| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:53 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fifi
já zítra do 12ti do kolbenky njn to nějak přežiju.
A k obědu nevím, půjdu s kámoškou na pizzu?
Se s těma tvýma prdlouškama taky nenudiš
Děcka, nějaký tip na e-shop, kde mám zakoupit tydlifoun ?
jak čtu ty recenze tak nevím nevím a ceny se liší i o 2tisíce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:55
- Nahlásit
denyk
Děcka, nějaký tip na e-shop, kde mám zakoupit tydlifoun ?
Optej se Cajdy.
já zítra do 12ti do kolbenky
Ale fuj. Tak to zvladni, sak vidis, pracovni soboty, dobra vec taky pripomenout.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:56
- Nahlásit
No hlavně že kamizolky mají narvané mrazáky ....
Dělaj si to často samy, že vlci chodí tak blízko. Dyť ti blbci postřelí zvěř a někdy jí ani nedohledají.....na, co, když si můžem picnout další, že
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:58
- Nahlásit
denyk
doufám, že jsi Vodafone pořešila...ale chce to přesně jak psala kachna_ ... písemně, jak je to po telefonu, tak nic nezmůžeš..
kachna_
já se musim pochlubit - našla jsem takovouhle krásnou panenku
ta má i moc pěkný obličejík ... jsi šikovná .. pro koho bude?
birma
taky jsem zvědavá na hlavolamy ... pro prtě by se mi nějaký nový hodil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 19:59
- Nahlásit
Fifi
Optej se Cajdy.
no měla jsem připraveno, ať raději Čajoch neodpovídá .
tak nějak jsem vyplácala dovču, na Vánoce nezbyla po půlhoďce denně to moc nedávám,
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 20:01 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
brut
tak já hlavolamy moc nedávám, zvládla bych maximálně totok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 20:06
- Nahlásit
Fifi
Optej se Cajdy. no to je vyborna rada
Janiii
no tak hlavne, at to z ni vyjde a nebude mit bolesti pupku
denyk
no tak se mrkni na heureku a vem od nejlevnejsich s dobrym hodnocenim klasika jako mall, alfacomputer, czc, ho asi budou mit zas drazsi, jestli si chtela samsung galasy s4 mini tak tam je rozdil skoro litr mezi 5500 az po 7000
jinak praci zitra nezavidim... des abys nahnala na t udovcu nebo musis?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 20:09
- Nahlásit
denyk
já kupuju tydlifouny normáka na alze, co jsem tak koukala po těch prověřených obchodech, tak mi tam vycházely nejlevnějc a co jsem četla, reklamace u nich nejsou problém, jen se musí dát bacha, aby byl novej, prodávaj tam i bazar a nebo rozbalený
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
cernej caj vem od nejlevnejsich s dobrym hodnocenim klasika jako mall, alfacomputer, czc, ho asi budou mit zas drazsi, jestli si chtela samsung galasy s4 mini tak tam je rozdil skoro litr mezi 5500 az po 7000
no však to píšu, ale i na Alze najdeš blbý hodnocení
des abys nahnala na t udovcu nebo musis?
musím abych nahnala dovču
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
denyk
tadyk sem v kamennym shopu v brne kupovala bazarovej telefon a vubec nebyl problem ani s reklamaci, kdyz odesel displej (sem mela rok zaruku)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 20:27
- Nahlásit
Koukám, že než jsem dočetla, tak jste se přesunuly na oblečení ... Jsem byla v pátek v divadle a musím říct, že ač šlo o menší div.scénu "Divadlo v Dlouhé", tak 90% studentů, kteří tam byli společně s učitelkou, mělo na sobě džíny, mikiny a vytahané gatě, do toho kecky či nějaké sportovní boty ... Slušné oblečení měli spíš starší lidi nebo naopak rodiny s dětičkama. Až jsem se oklepala z toho, co nám tu roste za barbary ....
Jinak mi přijde zákaz nákupu v nějakém typu oblečení úplně zcestný, zvlášť, když nelze mít svojí "vyhraněnou" restauraci nebo nemohu omezit určitý typ lidí ( např. nevycválaných pubertálních spratků ). Pokud by platil zákon nebo vyhláška tak,a by všichni měli právo své podnikání omezit na určitou cílovou skupinu, pak bych souhlasila, ale takhle ne...
Jen tak mimochodem... nedovedu si představit, v čem bych asi s berlema měla chodit .. asi v kostýmku a v lodičkách na vysokém podpatku, abych si ty hnáty dolámala rovnou ... chodím v tom, v čem je mi příjemně, cítím se pohodlně a ještě mi to alespoň chvíli vydrží, což ne u všeho "slušného" mohu říct.. A o botách ani nemluvím....
cernej caj
to ses odvazna a nebojis se ze v ty chate budes strasit?
ani nééééé ..... moje děti jsou zvyklé ... když byly malí, tak několik let spaly kousek od skleničky s popelem mých rodičů ( než jsme se se ségrou domluvily, kam je vlastně uložíme ) a skoro každý večer se ptaly, jestli na ně dědeček s babičkou koukají. Takže jim a ani nikomu jinému z rodiny moje rozhodnutí nepřišlo divné a strašit sice budu, ale ne na tak milém místě..si vyberu nějaké lepší, víc děsivé, ať to má nějaké grády ... mno a kousek mě ještě musí propašovat do Keni, páč tam musím být i po smrti.. jak to udělají raději vědět nechci
denyk
dobrááááá!!!
Janiii
proboha, kdo baští máslo?
Xerxová
[i]mladinká Betka coby dorostenec
krásný "koník" ... a fakt si nikdy nevzala?
Fifi
Kremylek mel dnes ocicka navrch hlavy, po tejdnu na wc byla hajzltrubka?Nenavidi asi ty eko baleni.
Křemýlek je nádherná stračenkáááá
Tak nějak jsem to ustála bez křiku hádání se...[/i]
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 20:34
- Nahlásit
Malá Clouíí alias Klokáně:
horolezec :
tři grácie :
kontrola chrupu:
mrně a jeho bodyguardi :
po nedělní koupačce v lomu :
plesnifcíííí :
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 20:37
- Nahlásit
denyk
tak já hlavolamy moc nedávám, zvládla bych maximálně totok
jsi lepší, já ani to už
Zítra ať ti to v práci uteče ... přece jen práce v sobotu... bléééé
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 20:43
- Nahlásit
brut
krásní plesnivci (a nejen plesnivci) i spokojený mimíšek
Ale vzala si - jako malá (tedy ne malá, ale mladá). Ale tak od roka a půl nee (ani Arona, ani Xerxes ani Beta) - a to i když byla sama doma a babča (sdílící pozemek) nám na linku dala třeba čerstvě upečený koláč. Ale jen jsme přišli domů, tak nás táhla ke koláči a vyžadovala kus za to, že byla hodná. Běžně jsem vždy rozmrazovala maso ve dřezu... pro dogu dosažitelné snadno a nikdy nezmizelo, když jsme byli v práci. Najt zatím občas krade. Ale věřím, že až doroste, tak toho taky nechá. Nebo ho přerazím
ilustrace - Beta hlídá vánočky:
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:00
- Nahlásit
Fifi
co jí to může udělat?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:04
- Nahlásit
Xerxová
krásní plesnivci (a nejen plesnivci) i spokojený mimíšek
děkuji ... jj, krásní jsou, jen by v té své hlavičce mohli mít i něco jiného než blbiny a to všichni tři ...a prcek? Ten jak vyrůstá obklopen psiskama, tak je úžasný .. miluje je a už se je naučil hladit a ne tahat ( na to, že je mu 7 měsíců chápe rychle, že když zatahá, tak pes uteče, když plácne ručkou - pohladí, tak zůstane )
Ale tak od roka a půl nee
perfektní!! Až závidím ... ti moji jsou proti dogám prcci, ale kam nedosáhnou hlavou, tam vyskočí...takže rozmražení masa ve dřezu a oni v kuchyni bez dozoru... jistota krásně vyblýskaného, prázdného dřezu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:06
- Nahlásit
Janiii
co jí to může udělat?
moc tuku, klidně nějakou paseku ve střevech nebo játrech bych řekla.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:07
- Nahlásit
Pro milovníky vína :
http://www.podkorkem.net/2013/05/s-radosti-lustit- mravenci-pismo.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Janiii
co jí to může udělat?
Nevim, ja bych chytla urcite slusnej zlucnikovej zachvat. U psu mozna slinivka, zaludek, jatra.. Edit, a sracka, samoze. s tim, ze by nemusela jen tak prejit..
brut
Jeee, krasny fotos, dikec
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:23
- Nahlásit
brut
teda ty máš doma opravdu veselo ♥
K mému oblečení - 99% jensy a triko a pohodlný svetr.
Zítra jsme zvaní na zabijačkové hody. Man¨žel jde už v poledne, já se připojím až k večeru, kdy budou jitrnice. A protože z masa až tak odvázaná zase nejsem, udělám si ¨k obědu babičkovské tenké na sucho dělané bramborové placky
Janiii
ty vogo, to bych byla podělaná strachy co z toho může být za následky.
denyk
mrzí mě, že jsem tu reportáž o vlcích prošvihla.
Přeju pěkný večer a Janii - zvládněte to bez následků....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:32
- Nahlásit
Darenka
tomu my rikame pekace dobrou chut, to miluju a jako decka sme dycky pekli s babickou
Fifi
tak ja myslim,ze se z toho max posrajdi, ne?
brut
krasny plesnifci
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:37
- Nahlásit
cernej caj
gut, koupím ho na tvé doporučení v onom e-shopu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:39
- Nahlásit
brut
jééé hezký fotečkýýý
Darenka
vlčci se dají a netu najít určo na tn.cz a jsou
blízko...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:41
- Nahlásit
Xerxová
vánočky mě dostaly
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:47
- Nahlásit
Jsme doma z workshopu a byla to fakt bomba
Adam mi udělal velikou radost, protože šel do všeho po hlavě (páááááárééééééééék) a naprosto ignoroval psy i lidi i ruchy a taky se na rozdíl od některejch jinejch účastníků ničeho nebál - jen k nám doputoval novej hlavolam, tak se na něj vrhnul, jestli tam předchozí pes nezapomněl něco dobrýho, byl strašně ftipnej . Já si trochu pocvičila angličtinu, když jsme zběžně pokonverzovaly s holandskou zakladatelkou týhle činnosti, který se Adam líbil krzevá svý drsný fousy
a popis, co jsme se to vlastně učili (teď jsem to našla na FB od holky, co tu s onou holanďankou školí nový trenéry)
rozdíl Hersenwerk pro psy a Psích hlavolamů v pár slovech tímto způsobem. Psí hlavolamy jsou zábava, dají se koupit či vyrobit. Hersenwerk pro psy jsou hlavolamy sestavené na míru pro daného psa a hluboký pohled na jeho chování a reakce ze strany člověka. Na našich workshopech se dozvíte celou teorii, která je pro správné užití hersenwerkových hlavolamů doma velmi důležitá. Zjistíte co a jak a jak co nejlépe vašemu psovi hlavolam připravit, jak mu pomoci jej vyřešit, které typy hlavolamů se pro něj hodí a které ne, jaké úrovně jsou pro něj stále ještě zábavou a jaké už ne. Hersenwerk je volný čas, žádný trénink. Je to moment pro psa srovnatelný s momentem pro člověka a to vypnutí mozku na práci a zapnutí na činnost, která uklidní, posílí sebedůvěru, něco naučí, pomůže překonat strach..... Člověk si sedne po náročném dni s knížkou pod deku s teplým čajem, či si pustí hudbu, nebo konečně vyhraje šachovou partii se svojí drahou polovičkou. I psi potřebují takovou činnost ke spokojenému a vyrovnanému životu. Potřebují pocit toho, že i oni něco dokáží sami bez toho, že jim to někdo dá za povel, či to , že to zvládli potěší někoho jiného, hersenwerk těší psa samotného a tím, že mu my majitelé tu možnost dáme získá náš vztah velký přínos a o tom všem je hersenwerk pro psy založený před 10ti lety v Nizozemí instruktorkou a terapeutkou Inge van Harte
brut
sem byla v pátek v divadle a musím říct, že ač šlo o menší div.scénu "Divadlo v Dlouhé", tak 90% studentů, kteří tam byli společně s učitelkou, mělo na sobě džíny, mikiny a vytahané gatě, do toho kecky či nějaké sportovní boty ...
Jj taky to občas vídám a ježí se mi vlasy hrůzou. Jako jsou divadla (a to v Dlouhé k nim určitě patří), kam si člověk nevezme velké večerní a džíny s košilí případně sakem jsou u chlapa přijatelný, ale mikiny a botasky jsou fakt silný kafe všude
a krásný fotky krásnejch psůch
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:50
- Nahlásit
Xerxová
jo doguška boží a vánočky vypadají skvěle. Já vánočky neumím. Manžel ani syn o ně nestojí a já ji zkoušela jen jednou a byla taková sice krásná, ale moc nadýchaná. Já mám ráda takový ty těžký - hutný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:52
- Nahlásit
denyk
já nakupuju v Evě, czc a Alze. Czc má hodně výdejních míst.
brut
pro koho bude?
jedna pro Káče, druhá pro Lůcadlo (Lůcadlo panenku má, ale už teď jí "nenápadně" přesunula Kačence, že chce novou)
Kristiánek se psama je úžasnej
Janiii
mně ti pitomci kradou máslo furt, nemají ani průjem. A já nemám máslo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:52
- Nahlásit
Darenka
Já mám ráda takový ty těžký - hutný.
Tak se u nás stav na vánočku, nebo na jaře na mazanec (peču je ze stejnýho těsta) - sice nebejvaj ani krásný ani nadýchaný, ale hutný a dobrý bejvaj hodně
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:54
- Nahlásit
birma
Tak to vypadá dobře.
Snad budeš moct bejt konkrétnější.
Už jsem vyhazovaná od PC a vystřídá mě manžel.
Zítra nashle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:54
- Nahlásit
denyk
bych se ty alzy taky nebala tolik, ale zas je tam dost drazsi, tak ale je to na denykovi, co si vybere
|