Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:35
- Nahlásit

cernejcaj
no ma tam na stejny tema dalsi dve knihy jsem taky v pokuseni
v kosmasu je nemaj a arara ma desne dlouhy dodaci lhuty
birmto vypada ze jste se mrli fakt pekne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:41 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
to zni fakt bozsky

maya
jo od toho cloveka sem zjistila, ze mam knizku to s tou rakvi a jako zajimavy veci, na druhou stranu by pil jen filtrovanou vodu a kupoval nejaky vitaminy (konkretni) za tisice korun s tim, ze kazdej na to muze mit prachy, jen staci chtit (coz me pak nakonec dost odradilo od pozitivne ladenyho nazoru, protoze si pak nejsu jista, zda cela ta knizka neni jen velmi dobre udelana reklama na ty vitaminy...

ps: tu ma ted asi doma segra s tou rakvi, mohla bych ti ji poslat postou na precteni asi

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:53
- Nahlásit

Xerxová

studený móře beru, Alpy tak jako podhůří bych viděla jinak mě vytáhnou na lanovku a to nedám

Maya
ja si chi taky uzivaaat

čkej!! Ty si taky užíváš! S Lokinem!! Tak nebuď nespokojená

tuhle knizku si snad koupim ze studijnich duvodu konspiracnich teorii neni nikdy dost

.....Víte, že rady lékařů o výživě vás mohou....... víme, takže na takový rady prdíme

birma

skvělej výcuc a fotky. A ty slávky?? Fakt chutnalo?

cernej caj

uzivas si ty taury bez toho, abys vyplivla dusi, co

PŘEEESNĚ!! přesně!!Vidim, du ale nésu ufuněné!!
Fotky fakt nádherný

dekuju, bylo tam bozsky a bylo to kratky(pro me) kamoska me bude nenavidet jeste asi do vanoc

to je hodně obětavá kámoška teda.

hm.... po sto letech jsem si dala kávičku se smetanou.......... a vono mi to nechutnáááááááááá! ble.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 11:37
- Nahlásit

cernejcaj
krome tyhle posledni novinky jsem to nasla na ulozto
https://uloz.to/hledej?q=tomas+kaspar

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 11:38
- Nahlásit

PetraK
fuj kafe se smetanou kazdej prece vi ze nejlepsi je s vizourem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 11:49
- Nahlásit

PetraK
ja si dala kavicku se smetanou a chutna mi to furt stejne

tak kamoska byla po julkach nadsena ale loni moc nechtela, tak letos mela na vyber z vic veci a pro tuhle se rozhodla sama ale pristi rok asi zas nebude chtit

Maya
tak supr, si precti tu s tou rakvi, jako zajimavy ale na konci ziskas pocit, ze je to fakt dobre schovana reklama, coz kdyz sem zjistila, ze je to ten samej clovek tak me to od precteni trochu odrazuje

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 11:51
- Nahlásit

cernejcaj
orectu vsechny a uvidum jestli pak investuju do ta novinky

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 11:52
- Nahlásit

Maya

kazdej prece vi ze nejlepsi je s vizourem

prosím o přednesení této skutečnosti na vedení našeho ouřadu
sem tak na to kafe se smetánkou dostala chuť - ale fakt to nejni dobrý, černý je prostě černý.

cernej caj
ale pristi rok asi zas nebude chtit

ešivá si jí zničila, potřebuje asi značnou dobu na regeneraci

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 11:54
- Nahlásit

naska jsrm v tlf unikatni foto jsrm si chtela vyfotit kocoura v bazenu y myslela jsrm ze jsem nic nevyfotila kdyz se Loki zshak a zacal jecet a vono jo
je to pres okno a s nejvetsim priblizenim toz omluvte kvalitu holt reportazni foto ns tema jecici Loki s drzkou zahaknutou v bazenku
kdyby se blbec postsvil za dolni celist by se mu vyhakla saama
https://goo.gl/photos/QENepaZmnNqEMJg9A

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 12:07
- Nahlásit

PetraK
no ja to rikam furt, ze nestaci jit 4x za rok na vylet a je nutno chodit castejc

na druhou stranu ja vcera ani nevedela, ze sem nekde byla

Maya
nemuzem podezrivat lokiho, ze ho tam hodil ?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 12:11
- Nahlásit

PetraK
A ty slávky?? Fakt chutnalo?
Fakt chutnalo Byli jsme v nějaký vyhlášený rybí restauraci, tak jsem neodolala. Možná by mi rybička chutnala o něco víc, ale za tu zkušenost jsem fakt ráda a snědla jsem to vyloženě s chutí

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 12:14
- Nahlásit

cernej caj

na druhou stranu ja vcera ani nevedela, ze sem nekde byla

fýzicky nebo mentálně? předpokládám že fýzicky. Páč já vždycky po dovče cestuju těma místama hodně dlouho.
Teď to mám mixovaný pěkně ještě s koncíkem

birma
Fakt chutnalo
a jako co ti to chutnalo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 12:16
- Nahlásit

birma
tak to je supr a navic rybicku si das kdekoli

PetraK
spis fyzicky, mentalne sem zpracovavala fotky, gps zaznam, kutila mapy (nemam to ani vsechno) a tak, takze to sem si jeste uzivala

jojo, mas toho ted hodne tak z toho jeste chvili vyzijes

a navic musim zacit desne moc setrit pac mozna pojedu na cooo? na tulene

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 12:25
- Nahlásit

cernejcaj
tuleni pekni

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:11
- Nahlásit

PetraK
jako co ti to chutnalo?
nejvíc jsem z toho cítila tu kořenovou zeleninu a víno, ve kterym se to vařilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:13
- Nahlásit

birma
tak to vino chapu, no

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:18
- Nahlásit

pekna prutrz tetko

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:22
- Nahlásit

cernej caj

na cooo? na tulene

týýý kecáš!! Fakt?? No to bude!! Fotky, fotky, moc fotek musíš udělat, jo?

birma
cítila tu kořenovou zeleninu a víno, ve kterym se to vařilo

aha. já myslela, že to bude třeba jo dobrý kuřecí (ne to dnešní, ale fakt kuřecí), nebo tak nějak.

Maya
máme mokrý chodníky, byli jsme akurát na obědě, takže nevím, jak moc toho spadlo. ale super se dejchá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:27
- Nahlásit

PetraK
tak jestli to klapne ale bude do fakt hodne drahy, coz je s vyhlidkou pracovni budoucnosti dost naprd

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:29
- Nahlásit

čaj to chceš s cestovkou?? Jinak levné lety do Londýna (nebo bus) a místní doprava to zvládnou levněji.

Co s prací?? Problém??

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:50
- Nahlásit

cernejcaj
u nas pracovni budoucnost taky na prt takze co muzu kupuju ted dokud na to mam takze musis jet co nejdriv

dneska po dlouhy dobe si pamatuju kousek snu a to ze vybuchly kamna a malem nas zabily tak asi budoucnost nic moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:52
- Nahlásit

Xerxová
ne, kamarad tam jezdiva, takze vlastni rezie, jen letenky, 3x ubytko + pronajem auta.

no nechci spekulovat, ale budoucnost zamestnancu si domysli kazdej. Otazka je, KDY k tomu dojde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 13:53
- Nahlásit

Maya
ja ve snech umiram furt na to si zvyknes jinak prave v situaci, kdy mam jeste na 15let hypo je lepsi to setrit v dobe nejiste, mit vyreseny bydleni, taky je samo lepsi jit cestou utracet dokud to de, az to nepude clovek nejak vynde ale s hypo tohle premysleni nefunguje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:05
- Nahlásit

čaj hmmm - tu zprávu jsem zaregistrovala - ale vůbec si to teď nespojila.

Já teď psisko objednala na veterinu na příští pondělí - předodjezdové vyplnění psího pasu. Je tam časové rozpětí poměrně široké (24 až 120 hodin). Už není povinný ani krevní test, ani odklíšťatování a odblešení (to jsme absolvovali s Betkou), už jen odčervení přesně deklarovanou látkou. Pro jistotu pak nechám pas orazítkovat i státní veterinární správou, že je u nás vše o.k. Minule nám to bylo doporučeno, nic to nestojí a máme pracoviště ve městě.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:17
- Nahlásit

cernejcaj
u nas byla podobna fuze loni zatim se nic nedeje a mozna je to horsi nez nejaky zmeny protoze nikdo nevi co bude a lidi z toho blbnou
s tou hypo je to blby to je jasny ale ty jsi zasr mlada a nebydlis v nejakom zapadakove tak si nejakou praci vzdycky najdes
Xerxova
no jo je videt ze vy jste uz zkuseni psocestovatele

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:20
- Nahlásit

Xerxová
tak hlavne pokud je to takhle bez problemu, tak je to urcite jistotka to zaridit

Maya
a tak to jo, o "nejakou" praci se nebojim, kdo delat chce si praci najde. spis je rozdil mezi paradni praci s peknym platem X prodavacka v masne s platem ve vysi 80% mesicnich nakladu na bydleni. ale tak samozrejme budou mit ubyvat uspory kdyz pudu do masny nez kdyz by clovek nemel nic a o to se v brne bat nmeusim

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:42
- Nahlásit

cernej caj
simtě to si jako fakt myslíš, že v dnešní ek. situaci s tvými zkušenostmi by ses měla bát, jestli najdeš dobrou práci?
Vždyť tam máte třebas Pohodu, která má zrovna hodně dobrou zaměstnaneckou politiku (pracují tam dva mí kamarádi).

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:50
- Nahlásit

Maya jojo od devadesátých let cestujeme s psisky skoro každý rok. A nikdy nebyly žádné potíže. Pas (dřív očkovák) nikdy nechtěli. Ale do Británie je podmínkou vstupu veterinární kontrola - bez ní (když naleznou psa bez papíru z databáze) jsou to povinné 4 měsíce karantény (pěkně drahá sranda) a výjimky nejsou. Nejsem blázen... poplatek (jojo - vstup je zpoplatněn) už máme zaplacený (lze jako součást platby za tunel pod Kanálem), razítko raději jedno navíc ... a doufám, že to půjde stejně hladce, jako s Betkou (načetli jsme si sami čip - protistresové opatření pro pejsky), úřednice prohlídla pas, odškrtla nás v knize vstupů, předala ověření a popřála krásnou dovolenou - záležitost asi tak na tři minuty)

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:54
- Nahlásit

Maya

dneska po dlouhy dobe si pamatuju kousek snu a to ze vybuchly kamna a malem nas zabily tak asi budoucnost nic moc

hm.... já jsem dneska chytala blechy , lezly zpoza nějaký kuchyňský pidilinky, zbytek snu byl divnej probíhal kdesi na plese, závěr nezveřejnitelnej

jsi zasr mlada

hmmm,pěkně jsi ji specifikovala...... jehehéééhehehehehihihi

Xerxová
Já teď psisko objednala na veterinu

sem se lekla, že to bylo něco s tím trávením, jak jsem tu zahlídla, fuj.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:55
- Nahlásit

kachna_
de o to ze tu neni az tolik firem, ktery chtej to co umim ja, nebo to co umim ja je 50% toho co potrebujou

Xerxová
jojo, lepsi jedno navic nez neco pak zbytecne resit, ze jo

PetraK
bud rada ze neskakaly po tobe

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání