Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:57
- Nahlásit

Maya
no ze sem si na to vzpomela

ze je to vtipny ze prinesl rakve a vence (rakvicky a venecky) pac nema rad zdrobneliny

taky zvazuju spis ty sedy pro sebe, na ven jich sice bude skoda, ale kamoska to nosi jako modni doplnek bezne tak asi uzije spis knoflickovy

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:57
- Nahlásit

Maya

že neudělají Bubici speciální číslo vánoční třeba

viď? v pohodě bychom ho zaplnily

k čemu tě navnadily ty věnce?

ešivá vono to nesouvisí s tím nezavíráním dveří mužika. Možná krom věnce by se hodil i koberec

cernej caj

hej, ty druhý jsou ale dost sobrý!! nemaj je v černým?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:59
- Nahlásit

PetraK
hej, ty druhý jsou ale dost sobrý!! nemaj je v černým?
vždyť je to pletený, to ti nejspíš uštrikuje v jaký barvě chceš i přesně na míru

birma
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:05
- Nahlásit

Adam se pokusil o novej způsob sebevraždy a měvraždy (infarktem) a to prosím o sebevraždu poslušností stáli jsme na cestičce v parku vedlevá betonovýho odpadkovýho koše, po cestě k nám šel krysaříček s nějakou zmrzačenou nožičkou a jak se divně hejbal, tak jsem si říkala, ať ho Adam nejde zkoumat, tak jsem řekla "poď", že uhnem na trávu, Adam asi slyšel "hop" a skočil na ten koš mně teda pěkně zatrnulo, páč jsem viděla v duchu už otevřený zlomeniny všech nohou, ale on to nějak dokázal vybrat a zase seskočit a zůstat v jednom kuse

Fajka
gratulace ke kamijounu

cernej caj
nechala bych si ty druhý

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:09
- Nahlásit

birma

on to nějak dokázal vybrat a zase seskočit a zůstat v jednom kuse

se rozložil a pak zase sestavil

Maya
vždyť je to pletený, to ti nejspíš uštrikuje v jaký barvě chceš i přesně na míru

hm to je fakt. štve mě, že neštrykuju, potřebovala bych takovýhle nějaký, ale obyč na venčení, abych měla volný ruce, viděla jsem u někoho takovejhle tip a navíc přes do odklopnou část, že to byly jako palčáky, ale dalo se to odklopit na bezprsťáky, což by na venčení bylo super. Páč by mi nemrzly prsty, ale měla bych je i volný, kdybych potřebovala a nemusela sundavat rukavice. Mám totiž hrozně omrzavý ruce, jak se udělá trochu zima, ani nemusí mrznout stačí už teď, tak mám rozpraskanou kůži

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:14
- Nahlásit

PetraK
Ty ten vobrásek vidíš
ne nevidím...přesně jak v dojčlandu..neslyším, nerozumím, nevidím, zařvu joooooo a poplácám po zádech !!!

.... trochu ostuda, co? Hlavně, že teda mají plnou pusu útulků a jejich podpory a pak .........
no to jo teda

Janiii
Vencůůůch se ti zachtělo dodělat, jo??
ne..mě ne....ale lidi je objednávaj jak pitomý...jak kdyby nevěděli že mám dost jiný práce...
zrovna dělám jeden megaobří obostranej...dyž ho viděla mamina konstatovala... no super ještě jeden takovej a padne na něj celej živej plot... a druhá perla byla..že prej mám paní napsat at si hned zjedná řemeslníky aby jí na něj připravili nějakou festovní skobu, bo ten bude mít snad 10 kilo

je fakt že já ho v ruce neudržím a jen ten základ má 50 cm...celkově bude mít tak 70 cm minimálně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:19
- Nahlásit

PetraK
nemaj ale treba by ti je pani na fleru usila

taky to chcu na venceni a bojim se, ze je brzo znicim od voditka hele a nestrikuje birma?? by nam mohla nastrikovat velkovybery

birma
Adam asi slyšel "hop" a skočil na ten koš tvl tak hlavne, ze OK a nic si nezlamal. ale jinak docela vtipny

Fajka
a nemuzes rict, ze ted nestihas nebo ze terminy dodani pozdej ze toho mas moc? vim ze i na fleru to casto treba pisou na strankach tech prodejcu

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:21
- Nahlásit

cernej caj
nemuzes rict, ze ted nestihas nebo ze terminy dodani pozdej ze toho mas moc? vim ze i na fleru to casto treba pisou na strankach tech prodejcu

no to jako můžu, ale to mě kopnou do řiti bo každej je chce na první adventní a ta už je tedle víkend...takže nejpozdějc záftra musí všecko vodejít...ještě jich mám dělat deset......

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:24
- Nahlásit

Fajka
zařvu joooooo a poplácám po zádech !!!

: vole!

no to jo teda

docela mě to na PPČ mrzí. A ani reakce paní redaktorky, když jsem jí psala, že mi dala echo kamarádka, která už časák má a ptá se, proč to tam není, nebyla úplně to..., jak to říct, no úplně očekávatelná Úplně jako první mi napsala, že jí mrzí, že časopis nečtu a to dokonce ani když by mi tam měl vyjít článek.... ešivá vona nebude příbuzná s tím pánem, co mě tady tuhle obtěžoval a taky psal, že ten časopis nečtu. Kam na ty vědomostě ty lidi choděj? Nicméně příbuzný by i bejt mohli, páč paní má taky takový zvláštní vypjatý vztah k panu Desenskému, stejně jako ten pán tady . No a až pak mi napsala, že se to přehazuje na 1/2015. Jsem jí hezky odepsala, že nevím, kde k té ifnormaci přišla, že čtu každé číslo, buď si koupím,nebo mi pošle ona kamarádka . A že děkuji za informace. Já nevím, nejsou někdy ty lidi zvláštní?

..ale lidi je objednávaj jak pitomý...j

máš štěstí, že jsi tak daleko, páč jinak bych byla taky pitomá o vobjednala si

no super ještě jeden takovej

a můžete to namontovat ku traktoru místo kol

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:29
- Nahlásit

PetraK
máš štěstí, že jsi tak daleko, páč jinak bych byla taky pitomá o vobjednala si
jakej velkej chceš? ti nějakej zbytkáč co dům dal a co mě tu zbylo umotám....mám jich dělat 5 nebo 6 to už je fuk

. Já nevím, nejsou někdy ty lidi zvláštní
proto já se rači ani neptám...a trpělivě čekám že to možná jednou vyjde...a taky nekupuju šecky ale mám dobrou kamarádku co ho bere pravidelně a ta by hned volala že to tam je tož sem na tom stejně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:29
- Nahlásit

Fajka
no to mas z toho ze ses tak sikovna

PetraK
to naprosto chapu, navic pokud i reakce neni ocekavatelna, navic podle ceho pozna, ze ho nectes jen proto, ze JESTE nemas tyden pred prosincem jako prosincovy cislo???

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:30
- Nahlásit

cernej caj
hele a nestrikuje birma?? by nam mohla nastrikovat velkovybery

jooooo a každýmu ještě vyšít jeho psisko.... to si dá..když jsme plesnivý a pruhatý...se zapotí

ježiš a duuuuuuu nebo to nestihnu !!!

birma
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:30
- Nahlásit

cernej caj
hele a nestrikuje birma?? by nam mohla nastrikovat velkovybery
ale klidně, když vám to bude stačit jednoduchý a bez vzorku

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:32
- Nahlásit

cernej caj
no to mas z toho ze ses tak sikovna
joooo předělala jsem jedno starý přísloví k obrazu svému...a to:

Kde se objevím já, tam se objeví spousta práce !

birma
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:33
- Nahlásit

PetraK
nebo mi pošle ona kamarádka
teď sis to u ní rozlila a už ti nikdá nic neotisknou, když ses jí přiznala, že si to občas přečteš aniž by jim z toho něco káplo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:33
- Nahlásit

birma
tak to me by stacili jednoduchy a bez vzorku proste jen tady ty navleky, bezprsty s jednou dirou na palce a druhou dirou na zbytek prstu (a treti dirou, abys tam mela kudy strcit tu pracku pac ja mam zapesti 14cm a stve me, ze vetsina beznejch mi je hrozne volnejch tak i ty kupovany dam kamosce mozna oboji, ale nemam to rada kdyz je to obrovsky

birma
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:36
- Nahlásit

cernej caj
OK, dodělám vánoční dárky a dohodnem se

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:38
- Nahlásit

Fajka
nepsala jsi vĚncůů ale Vencůů jako Vaškůůů

a řekni ČČČČÍÍÍÍÍÍFOVI ať jde motat s tebou!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:40
- Nahlásit

Fajka
tak nikam nechod

birma
nejhodnejsi

PetraK
bysme to jeste meli udelat tak, ze si ten clanek o bubici zatrest misto oupeni co sem planovala jen nafotili a poslali mailem

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:44
- Nahlásit

Fajka
to jako že děláš 10kilovej půmetrovej věnec a nebo mi něco uniklo??

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:48
- Nahlásit

Úplně jako první mi napsala, že jí mrzí, že časopis nečtu a to dokonce ani když by mi tam měl vyjít článek

nezvyšujou voni takhle prodejnost?? milijónu lidí slíbí, že jim vyjde článek a všici si ho běží koupit? pak omluva - nevešlo se, příští číslo ... a tak zase utykáme utykáme ...
a zas jen Ešuska se jim vymyká z průměru

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:51
- Nahlásit

Janiii
nepsala jsi vĚncůů ale Vencůů jako Vaškůůů
booože já sem natvrdlááá už ti rozumím !!!

řekni ČČČČÍÍÍÍÍÍFOVI ať jde motat s tebou
ten je rád že přežil ten kvapík posledního tejdne.. ted je ve stavu, nerušit, nekrmit, nehladit...koušu

cernej caj
tak nikam nechod
dobrá dneska už nikam teda

Maya
to jako že děláš 10kilovej půmetrovej věnec a nebo mi něco uniklo
jo dělám takhle velkej...asi na velkovrata vod chlíva bo co ....

nee kecám, pani psala že na balgon...tak to bude asi nějakej echt velkej bo na ten panelákovej by se snad ani nevešel

šiš já už musím jít nebo to nestihnůůůůů

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:53
- Nahlásit

Janiii
nezvyšujou voni takhle prodejnost?? milijónu lidí slíbí, že jim vyjde článek a všici si ho běží koupit? pak omluva - nevešlo se, příští číslo ... a tak zase utykáme utykáme
si na to kápla !

páč se furt ptá, kdy už to budeeeééééé a oni už se nemaj na co vymluvit

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:54
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem tu na skok neb za chvíli odcházím na sono štítky...

Fifi
Takovej pes ale nemusi vubec byt pro okoli nebezpecny. Spis naopak, poslechne na prvni povel, radsi bude mit micek a hru s majitelem. Nez nejaky dovadeni s cizima psama.
v něčem máš určitě pravdu, ale nedej bože, aby se utrhl nebo vyběhl ze vrátek, pak bude pro okolí dost nebezpečný, protože se nebude umět chovat ... Máme tady jednu "malou" leonbergřici, která to tak má a člověk se bojí sám jít okolo nich na tož se psem ...

kachna_
než se začnete rozplývat, jak vyrost, tak si uvědomte, že já to mamuťátko musim nosit!
teda to je kus!!! Roste před očima!! Přitom to bylo tak malinkatý miminečko

PetraK
Rumíček vytváří standardní bobky, Bubi nevytváří vůbec nic. Oba by žrali jako prokopnutí. Pročež začal Rumíček požírati Brtnika zaživa
sláva nazdar výletu, bobky v pohodě už jsou tu ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:54
- Nahlásit

ted je ve stavu, nerušit, nekrmit, nehladit...koušu
věřila bych, až na to NEKRMIT?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 12:56
- Nahlásit

Janiii
až na to NEKRMIT?
jo jo to je vlastně Krmit hodně

brut
Zdravím vespolek
Jsem tu na skok neb za chvíli odcházím na sono štítky...

jeee Bruuuutice.... o víkendu už snad bé čas, sem ti chtěla volat ale furt jako se k tomu nemůžu nějak dostat...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 13:12
- Nahlásit

Fajka
jeee Bruuuutice.... o víkendu už snad bé čas, sem ti chtěla volat ale furt jako se k tomu nemůžu nějak dostat...
však já čekám, čekám, čekám ... neboooooj , nikam neuteču

A teď už mizím, páč za chvíli mám být pryč....se tu mějte krásně a moc toho nenaškrabte... kdo vás má dočítat, škrábalky bláznivý

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 13:29
- Nahlásit

Fajka

....mám jich dělat 5 nebo 6 to už je fuk

kuš, si něco umotám, neboj.
už si na něj suším pomeranče, citrony a jablíčka. Má to jednu vadu, citrusi mi rozkrádaj ty dva zrzavý idioti a jablíčka se mi dnes ráno rozsypaly po zemi

a ta by hned volala že to tam je tož sem na tom stejně
no jejich šéfredaktora je prostě ... řekněme zvláštní.

cernej caj

navic podle ceho pozna, ze ho nectes jen proto, ze JESTE nemas tyden pred prosincem jako prosincovy cislo???

no přesě,! Slušně arogantní byla. ale jak říkám, to mě u ní nepřekvapuje, dost to z jejích článků srší.

..se zapotí

sem četla se zaprdí

birma
teď sis to u ní rozlila a už ti nikdá nic neotisknou, když ses jí přiznala, že si to občas přečteš aniž by jim z toho něco káplo

no jo no, s tím se počítá

Janiii
nezvyšujou voni takhle prodejnost?? milijónu lidí slíbí, že jim vyjde článek a všici si ho běží koupit? pak omluva - nevešlo se, příští číslo ... a tak zase utykáme utykáme ...

Kretýno, seš kretýno

cernej caj

zatrest misto oupeni co

nemusíte u toho za trest oupět!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 13:29
- Nahlásit

Fajka
...koušu

do jablíčka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 13:30
- Nahlásit

brut
na sono štítky...

dobře dopadni, držím.

, bobky v pohodě už jsou tu ...

no tetkon už jen aby to vydrželo, páč tudle taky už dobrý a pak se poblul zas, což mě totálně vystíhovalo

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání