| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 21:02
- Nahlásit
kachna_
asi tam letěj děti
když budeš chtít vyzkoušet, tak se stav, máme dvě velikosti
tak to se možná i stavim chtěla jsem to zkusit naklikat a pořád jsem se nedostala ani k pořízení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 21:28
- Nahlásit
tak koukám, že long na Kokořínsku je po státním svátku No to chci vidět, jak se v práci porafáme o dovolenou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 22:53
- Nahlásit
birma
long na Kokořínsku
hoď mi prosím odkaz, možná bychom šli tu procházku, když vymyslíme, kam strčit Kačenku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 06:39
- Nahlásit
birma
jako ze by ada jezdil na skatu?
tak snad se nejak domluvite...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 07:14
- Nahlásit
kachna_
Odkaz zde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 08:11
- Nahlásit
tak a je to jisty, rekla sem, ze na tulene fakt jedu
jinak sem vcera mela od vero promitani o albanii a bylo to paradni a k tomu jeste norsko od kamarada coz bylo taky paradni, no proste clovek ma tak malo casu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 08:15
- Nahlásit
cernejcaj
casu a penez ne?
kdy pojedete na tulene?
birma
skoda ze neni neco s prochazkou u nas 20 km bych se mozna i doplazila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 08:17
- Nahlásit
Maya tihle tulení mimíši bývají pozdě na podzim. Takže chvilku před Adventem bych to tipovala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 08:22
- Nahlásit
Maya
tak ono v jistym ohledu jednou za cas to neni tak zly, oboji bylo pod stanem coz se dost usetri s varenim jidla a jen nekdy v restauraci, takze to zas je nejhorsi cesta a to neni tak nerealny
tak si naplanuj
Xerxová
jj, zacatkem listopadu se zacinaj rodit a v pulce prosince uz jich sou stovky. funguje rovnice cim min mladat, tim min turistu, takze berem malo mladat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 08:51
- Nahlásit
PetraK
puc si tu barvu id kachny co ji nemohla dostat dolu
cernejcaj
tsk vlastni prochazku takto premrstenou bych se jaksi moc nedokopala ofiko akce je neco jineho
zase aby tech mladat nebylo tak malo ze zadny neuvidite
to poletite do england?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 08:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
skoda ze neni neco s prochazkou u nas 20 km bych se mozna i doplazila
jen blbni, jéén blbni. Se tady dožaduj a voni ti něco vymyslej a pak se nepostačíš divit
přeeesněěěěě vo jednom bych věděla...koná se v únoru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:04
- Nahlásit
Maya
puc si tu barvu id kachny co ji nemohla dostat dolu
a to nejni marnej nápad!! slibovala, že se nějak časem staví, tak to může vzít rovnou s sebou
vo jednom bych věděla...koná se v únoru
tak - a máš to! tetkon už musíš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:09
- Nahlásit
PetraK
jojo, kachna te nalakuje
Maya
tak prej by meli byt jojo, letecky... fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Fajka
a to je blizko mayi? ta sazava?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:09
- Nahlásit
PetraK
tak - a máš to! tetkon už musíš
hele jestli bude Loki aktivista tak pude ráda sama a dobrovolně jen proto aby ho unavila aspoň na chvilku sice vedlejší účinek bude že možná bude Maya mrtvější než Loki ale to neva páč jak ona bé mrkev tak jí bude fučík že Loki prudí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:10
- Nahlásit
cernej caj
a to je blizko mayi? ta sazava?
přemejšlím odkud Maya je?? někde vod Benešova jestli se nepletu? to má kousek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:14
- Nahlásit
Fajka
bude Maya mrtvější než Loki ale to neva páč jak ona bé mrkev tak jí bude fučík že Loki prudí
no jistě, tak jako tak jednoho dne cípne vysílením
no..........tak mě napadá, ...... možná bych měla ubrat trochu na tý škodolibosti....... Myslím, že už se mi někde vaří polívčička, a tuším, že se asi budu divit .............. Mááájo, nikam nechoď!! Loki je hodnej pejsek, je nejhodnější pejsek, hodnějšího a klidnějšího pejska bys nemohla mít......... slyšel to někdo tam nahoře???? DOufám že jo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:16
- Nahlásit
Fajka
PetraK
uz mas vybrano?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:19
- Nahlásit
PetraK
možná bych měla ubrat trochu na tý škodolibosti....... Myslím, že už se mi někde vaří polívčička, a tuším, že se asi budu divit
no to aby ses povobhlídla po novejch botičkách...ohař na druhou = vošoupaný podrážky ein zwei
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:24
- Nahlásit
cernej caj
uz mas vybrano?
já ne. já nevybírám. Přenechala jsem iniciativu Brtníkovi. Pokud ovšem útulek nevydá vhodnou kandidátku, pak bych iniciativu převzala velmi rychle já , což ale zatím nikde není.
Hergot neříkala já jsem , že fenu nikdy? A že po Bubi už zase fena nikdy? A teď bych klidně strčila kvůli Rumajzlovi makovici do špagátu! každopádě by k němu fenka byla lepší, toho jsem si vědomá,jenže zatím nic v dohledu. Tak uvidíme jakej kotrmelec mě čeká
Fajka
povobhlídla po novejch botičkác
hele to se musím tak jako tak - zjistila jsem teď na koncíku, že ty nejstarší jsou kaput , Brtnik sice přišel s velmi dobrým nápadem na opravu, což by botky i oživilo, ale i tak je jasný, že se letos asi Jéžišek pronese s balíkem těžkých botiček
vošoupaný podrážky ein zwei
si nedovedu představit v tomhle lozit za ohařem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:29
- Nahlásit
PetraK
si nedovedu představit v tomhle lozit za ohařem
jako já nemyslela ty tvoje šněrovačky až ke krku !!
hezky trekovky pořádný....křížený s běžeckejma..páč to se na dlouho nezastavíš
Jestli holka nebo kluk,
je to upá fuk,
ač se ti to nezdá,
bude z tebe běhna!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:38
- Nahlásit
Fajka
jako já nemyslela ty tvoje šněrovačky až ke krku !!
hezký označení
hezky trekovky pořádný.
tak ty fakt potřebuju taky. Seš vjedma nebo co?
bude z tebe běhna!
fur lepčí bjehna, než šlapka !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:40
- Nahlásit
PetraK
ty fakt potřebuju taky. Seš vjedma nebo co
ani nééé vlastní zkušenost..už mě taky zase jedny odcházejí do věčnejch lovišť....
fur lepčí bjehna, než šlapka
no furt lepčí šlapka než ta třetí varianta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 09:45
- Nahlásit
Fajka
ani nééé vlastní zkušenost..už mě taky zase jedny odcházejí do věčnejch lovišť....
spotřeba bot se psem je hrozná! a se dvěma ešče větší
a to nemluvím o tom, že mám s botama divný zkušenosti. Už zase se mi to stalo, odchodila jsem s botama celou dovolenou a prima, nevěděla jsem o nich - ač teda zrovna ty stejný mě loni dost vypekly (tlačily nahoře nad kotníkama tak hrozně, že se to nedalo), letos se nějak zklidnily a dobrý. No a pak přijedu do Prahé a jdeme trasu, kterou v nich normálně běžně chodím.............. a.............. tři dny před koncíkem puchejř jako kráva, což je teda následně v mých botkách pak fakt problémos. Nechápu, jak se to mohlo vyrobit.
ta třetí varianta
keráááá?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 10:11
- Nahlásit
PetraK
voči má fakt jak ty tenisáky
jo taky jazyk a pohled ala jelito - dement...
Nechápu, jak se to mohlo vyrobit.
to je úpá normální, prostě je třeba víc teplo a opuchne ti malinko noha..ty to nezjistíš ale boty už jo a hned máš o zábavu postaráno...mě se tohle stává běžně..na jedný akci naprosto bez jedinýho puchejře hnd další puchejř jako kráva... tak si řikám ještě dám botám jednu šanci a zase bez puchejře tak dobrý a na další akci zase puchejř jako prase... ale na logiku a pravidelnost... aby to čék vyeliminoval včas jsem zatím nepřišla ..
keráááá?
přece courááááá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 10:14
- Nahlásit
Fajka
a tam urcite nemaj tu kratkou trasu
PetraK
Loki samozrejme je hodny stenatecko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 10:15
- Nahlásit
Maya
a tam urcite nemaj tu kratkou trasu
tam maj jenom krátkou trasu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 10:21
- Nahlásit
bádám tady nad tím, jak se stane, že se ztratí osmitýdenní štěně??? POkud ho teda někdo neukradne. Nemyslím to nijak rejpavě - jen dumám- však v tuhle dobu mám přece toho prcka furt v merku a není ještě tak rychlej, aby mi vzal kramle tak, že ho nenajdu?? Nebo jo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 10:22
- Nahlásit
PetraK
takhle si představuju že by se mělo se psy v útulcích pracovat a i základní informace mi přijdou smysluplný:
ale to by jich muselo být řádově méně, nebo za jiné peníze (myslím počet psů/osoba).
Naplánujeme trasu a můžeme vyrazit.
Necháme větší děti u babičky a rádi se projdeme.
Brdy, co ty na to???
Jinak vás pobavím. Bojujeme se všima. Tak jsem dnes dětem udělala zábal z olivového oleje na hodinku, že to krásně stihnu, než dorazí myčkoopravář.
Stihla bych, stihla, kdyby jsme tu neměli vodovodní havárii. Mám tu dvě olejofky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 10:23
- Nahlásit
Maya
Loki samozrejme je hodny stenatecko
ano ano ano, je nejhodnější - vůbez nezlobí, nejklidnější - vůbec neběhá, nejinteligentnější a nejšikovnější - umí se i sám vyháknout ......
hele neškytal tuhle Loki? Nějak jsem si na něj vzpoměla krzevá ty můry... neb náš velký a dospělý Rumíček se opět pustil do štěněčích střevíčků a........... honí padající listí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2016 10:24
- Nahlásit
Fajka
chudak esuska, jestli ji neklpene z predstavy ze predhoni nas slapky a rovnou skoci na post behny
|