| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:35
- Nahlásit
Rumštan ve spolek až na věky ámen!
jsem mrtvola !!! definitivní, dneska v pět ráno jsme se vrátili z Dojčlandu. Byli jsme tam na otočku na oslavě velkokulatých narozenin našeho německýho chlebodárce...jako moc se nám tam nechtělo ale vzhledem k tomu že jedinej kdo byl z firmy pozvanej jsme byli já a číf tak jsme prostě jakože museli. Tyjo něco takovýho už v životě nezažiju
Představte si hospodu ve sklepě, kde se sejde asi stopadesát lidí, všichni v černým, potetovaný, holé lebečky, mohutné řetězy, motorky.... vo*e jsme se zůčastnili největší oslavy obrovskýho tvrdýho motorkářskýho německýho gangu Hudba řvala jako blázen, všici popíjeli a aj na striptýz došlo
Jsme s čífem konstatovali že tam měla jet Ešuska s Brtníkem páč ty by zapadli voba, my byli trochu za exoty...i když pár normálních taky bylo.... nelepčí bylo když všici chtěli konverzovat s chudákem čífem, kerej nejen že neslyšel a ještě tem bavorákům žvatlavej a při napitejm neměl šanci rozumět ...a já teda moc taky néé ale moje strategie na každýho kdo na mě promluvil se široce usmát zařvat jooo a poplácat po ramenou či zádech fungovala na jedničku
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neslyšíííím.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:38
- Nahlásit
Ježíš vy ste toho zas nadrásaly !!! večer vás prolustruju...a koukám že i vlk a Bruuut se dostavily
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:39
- Nahlásit
Dobrý den celý den!
Vůbec nestíhám odpovědět na případný dotazy
Včera u veta - ani jsem se nestihla zeptat na to, co jsem chtěla, bylo mi zodpovězeno samo - páč hned po příchodu byl přivolán vet senior, aby to kucí spolu probrali ... břicho (uvnitř) má v pořádku, jako né že zahojený, ale stehy držej. Senior navrhoval dát na tu ránu "polštářek" a junior, že ne, protože to jsou hektolitry, co z toho teče a manipulace při výměně by mohla nadělat víc škody, takže se pak nakonec shodli, že to necháme, tak jak to je ... Vyplachovalo se to zase betadinou. Senior navrhoval vypláchnout ještě něčím dalším (název nepamatuju něco od L), ale junior, že by to sice pomohlo, ale že se bojí, že by mohlo znekrotizovat to, u čeho je teď relativně šance že se vyhojí. Místo toho použili menší dryják (název Tri...něco). Ale pozor, dneska ráno po probuzení měla Ludřenka triko suchý!!! Měla tam jenom malej mokrej flíček a to co jí vyteklo během večera, stihlo do rána zaschnout. Tak doufám, že to není známka punku, ale že se to konečně už přehouplo do tý lepší fáze. Uffff.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:41
- Nahlásit
cernej caj
Ty si dobraaaaaaaa!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:45
- Nahlásit
Tinta76
držim palce, Ludřence bláznivý a konečně něco trošku nadějnýho
Fajka
fíha, to je zážiteček
moje strategie na každýho kdo na mě promluvil se široce usmát zařvat jooo a poplácat po ramenou či zádech fungovala na jedničku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:45
- Nahlásit
Fajka
Teda to sou zážitky hlavně že jste ve zdraví přežili
Tinta76
To zní dobře, tak snad se to konečně začne pořádně hojit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:47
- Nahlásit
denyk
to je fajn že a to netrpíš
no při mý ňoupací drbací nátuře bych asi brzy vypada jak v posmrtnym rozkladu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:48
- Nahlásit
cernej caj
po 2 mesicich cviceni dokazu prvni nejjednodussi cvik
tý bláho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 10:49
- Nahlásit
denyk
ikdyby to čoklijdovi nevadilo, že jako sedíš čelem a blablabla tak něco ti říct musej asi za ty prachy
U těch čechů nevim, ale na tý zakladatelce bylo vidět, že má fakt hluboký znalosti. Chvíli tam byla u nás a zrovna Adamovi mírně hráblo, tak jsme to probíraly a bylo vidět, že ví co a proč říká a má to podložený
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:00
- Nahlásit
Fajka
tak to je bozi zazitek
Tinta76
tak to zni skvele, ze uz dneska triko suchy jen at se pekne hoji spodarozrout
kachna_ denyk
sem byla na sebe hrdobec, a pak tam prisla holka co pry nikdy nechodila a davala levou zadni na prvni pokus docela tezky cviky, u kterejch se ja sotva dostanu do mezifaze byla sem nasrata
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:07
- Nahlásit
Zdravíčko všemJste nemožný drásalky a já jsem skoro mrtvá a vožralá.
Dopoledne jsem myla 4 okna včetně balkonových dveří, vyprala a pověsila záclony, umyla lustry a teď jdu dělat ty tenounký bramborový placky.
Manžel mi chtěl dopřát relax, tak nám nalil (skoro na lačno) malýho panáčka portského, které máme v lednici otevřené asi 2 roky . Nevěřila bych, jak taková čurifinda může s rozpumpovaným člověkem zamávat.
Tinta76
Mám radost, že se Ludřenka lepší, hlavně na ní teď o víkendu dohlídni, ať je fakt v klidu. Je super, že poslední ošetření u veta bylo zřejmě opravdu úspěšné.
Fajka
Chtěla bych být muškou a vidět vás s čífem v té konrádské skrumáži
Dočtu vás snad dýl a taky prohlídnu ty videa.
Pá, pá, hezkou sobotu !!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:30
- Nahlásit
Fajka
ale moje strategie na každýho kdo na mě promluvil se široce usmát zařvat jooo a poplácat po ramenou či zádech fungovala na jedničku
... jsem si tě představila.....a padla jsem pod stůl....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:31 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
jinak rumštajn všem.... nedočítám, mám slabý brejle a už měsíc čekám na nový...
heslo dne:
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:33
- Nahlásit
Xerxová
Jsme všichni vánočkožraví. - prosim tě, máš recept? Děláte takovou tu měkoučkou, heboučkou, trhací...jako cukrová vata? Tchýně peče dobře a moc, ale vánočku má jako ,,nějakou buchtu" není to prostě ono. Já jsem vyloženě pekařský začátečník, všechno se mi daří tak 50/50 ale zkusila bych.
cernej caj
kurňa, ty jsi začala tancovat u tyče Jsem vůůůbec nezachytila A jsi celá sedřená a samá modřina? Onehdá o tom nějaká v telce mluvila...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:39
- Nahlásit
Fajka
na každýho kdo na mě promluvil se široce usmát zařvat jooo a poplácat po ramenou či zádech
Tinta76
díky za zprávu, super, že to vypadá lépe
Posílám pusu na čumec
cernej caj
u kterejch se ja sotva dostanu do mezifaze
a co jako, dyť z toho vůbec nemůže mít radost jako, když jí to hned jde
birma
tak praxe je praxe a co Adámek, už vstal z mrtvých?
Darenka
malýho panáčka portského
jejda, mňáááám, miluju ho a dlouho jsem ho neměla
Dva roky otevřené??? Barbaři!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:42
- Nahlásit
vlk
heslo dne:
moc blbééé vlček, ale hlavně, že tě neopouští humor
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:44
- Nahlásit
Darenka
Chtěla bych být muškou a vidět vás s čífem v té konrádské skrumáži
padla bys pod stůl jako vlčáková
vlk
jsem si tě představila.....a padla jsem pod stůl....
no já dybych se viděla tak asi taky... ale fungovalo to skvěle oni se všichni furt voplácávali a vobjímali, tak mě nezbylo nic jinýho než se přidat
až stáhnu fotky tak vám sem taky něco hodim.... páč to se prostě muší vidět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:49
- Nahlásit
vlk
tak aby brzo dorazily, a budes tu pecena varena
worick
modriny prakticky zadny nemam, trochu obcas odreny nart ale spis me zatim vsechno boli a pry tak pul roku pri chozeni jednou tydne, nez z toho bude i par nejakych pouzitelnych prvku. Ale ja na modriny nejsu tak nachylna nastesti
denyk
ale tak ja si to kompenzuju tim, ze me to fakt bavi a ze budem mit doma na trenovani pac lekce 150 bych chodila i 2x tydne ale proste je to dost drahy a casove...
Darenka
ses aktivistka ja asi jen preinstaluju wokna umyvat je nebudu a hlvne ze si po panackovi z okna nevypadla
Fajka
to su zvedaf
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:51
- Nahlásit
denyk
ale hlavně, že tě neopouští humor
... tož sranda muší bejt i kdyby fotra věšeli....
Fajka
oni se všichni furt voplácávali a vobjímali, tak mě nezbylo nic jinýho než se přidat
to bych nepřežila... mám dotykovou averzi, takže trpím i při pouhém podání ruky....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:53
- Nahlásit
cernej caj
tak aby brzo dorazily, a budes tu pecena varena
tož to bych ráda ale co musím do práce nepřichází v úvahu....já mám v práci lopatu, né PC ....a doma pak většiou padnu na hubu a chrápu a taky je třá se věnovat psistvu....ale zdatně načuhuju....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 11:54
- Nahlásit
Fajka
anoooo cemé fotečkýýýý
cernej caj
jasný, je super, že tě to ba, já se minule dívala na nějaký dokument v telce a ty holky tam předváděly neuvěřitelný věci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 12:31
- Nahlásit
tak slibovali sluníčko a místo toho byly Jizerky šedé a hlavně nahoře ojíněné a studenovětrné. Chlapec několikrát zahučel všema čtyřma do rašelinky (tak hezký zelený měkoučký mech to byl...) a asi se mu to obtížné tahání tlapuší líbilo - neb tu studenou koupel několikrát zopakoval. Nikde nikdo - jen při návratu jsme šli kolem vodopádů na Jedlové a sice vody teče málo, ale byly tam davy. Tak jsme těch posledních 500 metrů měli socializačních... Tři hodiny na cestě - prvních dvě a půl hodiny zcela sami. Jo - neznačené cesty máme rádi...
Vánočky pro Worika najdu a napíšu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 12:48
- Nahlásit
Worick
vánočky tužší, klasické, "drahé" - tj. hodně žloutků a máslo... ne žádný umělý tuk...
základní recept je: kilo mouky (2/3 polohrubý a 1/3 hladký), 220 gramů másla, 220 gramů cukru, 4 žloutky, 1,5 kostky droždí, citronová kůra nastrouhaná, rozinky, mandle, rovná lžíce (ne lžička, fakt lžíce) soli. A přiměřeně mléka (tak kolem 400 ml - ale je to různé)
Po vykynutí upletu, pak ještě nechám dovykynout smotané - omatlám vajíčkem, ozdobím mandlema... a upeču. Peču pomalu a dlouho - klidně hodinu.
Co mám pekárnu (ale poměrně malou) využívám režim na kynuté těsto (půlhodiny hněte, hodinu kyne). Ale kilo mouky je dost. A tak jsem modifikovala recept na jednu kostku droždí.
Do pekárny naleju 250 ml mléka, hodím 3 žloutky, nakrájím na kousky 147 g másla, přidám 147 gramů cukru, lžičku "s kopečkem soli", nastrouhám kůru, a vsypu zhruba 440 gramů polohrubé a 220 gramů hladké mouky. Na to nadrobím jednu kostičku droždí a jdu od toho. Až to začne kvičet - přidám rozinky a mandle... Za 90 minut je skvělé těsto...
Tak na dvě menší vánočky. Z toho původního receptu z kila mouky dělám buď dvě velké, nebo tři malé.
Stejně dělám mazance...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 13:40
- Nahlásit
Xerxová
Děkuju moc, určitě vyzkouším. Mám pekárnu taky(a jsme jenom dva, i když extrémě žraví ) takže prubnu ten z menší dávky. Jo, jo, já nesmím používat ani Heru, Tom by mi dal Jenom máslo, popř. sádlo. A jsem ráda, že máte rádi s rozinkama...nějak právě nechápu ty vybírače rozinek...ty jsou tam přece to nejlepší
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 13:58
- Nahlásit
worick
nějak právě nechápu ty vybírače rozinek
naše děti nejedi rozinky . Z rozinkovýho štrůdlu, co jsem měla minulej tejden, když jsem byla s čajem u báby šubrový jsem měla radost ještě večer
Mám pekárnu taky
pekárna je na kynutý těsta k nezaplacení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 14:29
- Nahlásit
Xerxová
touzim po vanocce, tvuj recept je fakt k nakousnuti
jinak se hlasim z preinstalovanyho kompu, snad to bude valit (ne, ze by snad byl duvod ani ne, ale minule sem mela problem s ovladacema k desce a ted mam furt stejny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 14:44
- Nahlásit
denyk
co Adámek, už vstal z mrtvých?
prohnal přes plot několik cyklistů, potrénovali jsme agi a prohnal kříženku bordery, pak si chvíli zchrupnul a teď mi courá po pokoji a řemejšlí coby
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 15:08
- Nahlásit
no já taky myslela, že Night padne, protože ty tři hodiny v terénu obtížném (dost dlouho mimocestovém - jen průsekovém plném pachů a stop a bobků) opravdu řádil. Po návratu sdlábnul svůj oběd, chtěl náš oběd, pak šel kníkat před venkovní dveře (do kuchyně) k babičce (ta pochopitelně měla připraven nášup)... no a pak šel řádit na zahradu - házel si polenem až jsem se bála o všechny skleněné plochy široko kolem... Teď s náma uklízel - neb honit vysavač je ta největší psina. Tak snad teď odpadne, když je konečně klkíííídek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 15:12
- Nahlásit
Dneska je sbírka potravin!!!
http://www.potravinypomahaji.cz/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 15:12
- Nahlásit
Xerxová
Najtík má jako puberťák nárok, Adam má bejt distingovanej pán v nejlepších letech a chová se stále jak střelený hovádko
|