Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 18:12
- Nahlásit

Koukám, koukám, vedro vedro vedro, Martínek sedí vedle mě, plazí jazyk, a rychle dejchá, úplně jako, no ano, jako pejsek. Potom uškubnul kus pcháče oseta, narval ho mezi trámky a zubama ho lovil ven
Aspoň že neštěká... moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 19:14
- Nahlásit

su mrkev. vyprala sem 3 pracky, povesila, sundala, uklidila, jeste doufam, ze stihne doschnout lozni pradlo, ze bych si ho rovnou povlikla a jeste na to ma hodku. Bohuzel tam visi dve, takze nevim

zkusim jeste dodelat fotky, i kdyz asi bez popisku... doufam... snad... zitra na to nebudu mit urcite cas a vy ste urcite napnty

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 20:18
- Nahlásit

PetraK
to jste si to teda pěkně užili, takže botičky byly nakonec v autě?
jak jste mohli dneska někam v poledne razit? dyť bylo na padnutí, dokonce i Loki byl tak mrkef celej den, že vyhrabal jen jednu díru

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 20:30
- Nahlásit

Maya

užili - na MAX!!!! Jen je vždycky deprézivní, když je konec. Překvapivě jsme se hrozně rychle dostali ven ze staďáku a i z parkoviště. Lidí tak asi šedesát tisíc, fakt narváno po střechu obrovskýho stadionu. Hošíčci si to taky užívali.

V poledne úplně ne- ve dvě. Jsme sedli do auta a popojeli. Je to myslím jediný místo, kde se dalo venčit - jdeš lesem, podél potoka a rybníčků. Není moc míst, kdy je člověk na sluníčku. Dalo se to. Rumajzlovi to bylo fučik, lítal jak šůs.

že vyhrabal jen jednu díru

Flákač je to!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 20:33
- Nahlásit

PetraK to je dobře, že jste to v pohodě zvládli. A Rumík, že to taky vzorně zvládnul.
Night je srandovní - teď v létě, pokud je babča s dědou celý dopoledne doma, tak Najtidlu otevřou dveře do zahrady. A on ven nejde. A nejde. Ani na krok... čeká na nás, až přijdeme "správnými" dveřmi. A pak utíká k dědovi a k babče, jak je rád, že je vidí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2016 21:01
- Nahlásit

Xerxová
že jste to v pohodě zvládli. A Rumík, že to taky vzorně zvládnul

šécko klaplo na jedničku s hvjézdoui a Rumíček jest náš pan velešikovénka . Říkala Danuška, že tam u nich pobyl, poseděl ji na klíně, volíbal a pak, že teda domů by šel

A on ven nejde. A nejde. Ani na krok... čeká na nás, až přijdeme "správnými" dveřmi. A pak utíká k dědovi a k babče, jak je rád, že je vidí...

ach Nadbóže, to je taky Jouda , jsou to fakt asi bratříčci

Maya
takže botičky byly nakonec v autě?

nojo, ale enem dočasně, páč Pepíno vzal druhý klíče a bylo pořešeno. Já se tam nejen přezouvala, ale i p řevlíkala

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 00:03
- Nahlásit

ochočenej losík a jak se rád drbe
https://www.youtube.com/watch?v=AOm1tBUncqQ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
tak to je supr, ze ste si rumicky tak uzili. A nemelas strach s tou predkapelou, ze to nemas rada? nebo nebyla?

jo a vcera se mi neodeslal odkaz s fotkama
[url=http://mawenzi.cz/narodni-park-vysoke-taury-2 4-27-08-2016/]tady souuuuuuu[/url] jen mam strach ze uz nebudou fungovat po novu esusce...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

pokus cislo dve

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

sara nejak mi zlobi vkladani odkazu, se tam cpe hromada mezer nejak sama od sebe

jinak teda bylo fakt paradne, na tlamicky sem se tesila ale v tom hicu vcera ani neslo jit ven. U nas do poli, na vysmah na asfalt bez stromu, by bylo peklo

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:18
- Nahlásit

cernejcaj
fotky kouknu doma
ale tak super ze se libilo pocasi vsm prkne vyslo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:21
- Nahlásit

Maya
no, jako pravda je, ze na vyhledy a foceni bylo paradni, na druhou stranu cca kolem 7h kazdy den na primym slunku, ktery mohlo mit i 35 na slunku bylo docela drsny, takze sem si opet spalila ramena a krk (ne uplne do bolesti ale mela sem to pekne cerveny, nastesti rychle hnednu

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:27
- Nahlásit

cernejcaj
tak pravda ja za celej vikend ores den byla venku tak akorat schopna vypit kafe pod slunecniken

na zviretniku je povidani jeste s Bubici

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:45
- Nahlásit

tak u nas prej bourka a leje mama ma psiska doma Loki je mega hodnej a spinka
zavidim ja az prijdu domu uz bude obzivlej pak to vypada ze zbori barak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:48
- Nahlásit

Maya
to je dan za stekanatko bourky prej maji byt i odpo u nas, tak su rada, ze sem vcera stihla vsechny 3 pracky vyprat, zase bude ochlazeni, coz je supr, ale pak by to zas schlo celej den takze to vcera vyslo paradne a o vikendu snad klapne nejakej psi vylet

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:48
- Nahlásit

Jsme doma! Zatím nejlepší tábor ever Adam je naprosto neskutečnej borec a já ho mám ještě radši než dřív A tak vůbec až budou nějaký fotky (a budou i profi) , tak se podělím
Zatím mě uvítala realita - aneb tohle máme kousek od bytu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 08:52
- Nahlásit

birma
supeeeeeer

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:08
- Nahlásit

čaj krásné fotky

birma to je dobře, že jste si tábor užili. A kde jste byli o víkendu ??

Maya tak je lepší, když u "babičky" Lokin je vzorný a řádí u tebe. Koneckonců zdravé štěně (tak jako i zdravé dítko) umí zlobit a řádit.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:13
- Nahlásit

Xerxová
o víkendu jsme byli v tom Podmitrově kamarádky tam měly traiballový trénink a hry, tak jsme se připojili. Ale tedy na větší akce to tam pro nás není, protože tam mají hlavu na hlavě, milion dětí, milion psů, mazec. To na táboře jsme měli celý kemp jen pro sebe, v přilehlých lesích ani noha, fakt balzám na duši
Jo a při čtvrtečním výletu na Veveří jsem si provně v životě dala slávky, pro mě zážitek

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:17
- Nahlásit

birma
a o zazitky se nepodelis? doufam teda ze jo
Xerxova
no jo ale hodny stekanatko by alespon uklidnilo nervy po narocnym pracovnim procesu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:37
- Nahlásit

Xerxová
dekuju

birma
pod mitrovem je myslim i nejakej cvicak tam, a velky stredisko, tam sou lidi dycky, ale fajn, ze se vam tam libilo a mimo sezonu klidnejsi

jak to chutnalo?

Maya
prave s nehodnym stekanatkem se muzes vyradit a ty nervy uklidnit akci

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:47
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

FOJRRRR FRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!

Se nějak nemožu vrátit do reaity ešče., jela bych zas. Tentokrát se mi i podařilo v autě usnout. Zapíchla jsem to za Wroclawí a probudila se až u Xerxových na pumpě, takže není člověk tolik zřízenej jak zřízenec.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:49
- Nahlásit

Maya
neboj, podělim na Fb už máš základní fotodokumentaci z výletu na Veveří a z víkendu Jen už se teď pomalu chystám (hlavně psychicky) do práce...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:54
- Nahlásit

birma

Jen už se teď pomalu chystám (hlavně psychicky) do práce...

a na to se vyprdni, to se stejně připravit nedá vím to, mám to teď čerstvě za sebou

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 09:54
- Nahlásit

čáájdo, to je fakt nádhera

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:03
- Nahlásit

PetraK však až budete mít dva mladé psy, tak pro vás Alpy (nebo to studený moře) nebude problémem. Ubytování s psy v německy mluvících zemí problém nebývá... a můžete vyrazit do hor či na pláže či na blata...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:08
- Nahlásit

vycuc fotecek, moc pekny
PetraK
ja si chi taky uzivaaat

tuhle knizku si snad koupim ze studijnich duvodu konspiracnich teorii neni nikdy dost
http://www.arara.cz/product/649363

birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:14
- Nahlásit

PetraK
tak to zní úplně suprově
však to bylo super!
Si to představ - tejden s nejlepšíma kamarádama. Kámoška milující vaření dovezla čokoládové brownies s malinama (nic lepšího jsem ještě nejedla) a mrkvovej dort (navíc přivezla materiál a naučila nás si uvázat barefoot sandále), další kamarádky maj přízeň v čokoládovně... všichni jsme navezli vínko, každej večer posezení se všema těma dobrotama, u cvičáku les a nikde nikdo, super tréninky, bezva počasí... A ačkoliv Adam přes rok běhal jen sekvence do 12 překážek, tak tady to bylo 16 - 20 a chvílema byl i rychlej a víc bylo mých chyb než jeho taky jsme si dali dva noseworkové tréninky, kdy nám vzorek schovávala Klárka, takže jsem nevěděla, kde je a nejen, že se fakt snažil, ale vážně našel (včetně písku, kterej nemá rád). Dali jsme si dva kratší výlety na kolobce a jinak něco pěšmo. Vycházel tam skvěle se všema lidma a dokonce i většinou psů (i psů psů a štěňat). Mohla jsem ho i nechat samotnýho na pokoji s Cakuš a Tarískem beze strachu, že se tam něco semele. Fakt bomba

takhle jsme se výletovali na Veveří

moje slávky (chuť zajímavá, hodně po tom vývaru, rozhodně jsem ráda, že jsem to ochutnala)

sobotní ráno na Mitrově - s Cakuš a Tarískem

sobotní dopoledne

nedělní veget

včerejší večerní procházka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:27
- Nahlásit

PetraK
uzivas si ty taury bez toho, abys vyplivla dusi, co
dekuju, bylo tam bozsky a bylo to kratky(pro me) kamoska me bude nenavidet jeste asi do vanoc

tak to je supr, ze ste to akorat stihli a nebyl pak problem se tam vecpat

Maya
to vypada dost dobre a navic je mozny, ze to uplne konspiracniteorie nebudou, viz jak tvrdim roky ze vysokej cholesterol neni z konzumace tucnyho a ted vyslo najevo ze fakt neni si asi budu muset koupit (objednat na vanoce pac nejso prachy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2016 10:34
- Nahlásit

birma my byli na Podmitrově v době, kdy tak populární nebyl. Navíc jsme tam nebyli o prázdninách. Na cestách kolem ani noha, v údolí kromě naší bandy jen jeden pár důchodců bezpsích... Svítání na Mitrově máme nafocené taky. S Betuškou

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání