| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 13:02
- Nahlásit
chci domuuuuu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 13:29 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Denyky, Enyky kliky bé, jsem se na vás přišla podívé
jakpak se tu všici máte, dlouho jsem tu nebyla....ale jinak jsem, i Bukátko bohudík v pohodě. (trochu pokousán, Bohudík kapsa se neudělala, ale já mám celý modřinovatý nohy, jak jsem ho zachraňovala)
Jinak nastává (pro mě) nejhezčí období roku, myslím tím podzim, né pokousané psy
Ikdyž houby nerostou, však voni rostly už v červnu tak co by rostly teď že?
Trochen jsem chodila na NJ a dost jsem jako v práci makala.
Co tadyk u vás nového cholkí?
cernej caj
četla jsi o bombách v Dresden?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 13:33
- Nahlásit
denyk
tvl kdy? necetla, du se podivat...
tyjo kdo ho sejmul? blbec s vlcakem nekdo nekdo novej?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 13:39
- Nahlásit
cernej caj
chci domuuuuu
já takyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nebo kamkoliv jinam
denyk
trochu pokousán
chůdě malej kterej kretén?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 13:41
- Nahlásit
cernej caj
nekdo nekdo novej?
jj Šla jsem s Bukí do lesa, najednou v roští slyším štěkot, ani jsem ho nestihla dát na vodítko, jen jsem ho chytla za obojek a už se k nám hnal čokl, že Bukísovi ukáže…no samozřejmě vznikla mela, když Bukíse jsem pořád držela, na toho druhého jsem řvala jak protržená, ale bylo mu to úplně šumák, nakonec jsem teda odlapila za obojek i jeho, držela jsem je od sebe v dostatečné vzdálenosti, (mám teď delší nehty, měla jsem je úplně otočený na druhou stranu, znáte to bolest jak sviňa já se ale v tu chvíli neznám a je ze mě Xena)…než se z lesa vypotácel „páníček“ . Přicházel se slovy, „njn on je mladej a potřebuje si něco dokazovat „ já vyklepaná, Bukís taky, ten druhý pes nedostal ani vynadáno, já Bukíse prohlídla, má kousnuto na zadní noze na stehně, tak to říkám chlápkovi a taky jsem mu řekla, že jestli to má hlubší a udělá se mu tam kapsa, že to bude na veterině tak za 5tisíc….žádná omluva nic…já znám chlápka i čokla taková hyena pruhatá, přivezl mu ho syn na jaře z útulku, jako štěndo, samo v útulku to vypadalo že to moc nevyroste, pán cca 65let a psa moc nezvládá, vždy měli doma starší fenky jezevčíkoidního typa a teď tohle, prostě mám strach že bude průser, čoklovi snad není ani rok, je prouhatej, trochu nižší jak Bukís, ale mohutnej, příjde mi jako kříženec bull. prostě má takovou tu hubu rozpláclou
Pár dní na to mi kámoš říkal, že šel i po starším NO, prostě
to zkouší.
Jinak blbec s vlčák-ten mu lovi odešel, tak má štěně je mu necelý rok a měl nějaký problém s lidma, který sem jezdí na chalupu, mají malé děti a on se nějak snažil po nich skákat...nevím, ale nic se nezměnilo, žádné vodítko, obojek..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 13:43
- Nahlásit
birma
jak píšu, jen kus srsti vytržený, ostříhala jsem to a vydesinfikovala Betadinou, teď to vypadá jak průstřel....každopádně zase nervy, že v tu chvíli ani není čas vytáhnou pepřák, nebo paralyzér, je to prostě mela, ale však to znáte.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 13:59
- Nahlásit
denyk
tak snad se to bukimu brzo zahoji
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 14:06
- Nahlásit
cernej caj
jo je to suchý tak už to bude okej, jen já mám hnáty, jak když domácí násilí a to jsem si koupila asik po 30ti letech sukňu ségra mi na to napsala: "Ja zemrem, a čo, sa budeš vydávať?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 14:07
- Nahlásit
Nemá někdo z vás mobil Lenovo? Mám nějak problém s přijímáním hovorů jsem asi blbá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 14:08
- Nahlásit
cernej caj
v mym bezlepkovym kralikovi na zelenine bylo neco nekaleho ci lepkoveho
nebo starého
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 14:11
- Nahlásit
denyk
nema kachna?
jo, nebo bleee (a taky v nem byly houby, blee
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 14:29
- Nahlásit
denyk
teda mate veselo u vas
lenovo nemam ale zkus androidforum
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 14:50
- Nahlásit
Maya
tak jako jednou se mi to povedlo uvidime .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 16:08
- Nahlásit
tak mam hotovej test
asi pulka testu poslech myslim ze mozek mi vypnul tak u desateho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 16:22
- Nahlásit
já mám odimatrikulováno... uvidíme, kolik z těch dnešních dokončí prvák... a kolik jich dojde k promocím
Psík se válí na terase na pelechu, slůňo svítí - jdu si k němu dát kafe. Jsem nějaká mrtvá - ještě že je zítra volno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 17:56
- Nahlásit
Xerxová
tak si ho poradne uzij a nacerpej sily do skolniho roku jeste
Maya
a kdy zjistis, jak si dopadla?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2016 19:36
- Nahlásit
cernej caj
a kdy zjistis, jak si dopadla?
prej daj vědět, to snad radši ani nechci vědět
ten poslech je fakt masakr, když se neptaj na něco, co tam zaznělo že by se člověk tou otázkou trochu chytil v tom proslovu, ale na kontext a navíc někde chtěli i dvě odpovědi, to bych si snad nepamatovala ani v češtině
toto není laipna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 07:10
- Nahlásit
hezké sváteční ráno - jdeme do lesa...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 07:13
- Nahlásit
Myslete na nás. Je mi zle a trému mám až za tři rohy Cíl je nesežrat soupeře a překonat první překážku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 09:24
- Nahlásit
denyk
mám lenovo. Asi pozdě, co?
birma
Cíl je nesežrat soupeře a překonat první překážku.
držím palce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 09:25
- Nahlásit
Maya
poslechy já nezvládám vůbec
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 10:53 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Krasny slunecni svatecni den, my uz prochazku za sebou. Birmice to date jste sikulky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 10:58
- Nahlásit
kachna_ uz jsem na to prisla diky no neva mam neomezene volani takze jsem do vzdy nechala dozvonit a volala zpet. Ted uz ale vim, v manualu bylo napsano "pretahnete sluchatko pres obrazek" (nebo tak nejak) no a ja marne hledala obrazek :-D
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 16:25
- Nahlásit
už Birma dozávodila ?? Denyk zdá se žije ... Paní domácí je na chalupě ?? Co vrchní bača Kachna ?? A jak ostatní ?? Štěnítko Lokin ?? Vycházkující Čaj...
NIght je vrcholně spokojen se skončením houbařské sezóny - panička v lese psíka neprudí, nechá ho svobodně pobíhat (a dva hřiby jsme stejně donesli )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 17:24
- Nahlásit
denyk
jo, já jsem teď v tom novym androjdovi taky tápala. Někdo volá, kouknu a zmateně hledám, kde to jako zvednu .
Xerxová
kachna jde mobilofotit. Napsala jsem nejdřív fotit, ale pak jsem si vzpomněla na krásné fotky tvého muže a přišlo mi jako až trapný používat stejný termín pro to, co s mobilem dělám já.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 17:29
- Nahlásit
kachna co blbneš !! On taky má trošku lepší výbavičku na focení, než "normální" lidi. Ale je fakt, že i na mobil dokáže dělat krásné fotky - třeba ty v Glen Coe, když si foťák zapomněl, a byl děsně nas...štván celý výlet.
pošli ovečky - na kvalitu obrázků až tak nehleď
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 17:52
- Nahlásit
Birma odzávodila napřed byla hra, tu jsme podělali oba. Pak byl běh tý naší školkový kategorie a ten jsme nádherně zvládli. Dokonce mě tam Adam vysekal z problémů
Jen na vyhlašování jsme nečekali, bylo to šíleně dlouhý a já teď musela ještě pro látky, protože jsem včera zjistila, že zejtra budu na dogtrek potřebovat kostým
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 18:00
- Nahlásit
Bruttus Elbrus Blue Heeler *2.7.2005 - + 28.9.2016
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 18:22
- Nahlásit
Rrumstajn.
birma
Tak gratuluju k prvni spolecny zkousce!
brut
Ale nene. Co se stalo? Achjo, drzte se!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2016 18:32
- Nahlásit
brut s každým připojením na web si vzpomeneš na svého velkého parťáka. Neb neseš jeho jméno Drž se, věřím, že jeho nástupkyně ti slzičky slíže a donutí tě myslet i na radostnější věci...
|