Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 08:56
- Nahlásit

kachna_
jee, tak to bude super deti se uz tesi?

Maya
zajimavy, taky sem mela za to ze za den muzes provest treba 3 platby bez pinu a pak uz musis pinovat. Ale ja kartou platim tak malo, ze ty 3 platby proved za mesic a i kdyz sem zvazovala, jestli to tam fakt je, tak experimentalne sem nechtela mit x plateb za den...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 13:38
- Nahlásit

ufff - ráno čtyři kiláky děsného stoupání z Ferďáku údolím Malého Štolpichu na Bílou Kuchyni (tam jsme stoupali úplně sami), pak bohužel asfalt (ještě bez cyklistů) na Krásnou Máří a Tetřevky a pak bezasfaltovým leč kamenitým údolím Velkého Štolpichu dolů - a kupodivu hlava na hlavě. Tolik lidí jsme snad nikdy v horách nepotkali. Takže psík na stopce... Voda ve vodopádech chybí, výhledy měly opar... prostě fotograficky to tak hezké nebylo, jak páník doufal. Asi 14 kiláčků (včetně zacházek na vyhlídky a k vodopádům) s velkým převýšením...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 14:21
- Nahlásit

Xerxová
tak dneska nadherny babi leto, tak asi vsichni vyrazili...

voda ani u vas vubec?

ja ze vcera nemam skoro zadny fotky a to sem mela pujcenej objektiv, takze sem ho vlastne moc neotestovala, jeslti by se mi hodil

fotky ze soboty

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 14:45
- Nahlásit

čaj voda v potocích teče - pití jsem fakt Nightovi do Jizerek nenesla a rozhodně měl vody na pití a cachtání ažažaž... ale prostě vodopády měly vody málo - tohle množství se schová mezi balvany... a efekt pro fotografa žádný. A navíc pod velkým Štolpišským vodopádem byly davy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 14:46
- Nahlásit

jo a fotky máš hezké... Timík si to evidentně užíval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 14:57
- Nahlásit

Xerxová
aha, takze uplne vyschlo neni ale ze by to byla hitparada, taky ne.

jojo, timicek vypadal spokojene, i kdyz pak uz celkem unavene a byl myslim rad, ze muze ve vlaku chrapat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 18:40
- Nahlásit

tak leduju ret a nos - psíček se rozjel na zahradě a chtěl mě políbit, zrovna když jsem se otočila od plotu (kde jsem kecala se sousedkou) . Doufám, že zítra budu semestr zahajovat ve tvaru souměrném... vypadá to, že chvilka studeného zabere...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 18:51
- Nahlásit

Xerxová
drzim palce, at nemas lisej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 19:04
- Nahlásit

čaj zdá se, že to bude dobrý. Krev tekla jen chvilku, ret je poměrně normální... Holt jsme se oba "pohnuli" současně - on to mívá dobře vypočtené, ale já udělala krok... A už to nevyšlo. Snad úplně poprvé, co ho mám...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 19:07
- Nahlásit

Xerxová
nekdy se to stane, ja takhle dostala od borderky od segry, ona dycky vyskoci vitat ale bezpecne a ja se zrovna sehnula se vyzout a nase hlavy se tak nejak srazili proste ne vzdycky to vyjde, i kdyz ten pes to ma vypocteny puvodne dobre

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 19:09
- Nahlásit

Xerxová
psíček se rozjel na zahradě a chtěl mě políbit, zrovna když jsem se otočila od plotu
Auva, to musela bejt prda. Snad nebude muz narcen z domaciho nasili zitra...
cernej caj
Pekny fotky, ten Timikuv partak je podobnej radiator jak Troldas. A jen drobna technicka Dojmy se nabývají... - ale zrovna ja teda rozdil v objektivu urcite nepoznam.
Birmico
Uz ti splaskla parata?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 20:53
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 21:04
- Nahlásit

Xerxová
Hehe, konecne si na poradnym kmenu vyssi nez Najt. A teda ten curek misto vodopadu je fakt smutnej

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 21:52
- Nahlásit

cernej caj
pěkný fotky, ta koloběžka!!
Xerxová
jste jak kamzíci na skále

my byli na dvouhodinový procházce, Loki lítal a koupal se, doma odpadnul tak na půl hoďky, nesmim mu tu fyzičku moc posilovat

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 22:02
- Nahlásit

tak jsem právě zjistila, že existuje anglický slovo vole, vida k čemu je ten fb dobrej

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2016 22:35
- Nahlásit

tak tohle bude asi zdejší šlapky zajímathttp://tn.nova.cz/clanek/houbari-pozor-novy -zakon-muze-pobyt-v-lese-poradne-prodrazit.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 07:15
- Nahlásit

Fifi
no prave, rozdil na fotkach videt ani nebude

hovadko je krizenec bernaka a ohare, rikala vero, ze uplnej buldozer zamlada. a je to rodak z ferinky vesnice

A dik za korekturu

Xerxová
jeee, krasne ste meli

Maya
normalne tam meli dva kusy dokonce a oba funkci, dokonce riditkama slo tocit a kola se tocila

a jak se to rekne? neni to to dude? to obcas v pubertackejch a vysokoskolackejch filmer mam dost jako osloveni

birma
taky me zajima co hnata

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 07:34
- Nahlásit

cernej caj
jéé v tom altánu u Horákový Kaple jsme vloni na jednookým bivakovali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 07:57
- Nahlásit

Fajka
presne k tomu ucelu se mi zdal fakt paradni, velikej, zastresenej

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 08:05
- Nahlásit

cernej caj
presne k tomu ucelu se mi zdal fakt paradni, velikej, zastresenej
jojo velikej fakt je, páč se nás tam vešlo 6 lidí a 6 velkejch psů

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 08:07
- Nahlásit

stejnej pařízek... Jednou byl Night osmiměsíční a včerejší je focená o dva roky později...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 08:12
- Nahlásit

cernejcaj
nee vole je anglicky slovo a cesky co to je nevim ale je to nejaky zviratko mysovity
osal o tom nekdo na fb v lapini skupine ze jeho lapina honila vole a zacinalo to Damn it vole! coz teda me zarazilo
na docela dlouho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 08:13
- Nahlásit

Fajka
doufam, ze ste tam v noci nedesili pobozne lidi

Xerxová
nevypada o moc vetsi, ale jak je to z jinyho uhlu tak to moc nepoznam

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 08:16
- Nahlásit

cernej cajXerxová
nevypada o moc vetsi, ale jak je to z jinyho uhlu tak to moc nepoznam
mě připadá obr už jako 8mi měsíční natož teď

doufam, ze ste tam v noci nedesili pobozne lidi
naštěstí nééé páč v dešti mezi půlnocí a pátou ranní se fakt nikdo modlit nepřišel

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 08:48
- Nahlásit

a je to tady jazykovy audit Oxford online adaptivni test se zcvokli je to na 80 minut i s poslechem a nutno delat v kanclu za provozu se obavam ze skoncim v zacatecnicich

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 09:00
- Nahlásit

Fajka
no jasne, obri byl uz jako stekanatko

Maya
a nerikalas, ze ta anglina bude stejne naprd a mozna na ni nebudes chodit?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 09:03
- Nahlásit

Maya
a nutno delat v kanclu za provozu se obavam ze skoncim v zacatecnicich

pošli je do řiti, za provozu v kanclu se nedá dělat jakejkoliv test!
bojkotovala bych to a nevyplnila ani čárku se pomátli ne????
ty vole kdybych měla při svým frmolu co tu mam se soustředit na nějakej test tak se ani nepodepíšu..ježíš to je úchylná a dementní doba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 09:51
- Nahlásit

verili byste tomu, ze me taxikar rekl, ze by byl moc drahej a at si najdu jinyho z blizsiho mista kam potrebuju?

aneb mam fakt problem, potrebuju se v sobotu rano dostat NEJAK od z polska na trat na brno. 6km lesem k nejblizsi silnici na cz strane, odkud jede bus 2x za den a vyrazet ve 4v noci sama temnymi lesy uplne nechci na bus v 6, takze zbyva snad jen taxi... nebo tech 18km dojit pecha na vlak s tim, ze potrebuju byt tak jako ve 13hv brne a pojedu asi 5hodin takze jako uz muzu jet max tim taxikem

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 10:04
- Nahlásit

cernejcaj
ono je to povinny pro vsechny bo firmu koupili cizinci jakoze Svedove
a svedstinu mi studovat nedovolili
ty ses teda dobrej magor s tim cestovanim
Fajka
no von jako sef rikal ze se na praci v prubehu testu muzem vykaslat ale jako kdyz mi do toho bude kolegyne telefonovat a nebo zrovna nakdo s necim prijde a minimalne ho musis poslat dopryc je to fakt napikacu
jsko nechapu proc by to clovek nenohl udelat treba v klidu doma kdyz budu chtit podvadet a hledat v prekladaci nebo si ten poslech nahrat a pustit vickrat nez je dovoleno tak to muzu s mobilem i v ksnclu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2016 10:19
- Nahlásit

Maya
to sou dacani

nojo, co nadlem. sem volala jinej taxik a vemou me tech 12km za 300... holt sem mela prijet v sobotu v noci ale nutne musim byt v brne odpo

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání