Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:01
- Nahlásit

cernej caj
denyk

a nebo mít prostě tarif s smskama zdarma

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:04
- Nahlásit

Maya
ale to já mám i volání mám "zdarma"
neomezené prostě ale ne na slovensko
ono to taky není tolik, kdybych si připlatila cca. 300Kč měsíčně tam mám 1000minut na slovač zdarma.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:05
- Nahlásit

denyk
podle paleo teorie (jist tuky, omezit velmi sacharidy) telo samo pozna, kdyz je syty, kdyz jis primarne tuky, bilkoviny a zeleninu a tudiz se nemuzes prejidat neustale, protoze telo na zaklade toho posila do mozku signaly (na zaklade latek, ktery to obsahuje)

zatimco u sacharidu (chleba, pochutiny, atd) prijimas prazdny kalorie bez uzitny hodnoty, protoze to neobsahuje ty latky, co by informovali mozek, takze ses schopna sezrat pecen chleba na posezeni protoze je tak dobrouckej a mekkouckej...

proto je asi metla poslednich desetileti pocitat kalorie, jinak by se sacharidu zpraskalo 3x vic...

a neni to tak davno, co na novinkach psali, ze zrat tuk a nezrat sacharidy a nizkotucny veci je <>vina, kvuli tomu a tamtomu... jako rekla bych, ze oni jen proste otiskuji to, co jinde prevzali jako naprosty bezmozci, co si nijak nic neoverujou hlavne at maj senzacni clanky....

pac rict, ze jist tuky je blbost pac se pralidi dozivali 30let jaksi nijak nesouviselo se stravou ale s tim, ze umirali na nemoci a zraneni...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:10
- Nahlásit

denyk
a neměla bys jednodušší používat skype? vždyť na mobil jde taky a posílat zprávy tam jdou taky
snad druhá strana by taky nebyla proti

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:13
- Nahlásit

denyk

Se těším páč o víkendu adventík

jáá taky!

!Maya

, tak do těch 8-9 let, pak už se ofrňujou.

u nás je holčina tak v tomhle věku?? možná už i víc a hezky poctivě venčí, mám z toho radost, taky jsem jí to říkala, že je dost dobrá, že se mu věnuje (i hází míčky a tak), že to moc lidí, natož v jejím věku nedělá, aby s ním ráno takhle dlouho chodili. Byla celá potěšená. Je to fajn pískle. Je to jediný dítě, který tady poctivě venčí.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:15
- Nahlásit

Maya
ale jo to určo, jde spíš o zbytek rodiny, maminky, babičky, tetičky....

cernej caj
podle paleo teorie
tak paleo paleo, nicméně myslím, že každý tak trochu extrém
stojí za prd, takže všeho s mírou, aneb používat zdravý selský rozum
Mouka bílá je humus, s tím souhlasím, ale nejíst vůbec obiloviny...
Nějak jsem to nestudovala, ale to nejíš třeba ani cizokrajné ovoce? Páč to tu taky kdysi nebylo ...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:17
- Nahlásit

denyk
ale jo to určo, jde spíš o zbytek rodiny, maminky, babičky, tetičky....
tak to se obávám, že nic jiného než je objet a nainstalovat jim nějaký messengery nebo skype nebo fb se neobejdeš, pokud teda nemají normální blbý telefony, což asi jo tipuju?
jinak pochybuju, že do zahraničí nějak sms zdarma dostaneš

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:18
- Nahlásit

PetraK
ták konečně někdo kdo se mnou sdílí radost
Koupila jsem litránek domácí slivovitz, takže jdu dělat propolis, zázvorovici a část nechám "čistou" páč má asik 5let 50% a je dobrá jako k zabijačce je to potřeba, aby ti chlapi venku nepomrzli, že?
Ikdyž mylsím, že to vysosneme už f pátek

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:19
- Nahlásit

Maya
né fakt je kvůli tomu "objíždět nebudu" to víš, že mají "blbý"
telefony a ikdyby ne, tak by to nedaly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:20
- Nahlásit

vcera rikal muz, ze si na me udela cas, ze sraz v cajovne. cekala sem na nej pres hodinu a pak prisel v okamziku, kdy sem sla platit naprosto znudena a otravena. On, ze si to nahradime dneska, kdyz stejne musim byt v brne do vecera kvuli tancovani....

no rano ovsem byl linej jit do prace, takze tam bude muset byt o hodinu a pul dyl + cesta... tak nevim, jestli tam na nej mam cekat 2.5h, nebo se na to rovnou vykaslat a jet domu, pac zitra se mu do prace nechce tu hodinu a pul naddelat, na vstavani je linej a takhle jako vypada jeho cas na me. A to me vycita, ze si narokuju veskerej jeho cas (jeden ctvrtek v tydnu) a ze kvuli tomu, ze ho JA furt otravuju on nema cas na veci, co si domluvi (pac si to posledni mesic furt domlouval na ten vtvrtek co slibil me a uz sem byla fakt echt prinasrana

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:26
- Nahlásit

denyk
tak to nevim, co presne nejis, ale tam de o princip, ze tvoje strava ma asi 30% tuku, 30% bilkovin a pak zeleninu (ve ktery sou taky vitaminy a sacharidy) zatimco dneska je to s bilkovinama stejne ale desne omezujes tuk na ukor tech sacharidu, ktery teda pridavas pac neco jist musis (a velka obilninova loby, uz proto ze v predvalecnejch letech se diky ni hrozne omezily hladomory) proste funguje dobre, ze...

je jasny, ze vseho s mirou. Ale vemte si ty zensky a tu beznou populaci klidne iv 70 letech, v predminulym stoleti, ty hromadny fotky prodavacek a mamin s detma a babicek... Kdo z nich pocital kalorie a kdo z nich byl obezni? az na vyjimky meli vsichni ti lidi normalni vahu, pac misto chlebika s nizkotucnym jogurtem a kafem s nizkotucnym mlikem meli skvarky, sadlo a smetanu...

proste pocitani kalorii je v podstate nutnost tam, kde lidi ji enormne moc a je nutny jim nastolit rezim, ale primarne by vlastne ta potreba neco pocitat nemela vubez vzniknout, ze jo...

su zvedaa na ten proplis

Maya
sak ze zahranicniho zdarma webu/appky

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:26
- Nahlásit

PetraK
psali mi "Boubíni":
Na Kolaříkovi si pamatuju, měli ,myslím, ohaře. Je pravda, že už tu dlouho nebyli. Tak taképozdravujeme. Mějte se hezky, klidné svátky a v červnu nashledanou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:27
- Nahlásit

cernej caj

kamaradka shani kazdej rok stromky pro kozy

jéé to je supr , no jo vony kozenky rády takhle stomky mladý, jsem jen netušila, že i pichláky.

birma

sem tim myslela tu holku od kovovejch, tvůj se mi líbí, ale nějak z něj nepoznám, kdo ho dělal

aha sem se právě divila, jaká to shoda, že znáš tu osobu co vyráběla ten stromek. Nicméně teda ta holky s tím kovovým- fakt je dost dobrá,

ad ta šiba - no zpravidla je to v majitelích. Já jsem včera a dneska taky měla zážitek - trochu jinýho druhu. Vyběhla jsem ještě včera v noci s pesama ven kdyby se jim chtělo - jako že se jim teda nechtělo, voni buď kaděj a kaděj a nebo nekaděj vůbec . no a koho nepotkáme? Toho s*áče co zmasil Bubitku, navolno. Zašaltovala jsem oba psy na místě, Rumíka si ještě pro sichr jistila za obojek. Baba procházela, psa už na vodítku, pes nastartovanej. Přiznám se , že jak ho vidím, ať venku nebo na balkoně, kde po nás vždycky taky vyjede, jdu ihned do útočnýho formátu a jdu proti němu s xichtem č. 10000000259. nas...ná hned z první. Aby viděl, že když teda...tak se potkáme nejdřív my. Ale bojím se, že tohle nevyhraju, je to jen kamufláž. Ale zatím ho to vždycky z toho balkonu poslalo do bytu. brrr, fuj, nemám tohle ráda. No a ráno ve vedlejším domě - maník s jakopitkou. Ta je vždy na vodítku, to bez debaty, ale.... košík nemá. POdle toho jak se maník chová, se dá očekávat, že by ho ale potřebovala spíš, než to vodítko teda. Viděli nás, já odvolala oba psi, Rumíček utykalááá pro piškůta k paničce, kluk nás obešel, šel do auta, chtěl aby čuba nastoupila, ta stála a šla by - nevím s jakou - za námi, vzal jí a tak nechutně jí mrsknul do toho kufru!! a ječel na ní.... .Nechutný. Pokud to bylo proto, že fenka chtěla kontakt nechápu to, pokud to bylo pro to, že fenka by šla se zlou, nechápu to taky tu jeho nasratost, protože kurnik musí vědět, co si pořídil a pokud je reaktivní, tak proč jí nemá jštěnou košem , pak by s ní takhle nemusel zacházet taky, protože by byl v klidu a nemusel by vyšilovat, jestli po nás nepůjde. Lidi jsou kreténi, prostě. no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:29
- Nahlásit

birma
Je otázka, jestli kvůlivá tomu plastovýmu jich ve výsledku neumřelo víc.

no ale myslím, že jich neumře tolik, jako když si budu každej rok kupovat jeden. Za tu dobu co ho máme by to bylo myslím pět stromků. To si myslím, že by jich díky výrobě tolik neumřelo.

Xerxová
Psssst - první byl kradený "z náletu"
možná jste mu zachánili život

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:33
- Nahlásit

denyk

že to vysosneme už f pátek

a zabijačka nebude

Na Kolaříkovi si pamatuju, měli ,myslím, ohaře. Je pravda, že už tu dlouho nebyli. Tak taképozdravujeme. Mějte se hezky, klidné svátky a v červnu nashledanou.

jééé, to je milý!! No a že je taky zdravíme, že se tam k nim zase někdy podíváme doufám, že se vám tam bude líbit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:34
- Nahlásit

cernej caj

a uz sem byla fakt echt prinasrana

koberec, chce to koberec!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:42
- Nahlásit

PetraK
abych ho mohla zabalit a vyhodit nebo jak?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:44
- Nahlásit

PetraK
Lidi jsou kreténi, prostě. no.
jsou
ale myslím, že jich neumře tolik, jako když si budu každej rok kupovat jeden. Za tu dobu co ho máme by to bylo myslím pět stromků. To si myslím, že by jich díky výrobě tolik neumřelo.
to se bojím, že podceňuješ energetickou náročnost výroby plastů a taky jejich následný recyklace (nebo hůř), ale třeba se pletu já

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:46
- Nahlásit

cernej caj
abych ho mohla zabalit a vyhodit nebo jak
néééé jen přestěhovat vo pár domů dál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:47
- Nahlásit

birma
se rika ze vyroba papirovyho pytliku je ekologicky vetsi zatez, nez igelitovyho... ale on je pak dost problem, ze zas kdyby kazdej mel par sacku a pouzival je do roztrhani... ty papirovy se rozlozej dycky a igelitovy ma 90% populace jako jednorazovou vec...

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:53
- Nahlásit

PetraK
koberec, chce to koberec!!
skákací

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:53
- Nahlásit

cernej caj
a fakt že Slováci to maj víc vymakaný

denyk
kuk sem http://www.poslatsms.sk/

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:56
- Nahlásit

birma
třeba se pletu já
myslim, že nepleteš,
http://www.envic.cz/faq/2-je-ekologictejsi-umely-n ebo-zivy-rezany-vanocni-stromecek-a-jsou-jeste-nej ake-jine-varianty-setrne.htm
Proto my máme ten náš plastovej prostě nadosmrti, ať chce kdo chce co chce

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:58
- Nahlásit

cernej caj
PetraK
tak třeba ty prořezávky vypadají dobře, ale kdo by se po tom pídil, jak to není nějak lehce dostupný, tak jako by nebylo
http://www.envic.cz/faq/ostatni/2-je-ekologictejsi -umely-nebo-zivy-rezany-vanocni-stromecek-a-jsou-j este-nejake-jine-varianty-setrne.htm

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 14:59
- Nahlásit

cernej caj
igelitovy ma 90% populace jako jednorazovou vec...
já jsem zvědavá, co s tím udělá to nařízení EU o šetření pytlikama (jako jedno z mála mi teda přijde rozumný)

Maya
Člen
- Nahlásit

kachna_
no koukám si mě předběhla
podle mě plastovej po 20 letech bude vždycky ekologičtější než cokoliv jiného

cernej caj
Člen
- Nahlásit

kachna_
dobrej odkaz, ale nevidim tam treba neekologicnost z hlediska te zivotnosti... ze kdyz umelej mam 30 let a zivej kazdej rok novej, je jasny, ze ty zivi sou ekologictejsi ale na porovnani s tema 30ti rokama to treba nemusi vychazet uz tak jasne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 15:00
- Nahlásit

jo a už to mám, tuhle informaci jsem hledala: Podle propočtů výroba jednoho umělého stromku spotřebuje takové množství kyslíku, jaké vyprodukuje několik stovek živých vánočních stromků za dobu svého růstu (cca 10 let).

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 15:01
- Nahlásit

kachna_
jsem zvědavá, co s tím udělá to nařízení EU o šetření pytlikama
tuším už udělali, zvedli daně a nějaký poplatky, takže to bude tak drahý, že si každý radši pořídí síťovku
jako mě je to jedno, já mám ekotašku, ale mě zas nepřijde moc rozumný omezovat takovou kapku v moři

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 15:02
- Nahlásit

Jinak slonům (a nejen jim) se dávají ty stromky, které se neprodají. Tady ty, na kterých žádné zbytky háčků, ozdob, sladkostí, umělých sněhů a vůní... nemohou být. Stromky od lidí myslím ZOO po vánocích neberou - rizika jsou velká

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání