Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 11:21
- Nahlásit

Maya
to znam jen ty antibakterialni gely na desinfekci rukou, co ted hojne maji krz zloutenku v JM kraji... takze to ani nefunguje, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 12:14
- Nahlásit

Xerxová
Glen Coe! No jasně! A byla jsi ve Fettercairnu? A Glenfiddichu? já teda whisku nemám ráda, ale distilerku jsem si nemohla nechat ujít. A ještě je Ben Nevis distilerka. A pak tři prdele hradů. U Glec Coe jsem řídila....jela sem asi 30 km ))
Skye..tam jsem nebyla, mám jen fotky partičky, co tam byla, když už jsem odjížděla do práglu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 12:16
- Nahlásit

Gerda
taky by ses ale mohla podelit jeslti si tam neco vyfotila na virtualni cestovani

birma
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 13:15 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

PetraK
měla bys prosím tip na ubytko na Šumavě? dog friendly a nízká cena? vy tam jezdíváte někam, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 13:41
- Nahlásit

cernej caj
já tam byla 2003, fotky mám v papírovým albu )))

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 13:48
- Nahlásit

Gerda
tak pravda, to nam asi ukazovat nebudes

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 18:23
- Nahlásit

Rrumstajn,
tak strejda Balous predan bez ujmy zpet Mathee, to bylo vitanicko!
Xerxová
Snad vam dnesni vylet neproprsel, to by byla skoda.

Koukam, ze sefova se ani nemihla. Ze by ji cukalo oko uz od vcerejska z flekatyho venkani a dnesniho prevozu dracice? Esuskoo, dej raport, doufam, ze vse klaplo v paratku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 18:44
- Nahlásit

fifi
tak aspon zas bude jlidnejsi rezim pro tebe, nebudes muset mit voci furt na stopkach

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 18:49
- Nahlásit

cernej caj
Ja ociska na stopkach mit nemusela, od toho konfliktu spolu pindici do delsiho kontaktu neprisli. Jen se slusne mijeli ve dverich nebo na sebe pripadne vrteli vocacama skrz mriz. Klidnejsi rezim to bude hlavne pro Balouska, uz je to taky dedula, i kdyz se nezda (nekdy za tyden 10 let) - byl takovej smutnejsi a min chrochtavejsi bez svy smecky.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 19:42
- Nahlásit

Fifi
se nedivím, chudák u cizejch
ale určitě se měl dobre

cernej caj
birma
vás navnadím
http://www.visitfinland.com/article/five-days-hiki ng-in-lapland/

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 19:54
- Nahlásit

chci se zeptat, hovězí srdce pro psy se má povarit?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 20:00
- Nahlásit

pruhatá lapina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 20:07
- Nahlásit

Fifi
nojo, tak taky to pro nej byl nezvyk, ale tak uz bude zas ve svym rezimu

Maya
naaaaadhera a teda i lapina v tyhle barve celkem de

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 20:16
- Nahlásit

Maya
se nedivím, chudák u cizejch
Prdlacky, uz tu kdysi byl, je jak u vlastnich. Jen to starnuti se na nem vic nejak podepsalo, i kdyz neni znat na prvni pohled.
chci se zeptat, hovězí srdce pro psy se má povarit?
Ja nepovaruji. Beru obcas od falka a no problem. Lehkym varem nechavam projit pajsl, tam se vyskytuje od vseho neco - dneska jsem dotahla 20 kg prvotridni kvality z mistnich ceskych jatek, ovareny se mi to pak lip kraji. Aby se hltavky nezadusily..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 21:44
- Nahlásit

Lilo skoro celý den. Až na výlet k Old Man se udělalo lip. Cestou zpátky bylo krásně, blbý je že poslední fotky nejdou stáhnout...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 22:04
- Nahlásit

Fifi
hm, já to potřebuju na odměny nakrajet, tak to asi udělám jak s masem, trochu ovařím a osuším v troubě
Xerxová
už nemáte volný místo na fotky? jako teda jste dobrý když to dáváte takhle v lijákách
nebylo by lepší jet na jaře?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 22:58
- Nahlásit

tak kdo si půjde nechat vyfotit voko?
https://www.oftablog.cz/clanky/foceni-oci-jakub-st epan

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 05:56
- Nahlásit

maya
spis ze technicka potiz se stahovanim chapu...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 07:49
- Nahlásit

Maya
Na odměny vařím nebo peču (zrovinka ho mám v troubě )

birma
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 07:57
- Nahlásit

Maya
vás navnadím
Aaaaaaaaaaaaach
Začátkem října bude přednáška o Laponsku. Nechceš jít taky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:00
- Nahlásit

vcera sem videla nejaky asi bezdace jak chodili po meste a zenska mela v ruce stenatko, to vypadalo hodne mrnavy, tak mozna 3tydny, a nosila si ho pekne jak trofej, slunko valilo desne, chudak stene...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Aa...a...andě-dě-dě-líčku mmmmůj strrrážníčku, vopatruj mi mou dududušičku, nebo mě z tý kozy švihne!! stačí, že už z ní koktám

Mno..............jak bych ji tak specifikovala....já asi vim, proč mi ji Bubina poslala do cesty.
Kouše do rukou
krade boty
nejmenuje se jak se jmenuje
nic to nějako neumí, nezná místo, sedni, lehni, nic, ovladatelnost nula. Má svůj vlastní osobitý názor.
je to pošahaný
táhne to jako kráva
a už to má svůj fanklub.
Získala si sympatie vižly Sáry, která se jinak s nikým moc nebratří.
Při osamocení píská, takže už jsem byla asi tak 60x z bytu, dostala klacek, dingáče a bylo mi dovoleno obejít dům, tetkon leží na pelechu velkým jako kráva a žvejká si žužlopásek. Páč jinak chtěla žvýkat otočný regulátor teploty na topení. 12 hodin odmítala čůrat, včera jsem s ní byla 3x a prt. Až teď ráno po hodině, Je to kachna, jak vidí vodu, je tam. Nevejde se do bytu, furt se tluče o něco do hlavy . S Rumoušem se už "poprali" Doufám, že tyhle sumo zápasy nebudou v nějaký obří míře provozovat, když budeme v práci . Když jsme ji v neděli vrátili, tak prej půl den s nikým nemluvila a čuměla u brány, pipina strakatá. Bolí mě zápěstí a předloktí z toho jak fakt intenzivně tahá. Moc jsem toho nenaspala, furt jsem byla auf, padaji mi víka

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:29
- Nahlásit

PetraK
tak prej půl den s nikým nemluvila a čuměla u brány,
jééééééééé

nebo mě z tý kozy švihne!! stačí, že už z ní koktám

a máš o zábavu postaráno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:35
- Nahlásit

PetraK
no takze to zni strasne pozitivneeee tak at se ji u vas libi ;)

a jinak teda to je skvely, ze evidentne i vy se ji libite

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:48
- Nahlásit

tak jsem si poseděla na schodech, zatím dobrý. ve společnosti sucharu, klacku na hlodání a Štajnidla vydrží 10 min.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:56
- Nahlásit

PetraK
no vidis, za par dni budes moct do prace

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:57
- Nahlásit

PetraK
Hele ale Mája TAKY NEVĚDĚLA JAK SE JMENUJE, NEUMĚLA POVELY, ale když jsem si pak psala s její venčitelkou milou útulkovou, tak mi říkala, že asi šest povelů uměla a na jméno rozhodně slyšela. Asi se to potřebuje ale prostě naučit od paničky/páníčka.
A Michala taky moc nemusela (bála se ho) a jak ho teď miluje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 08:58
- Nahlásit

Fajka

a máš o zábavu postaráno

no bať nuda fakt s tímhle dělem hrozit nebude.

cernej caj
ze evidentne i vy se ji libite

nejvíc Brtnik. Je to jeho milenka. ale dost hlučná milenka. chrápe mi za zádama a je to teda rachot.

A musím pochválit Rumouše, že je fajn,Zatím nezneužívá situace a ona ho bere jako staršího bráchu

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 09:00
- Nahlásit

cernej caj
no vidis, za par dni budes moct do prace
a tim jí motivuješ nebo de-motivuješ?
Já jsem si Máju mohla brát do práce a z vrozené dobroty sérdce nebudu psát, co všechno mi zničila, když byla sama doma (jako ona nebyla ničič, vybírala si jen ty drahé nebo cenné kousky )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2016 09:02
- Nahlásit

PetraK
tak hlavne, ze ste vseci spokojeni

tak to je sklevy s rumickem, stajn a tilda je proste paradni kombinace a koho jinyho by sis TY mela vzit domu nez tildu

muz mi zalepil rozpadeny boticky at mam neco na vikend misto tech co se rozpadly minulej vikend (zas maj za sebou ale ty silnicky asi 1000 km takze asi na to meli narok tak su zvedav

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání