Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:29
- Nahlásit

cernej caj
díky za ptíci krásnej, měli by přijet příští týden, podle počáska...tentokrát tři, né dva

PetraK
taky každému říkám, ať mi živý kytky nekupuje.
Ale kdybychom šlydo extrému, tak to bys ani zeleninu jíst nemohla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:29
- Nahlásit

Maya
zajimavy, o lomo fotaku sem slysela ale vlastne ani nevim, jak to foti

fuuuuuj

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:31
- Nahlásit

Fajka
mu zamrzla vodičtáááááá a on se nemůže napít...
chuděra malá, Martu na tebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:48
- Nahlásit

Fajka

minimálně třikrááááát !!!

ešivá von nejni nějak drzej hošikus

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:48
- Nahlásit

PetraK
jakej zástup lidí rumovejch? sem zmateno
No přece Rume štajny na té fotce, kde je odkráglované Koláče

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:49
- Nahlásit

denyk

Ale kdybychom šlydo extrému, tak to bys ani zeleninu jíst nemohla

no já vim! ale tak ten strom, to je něco jinýho, je trvanlivej, a je to určitá rozcapenost člověkova, stejně jako ty kytky, není to zapotřebí k žití.

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:51
- Nahlásit

Fajka
Ty vogo, už máte led? Ještě že jsi pochňápla co Jeítko vlastně chce. Eště žes ho odměnila

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:51
- Nahlásit

a fuj!! Fuj, už se mi chce zase zvracet. Volal můj bývalej šéf, tak úlisnej a vtíravej a bodrej tón, že mi to zvedlo kufírek, ble. A já si to vždycky užiji ve stylu Wednesday z Édems femily , děsně mě to ba. Ten kontrast v tom dialogu je ftipnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:52
- Nahlásit

Fajka
to vam nezavidim, aj u nas se ochladilo. zacinam uvazovat o zimnim teplym kabatu, pekne aspon pod zadek, ale po ocihnuti nabidky su desne zklaman...

chudinka jelito

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:54
- Nahlásit

Darenka
No přece Rume štajny na té fotce, kde je odkráglované Koláče

ajoooooooooooooooooooo!!! sem nedoftipná! nejedla sem kaši dneska
No myslím, že pro hošíčky by pět plechůch bylo opravdu málo. Zrovna strejda Tilda se v jídle nežinýruje

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:56
- Nahlásit

Čaští olympijonici prý dělají parádu v české značce Kama
krásný šepicééé tam mají http://www.kama.cz/zimni-cepice/pletena-cepice-kam a-a51/,
a svatříky se soby

PetraK
jj máš pravdu paní

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:57
- Nahlásit

PetraK
už se mi chce zase zvracet
no tak už to víme kde je jádro pudla !!! a proč Rumajs furt bleje!

Jakej pán....takej péééf!

tak se pak nediv!

Darenka
vogo, už máte led?
jo jo tu už je do včerejška pod nulou a hnusně fučí , strašný, brrrrrrr... led má tak dva cm ...zima je prostě tu

PetraK
ešivá von nejni nějak drzej hošikus
plesnivej spratek je to to řikám furt !

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 11:57
- Nahlásit

cernej caj
lomografie ukázky
http://lomografie.cnews.cz/2011/velikonocni-odpole dne-na-chalupe-pertoltice/

lomo foťáky, jsou teda docela levný
http://www.fotoskoda.cz/lomografie/

a tady spousta fotek, pravda je, že fakt maj něco do sebe
http://www.beinmag.com/cs/article/lomografie-fenom en-fotograficke-estetiky

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:02
- Nahlásit

Fajka

fakt už takhle natvrdo zamrzáte,jo? Tady se ochladilo to jo, ale ešče můžu chodit v gumáčkách, nebo spíš musim,páč louka za náma je totál podmáčená.

Milé děti, musí se s vámi podělit o informaci, zcela nečekanou - jsem fakt trefená něčím do šišky nejdřív jsem byla hyn, že nebudu mít pro Brtnika dárky. žádný. A tetkon už se to vymklo kontrole. Což mě ale těší. Jen bude problém dovymyslet tak nějak přibližnej počet i pro mámu. Mám ráda vyrovnaný skóre.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:04
- Nahlásit

PetraK
já už mám taky skoro všechny dárky, akorát ještě někdy skáknu našim pro poukázky k Baťovi, mělo to celkem loni úspěch

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:05
- Nahlásit

[a takhle my si tu žijem http://decinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/rumburk-s estra-obvinena-z-vrazdy-sesti-pacientu-jde-do-vazb y-20141127.html

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:11
- Nahlásit

Tak máme za sebou další velkokynologickou procházku - zvostali sme na psim hřišti, že si pocvičíme, pohrajem a Adam navštíví nějaký myší rodinky. No a co se stalo milé děti? Přišla paní s šibou - fenkou. Adámek měl zprvu radost, ale ta ho rychle přešla, když zjistil, jak moc si šiba chrání osobní prostor, tak si jí přestal všímat. Paní seděla na lavičce a četla si. Milá šiba si napřed začala hlídat prostor na pár metrů okolo sebe a pak začala Adama tvrdě vytlačovat i z jeho prostoru a to až tak, že jsem musela zasáhnout, protože on se toho malýho nic fakt bál...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:12
- Nahlásit

Maya

si musim dneska udělat inventůrku - něco už mám vyloženě koupený, něco mám na cestě či ve výrobě - a jednu věcičku
musím ešče koupit, enem nevim ešivá tudle:

a nebo tudle

kdo mi poradííí,kdoooo? Je to ke kraťasům.

no a s mámou to si ešče musim zavařit hlavu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:13
- Nahlásit

PetraK
no já vim! ale tak ten strom, to je něco jinýho, je trvanlivej, a je to určitá rozcapenost člověkova, stejně jako ty kytky, není to zapotřebí k žití.
no jenže narozdíl od toho umělýho stromku ten živej za dobu svýho žití funguje jako "zelený plíce", kdežto umělej stromek jen spotřebovává suroviny
Jen bude problém dovymyslet tak nějak přibližnej počet i pro mámu
tak kup nějakou stavebnici (nemyslim lego, ale třeba poličku) a zabal to po kouskách. No anebo jestli toho máš pro Brtníka fakt hafo moc, tak lískový oříšky a zabalit po jednom.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:18
- Nahlásit

kachna_

no jenže narozdíl od toho umělýho stromku ten živej za dobu svýho žití funguje jako "zelený plíce", kdežto umělej stromek jen spotřebovává suroviny

to já vim, tuto. Zas na druhou strnau, pro mě ale už žádný plíce pak nemusej uříznout, Stromek mi doufám vydrží až do smrti (pokud ho ten hovád malej letos nezlikviduje) a stromky, který by pro mě úřizli můžou teoreticky růst dál.

tak lískový oříšky a zabalit po jednom.

namlít to je nápad!!

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:18
- Nahlásit

PetraK
Ke kraťasům asi ty vyšší, ne?
Jo a papírovej stromeček jsem ti nepochválila, hezkej je u nás dělá věci z pedigu mamka, ale spíš košíky

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:19
- Nahlásit

PetraK
určo vyšší

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:21
- Nahlásit

PetraK
Nemůžou, ty plantáže jsou sázený tak, že je tam fakt nenechaj. Navíc lesáci nevydělaj prachypro les.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

šiba je šiba, to jsou krokadýlci Ešátorovi se kdysi podařilo jednu přemluvit k hrátkám, ale trvalo mu to, a vypadlo to nejdřív, že šiba z toho dostane žinfárkt. pak si ale hráli oba.Byla to teda fena, se psem bych se do toho rozhodně nepouštěla

Ke kraťasům asi ty vyšší, ne?

si taky řikám. ale mám dvě ale:
aby nevypadal jak nácek, hm????? ten sestřih, černá barva......
a pak - dýl se to šněruje

takže vim prt právě. Mně by se taky k tomu líbily ty vyšší.... to zas bude nááákup, až bude u Steelů v krámě, bože, bože

ad ten stromek - dyk si ho chválila, přece, že ta holka dělá pěkný věci. Máma dělá košíčky? Já nechápu, jak to někdo dokáže vyrobit tuhleto, to je pro mě naprostej sasrak. a jak to hezky vypadá!! Já jsem původně chtěla si objednat na chalupu, košik na noviny starý, ke kamnům...... pak mi ale došlo, že vzhledem k hořlavosti matroše by to asi nebyl dobrej nápad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:21
- Nahlásit

birma
Tky bych brala ty vyssi

tak to je blby, no... posledni dobou samy desny zazitky z venku

Maya
no nevim, nektery sou zajimavy ale obecne...

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:22
- Nahlásit

Co se týče těchto typů botiček Martens, Steel atd.
http://www.abtulip.com/

já mám tyhle vysoký Gepard a jsou super
http://www.abtulip.com/boty/boty-lesta-boty-gepard .html

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:24
- Nahlásit

birma
máš pravdu, nenechají je tam...ale líbila se mi ta akce v OBI nebo kde, že se pak ty stromky vracely a spapaly je třeba sloni v zoo

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:27
- Nahlásit

birma

Nemůžou, ty plantáže jsou sázený tak, že je tam fakt nenechaj. Navíc lesáci nevydělaj prachypro les.

jo já vím, že to vezmou kosou, ale - když nekoupím já a pepik vodvedle, časem tak poptávka klesne, takže se jich nebude tolik pěstovat, tolik řezat. Nechci se na tom prostě podílet. Už roky jsem se k tomu chystala a vždycky mě přepralo to vánoční dítě ve mně. Pak jsem si řekla, že to je sobecký, že to tak prostě nechci, že to není tak důležitý, aby kvůli tomu musel umřít strom, živej organizmus. Tak jsem se rozhodla. Kdyby byla nějaká šance, že když si koupím některej z těch podrytejch, co prodávají v květináči a podaří se mi ho zachránit, tak jdu do tohodle, ale když vidím v jakým stavu tam jsou - prostě přesekaný, nezakořeněný, jen zasypaný hlínou.... už jsou v podstatě mrtvý, tak to nemá cenu.
Však to je každýho věc, jakej k tomu má postoj. Já se na tom nechci podílet, tak to mám takhle.

denyk

ý Gepard a jsou super

taky dobrý!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:32
- Nahlásit

denyk

nebo kde, že se pak ty stromky vracely a spapaly je třeba sloni v zoo

noooo s tímhle nevím, jestli to tak fakt nakonec je... páč vím, že oni kdysi říkali, že to je nebezpeenčý, protože pokud tam zůstane někde nějakej přehlídnutej háček............., takže nevím, zda se to fakt realizuje

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 12:34
- Nahlásit

Chtěla jsem se poptat čajdy nebo podobných šikovných děvčat ve zdejším fóru, ségra mi včera psala, jestli nemám "Mesengera", že bych mohla zdarma volat a psát i na slovač třeba...neznáte to některá?
Ona sama neví co to je, jen jí o tom někdy říkal...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání