| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 10:43
- Nahlásit
cernejcaj
tak za tri stovky to jeste jde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 10:56
- Nahlásit
Maya
no lepsi nez vstavat nekdy po pulnoci a jit to pesky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 11:26
- Nahlásit
prave sem resetla telefon do tovarniho nastaveni protoze proste aplikace na logovani neloguje po tom updatu pred 3ma tydnama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 12:02
- Nahlásit
cernejcaj
tak to lity lity me uz ten tlf celkem funga s jednou vyjimkou ze obcas kdyz ho hodim na nsbijecku tak ukaze tskovou duhovou obrazovku a oak se skoro nenabiji ake kdyz ho zhasnu tsk je to ok takze radsi tohle mirny nepohodli se zhasinabim tlf nez reset
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 12:02
- Nahlásit
Rumštááájn
Tak jsem byla u té nutriční sestry. Jídelníček ještě nemám, ale byla strašně příjemná a potěšila mě jednak tím, že mám dostatek svalů a pak tím, že ten nejnebezpečnější tuk není nijak katastrofickej.
A máme ovečky už doma . Včera to bylo se psama (Cir) docela divoký, ale dneska už to jde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 12:15
- Nahlásit
Maya
no hlavne ten telefon mam hlavne kvuli mapam/logovani anetu tak me to dost stve, ze prestal logovat. vcera sem i reinstalovala apku ale naprd...
kachna_
tak to je skvely ono nekdy ma clovek vetsi problem s tim estetickym nez s tim visceralnim tak dobre, ze to neni tak zly (ono se nekdy rika, ze lidi s nadvahou sou dokonce zdravejsi nez stihlouni, pokud maj dost pohybu a stihlouni maj geneticky dobry a nic nedelaj, tak ze na tom s tim utrobnim tukem a kondickou vlastne byvaj hur i kdyz od pohledu by to clovek tip naopak)
tak s oveckama skvely to si zvyknou a snad je nebudou moc psi prudit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 12:18
- Nahlásit
Zdravím, hlásím že žiju a už mám opět dvě běžné a pohyblivé ruce (teda aby ne, když jsem jak feťák s tim, kolik prášků do sebe cpu)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 12:19
- Nahlásit
kachna_
To jsou skvělý zprávy!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 12:25
- Nahlásit
birma
tak to je dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 12:54
- Nahlásit
birma
tak to je super ze prasky zabraly
kachna
fotky ovecek budou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 14:41
- Nahlásit
Maya
kdyby bylo rajče co k čemu, už jsou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 14:43
- Nahlásit
kachna_
mas problem z telefonu?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 15:17
- Nahlásit
kdepak je hlášení paní domácí?? Jak bojují s jejich Múzou veselých básní, popěvků a komedií ... tedy Thálií
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 17:29
- Nahlásit
Tak mi opět na Adama nalítnul sousedovic kreténskej bígl. S Ádou byla mamka. Mám chuť souseda odstřelit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 18:54
- Nahlásit
birma
potvrdim ti alibi
cernej caj
tak rajče fungá, ale fotky jsou úplně marný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 19:12
- Nahlásit
kachna ukaž i nepovedené ovečky. Tedy ovečky povedené - obrázky nepovedené. Kdysi na Zvířetníku někdo psal asi tři díly povídání o soužití NO a malých oveček... beránek co si pamatuji byl podstatně větší obranář než pes - všechny návštěvy třískal rohatou palicí do holení a kolen...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 19:33
- Nahlásit
Xerxová
Lokimu by se určitě ovečky líbily, tejden si pamatoval kde byly a hned včera šel ohradu zkontrolovat.
jedna lapinka, no nekupte to
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 19:41
- Nahlásit
mayakdyž já žůžový rypáčky nerada Jinak je to krásná fotka - psisko se směje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 19:52
- Nahlásit
Xerxová
no jo, holt u týhle barvy nelze jinak
a velkomajitelka fory furt nikde, už je asi sežraná od germánky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 20:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rrumstajn,
tak tyhle teploty babho leta mi vyhovujou, jen teda zaprset by melo... Jsem nejaka strzena, bud za pc, v praci nebo na zahrade. Musim ale nafotit smecku nekdy, za chvili bude Pruhatcovi rok a pul? - toto leti, mile deti. A Kremylkovi 11,5! Probiha tak nejak mirna generacni obmena, jak to tak pozoruju. Hlidani je furt Kremylkovo, ale uz ji zacina od nej mirne vyhanet Baz i Troldas. Teda s respektem, samoze, jen ve chvilich, kdyz neni cerna babca moc nastvana. A taky vcera ustoupila magorovi Troldimu, kdyz se krkal o krouzek velkej gumovej na tahani, snad prvne v zivote. Rekla si asi, ze ji to za to nestoji, kdyz dela vlny...
Maya
jedna lapinka, no nekupte to
Klame telem, libezne stenatko.
a velkomajitelka fory furt nikde, už je asi sežraná od germánky
Jestli nema volno vic dni, kdyz je ve stredu svatek? Nebo ji uz fakt germane sezralo.
edit vole je anglicky slovo a cesky co to je nevim ale je to nejaky zviratko mysovity
Nebo je sezrana od voles, hrabosu.
Xerxová
Fotky na parizku jsou dokonaly, straslive vyrost!!! Az zmohutni, zasedne te uplne!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 20:39
- Nahlásit
Fifi bojím se bojím, že nikdy podstatně nenabere. V listopadu na bonitaci si asi odneseme závěr - vychrtlina neodbonitovatelná... Říkal mi o prázdninách člověk znalý, ať Nighta vykrmím o pět kilo... si myslím, že Skotskem tak pět kilo shodil Holt pohybu o dovolené měl hodně, spánku málo, hodně deště... a žral tak o třetinu míň, než měl.
Teďžere slušně - ale že by si nechal zvednout dávku... tak to tedy nee.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 20:58
- Nahlásit
Xerxová
bojím, že nikdy podstatně nenabere. V listopadu na bonitaci si asi odneseme závěr - vychrtlina neodbonitovatelná...
Ja mluvila o zmohutneni, ne nabrani... A to samy mam s Kremylem celej zivot, dycky byla a je hubenour. S tim nic nenadelas, kor u rtw, kde jsou ve vystavnim kruhu ted uz teda mensi valeckove, ale i tak - ji by do nich chybelo tak deset kilo. A vlastne jen dobre, ze si drzii "tajli", Najt i Kremyl, ma to tak byt. Na ty vasi listopadovy bonitaci snad budou prihlizet k tomu, ze je pes pevnej a nasvalenej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 21:08
- Nahlásit
Xerxová
Puč ho k nám, zrovna dneska jsem ošahávala Lokiho a jako je už fakt na hraně, musím mu ubrat žrádla
Fifi
vole je hraboš?? no to teď do smrti nezapomenu
zejtra sfouknu v práci ten test, jako po 3 měsících anglické nečinnosti předpokládám, že mě pak zařaděj mezi začátečníky, takže si třeba zopáknu i základy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 21:11
- Nahlásit
poslední fotka z fb, Loki, 5 měsíců
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 21:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
vole je hraboš?? no to teď do smrti nezapomenu
Takovej beznej vole, neasi. Ja zase nezapomenu nikdy na pica pica.
zrovna dneska jsem ošahávala Lokiho a jako je už fakt na hraně, musím mu ubrat žrádla
A neni to tim, ze mu kazdej z rodiny neco da? Takovy drobny pamlsky a mnamky se za den nascitaj...
Loki, 5 měsíců
Ma sibalskej usmev
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 22:11
- Nahlásit
Fifi
A neni to tim, ze mu kazdej z rodiny neco da?
to ani ne, spíš myslím, že už tolik neroste, takže má menší spotřebu
však v podstatě dostává denně jednou tolik než měl Kim, takže když něco uberu, nic se nestane
pica pica jsem si musela najít, ale teda ještě nad strakou jsou lepší odkazy https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C3%AD%C4%8Da
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 22:21
- Nahlásit
Jaaa sem tak ščaaastnááá! Od pátku s Tališem makáme jak divý, v chalupě, na zahradě, v polích, v lese,....a...... je to na dobrejch!!!! 1) ani jednou se nevyčůrala v dome
2) hrály jsme si s prdící ovečkou, 3) reaguje pěkně na klikr a libí se jí to, 4) v určitým prostředí je schopna netahat ( a na zahradě už chodí moooc výborně), a co hlavně ZAČÍNÁ REAGOVAT NA TICHEJ HLAS A TICHÝ PÍSKÁNÍ!!!! JUCHEEEE už mě to hulákání unavuje. A.... Stejně jako Bubi se umí svinsky zaseknout. A nehne s ní vůůůbec nic, má už několikero zásekůch, např.ukousanou zástrčku od sušičky a hlavně.... zničený vánoční dárek v podobě suprdupr holicího strojku, je to čupka technická... jakmile vidí nějakou techniku či nářadí, už to někam odnáší, neví jak se jedí vepřové uši ani malý rybičky, tak jsme jí to naučili. Zadní nožička už lepší, ta přední furt blbý, ale nepřispívá k tomu pohyb na dlouhým voditku. Každou noc ve tři hodiny za náma přijde do ložnice, funí mi do gezichtu a chce se nasáčkovat do postele 😂😂😂😂
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 22:27
- Nahlásit
PetraK
co má s nohama? to jsem nějak přehlídla
ale super, že vám to takhle moc pěkně jde
prdící ovečka se jí určitě moc líbila, u nás je v kurzu kdákací slepice
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 22:38
- Nahlásit
PetraK
To je krasny hlasani! Technicka Tali ma Talent. Este se ma hodne co ucit, hodne co ucit... A vy branit ruzny bazmeky ukladanim do bezpecnych prostoru.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2016 22:40
- Nahlásit
Fifi
asi musej pořídit trezor
|