Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 18:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
ale ne, já mám své fotky moc ráda a nestydím se za ně, jen mi ten rozdíl mezi neupravenou fotografií z mobilu a kvalitou přišel obrovskej.

s bleskem v "místnosti" to ten telefon fakt nezvládá

a botičky
před tím
URL
teď

(barva ještě není úplně doschlá)

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 18:51
- Nahlásit

Fifi
Brutík odešel na to samé, co v lednu Aluška.. jen měl trochu víc času navíc, tak jsme měli šanci se rozloučit a užít si s ním poslední krásné dny, procházky, koupání v řece... O nic míň to nebolí, ale nějak mám pocit, že těch pár dní navíc pomohlo jemu i mě....

Xerxová
máš naprostou pravdu ... jenže já na Bruta nikdy zapomenout nemůžu neb mé zlomené kosti, které jsem díky němu utrpěla, se pravidelně hlásí

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 18:52
- Nahlásit

brut
ach jo, co na to Klokáně a Kristiánek?

To už je Ciroušek fakt skoro poslední ze "starý gardy"

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:14
- Nahlásit

brut
jsme měli šanci se rozloučit a užít si s ním poslední krásné dny, procházky, koupání v řece...
Krasny babi leto jste k tomu rozlouceni meli... Uz mu hori svicka, chlapeckovi.
kachna_
už je Ciroušek fakt skoro poslední ze "starý gardy"
Jo no, este Kremylek se drzi docela poctive...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

a stve me to tu dneska, vsechno se nacita snad hodinu, blbne to jen mne?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:17
- Nahlásit

kachna_
Clokáně prý přes den blbla s Karamelkou ( ještě, že tu holka momentálně je...), ale když jsme přijeli z chaty, kam jsme ukládali Brutíka, tak seděla, koukala na mě, za mě.. běžela za roh, vrátila se, šťouchla do mě a znovu.. Pak ho hledala. Teď leží a pořád poslouchá, kdy se Brut objeví.. Karamelka pro změnu seděla před jeho domečkem a kníkala..

Kristiánek přijede v neděli. Tomu bude Brutík moc chybět. Chodil se s ním každé ráno a večer mazlit do domečku...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:25
- Nahlásit

Fifi
Krasny babi leto jste k tomu rozlouceni meli... Uz mu hori svicka, chlapeckovi.
měli... krásné, plné lásky a smíchu s ním. Na poslední chvíli nám ukázal, že má smysl pro humor, chce se mazlit, potřebuje lidskou společnost a taky, že už není mladík a tak jsem s ním musela každou noc mezi 2-3 hod ještě jednou ven... Takže jsem k tomu všemu ještě strašně unavená. Ale stálo mě to za každou chvíiličku s ním...

Nám už taky hoří svíčka a nejen pro něj.. pro Alu, Denču a další kamarády, kteří už jsou za Duhovým mostem...

stve me to tu dneska, vsechno se nacita snad hodinu, blbne to jen mne
jsem se tu s tím vším vztekala skoro půl hodiny. Takže to blbne všem nejen tobě...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:28
- Nahlásit

fifi načítá se to děsně pomalu - a chvíli to nešlo vůbec. Asi se "pracuje"

Já před chvílí rozdělala krabici, co jsem před časem dostala od neteřky k narozeninám - asi jako prevenci demence. 5000 dílků puzzlíka - Bizardní město - což je děsně chaotický a nemyslený obrázek. Tak mám na dlouhé zimní večery zábavu

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:32
- Nahlásit

brut
To je mi líto Držte se všichni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:43
- Nahlásit

kachna krásné ovečky (jsou to ty z Bretaně ??) i zajímaví plesniví ušáci

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:43
- Nahlásit

brut
Takže jsem k tomu všemu ještě strašně unavená. Ale stálo mě to za každou chvíiličku s ním...
Jo, clovek si pak rad ukrada i minutu pred tim definitivnim rozhodnutim. Achjo, achjo, achjo...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:48
- Nahlásit

birma
děkuji moc

Fifi
clovek si pak rad ukrada i minutu pred tim definitivnim rozhodnutim.
přesně tak.... jse unavená, nešťastná, ale nelituju ničeho...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:49
- Nahlásit

Xerxová
co jsem před časem dostala od neteřky k narozeninám - asi jako prevenci demence.
ta u tebe nehrozi.
5000 dílků puzzlíka - Bizardní město
Fakt se to tak jmenuje, ma to ten nazev natisten na krabici? Nafot, pls. A urcite to bude super zabava, dokud ti Najt nezduchne do puzzliku hlavou nebo do toho nezafuni. Kdyz to slozis, zase rozlozis?
kachna_
Ha, uz vidim ovecky, ty jsou rozkosny, asi fakt pidi? To by se libilo Kremylovi, mel by koho buzerovat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2016 19:52
- Nahlásit

Xerxová
co jsem před časem dostala od neteřky k narozeninám - asi jako prevenci demence.
ta u tebe nehrozi.
5000 dílků puzzlíka - Bizardní město
Fakt se to tak jmenuje, ma to ten nazev natisten na krabici? Nafot, pls. A urcite to bude super zabava, dokud ti Najt nezduchne do puzzliku hlavou nebo do toho nezafuni. Kdyz to slozis, zase rozlozis?
kachna_
Ha, uz vidim ovecky, ty jsou rozkosny, asi fakt pidi? To by se libilo Kremylovi, mel by koho buzerovat.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 08:24
- Nahlásit

Dobré ráno,
tak už v pracovním procesu....ale bylo hezky včera, zajely jsme si s holkama na pizzu, pak horké maliny s vanilkovou zmzrkou a budu si moset pomalu koupiti o číslo větší gatě
Mně to včera vůbec nefungálo.

O Brutovi jsem četla na FB brut je mi to moc líto...

kachna_fotky dobrý, jen mě trochu překvapili tui kropenatí králíci, to jsem v životě neviděla
Jinak nemáš problém s chovem králiků? U nás ve vsi v létě téměř všici vychcípali

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 08:52
- Nahlásit

Mě to tu nechodilo včera vůbec ...

brut
je mi to moc líto už jsou s Aluškou zase spolu....

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:12
- Nahlásit

denyk
Jinak nemáš problém s chovem králiků? U nás ve vsi v létě téměř všici vychcípali
tak já mám naočkováno. Mám potíže sehnat vakcínu, protože jsme v malinko patové situaci. Veterináři nám nechtějí jezdit (a vez někam 20 králíků)a ze zákona si nesmíme očkovat sami. Asi bysme ty králíky uřkli nebo co

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:21
- Nahlásit

denyk
jen mě trochu překvapili tui kropenatí králíci, to jsem v životě neviděla
novinka z Émeriky. Vždyť to píšu.
Americký minirex - leopardí rex, je to:
- větší než zakrslý rex
- ještě není uznaný
- má to nádherný jméno, který asi mít po českém uznání nebude , prej že jako černě tečkovaný.
To jméno má svou logiku, nicméně i v chemii existují přece triviální názvy, tak nějak nechápu proč by to nemohl být leopardí rex (to americký minirex je složitější, protože ten má jinou stavbu těla, evropská "německá" je lepší a hezčí)

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Makáme, makáme, makáme........... a máme tím pádem doma cípnutý pejsky . Fotodokumentace je, ale bohužel ji odsud nemám jak vložit

Talinka - už tak příšerně netahá - teda takhle, tahá, ale už je to únosnější. Díky tomu, že je dneska polomrtvá byl i hladký odchod do práce. Dokázala krásně vydržet na místě a počkat si v klidu na svou krabičku. Začíná víc vnímat- když jsem se připravovala na odchod, zvedla se z pelechu, že se jako jde ven, zastavila jsem se, nedělala nic, počkala jsem si, odešla sama na místo tam si v klidu lehla a neproudila prostorem a ukázněně počkala na tu krabičku. Už se učí i při odchodu na vycházku být trošku v klidu, sedět a vydržet otevření dveří, dneska byla MEGA, protože dokázala - sice za připomenutí povelu,ale i to je úspěch - zůstat sedět, když kolem procházel soused. Venku dokázala ustát malýho pejska bez toho, že by mi vyrvala ruce z ramen. Velkýho pejska teda neustála, za Čendou se chtěla hnát, ale to i proto, že byl jednak hodně natěsnačku, druhak se jí zrovna podařilo vytvořit bobek a to je vždycky celá radostná a treťjak a to hlavně, si s Čendou poskakoval Rumajzl, což pochopitelně chtěla taky (a nemohla, páč byla uvázaná u lavičky, neb jsem musela sebrat její výtvor).Jako řeknu vám, jsou momentíky, kdy to je fakt náročný a slibuju jim, že je zabiju voba

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Amerika
[imgs]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/30/4b/9e/304b9e2e9172e8a284ce90d46ad18b6b.jpg[/imgs]

Evropa

Američani požadují "kapkovitý" tvar těla a to se u nás nelíbí (ani mně)

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:30
- Nahlásit

kachna_
Američani požadují "kapkovitý" tvar těla a to se u nás nelíbí (ani mně)

to se nedivím, ještě chvíli a maj z toho velblouda :-/

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:32
- Nahlásit

Fajka
ale on není tlustý, on má jen takový postoj

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:36
- Nahlásit

kachna_
ale on není tlustý
to jsem nemyslela

on má jen takový postoj
spíš to na fotce vypadá jak když má na zádech hrb

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:38
- Nahlásit

nebo teda mě to tak připadá, proto píšu že z něj bé velbloud..nebo dromedár...myslím že velbloud má dva a dromedár jen jeden hrb... si nejsem jistá ted

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:39
- Nahlásit

brut

BRŮT!! Co to čtu!!

Ale stálo mě to za každou chvíiličku s ním...

to je moc důležitý, je dobře, že jste měli možnost se rozloučit.

Moc už nám jich z tý starý gardy nezůstalo, krom Ciráta ještě Dydy a Křemýl a Fajka + omladina Skřítek a Balouš, Mája a Baty a Jelito.
Bože proč ten čas tak hrozně letí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:43
- Nahlásit

PetraK
Omladilé Máje je devět (a Besince 10)

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:45
- Nahlásit

PetraK
Ciráta ještě Dydy a Křemýl a Fajka
Dorin co má Máya je taky nějak v tomdle věku..ale ted nevím kolik 10? nebo11?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 09:56
- Nahlásit

Fajka

.ale ted nevím kolik

hele já po víkendu a dovolený nevím vůbec nic , já myslim, že ani nevim kdo sem a kde sem . Byla to čistá dřina Ruce mám vytahaný jak pradlena - buď z toho, jak Docentka Talíř tahá a já jí učím netahat a nebo naopak z toho, jak se spolu přetahujeme o modrý dlouhý přetahovadlo. Myslím, že na jéžiška zas objednám. Spíš možná i dřív, protože to jsem zapomněla ve svým hlásání poznamenat - ta čůza sežere všechno. Včera jsem uklízela její megabob a co nevidí oko mé? Krom šípkůch červených i kus modrého přetahovadla - a to jí s tím nenechávám tak nějak bez dozoru. I kousek tenisáku žlutého............ děs. Popelnice je to, ne pejsek.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 10:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Ruce mám vytahaný jak pradlena - buď z toho, jak Docentka Talíř tahá a já jí učím netahat
ježíííš, každej chce to co nemáááá já chcu tahacího pfááááá co bych dala za tahouna!
já si o víkendu vyzkoušela trek s tahačem a to se jako uplně jinak chodí, to by se i běželo...se jen zvedaj nohy

Myslím, že na jéžiška zas objednám. Spíš možná i dřív, protože to jsem zapomněla ve svým hlásání poznamenat -
přetahovadla udělám a pošlu, no problémo

děs. Popelnice je to, ne pejsek
pako!..hlavně aby zas všecko vyšlo ven bez problémů...

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2016 10:30
- Nahlásit

PetraK
Fajka
Ciráty oslavěj 10.října 12, ale taky to vypadá, že už to budou poslední narozeniny

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání