| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 14:48
- Nahlásit
cernej caj
dali mi za "odmenu" neco, co mi je k prsu?
levý nebo pravý?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 14:50
- Nahlásit
kachna_
no ja mam za 49kc pausalu 400 volnejch minut v ramci vodafone, nevycerpala sem ale nikdy tech starych 40 co davali v tech 12ti kc
tak uvidis a drzim palce, no. oni se branej furt a vsemu, ale pohrozit ze pudes pryc nekdy pomuze
tak mi prisla faktura na prodlouzeni domeny (o 3 roky) segry webu, coz mam pod palcem ja a posledne to byl jeden z vanocnich daru, pac je to skoro 700. No letos sem si nebyla jista, jestli uz to sou 3roky a mam uz dary drahe, predrahe, tak na jednu stranu mimo rozpocet, na druhou stranu holt to bude letos dost prakticky a treba tam svagr konecne neco prida
Darenka
tak si to moooc uzijte
ja premyslim, jestli mam koupit ferine novou stopovacku nebo ta stara nekde se zahadne objevi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 14:56
- Nahlásit
fakt co nevymysli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 14:56
- Nahlásit
Darenka
taky si užj hezký víkend.
cernej caj
nekde se zahadne objevi
objeví. Až koupíš tu novou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:02
- Nahlásit
cernej caj
to jako že odsouděj člověka, co zakázal vstup do svý restaurace dětem, byť mu v podstatě zlikvidovali hotel a tohle se vsadím nikomu vadit nebude, fakt na zabití
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:06
- Nahlásit
PetraK
klasika
Maya
hlavne jako nechci se potit v igelitu a pri kazdym sprchnuti cestou do prace se bat, ze promoknu na kost v nejaky obycejny bunde, kdyz muzu v pohode dojit suchou nohou ve funkcnich hadrech a kdyz uz je mam, proc mit v satniku vsechno 2x ? bundu a kalhoty na chozeni do restaurace apak na to ostatni?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:09
- Nahlásit
já bych řekla, že je na majiteli čehokoliv, jaký lidi si do podniku pustí (pokud to nebude diskriminace založená na rase nebo vyznání). Docela se mi líbí představa, že si můžu zajít do restaurace, kde vedle mě nebude křičet dítko a stejně tak ta, že s dítkem půjdu někam, kde se na mě nebude nikdo pohoršeně dívat, když bude křičet, protože on mohl jít někam, kde mu tohle nehrozilo a stejně tak souhlasim s tim, že jak choděj některý lidi běžně oblečený je děs (a říkám to s plnym vědomim člověka, kterej tráví spoustu času v maskáčích )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:10
- Nahlásit
cernej caj
protože jako máš bydlet kousek od práce a i ten kousek jezdit autem ne? proto i boty dělaj, že se v nich nesmí chodit
na druhou stranu je pravda, že já žádný funkční hadry nemám a stačí mi deštník
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:12
- Nahlásit
birma
ale jo, taky hlavně v zimě mívám ve městě pocit, že půlka lidí utekla ze sjezdovky a akorát si zapomněla lyže
jako docela děs, ale zakazovat kvůli tomu někomu něco je děs ještě větší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:13
- Nahlásit
birma
ale si myslim, ze je mega rozdil v tom, jak pisou s tim divadlem - to je treba buranstvi, ale ze bych do restaurace na menicko v pracovni dobe jako mela mit kostymek, nebo co?
ja souhlasim s tim, ze majitel si muze diktovat co chce, ale celkem je neco jinyho treba kdyz tam obtezuji jecici deti treba na firemnim jednani a neco je normalne ciste obleceny clovek.
Ale tak co, maximalne bych do takovych podniku nechdila, pac si jednorazovy restauracni ohoz kupovat nehodlam
Maya
no to mas recht, kvalita bot odpovida maximu 50km/rok nachozenych
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:15
- Nahlásit
cernej caj
ono to asi nehrozí u restaurací, do kterejch půjdeš z práce na meníčko, ale třeba naprosto chápu, že by tak člověk neměl jít třeba na večeři v Praze do Obecního domu nebo nějaký restaurace, kde dáš za porci 2 - 3 tácy. Stejně tak obchod toho pána je evidentně zaměřenej na nějakou formální módu a přijde mi pochopitelný, že nechce, aby přes výlohu bylo vidět stádo "trampů", protože mu to může odradit jeho cílovou skupinu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:18
- Nahlásit
birma
tak ja nevim, co je v praze obecni dum, ale predpokladam, ze do nejakych nobl lepsich restauraci predpokladam, ze to trochu prizpusobi...
ale zas jak si ten tramp ma prijit to obleceni koupit, kdyz ho tam v tom co ma nepusti?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:20
- Nahlásit
birma
já teda osobně považuju za svatý právo majitele obchodu nebo hospody pustit si tam jen koho chce, ale když je praxe taková, že fakt je za to někoho možný odsoudit a jinému to projde, to jsem radši pro, aby takový zákazy vůbec nebyly
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:38
- Nahlásit
Maya
já teda osobně považuju za svatý právo majitele obchodu nebo hospody pustit si tam jen koho chce
přesně - nechce děti, psy, kuřáky, nekuřáky, trampy, kravaťáky (u etnických skupin je to asi složitější), jeho věc.
Na druhou stranu, když píšu, že jsem přátelská restaurace dětem, tak prostě očekávám, že tam moje děti budou moc běhat, bejt přiměřeně hlučný, majitel tam nebude mít na volno labilního vlkodlaka.
cernej caj
jak si ten tramp ma prijit to obleceni koupit, kdyz ho tam v tom co ma nepusti?
no, to třeba taky nechápu, když já (prostý venkovan), pojedu do velkoměsta nakoupit si oblečení, pojedu v tom nejpohodlnějším, co mám, páč to bude výlet na celej den, brát si kostým jen proto, abych si mohla koupit sváteční oblečení mi přijde jako magořina (ale jako je to jeho problém).
Maya
když je praxe taková, že fakt je za to někoho možný odsoudit a jinému to projde
tak to chce spíš sjednotit praxi a neomezovat podnikatele
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 15:43
- Nahlásit
kachna_
páč to bude výlet na celej den, brát si kostým jen proto, abych si mohla koupit sváteční oblečení mi přijde jako magořina
bych řekla, že jemu nejde až tak o kostým, jako přesně o to, co je na tom obrázku vyobrazeno - tyhle kalhoty + mikinu, když by sis místo těhle hrůz vzala džíny, tak asi nikdo nic řešit nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 16:44
- Nahlásit
Zdravím vespolek
dneska jsem to dřív nestihla ... bohužel , ale musela jsem si připravit nějaké věci na zítřejší schůzi ohledně nadace...
Tinta76
teda, koukám, že si taky vybíráte samý "lepší" , zkusím zjistit, co mi dávají na rány a jestli to může i pes... písnu
PetraK
to je mi moc a moc líto ...škoda tak úžasného člověka, i když jeho odchod byl jeden z nejkrásnějších, co člověka můžou potkat , přece jen minimálně smutek a malou ránu zanechá. Vzpomínej na něj s láskou a úsměvem, stejně jako ho on měl pro tebe ...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 16:55
- Nahlásit
birma
já bych motivovala spíš slevou - když přijdete k nám slušně oblečen, dostanete slevu 2 - 3 - 5%
To jako nemluvím o divadle, tam považuju slušný oblečení za samozřejmost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 17:41
- Nahlásit
Teda dámy, řešit pohřby .... tak já to mám jednoduchý... mé tělo je určeno k výzkumu, takže pohřeb udělat můžou, ale s prázdnou rakví .. řekla jsem jim, ať udělají vše podle sebe, ale rozprášit chci v chatě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 17:48
- Nahlásit
brut
to ses odvazna a nebojis se ze v ty chate budes strasit?
no jak me odmitly cca 2 roky zpet ikaxat telefon pac sem mela maskace. proste rovnou asi kradu...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 17:50
- Nahlásit
Tak nějak jsem to ustála bez křiku hádání se...
Nemám to ráda a navíc prskat na toho, kdo je zrovna na drátě mi bylo blbý, po čtyřech pokusech rostě pátý vyšel a s operátorkou se dalo fajn domluvit. Mám každopádně i jméo toho magora co to všechno způsobil, taky mi poslal sms : požadavek vyřízen k vaší spokojenosti a blablabla.....
a vy tuná řešíte "slušné oblékání" to je něco pro mě.
Trávím téměř cel život v džínách a tričku (mikině) nebo v outdoorových gaťách.
Bolí mě hlava asi dám špetku spánku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 17:51
- Nahlásit
ehm, žravá pokračuje, naše dámička sežrala půl kila váženýho domácího másla čim je starší, tim je celá její máma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 18:09
- Nahlásit
Janiii tak nezbývá než doufat, že se potvrdí fakt, že psi umí dobře trávit tuk i ve větším množství
Najtík právě svoji večeři zajedl kusem pomela - tedy vzorně odšlupkovaného a i "odblaněného". Prostě třetinu panička, třetinu páník a třetinu psisko... Vitamíny a vláknina se musí doplňovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 18:12
- Nahlásit
na to, jaké mají dogy možnosti ke krádežím v domácnosti, tak všechny tři dosavadní se naučily nekrást. Uvidíme, jestli to zvládne i Najtidlo.
Ilustrační foto - mladinká Betka coby dorostenec
PetraK dočítám až teď - upřímnou soustrast
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 18:13
- Nahlásit
Xerxová
nocují venku, zahrada velká, tak max. to z ní půjde - no jako po másle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 18:58
- Nahlásit
a huráá, mám ty karty na benzín, mamka jela domů se švagrovou, tak se mi tam stavily, tak další dárek vyřešen
Janiii
soucítím s tebou, takovýho pažravce, co je schopnej sežrat cokoliv, mám taky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:12
- Nahlásit
Žrouti
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:44
- Nahlásit
Paaaaaaaaaaaateceeeeeek.
Vsem krasnej vikend. Zitra jiz budu smutna, ze je sobota.
denyk
Žrouti
Ingredience na salat bramborovej pripraveny, k rizkum mi chybi maso, vejce na obaleni a dalsi detaily. Takze potupne dozrat cocku a zitra teprve, oslovuj žrouti.
Kremylek mel dnes ocicka navrch hlavy, po tejdnu na wc byla hajzltrubka?Nenavidi asi ty eko baleni. Cumanem zkouma a odhaduje mnozstvi papiru, nez bude ta chudak trubka vysvobozena. Se doslova usmala, ze uuuuz, odnesla si hamtit a pozirat, ale este dvakrat se s ni vratila a chtela podavat a predavat. Asi abstak.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:45
- Nahlásit
Za chvíli na Nově něco o vlcích, to zas budou strašit lidi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:50
- Nahlásit
Fifi
na salat bramborovej pripraveny
generálka na Vánoce?
myslivec: "Vlk za rok - tuna masa" to ale kucí zelení snad nemyslej vážně ..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:50
- Nahlásit
Janiii
naše dámička sežrala půl kila váženýho domácího másla č
Tyjo, to uz bych mela strach o zdravi. Pul kila masla, zadna prca.
denyk
to zas budou strašit lidi
Co strasit lidi. Serou proste zeleny kamizoly, neasi, mohli si strelit a naka mrcha jim to zahlusi. A ta reportaz kupodivu tak nejak relativne...
|