
- Nahlásit

PetraK
nemuzes ho investovat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 14:46
- Nahlásit

cernej caj

ne-e, patří k tomu nejcennějšímu co mám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 15:14
- Nahlásit

Háskej víkend přeju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 15:29
- Nahlásit

petrak

zitra du na vylet s vero a vuldozerem tak snad to rimik zvladne jak na vzdalenost pac sem ho lres leto kvuli feri zanedbavala tak krz psy (jeste jeden velkej pude)

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 16:56
- Nahlásit

jooooooooooooo
sice pomaličku, sice polehoučku, ale váha spolupracuje jde DOLŮ.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 17:13
- Nahlásit

kachna moc držím palce !!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 17:33
- Nahlásit

kachna
ses skvela a tos jeste nebyla u ty terapeutky, nebo uz mas jeste i od ni info?

ja budu mlcet, ani gram mam jeste tyden a kdyz nic, tak nemuzu mit novej disk do pc

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 18:24
- Nahlásit

cernej caj
tos jeste nebyla u ty terapeutky
nebyla.
Jsem ráda, protože napoprvý jsem to ouplně zazdila, což by mě za prachy mrzelo. Hlavně jsem nadšená nadšená nadšená po těch čtrnácti dnech, co šla váha místo dolů nahorů.
cernej caj
kdyz nic, tak nemuzu mit novej disk do pc
musíš se vážit s tím diskem a pak ho odložit . Nebo chvíli posouvat váhu po podlaze (myslím, že si vzpomenu ještě na pár dobrých triků ze střední).

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 18:36
- Nahlásit

Rrrumstajn!
Krasavej vikend vsem.
Birmicooo
ty mas nejvic extremni ruku, smarja, to musela bejt vosa, nebo vcela total necim sjeta? At si brzo splasknes bez nasledku, fujho, litylity! Svedi to? Takovahle reakce je tva prvni?
PetraK
tohle už snad ale není možný !
Máš ještě vůbec vodu?

Je zde vodovodni rad, takze voda tece. Ve studni opravdu jen 20 cm z 6 metru - uz vloni pumpa nepumpila, neb mela kratkej sosak... Zahrada nebyla sekana mesic, ale vezmu ten suchopar nakratko v nedeli pred ehm, pripadnym destem. Sousedi, co sekaji pravidelne, maji misto travniku takovej zlutej koberec.
Tildicce spesl krasavej vikend vinsuju, at si proudi prostorem a uci se a sosa si jak houba novy veci - jesis, ta musi bejt opravdu neskutecne happy dog/bitch. A Rumickovi velky pohlazeni, ze dela moudryho a vycvicenyho partaka, brasku - boreeec je to!
cernej caj
Vero moc pozdravuj, vubec se tu uz nemihne, stejne jako i dalsi... Uzijte si to.
kachna_
ale váha spolupracuje jde DOLŮ.
Jen tak dal ve spolupraci! Ty rikanky logopedicky jsou fajny, to vymejslis sama? Ja muzu prispet leda
Přijde geodet s tyčí,
Křemýlek se vztyčí
a zařve na celou ves:
tady hlídá zlý pes!!!
Černý rabiják
s šedou bradou
nemá lidi rád
a nepustí je branou!

P.S - muzeme se tesit na zakopani vedeni elektriky do zeme, jupiky pristi rok, to bude veselo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 19:01
- Nahlásit

kachna
tak to je skvely, s ni pak uz jen doladis

nam tu podlaj
hu udelali moc rovnou, to uz sem zkousela a ten disk mela byt odmena pro me tak ho nemam

fifi
nestiha, nestaci. ani fotky z dubnovyho vyletu nemela cas stahnout do pocitadla jeste, ale o novinkach ji zlravuju

basnicka bozi

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 20:01
- Nahlásit

kachna_
ty jo, seš dobrá, já bych potřebovala bič nad sebou
PetraK
Chudák Taly s tím koštětem teda
ale jste dobrý jak to zvládáte, já bych už byla asi zralá na Bohnice, což mě jen utvrzuje v tom, že já fakt psa z útulku asi nikdy, to by dopadlo blbě pro mě i pro něj
Fifi
pořiďte si bobry a budete mít vody dost
si dělám srandu, ale brácha teď dělal vrt a voda až ve 40 metrech

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 20:04
- Nahlásit

smajlíkový náramek

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 20:05
- Nahlásit

Fifi
to vymejslis sama?
jj
Přijde geodet s tyčí,
Křemýlek se vztyčí
a zařve na celou ves:
tady hlídá zlý pes!!!
Černý rabiják
s šedou bradou
nemá lidi rád
a nepustí je branou!

Vzkazuje smečka z Bosyně
vypusťte Křemýlka ze síně
Pusťte ho ven branou zadní,
ať trhá zadky padni komu padni.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 20:07
- Nahlásit

Maya
cernej caj
no ale taky mám narozdíl od vás ten problém s váhou řádově jinde, že

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2016 20:21
- Nahlásit

Maya
tak zas kdyz dela vrt za sucha tak by mel mit vodu i tak...

tak treba spic z utulku je boziiii

kachna_

A tak chudák geodet z Moravy
měl kalhoty moc rychle děravý

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání