| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 19:54
- Nahlásit
Darenka
ono když máš psa, to ti udělá bazén i z kýble, tak je stojánek akorát tak na prt
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 19:55
- Nahlásit
Darenka
nad tou Štajnovo zálibou ve vytváření bazénu z vody co má na pití.
Tohle je individualni. Nekterej pes si proste pri poslednim loku nabere hubu plnou vody do skrani, ala pelikan. Vyplachne si hubu, jak ty u zubare. A pak jde a kape, tece, kape... Nema to s polohou misky nic spolecnyho. Ja mam leta letita misku vzdy jen na zemi, pelikani nechavaji mokry cesty a musis si davat majzla, abys neuklouzla a vcas vytrit, zbytek si tak nejak zbrndne par kapek na hadru pod miskou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 20:01
- Nahlásit
Maya
dolínává mi špic, vždycky mě překvapí,že jsou to ve svý podstatě (rozuměj pod chlupy) docela sportovně stavěný zvířata a ne jen chlupatý koule
A kdybych si někdy měnila nick, , tak vim na co: "bezduchá příšera", to je prostě boží
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 20:03
- Nahlásit
Fifi
Vyplachne si hubu
jj, to je jasný . Já jsem myslela, že Petra už dřív psala, že to Rumík převrhává.
Vzpomněla jsem si na to teď, když psala o bordýlku z pytlíků
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 20:08
- Nahlásit
Fifi
Kim se napije a pak půlku vody vycáká nohou
kachna_
mě teda nelínaj, naopak Kimovi zase rostou chlupy jak z vody, celý léto nic a už je má zase skoro na zem, asi ho budu muset stříhast i v zimě nebo co
ak vim na co: "bezduchá příšera", to je prostě boží
teda nejdřív jsem četla bezuchá a taky mi to přišlo vtipný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 20:26
- Nahlásit
Darenka
Já jsem myslela, že Petra už dřív psala, že to Rumík převrhává.
Aha, to sem pri vasi rychlosti psani asi nezachytila. Mne to dela nejstarsi Ag, kdyz ji popadne rozmar i na stary kolinka, strci hnatu do misky, hrabe a kocha se. Ale neprevrhne. Jinak treba klasika nejaky keramicky, siroky, ty jsou moc dobry, s tim ani stene nevyhraje a neprevrhne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 22:15
- Nahlásit
Králova řeč byla v divadle moc pěkně udělaná. Psisko předvedlo vítačku takovou, že jsem horkotěžko uhájila "lepší" ohoz.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 22:29
- Nahlásit
tak po poradách se zkušenějšíma to vypadá, že ten Dorin bude mít asi tříselnou kýlu, i podle fotek to tak vypadá, no netěší mě to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 22:59
- Nahlásit
výletníkům se hodí
http://www.wckompas.cz/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 23:30
- Nahlásit
byly jsme v dívadle. To by se líbilo Ešusový, neb ten humor byl černej, nejčernější, co jsem kdy viděla, černější než smrt (a to fakt)
Xerxová
Buky se prořezávají na topení, smrky a borovice na vánoce...
tomu nevěřim, že by někdo koupil, vždyť se to sází hustě právě proto, aby to nemělo větve a navíc se to prořezává tak ve 2 - 4 metrech vejšky...
PetraK
pro mě je hlavní kritérium to, že kvůli mě prostě neumře strom. To nepřebijete holky. u mě ne
z mýho pohledu kvůli plastovýmu umře spousta stromů a broučků, jen to prostě neni tak vidět...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 23:35
- Nahlásit
Fifi
Nekterej pes si proste pri poslednim loku nabere hubu plnou vody do skrani, ala pelikan. Vyplachne si hubu, jak ty u zubare. A pak jde a kape, tece, kape... Nema to s polohou misky nic spolecnyho.
mně něco podobnýho dělával Altar, když měl normální misku a překvapivě trochu pomohlo přejít z misky na kýble - než vytáhnul hlavu, tak část vody vytekla
Xerxová
Králova řeč byla v divadle moc pěkně udělaná
kde jste na ní byli? Já ji viděla v Praze v divadle Pod Palmovkou a bylo to snad ještě hezčí než ten film
Maya
po poradách se zkušenějšíma to vypadá, že ten Dorin bude mít asi tříselnou kýlu, i podle fotek to tak vypadá, no netěší mě to
tak uvidíš, co ti zítra řekne vet. Zas tříselná kýla asi neni to nejhorší, co to mohlo být, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 06:00
- Nahlásit
maya
jak si to pes muze uhnat? a jak se to leci?
chudak dorin...
xerxova
tak supr, se ste si to uzili
birma
taky myslim ze I ta vyroba neni nejekologictejsi a hlavne problem je asi ten ze plno ldi koupi hezci sotva k tomu maji prilezitost.
ja mam umelej proto, ze nemit umelej, nemsm zadnej a to by mi asi bylo lito. nrkde hodinu busama su proste lina tahat stromek, no...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 06:19
- Nahlásit
birma v Liberci - divadlo F.X.Šaldy. Moc pěkně udělané představení. I výpravou.
U těch stromků s prořezávek se často nabízí jen "špičky". Jsou husté a hezké...
maya držím palce Dorinovi.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 06:23 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Hefkej pátek,
jejda, koukám, že téma stromů pokračovalo
Včera mě cestou z prochajdy odlapilo místní pohostinství,
nebyla jsem dlouho, páč jsem ještě doma musela plácat ty lektvary, vaječňák je moc rumový, takže ještě dnes musím pro salko, páč todlencto mi nechutná . A dělají kávový rum, je jemnější, mohlo by to být taky fajn do vaječňáku, zkusím před Vánocema.
Jsem se fčera bavila s kámošem hostinským, na Štědrý jdem půjdem partička do hospody...njn já vím, není to nic moc, ale lepší než sedět sami doma né, tak jsem se mu nabídla, že mu pomůžu udělat salát a usmažit řízky, podle všeho tam budou samí chlapi a já páč kámoška děla v dětském domově a bude v práci a druhá co tu žije sama jede za rodinou do Mostu.
Větve nemám, ráno je spálili a to tam byli krásný smrčky stříbrný . Ale dnes je slavnostní rozsvícení stromku, pódium je z větví, o víkendu to nikdo pálit nebude, takže gut.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 06:32
- Nahlásit
Fifi
nabere hubu plnou vody do skrani, ala pelikan
tak to mě pobavilo, ještěže mám necintající bukvičku
Ale pelikán byl chuděrka, když h velkej pes zdrapnul za krk, tak jsme dořešili díru na krku za hlavou a tím jak mu asi tu kůži utrhl od těla, tak se mu pod hubou udělal lalok, měl tam kapsu a žádnou díru, tak mu tam museli na veterině udělat dren, Chudínek
A kapry taky nepapám, žádný ryby z rybníka, nějak mi cmrděj. Škoda, páč kluci je udí, dělají pečenáče a Bůhví co všechno ale brrr.
Maya
Dorin bude mít asi tříselnou kýlu
tzn. operace? Ty wogo jak se totok může stát psékovi?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 06:35
- Nahlásit
Maya
výletníkům se hodí
blbááá
já jsem nadšená z té GPS v mobilu, chytá se hned, ne jak na tom malým šmejdu
A včera jsem si zapla před procházkou krokoměr, ušla jsem cca 3800kroků a to byla kraťoučká procházka díky bolavé nožičce.
cernej caj
nrkde hodinu busama su proste lina tahat strome
stomky vozí i PPL
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 07:00
- Nahlásit
Jsme ve vlaku, jefem vejletit
Xerxová
U těch stromků s prořezávek se často nabízí jen "špičky". Jsou husté a hezké...
Aha, to jsem nevěděla, hned jsem chytřejší.
denyk
Proč by byla hospoda blbá? Budeš s lidma, co máš ráda a to je hlavní, ne?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 07:09
- Nahlásit
birma
jůů a kampak? Tak hezký výletík přeji a těším se na photos
My asi půjdem do Opárenského údolí, páč nemusím být u zabijačky celý den brrr, těším se jen na produkty
Budeš s lidma, co máš ráda a to je hlavní, ne?
ale jo to máš pravdu, mě jen vždycky máma učila, že Štědrý den je prostě něco takového tajemného zvláštního, že se do putyky neleze prostě ....
Ale jo já se na ně těším, bude veselo hlavně tam můžu vzít i pupíka, lehne si tam na rohovou lavici a hotovo
Ještě musím vymyslet nějaké symbolické dárečky
Že by zvířátka z kaštanů?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:02
- Nahlásit
denyk
kavovej rum zni skvele!
jasne, budu si brat dovolenou kvuli PPL anebo ho privezoudo prace a su tam, kde sem byla
a supr, ze GPS funga k tvoji spokojenosti
jinak myslim, ze je supr, ze budes na stedry den se znamyma, sice v hospode, ale byla by skoda, kdybys byla sice doma ale sama, to je supr takhle
birma
zaaaavidim, koukam ze sis ten patek stejne udelala muz do prahy jel uz nekdy ve 4rano, aby to vsechno postihal, nez bude mit hrani, no skoda, ze to nevyslo. Moc si to uzijte
jinak sem si na fleru objednala kabat na zimu (podzim) uvidime, jak dopadne, tezko to dopredu teplotne na jistotu trefit. No a tak sem si pogooglila, kdyz uz bych do mesta byla za damicku, aby mi to taky sluselo a teda co web, to nazor jak obleci kabat na hrusticku - 1. kabat maximalne tesne pod zadek 2. nad nejsirsi misto stehen 3. klidne ke kolenum
no a co si vybrat? tak sem vybrala cca 10cm pod zadek, snad to bude OK a bude to sluset, funkcne bude urcite supr, protoze cokoli aspon po zadek je supr
jo a taky sem zjistila, ze rano asi 2stupne, se nedivim ze se mi posledni 2 dny zda vetsi zima
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:09
- Nahlásit
denyk
stomky vozí i PPL
jo jenže ve všední den, kdy jsou normální lidi v práci
cernej caj
jak si to pes muze uhnat? a jak se to leci?
neléčí se to, ale operuje právě
jak k tomu pes přijde netuším
akorát teď je fakt úplně nejnevhodnější doba na nějaký operace, příští týden úplně bez šance, tak doufám, že to když tak tejden počká
každopádně Dorin se tváří, že mu nic není, tak alespoň tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:10
- Nahlásit
denyk
co máš za krokoměr? něco v telefonu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:11
- Nahlásit
birma
Proč by byla hospoda blbá? Budeš s lidma, co máš ráda a to je hlavní, ne?
taky si myslim, asi nejkrásnější vánoce jsem strávila s kamarádem, k večeři jsme měli buřtguláš a smáli se kamarádovipo ICQ
birma
tak hezkej výlet a počás
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:13
- Nahlásit
denyk
za mě Štědrý den ať si každý tráví jak mu to vyhovuje, když v hospodě, tak nic proti
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:14
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
Ty Vánoce vypadají dobře - budeš s partou, tak si to dobře užijete. Bude veselo, žádná nostalgie.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:15
- Nahlásit
tak už vím, proč sežral Najťoun zvoneček... Začala jsem totiž přikrmovat ptáčky (máme 5 velkých krmítek různě po zahradě). A jedno krmítko je na terase před obývákem a sýkorky si nosí zrnka slunečnice na lísku, kde je "zpracovávají". No a Najt tam na ně hledí oknem (je tak metr od nich). Pohodlně hledí - nemusí stát na špičkách, výška parapetů je odpovídající... ale na parapetu je granátové jablíčko. A na něm byl zvoneček. A rostlina tak trochu překáží. A zvoneček se tam tak provokativně bimbal...
Dokud tam neprovokovaly sýkory, nebyl tam uslintaný parapet... a nevadila ozdůbka...
Dneska mám do osmi dálkaře, tak se tu poflakuji doma při úklidu. Mám čistě povlečené, peru, piju kafe a datlím...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:22
- Nahlásit
Xerxová
tak to ještě super, že nesežral i granátový jabko
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:36
- Nahlásit
Maya
Chudák Dorin, kýla je nepříjemná, ale pořád je to varianta, která se dá léčit - i když třeba operací.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:36
- Nahlásit
spíš se divím, že to celé nestrhnul na zem. Buď je šikovný a nebo měl kliku A kytka, květináč i hlína jsou na svém místě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 08:44
- Nahlásit
Maya
tak snad to nebude tak akutni, aby to nepockalo tyden.
sou krokovaci appky do telefonu, ale to ja nepouzivam moc, pac to musis mit pak porad zaply radsi pouzivam endomondo na trasovani rovnou kdyz du na vylet.
Xerxová
Dokud tam neprovokovaly sýkory, nebyl tam uslintaný parapet... a nevadila ozdůbka...
vidis, sykorky za to muzo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2014 09:03
- Nahlásit
cernej caj
jj kávovej rum má tuším 33% je jemnej
jasne, budu si brat dovolenou kvuli
tak PPL doručuje i večer a třeba k nám na konec světa jezdí po 16té hodině a to už jsem doma
Maya
každopádně Dorin se tváří, že mu nic není, tak
hm to znám, ten blb bezdrápovej lítá a hrabe venku jak pošuk
tak snad to nějak nespěchá
Maya
jj krokoměr mám v tydlifounu i měřič tepu
ptákoviny no...teda ale včera jsem zjistila, že se mi nikdo nedovolá, dotyčnýmu to hlásá že se nelze dovolat a já pak dostanu sms že mi volali...já se dovolám, sms fachají....
asi v nastavení ale nějak jsem se tam ještě neproklikala,
dala jsem ho kolegovi ať se na něj číhne...
Xerxová
kud tam neprovokovaly sýkory
pěkný vánoční příběh
|