| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 15:16
- Nahlásit
Maya
Nakonec se dohodli na tom, že půjdou do hospody “U sudu”, protože tam ještě nikdy nebyli a prý je to tam dobrý.
já se blížím týhle věkový skupince nějak zjišťuju že si nic nepamatuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 15:32
- Nahlásit
Starý Skot říká synovi:
„Můj děd ten čaj pil, můj otec ten čaj pil, já ho piju celý život - a mladému pánovi se zdá ten sáček už moc vyluhovaný?!“
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 15:33
- Nahlásit
PetraK
tak nejak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 15:35 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
Tři velmi staré sestry žijí ve společném domě. Jednou večer si nejstarší sestra napustila v koupelně v 1. patře vanu. Pak do ní opatrně lezla, vtom se zarazila a volá na sestru: „Nevíš, chtěla jsem do vany vlézt nebo z ní už vylézt?“
Mladší sestra odpovídá: „To nevím, přijdu nahoru a podívám se!“
V půli schodiště se zastaví a volá: „Chtěla jsem jít nahoru nebo dolů?“
Nejmladší sestra popíjí v hale čaj a poslouchá starší sestry. Kroutí hlavou, pak zaklepe na stůl a říká: „Musím zaklepat, doufám, že nebudu taková jako moje sestry...“
A zavolá na ně: „Přijdu hned za vámi, jen se podívám, kdo klepal...“
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 15:35
- Nahlásit
Maya
„Můj děd ten čaj pil, můj otec ten čaj pil, já ho piju celý život - a mladému pánovi se zdá ten sáček už moc vyluhovaný?!“
néééé, nenenenene!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 15:36
- Nahlásit
Maya
tak nejak
jako ono v některým ohledu je to dost úlevný, to přiznávám, na druhou stranu - muset si psát všechno, abych to nezapomněla........... je náročný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 15:44
- Nahlásit
PetraK
muset si psát všechno, abych to nezapomněla........... je náročný
to je ale jen přechodný období neboj....páč až nám bude 70 a furt budem dřepět v práci tak za chvilku na to psaní stejnak neuvidíme a stejnak nenajdem papír ani tužku !
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 18:25
- Nahlásit
před radnicí byl festival cizinců a národnostních menšin - a tak jsem měla "povinnou akci" - ale jak naši "Indiáni" (doktorandi z Indie) tak pákistánští študáci měli vše perfektně připravené, slušelo jim to - a hlavně díky úsměvům tam nebyla žádná problematická věc. Spadl mi balvan - přeci jen v dnešní době... Tradiční cukroví a miniobčerstvení připravovali celou noc... rozhodně se mezi ostatními neztratili
Psina byla, že jsem se tam potkala s nelibereckou dogařkou (obě bez dog), se kterou jsme se potkávali v dávnověku na výstavách - a tak jsem pokecala i o psiskách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 19:30
- Nahlásit
Bletajxl, to je zase hic.
Lidi ridi jak streleny, uz mi dneska tekly nervy. Po meste jsou ruzny zuzeni do jednoho pruhu a misto, aby lidi v ramci zipu pousteli auta pred sebe, neee, radsi se cpou dopredu jak prasteny a zasekaji pak celou svetelnou krizovatku. Grrrrrrrrrrrr!
A hruuuuza hruuz, balony litaj, dost nizko litaj! Pindik lezi pod stolem a snazi se byt mensi a jeste mensi, az bude nejmensi Prouzek na celem svete...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 19:42
- Nahlásit
Fifi teplo je i tady.Z města jsem přišla totálně uvařená. Teď sbírám padaná jablka a z prvních švestek jdu udělat koláč. Těsto už mi kyne... Night jablka uznává jako hračky kutálecí a házecí. Jen je nesbírá ze země, ale trhá si ze stromů stále nová...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 19:46
- Nahlásit
Xerxová
Verim, na namesti ses musela pekne pect. A jen dobre, ze multikulti akce dopadla dobre, jak rikas, v dnesni dobe...
Night jablka uznává jako hračky kutálecí a házecí.
To je troubik, jablicka jsou velky mnami prece. Smecka ma jedno kazdej den.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 20:22
- Nahlásit
Fifi
už se Trolda vcucnul do podlahy?
u nás balóny letos nic moc, snad jednou, zato celkem dost těch vyhlídkových letadel a větroňů, Loki je normálka sleduje, co by říkal na balón by mě taky zajímalo
Xerxová
jj, ve městě je strašně a o víkendu má bejt ještě hůř a příští tejden prej znova
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 20:37
- Nahlásit
Fifi vždyť říkám, že je nežravec... Z ovoce málokdy kus sladkého jablíčka a docela rád meloun. Ale jen sladký - ne žádné nevyzrálé kousky... A nakrájet na kostičky Jo a ještě velké zahradní maliny - ale opět jen v té nejlepší kvalitě Borůvky nechce - ani sladké velké - jsou jich teď plné hory. A to mu je trhám a na dlani nabízím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 20:48
- Nahlásit
Maya
už se Trolda vcucnul do podlahy?
Zradlo ho odcucnulo.
zato celkem dost těch vyhlídkových letadel a větroňů, Loki je normálka sleduje, co by říkal na balón by mě taky zajímalo
Letadla, vrtulniky, tryskace, vetrone, rogala, bourka, vichrice, ohnostroj - vse je Trolidlu sumak. Ale ty balony, ty balony. Kdyby nemel ten blbej zazitek s jednim tesne nad hlavou, taky by to asi neresil. Lokisak at balony potka v primereny vejsce a normalka je sleduje, zadny bubaky.
Xerxová
Ale jen sladký - ne žádné nevyzrálé kousky... A nakrájet na kostičky Jo a ještě velké zahradní maliny - ale opět jen v té nejlepší kvalitě
Zadnej nezravec, capouch je to!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2016 20:52
- Nahlásit
Má obdobné stravovací návyky jako naše první doga Arona (příbuzní nejsou). Ovoce a zelenina je pro kozy, přílohy jsou na tloušťku - to moderní pes nežere, maso by šlo - ale jen v míře rozumné... A na dovolenou si žádají speciální stravování...
Zlatý Xerxes a Beta
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 06:46
- Nahlásit
dneska vyšlo na Zvířetníku naše druhé povídání o hledání Ztraceného Pánahoha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 08:20
- Nahlásit
Xerxova
hezky povidani
vy to umite vsichni tak pekne napsat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 08:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
radsi se cpou dopredu jak prasteny a zasekaji pak celou svetelnou krizovatku. Grrrrrrrrrrrr!
to je národní sport tuhleto!! Fakt nechápu, že tohle někdo není schopen pochopit. I mravenci tohle umí!! Proto nikde nemají zácpy, když pochodujou. Ale né, blbej dementní Čech je na tom hůř než mravenec.
az bude nejmensi Prouzek na celem svete...
aj jaj nebohý Pruhy! Kterak to přežily?
Xerxová
rozhodně se mezi ostatními neztratili
gratuluju k úspěchu!!
aše druhé povídání o hledání Ztraceného Pánahoha
a už se chystám právě číst!! To bude pošušňáníčko!
Ovoce a zelenina je pro kozy
k tomuhle teď po odchodu Bubi dospěl Rumouš taky . Asi prostě životní přemety, no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 08:37
- Nahlásit
Xerxová
jak jsem psala na Zvířetníku - krááása, převeliká krása!! dík za zprostředkování.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 09:21
- Nahlásit
PetraK
jedete do Nemec na koncik?
botky ti nemuze vzit na stadak druha pulka posadky?
a nebo si je dat do uschovny skrinky na nadrazi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 09:32
- Nahlásit
Petrak vybodni se na efekt a zvol pohodlné botičky, ve kterých se neuvaříš. Každé přezouvání je starost navíc.
Které město budete obcházet??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 09:48
- Nahlásit
MayaMaya
jedete do Nemec na koncik?
do němec booohužel ne, jedem do Polska. Aleee!! aleee, díky za nápad s nádražní skříňkou, to by bylo řešení!!! Páč druhá půlka posádky jak tam jde dřív, tak se už nenajdem, sraz bude až po koncíku.
Xerxová
zvol pohodlné botičky, ve kterých se neuvaříš
to jedině jako nouzovku, stavovská hrdost mi nedovolí , ale ta nádražní skříňka je dobrej nápad, jdu se podívat, zdaliž tam něco podobnýho v okolí staďáku není.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 10:19
- Nahlásit
Xerxova
na imidz se kaslat nemuze pro tu se musi trpet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 10:32
- Nahlásit
Maya tak na imidž fakt nedbám. Pravda - včera moje letní bílé kalhoty a kostkatá košile moc neseděli, když jsem se zdravila s velvyslancem - akce to ale byla zcela neformální, já ji na starost neměla, excelence to nějak přežil... takže nakonec o co šlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 10:44
- Nahlásit
Maya
na imidz se kaslat nemuze pro tu se musi trpet
přeééésně!!
Xerxová
tak na imidž fakt nedbám.
když ale vona nejni imidž jako imidž.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 10:52
- Nahlásit
je vedro, v kanclu nedýchatelno... i půjdu za chvilku nostrifikace dělat domů. Do stínu pod borovicí... ať žije wifina na zahrádce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 10:58
- Nahlásit
Xerxova
taky msm wifinu na zahradce akorat mi to k nicrnu neni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 11:06
- Nahlásit
PetraK
no a nemůžeš si ty boty na nohy namalovat??? když si nechávaj baby na sebe namalovat voblečení proč ty bys nemohla mít černý tenisky a vysoký šněrovačky domalovat
Xerxová
vedro, v kanclu nedýchatelno
já mám zas v kanclu jak v lednici... a čím je venku větší vedro tím je tu větší zima.....asi se budu muset přioblíknout
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 11:10
- Nahlásit
Maya zlatá akademická půda... Ale zase určitě mám víc pracovních víkendů a "nočních"...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2016 14:22
- Nahlásit
tak ted to docela souhlasi
Nový kalendář:
Zimen
Úmor
Sněhen
Studen
Bahen