| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:35
- Nahlásit
PetraK
nějakej přehlídnutej háček...
aha t mě nenapadlo...ikdyž nevím nevím, jestli by háček zrovna slonovi vadil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:38
- Nahlásit
denyk
aha t mě nenapadlo...ikdyž nevím nevím, jestli by háček zrovna slonovi vadil
já taky ne, ale pamatuju si , že o tom mluvili kdysi dávno, když se právě ještě dělaly ty svozy od popelnic, že s tím z tohoto důvodu skončí. Možná je to teď jinak. Třebas to tam někdo přebírá. Nemusí to být platná informace.
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
birma
protože on se toho malýho nic fakt bál...
jédytký....a paní si dál četla....
A jsme zase u toho... tohle nechápu, když k nám běží nějaký menší prďola třeba, páníček nezájem, požádám slušně, jestli si ho nemůžou odvolat, že mám vzteklouna...ALE MŮJ PES NIC NEDĚLÁ tak každýmu říkám ALE MŮJ JO!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
denyk
Ona sama neví co to j
mně o tom nikdo neříkal a taky nevím co toje , takže ode mne dostaneš - nula informací
jdu na o.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:41
- Nahlásit
denyk
pak ty stromky vracely a spapaly je třeba sloni v zoo
a tak ono stačí, když se neskládkují, ale recyklují
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:42
- Nahlásit
PetraK
já totiž háčky nepoužívám, ani podobný s*áče
Vlastně už nepoužívám ani stromek
Al ednes jdu na eko skládku, jsou tam pěkné větve čerstvé smrkové, ty mám každoročně na parapetu z venku samozřejmě a na nich led světélka z Ikea, sněhové vločky, je to takové jemné...a uvnitř to dělá moc hezké osvětlení přes žaluzky v ložnici
Se těším páč o víkendu adventík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:43
- Nahlásit
PetraK
ty vyšší
denyk
imessengra má apple, takže jen iphone, je to místo sms
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:45
- Nahlásit
ježíš už zase hrajou v rádiu to jódlovací píseń, poslední dobou fakt snad 100x za den, ten kdo jim dělá ty playlisty by se měl zastřelit, nebo ten zpěvák by ho měl zastřelit, protože fakt není lepší způsob jak znechutit celkem slušnou píseň co největšímu počtu lidí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:49
- Nahlásit
Maya
imessengra má
ahá no já vůbec nevím vo co go jsem antitechnik talent
A děcka, nevím, jestli jsem vám psala, že ségra si chce pořídit pejska, má dvě holky, nyní jsou ve druhé třídě....
Trošku jsem se jí snažila teda vysvětlit, že pejsek je téměř jako další dítě atd....
Hleadly nějakou rasu, vipeťákča třeba...no nebudu to komentovat dále.
Ale nakonec teda prý v létě by si šly vybrat nějakého pejska/štěndo z útulku. Tak jsem ráda, že se tak rozhodla...
Jen mám trochu strach, co holky, pak budou v pubertě a pejsek je nebude zajímat, ale třeba jim křivdím....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:49
- Nahlásit
Maya
to jódlovací píseń
???? jakou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:51
- Nahlásit
denyk
tak z druhý třídy do pouberty je ještě daleko a stejně péče o psa bude na ségře, toho by se měla být vědomá a podle mých zkušeností jí zůstane na krku tak nebo tak, děti to baví venčit psa, tak do těch 8-9 let, pak už se ofrňujou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:52
- Nahlásit
denyk
???? jakou?
nemám tucha, ale hrajou jí fakt poslední tejden takk milijonkrat denně, tak předpokládám, že to bude nějaký mega hit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:00 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Maya
, pak už se ofrňujou
já jí říkala, ať s nima chodí třeba 2-3 týdně do útulku, ať vemou nějakého pejska na prochajdu, ať vědí co to je....
Mám teda kámošku ta má dcerku myslím 6tá třída a to je třeba výjimka, já jí miluju, má doma ty africké šneky, andulky-ty hodně naučila-lítata si na ruku pro krmení atd..., venku mají jezírko s rybkama, teď je zazimovávali, rybky jsou ve sklepě v nějaké nádrži, ona jim tam dala vzduchový filtr z a akvárka, musí se tam aspoň 2hoďky denně svítit, dokonce jim v létě pěstovala v sudu komáří larvy, atd atd....
Měla to pravěké akvárium s litonohama https://www.youtube.com/watch?v=ER4gSRxbSco (to by mě teda taky bavilo)atd atd...ale to je fakt výjimka
Maya
nemám tucha
aha no my máme puštěný Impulz, na hranicích toho moc nechytnem...a miluju jejich reklamy na Arginmax
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:05
- Nahlásit
denyk
Mám teda kámošku ta má dcerku myslím 6tá třída
to je asi výjimka, co já tak vidím u nás i kolem, tak od 3 let do těch max 9 by se o psa popraly a furt chtěj chodit s nima na procházky a cvičit je a hladit a česat, u nás je to s Dorinem, pak jako když utne a nazdar
aha no my máme puštěný Impulz
my Kiss, reklamy moc nevnímám, já teda ani moc ty písničky, ale tohle xtý opakování fakt nejde přeslechout
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:11 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
PÁLIVÉ OMÁČKY jako vánoční dárek, s woodoo panenkou
a dole video, a plešoun jak se po pozření potí
http://www.paliveomacky.cz/produkt/captain-thom-s- west-african-voodoo-juice-76.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:14
- Nahlásit
PetraK
kamaradka shani kazdej rok stromky pro kozy, ze je to pro ne pochoutka a jeste i sama stromky prohlizi, ale samo je to dost nebezpecny kvuli tem hackum. a zkontrolovat 5 stromku bude asi lepsi nez 500...
denyk
no messenger pokud ja vim je aplikace facebooku na posilani zprav, tzn pokud stejne mas internet v telefonu a ona taky, tak se posle proste jen zprava na mesenger a ne smska. Jak je to s volanim nevim tak tady mas clanek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:19
- Nahlásit
PetraK
šiba je šiba, to jsou krokadýlci
jj to je mi jasný. Jen jsem prostě nepobrala chování majitelky, která si tam psa ani jednou nevšimla a nejspíš tam šla cíleně za náma, neb pár vteřin po té, co jsme odešli, se zvedla a šli taky. A je pravda, že šiba se evidentně nudila a za celou dobu tam dělala dvě věci - ochcávala co mohla (ještě jsem takhle mocný značkování neviděla ani u psa, natož u feny) a šikanovala Adama.
dyk si ho chválila, přece, že ta holka dělá pěkný věci
sem tim myslela tu holku od kovovejch, tvůj se mi líbí, ale nějak z něj nepoznám, kdo ho dělal
Já nechápu, jak to někdo dokáže vyrobit tuhleto, to je pro mě naprostej sasrak. a jak to hezky vypadá!!
taky nechápu, já bych do toho nejspíš připletla i sebe
Pak jsem si řekla, že to je sobecký, že to tak prostě nechci, že to není tak důležitý, aby kvůli tomu musel umřít strom, živej organizmus.
Je otázka, jestli kvůlivá tomu plastovýmu jich ve výsledku neumřelo víc.
cernej caj
posledni dobou samy desny zazitky z venku
tohle nebyla taková hrůza, protože šiba uměla dávat moc hezky najevo, co si myslí a co chce (ty zoubky ukazovala mooooc hezky), takže se do toho dalo i dobře zasáhnout. Ve výsledku to bylo horší pro mě než pro Adama, protože když nebudu mít asociálního psa, tak bude naprostej asociál ze mě
denyk
ale líbila se mi ta akce v OBI nebo kde, že se pak ty stromky vracely a spapaly je třeba sloni v zoo
to vracení použitejch se už myslim nedělá, ale neprodaný se zkrmujou stále
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:22
- Nahlásit
cernej caj
až na to ale že fb mess je žrout baterky a dat, protože je připojenej furt a co jsem slyšela, odpojit od sítě jde dost blbě a samo to jde jen s lidma, kteřího maj taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:23
- Nahlásit
denyk
PÁLIVÉ OMÁČKY jako vánoční dárek, s woodoo panenkou
to by byl teda danajskej dar
a tady voskové jídlo do výlohy, jako ten salát hned zkraje je fakt k nakousnutí http://www.youtube.com/watch?v=9t-qqK6mTVg
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:23
- Nahlásit
stromeček...
koupit ten v květináči před vánoci je opravdu na nic - mají přeseklé kořeny a na jaře neobrazí. Musí se koupit stromeček "určený pro výsadbu". My máme hybrida pro malý vzrůst... pomalu roste. Stačí mu velký květináč. Domů jde 24. a ven 26. Ozdobený je do tří králů, ale je venku. Ty dva dny tepla s ním nikdy nic neudělaly. Je to už asi čtvrtý... Když přerostou, jdou na některou zahradu (většinou ne k nám - my jsme dost zarostlí ) Co jsem s Pepou, tak jsme jiný než stromeček v květináči neměli. Psssst - první byl kradený "z náletu"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:28
- Nahlásit
denyk
jinak nejznámější apka na sms je asi https://play.google.com/store/apps/details?id=com. whatsapp
ale už to koupil taky fb, tak bůhví, co s tím bude
ješště že to nemusím řešit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:30
- Nahlásit
Maya
tak o baterce nic nevim, samo ze to funguje jen kdyz ses online a navic muzes si vypnout data, kdyz nechces zrovna aby neco posilal, ne?
jak to funguje nevim, jen rikam denykovi co to asi myslela segra, a samo by to museli mit obe strany - na druhou stranu vetsinou s datama v tel se daji pouzivat asi free sms brany anebo by mohly byt nejaky softy jako treba tenhle ktery umoznujou posilani sms pres internet a tudiz tez zdarma
Xerxová
my takhle jako decka meli stromecek a zas tak pomalu neroste, zasadili sme ho na zahrade a za tech 25let vyrostl do dobrych 3.5m
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:33
- Nahlásit
cernej caj
díky za info
až na to ale že fb mess je žrout baterky a dat, protože je připojenej furt a co jsem slyšela, odpojit od sítě jde dost blbě a
to je taky důležité, takže k hovnu
birma
ty zoubky ukazovala mooooc hezky
a tady voskové jídlo do výlohy
tak to je hustýýýý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:36
- Nahlásit
cernej caj
tak taky mohla myslet ten apple messenger, funguje možná ještě líp než ten fb, protože prostě jen napíšeš zprávu a pak si vybereš, jestli jí chceš poslat jako sms nebo přes messenger
ale zase v našich kruzích moc lidí s ifounama není, takže je to asi bezpředmětný
a jako u všech těhle fíčur, jak si na to lidi naučíš, musíš to mít až do smrti, protože jak to přestaneš používat, stejně ti na to všichni pořád píšou a volaj a pak se divěj, že tobě nic nechodí
no a nebo pak alternativy, nějaká ta apka jak píšeš nebo něco takovéhodle http://www.voocall.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:39
- Nahlásit
Maya
ale tak si prave myslim, ze ten apple mesenger asi nemyslela, kdyz ma androida a pochybuju ze jeji segra kdyz ma dve deti si porizuje telefon pres 10 t
musíš to mít až do smrti, protože jak to přestaneš používat, stejně ti na to všichni pořád píšou a volaj
ano ano jako s prichodem facebooku mi jedna kamardka na maily i sms odpovida na fb a vubec ji netankuje, ze ani nejsu online
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:44
- Nahlásit
Maya
cernej caj
já nevím, Apple asi nemyslela, když jsem jí psala že mám Samsung, ale nevím, ona má taky Samsung.
Já bych Iphone ani nechtěla nějak k němu nemám vztah
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:48
- Nahlásit
Mayadenyk
muz ten mesenger pouziva a nejak nerika, ze by mu baterka vydrzela vyrazne min ale samo to neco zere kdyz to porad bezi na pozadi, ale nevim, eznam asi nikoho kdo by to pouzival, ale urcite to nebude zrat baterku vyrzne, uzere treba 2h, proste kdyz nabijis kazdej den,t ak ti to bude furt stacit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:50
- Nahlásit
cernej caj
jj jasný tak psát si můžem normálně, spíš šlo o ty hovory
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:51
- Nahlásit
denyk
to by mel ten fb messenger na zaklade toho clanku co sem postovala taky umet
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2014 13:57
- Nahlásit
POČÍTÁNÍ KALORIÍ NESMYSL?? http://www.novinky.cz/zena/zdravi/354483-pocitani- kalorii-je-nesmysl-nektere-tuky-totiz-chrani-pred- tloustnutim.html
cernej caj
jj my si takhle normál píšem
|