Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 14:34
- Nahlásit

Fajka

a nemůžeš si ty boty na nohy namalovat???

co sem Pinkaso nebo co? nemůžu, no.
a dyk by to v tom vjědru co bude i steklo

Maya
Xerxova
taky msm wifinu

nemám wifinu na zahrádce a je mi to k tomu stejnýmu co Maye

Kalendář jsem okamžitě přeposlala kolegyni, která to jistě - coby veleteplomilná - ocení

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 15:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
dyk by to v tom vjědru co bude i steklo
tsche. Ten zlatej balakryl drží na dětech už třetí den vědro nevědro.
Ale henou by to náhodou bylo myslim doooost dobrý

edit. nechtěla jsem mít zlatý děti, jen jsem předělávala pivohrad (hrad z krabic od píva) na zlatohrad. Nenapadá mě, z čeho udělat věžičku.
Jo a Káčátko se za pomoci hemagelu nádherně loupe ze stroupků, už má jenom bouli na čele

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 15:14
- Nahlásit

KRÁÁSNEJ VÍKEND!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 15:14
- Nahlásit

kachna_

zlatej balakryl drží na dětech už třetí den vědro nevědro

Škoda, žes nevyzkoušela i černej

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 15:22
- Nahlásit

PetraK
Škoda, žes nevyzkoušela i černej
mám jenom eternal. Výhoda je, že se na něj dá psát křídou

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 15:38
- Nahlásit

PetraK
co sem Pinkaso nebo co? nemůžu, no.
no ale dyk to nemusíš malovat, stačí ponořit

kachna_

mám jenom eternal. Výhoda je, že se na něj dá psát křídou
jo a tkaničky by jí namalovyli děcka křídou

nechtěla jsem mít zlatý děti,

golden kids

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 16:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Uzijte si Rumstajny dukladne!
A vsem ostatnim taky vinsuju krasnej vikend, na muj vkus prilis horky. Cajda nekde trajda, Birmice taboruje, to budou pak reporty jedna radost.
kachna_
Káčátko se za pomoci hemagelu nádherně loupe ze stroupků, už má jenom bouli na čele
Jsem musela dohledat, co se prihodilo - a huuuf teda, jeste, ze mela helmu. Priste si brzdy snad ohlida, ktera je ktera. Ja si kdysi dala na tlamu strasne moc, kdyz jsem si po letech jezdeni na kole s prehazovackou sedla na klasickou skladacku, kde se brzdilo slapkama.

Edit - vedro ma jedno jediny plus. Umorenej Troldas si nechal relativne v klidu opet ostrihat drapky, jen u toho podobne jako Najt tenince narikal.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 17:43
- Nahlásit

ufff - přivezli jsme docela levná kuřata a přední hovězí v akci... takže zavářím maso na akci Skotsko. Nám, i psisku. Však taky čerstvé syrové hovězí si právě dal k večeři... Rozcapenec jeden

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 18:42
- Nahlásit

Xerxová
No jo, pro zmenu zavarovani do Skotska pred tebou. Predni hovezi bych si dala sama.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 19:48
- Nahlásit

Fifi když po návratu z celodenních výletů se nám do hospody nebude chtít jít. Navíc ji máme z ruky. Pes po celém dni na nohách či v autě bude chtít ralaxovat na volno (v posteli) a ne být v putyce pod stolem. A navíc jsem drobný škudlil

Maso bych bývala nejraději narvala na mražák a zavařila až časemmm... ale není kapacita v mražáčku, tak teď bublají sklenice v hrnci. Psisko je přecpané a chrápe nahlas

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 20:12
- Nahlásit

Xerxová
když po návratu z celodenních výletů se nám do hospody nebude chtít jít. Navíc ji máme z ruky. Pes po celém dni na nohách či v autě bude chtít ralaxovat na volno (v posteli) a ne být v putyce pod stolem.
Vsak ja to nemyslela nejak spatne, budete se mit dvou i 4 nozci dobre. At to sklenicim bubla a dukladne se zavari, furt je to jiny, nez s sebou tahat na plaz v Bibione rizky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 21:17
- Nahlásit

tak řízečky taky můůůžu. Ale ty vystačí tak na noční jízdu... Psina je, že už dneska se mě babča ptala, jestli jí dám jedno kuře do mražáku, aby mohla Nightovi připravit masíčko na příjezd domů

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 22:08
- Nahlásit

Botky naleštěny
oděvy vykartáčovány
nehty nalakovány - enem Brtnik ešče zbývá
vlasy se budou stajlovat až zítra
gezicht se taky bude vyrábět až zíta,

takže prostě jsme připraveni

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 22:12
- Nahlásit

Fojr Fráááááj!! Beng Beng!!

Probíhá hudební příprava na zítra

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 22:20
- Nahlásit

PetraK
Brtník si taky lakuje nehty?
tak si to užijte pěkně někde v kotli

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 22:24
- Nahlásit

Maya

běžně nikoliv, tetkon ho ale nabádám, že je to stavovská nutnost . ráno ešče očička mu orámujeme. A až půjde vyvenčit Rumíčka před odjezdem, tak se ho zase sousedovic holčička dosti poleká jako minule

Ajns!
Hýýýr komt dý Zooooneee!

:

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2016 23:43
- Nahlásit

PetraK
ráno ešče očička mu orámujeme. A až půjde vyvenčit Rumíčka před odjezdem, tak se ho zase sousedovic holčička dosti poleká
A snese muzik fotku i na ty nety? Chtela bych vas videt vytuneny. Dobre dojedte tam i zpet a hlavne doufam, ze budes minimalne tejden zase chraptit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 11:39
- Nahlásit

BENCÝÝÝÝÝNNNNN!!!!! ICH MUSS ZEŠTÉÉREN!!!

FAHREN WIR!!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 11:50
- Nahlásit

ufff vedróóó - dneska procházka (tři a půl hodiny) mezi Václavicemi a Vítkovem. Ráno slunečnou stranou mezi poli - spousta káňat, srnčí, krav... ale ani noha lidská. Zpátky po polskočeské hranici po cestě široké neznačené lesíky listnatými stinnými. Potkali jsme dva polské houbaře - jinak fakt nikoho. A dvakrát po sobě jsme se na té lesní cestě málem srazili s nízkoletícím jestřábem. podruhé po něm i Najtík "vystartoval"... že to opeřenec přehání. Jinak bylo zcela bezvodítkově - s výjimkou cesty těsně podle ohradníku. Nechci, aby dostal pecku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 15:00
- Nahlásit

jsem koukla, kam že to Ešuska jede - a překvapilo mě, že z Prahy do Wroclavi je to nejrychlejší přes Liberec (nekratší určitě nee) ... inu dálnic je tu víc než za Hradcem, chybí už jen kousek kolem Budyšína...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 17:57
- Nahlásit

a jinak mě chlapec trochu vyděsil - jednou v týdnu ho něco prohnalo. Jen jednou. A včera měl fůru hovězího syrového, kuřecího syrového, hovězího vařeného... kůží z kuřátka... No a na výletě se dvakrát venčil (u něj věc nenormální) - a nic moc kvalita... A co jsme přišli domů, tak spal a ani se nepřišel podívat, co máme k obědu, ani trochu zájem o cokoli... Uvařila jsem rýži s kuřetem (to rád) a nic... no a před deseti minutama oběhl tryskem zahradu, vletěl do kuchyně, vyžral misku rýže s kuřetem, zapil to "kýblem" vody (až se bojím, že se poblije) a prý dobrý... Tak snad

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 18:23
- Nahlásit

Xerxová
Ta předposlední je krásnás, celá radostná.
Tak snad
třeba jen horko?

Příšla jsem pět ódu na hemagel. Káčátko strupátko se dnes vylouplo a je skoro jako nové, fakt to ve školce nikdo nepozná.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 18:50
- Nahlásit

kachna to je dobře, že šrámy z havárie mizí rychle. Už jela od té doby na kole?? Nebo se bojí ??

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 19:09
- Nahlásit

Xerxová
Už jela od té doby na kole?
včera, ona naštěstí v tomhle problém nemá, s Lucajdou by to bylo horší.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 19:16
- Nahlásit

Kachna to je fajn, že nemá šrámy na duši a ty na těle už vlastně taky nee
Psisko se už tváří normálně - asi opravdu to způsobila kombinace dlouhé procházky v teple a rozhašeného zažívání.
Je to zajímavé - čím víc z jihu máme dogu, tím hůř snáší vedra. Liberecká rodačka Arona milovala vedro a dokázala se "opalovat", že na ní nešla ruka udržet. A Španěl vypadá, že na sluníčku zdechne...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 19:57
- Nahlásit

kachna_
jj, hemagel je fakt super, tak hlavně že se nebojí jezdit
Xerxová
krásný fotky, v takovým vedru by u nás ani psa nevyhnal
teda vzala jsem teď navečeru psi na louku a Loki prohnal slepici a to jsme to trénovali, holt jen na vodítku, takže bude mít zase utrum, když si vezmu, že stejně by asi vystartil za zajícem nebo za srnou, tak mě voblejvá pot

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 20:14
- Nahlásit

Maya Xerxes i Beta byli u zvěře skvělí - Xerxes stoprocentní a Betka zdrhla jen jednou za život asi na dvě minuty... Night je nevyzpytatelný. Někdy poslouchá parádně a někdy zdrhne. Na chvilku - většinou ani nezmizí z dohledu - ale stejně mě to štve. Dneska byl vzorný, točil to vždy na první zavolání - ale zvěř nebyla blízko. Krávy neřešil, ale to byl na vodítku kvůli ohradníku. Ve Skotsku kvůli ovcím bude na špagátě asi skoro pořád...

Loki asi bude chtít trénink se slípkou častěji

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2016 21:11
- Nahlásit

Xerxová
tak trénink se slepicem má furt, taky maj všichni slepice volně, akorát on už asi pozná, že na vodítku to nemá cenu, takže to je v pohodě, na volno jen pokud se ty slepice moc nehejbou, když s ním vlezu do kurníku, tak taky v pohodě, dneska prvně vlezl do králíkárny a chtěl se kámošit s králíkama nebo spíš žrát ty bobky tam ale jen asi kdyby ten králík běžel po zahradě, to by byla jiná
honil i kočky a želvy, želvy už jsme si vysvětlili, tak ty už nechává na pokoji, kočka a starej kocour mu nafackovali, tak těch si už taky nevšímá, ale druhej kocour lehce zdrhá, tak běhá za ním, cizí kočku jsme ještě nepotkali, ale tipuju, že by jí prohnal taky
což to mě tak netankuje, protože po vsi stejně chodí na vodítku, ale srnky a zajíci, to bude jiná
jako já se špicema měla štěstí, jsou i tací co takhle honí taky, vlčí mě zdrhli oba jednou a zjistili, že to žádná zábava není, tak pak už nikdy víc, Dorin by honil, ale bojí se vzdalovat od lidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 09:49
- Nahlásit

PetraK
tak popis dovoleny zni skvele! a s dalsim pejskem teda uvidime, jak to u vas dopadne.

fotky snad jeste dneska prohlidnu

Maya
popis lokiho tlama/nohy dost dobry

jinak sem vas spis tak prolitla, kynologicky rady moc necetla se priznam

kachna_
kdy tam jedete? segra byla v hejlove mlyne horni cermna pry trozku drazsi ale prej fakt supr, psi nejsou problem ale pro vas to kdyz uz nic bude asi fakt daleko, co...

je dobre, ze kacatko je uz cely zahojeny a boule bude taky brzo pryc

Xerxová
krasny fotos, a jak najtik odklada hlavu

ja hlasim, ze padlebordovani na dyji bylo paradni, jen me teda dvakrat vyklopili, dacani, ale jako fajn zazitek a vysoke taury taky supr, i kdyz sme vlastne jen jezdili lanovkou du na fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 16:58
- Nahlásit

čaj to je dobře, že se výlet do Rakous vydařil. Bylo krásně a teplo - tak snad ani nedobrovolná koupel ti nevadila

Odkládá hlavu - on hlavně nechtěl usednout, když jsem ho slušně požádala, ať si sedne a vyfotíme se s Ještědem... Kravil a chtěl blbnout. To bylo zrovna období, kdy byl rozjetý. A když jsem ho nakonec donutila, tak si alespoň o mě otřel tu uslintanou hubu. Že hezky pózovat rozhodně nebude, že se bude tulíííít Dement

Co paní domácí ?? Ještě dospává ??

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání