| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:59
- Nahlásit
cernej caj
bud rada ze neskakaly po tobe
tak to se ale pleteš, skákaly a byl hnusný. Něco jako zlatej mravenec kříženej s blechou, velký to bylo jako lesní mravenec. Zlatej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:07
- Nahlásit
cernejcaj
tak nikdy v novym zamestnani neumis vsechno a se zaucenim pocita kazdej spis jde o to vedet vo co go takze misto pul roku se budes zaucovat mesic coz je oro zamestnavatele profit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:08
- Nahlásit
PetraK
blechy taky dobry to bych se drbala jeste ted
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:12
- Nahlásit
Rrumstajn,
mam nejakou virozku, hec - komu ji mam predat?
Xerxová
Nechte si dost velkou pauzu pred tunelem, obcas to tam je dost divoky kvuli uprchlikum. Zaligrovat se v aute a nevylejzat... Anglani, kdyz se vraceli odsud, tam trceli ve fronte docela dlouho.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:14
- Nahlásit
PetraK ufff - nee - od včerejška se tváří (i výstup) zcela zdravě. Holt jsem blbá - zapomínám, že Najtí zažívání se rozhodně nerovná Betí zažívání. A když náááááhodou chlapec žere, že mu nemůžu dát všechno a v množství velkém...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:21
- Nahlásit
Fifi průjezd tunelem je na třetí ráno To bývá dost klidně. Uprchlíci velké psy nemusí a bez psa nevystupujeme (ne kvůli uprchlíkům, ale jinak to nejde)... Čísla pasů jsme zadali do systému při blokaci - takže bychom měli mít snadnější odbavení... Uvidíme - když jsme jeli minule, byly děsné fronty kvůli výpadku letů (tenkrát bouchla ta sopka na Islandu a do Anglie to letecky vůbec nešlo) a všichni jančili, jak se nedostaneme vůbec k tunelu, i když ho máme zaplacený (měli jsme tehdy cenu snad desetinovou proti tehdy skokem navýšenému ceníku). A byla pohoda. Tak věřím, že i tentokrát noční jízda nezklame
Virózky se brzy zbal, ale posílat jí dál rozhodně nemusíš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:28
- Nahlásit
Xerxová
Tak věřím, že i tentokrát noční jízda nezklame
Snad jo, prala bych vam to. Oni jeli taky v noci...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:35
- Nahlásit
Maya
blechy taky dobry to bych se drbala jeste ted
von to přerazil ten ples - naštěstí a pak zbytek snu
Fifi
FIFI- dlužím Ti telefén. Volalas před víkendem , to huž jsem měla vypnutej tydlifoun. A pak se ne a ne k telefénování dostat. Potřebuju zavolat kamarádce, co má přijet na víkend a taky se k tomu nedostanu. nezlobíš se? Se ozvu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:36
- Nahlásit
Fifi
prala bych vam to
prosim Tě, per mi to taky!! A kdybys to pak ešče pověsila, bylo by to úplně nejlepčejší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:38
- Nahlásit
PetraK
prosim Tě, per mi to taky!!
Blba, vid...
nezlobíš se?
Uz nikdy s tebou nepromluvim!
Jo a krasny fotky od cajdy i birmice, pekne jste si to uzily!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 15:48
- Nahlásit
Fifi
nepromluvim
takže nemám volat už jako jo? Ani když to půjde, jo?
Blba
no jo no, co bys chtěla
krasny
a co moje fotky? Ty jako nejsou krásný? Nejsou no, páč je tady ešče nevidíte, páč jsou enem na rajčeti. Kočičkovatý fotky, no. Jak chytil Rumíček kočiči nemoc!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:01
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:01
- Nahlásit
PetraK
nemám volat už jako jo?
proč ne? Můžete si do telefonu společně mlčet. Můžeš navíc volat vždy, když budeš potřebovat ticho, budete spolu vést dlooooouhé nehovory nebo můžeš vést krásné a tklivé monology.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:04
- Nahlásit
Fifi to jsi mě nepotěšila, že jeli taky v noci. I když ve tři asi nee - to bývá nejvolněji. Ale taky už nebudou prázdniny - prostě věřím, že to půjde hladce a ne obratce. A že stihneme Holy Island - abychom měli kde protáhnout nohy a má akorát vyjít odliv, aby silnice vylezla z vody, až pojedeme kolem... ale to nesmíme mít zpoždění
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:04
- Nahlásit
PetraK
Nejsou no, páč je tady ešče nevidíte,
Uz jsem videla a obdiv, jak se Rumik chova ke kotatkum, to holt se svoji smeckou nikdy nezaziju...
Hele, nechces me?? Anebo co Barca?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:05
- Nahlásit
PetraK jo a jsi hodná - díky řečím o prádle jsi mě poslala tu pračku pustit...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:11
- Nahlásit
kachna_
proč ne? Můžete si do telefonu společně mlčet
a to je nápad!! To pak můžu tim pádem volat i během prac.procesu
nebo můžeš vést krásné a tklivé monology.
to už náhodou znám, volávala jsem takhle kamarádce, když byla po operaci a nemohla dlouhodobě mluvit. Tak aby měla i jiný, než písemný kontakt volávala jsem jí, obě jsme se bavily tím, jak to je divný. Já mluvila a nedostávalo se mi odpovědi a ona na druhé straně telefovnovala a přitom jen mlčky přitakávala či vrtěla hlavou, že ne
Fifi
nechces me??
.
No jo, když mi chceme oba toho ohaře.
Xerxová
i hodná - díky řečím o prádle jsi mě poslala tu pračku pustit...
co já!! To Fifi poděkuj, já se nenabízela, že ti vyperu
obrásek nevidim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:11
- Nahlásit
Xerxová
PetraK
nojo, zapnout pračku jsem chtěla!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:16
- Nahlásit
PetraK to jsou tři fotky ze tvého rajčete - neboj, bez Brtníka, jen psi a kočky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:24
- Nahlásit
Xerxová
ááá - díkuju, hodná!! Páč já nemám v časovejch možnostech to vyhodit (a šikovná, za výběr!!)
kachna_
Xerxová
zapnout pračku jsem chtěla!
tak já doufám, že u nás ji zapnul Brtnik - je připravená, prádlo protočený na pár obrátek už ráno, aby se namočilo a stačí zmáčknout knoflika. Bblá je jedna věc. Ehm, bylo horko, vyprala jsem včera dvě pračky, krásně to schlo, tak jsem připravila tu další, že tím pádem budu mít v koši skorem prt. No to budu, ale budu mít vzhledem k ceďáku narvanej balkon zase mokrým prádlem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:25
- Nahlásit
Fifi
jak se Rumik chova ke kotatkum
Rumíček považuje kočičky za strašidla, není si jistej, ešivá voni by ho nezačarovaly třebas, že jo. Takže je volíbává a meje enem, když mu je někdo přidrží a jest to tím pádem bezpečný je to prostě ostrej loveckej péf .
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:26
- Nahlásit
tady ani kapka. V noci tedy bouřka, ale kapky asi jen dvě. A dneska prd
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 16:31
- Nahlásit
Xerxová
Tady ani kapky dve. A jsem rada, ze jsem vsechny tedy navnadila k prani.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 17:27
- Nahlásit
kdybyste chtěly sledovat štafetu online, tak zde na nás si vyhraďte čas v noci ze středy na čtvrtek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 19:27
- Nahlásit
Fifi
u nás prévě dvě průtrže s bouřkou, v Praze taky, ale já měla štěsti a došla jsem suchou nohou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 19:29
- Nahlásit
birma
to je zase nějaká šílená akce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 19:57
- Nahlásit
Děti moje milené právě vyzkoušeli v praxi poučku "nesermatku". Vytočily mě doběla (úklid) a všechny neuklizené boty, odrážedlo a skateboard letěly do popelnice. Mno, doufám, že se polepšej, páč bych to vážně nerada vyhazovala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 20:08
- Nahlásit
Kachna já teď nic vyhodit nemůůůžu (ani kdybych byla doběla vytočená )- u nás před chvilkou proběhla akce umytí popelnice... takže schne kolečky hore... Chytne mě to tak jednou do roka...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 20:18
- Nahlásit
kachna_
Jestli se nepolepšej, tak skate beru, už dlouho ho pro Ádu chci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2016 21:00
- Nahlásit