| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:57 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
no právě, litr je dost a předplatné časáku nepotřebuju...
Taky jsem tam objevila "Temperované sklo" nemáte to někdo??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 21:58 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Darenka
Konkrétnější bejt sice můžu, ale byla bych nesrozumitelná, protože to neumim vyložit
edit: a prej to byl pěknej záhul - doma Adam upadnul na pelech a usnul prakticky ihned po příchodu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:01
- Nahlásit
birma
sice nebejvaj ani krásný ani nadýchaný, ale hutný a dobrý bejvaj hodně
tak to já je zvládám jenom hutný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:01
- Nahlásit
Darenka
jé zabíjačka, my jedem příští týden .
To už bude advent, masa bde dost a já klukům vezu vanilkové rohlíčky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:03
- Nahlásit
kachna_
tak to já je zvládám jenom hutný
jako že nejsou dobrý? nevěřim!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:03
- Nahlásit
birma
to vypadá zajímavě ty hlavolohlamy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:10
- Nahlásit
denyk
protože to utahalo a uspalo Adama?
prej je 10 minut hersenwerku psychicky stejně náročnejch jako 2 hodiny dlouhá procházka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:12
- Nahlásit
birma
tak to zni skvele a adamek je nejhodnejsi adamek teda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:13
- Nahlásit
birma
no to bychom teď s tou nemocnou packou potřebovali
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:15
- Nahlásit
birma
http://www.youtube.com/watch?v=aPxTmhL_aIY
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:16
- Nahlásit
Fifi
Jeee, krasny fotos, dikec
není za co ... jsem vám přece musela ty moje poklady taky ukázat
Darenka
teda ty máš doma opravdu veselo
mno, to tam chybí ještě pitbulka, co jí mají mladý , ale ona se nesnese s Alu, tak raději nezkoušíme ani fotos.... nicméně veselo opravdu mám, to zase jooo
cernej caj
krasny plesnifci
díííík
denyk
jééé hezký fotečkýýý
díííky ... by se Klokáně hodilo i barvou ke Klokanovi, viď?
birma
dobrýýýý, díky moc za článeček
Jako jsou divadla (a to v Dlouhé k nim určitě patří), kam si člověk nevezme velké večerní a džíny s košilí případně sakem jsou u chlapa přijatelný, ale mikiny a botasky jsou fakt silný kafe všude
přesně tak ... navíc nechápu ty učitelky, že jim nejsou schopný vysvětlit, jak mají být oblečení ... Vždyť je to otázka pár minut a nemuseli vypadat jak banda pitomců ... Taky nechodím ve večerním, ale prostě slušně oblečená, bez sportovních doplňků ( teda občas až na bundu, kterou si pořizovat zbytečně nehodlám - navíc, když mi skoro všechny rukávy zničí berle a bunda či kabát není otázka pár kaček )
krásný fotky krásnejch psůch
dííík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:17
- Nahlásit
denyk
aky jsem tam objevila "Temperované sklo" nemáte to někdo??
to by mě taky zajímalo, taky už jsem na to narazila
birma
zní to zajímavě, ale stejně nějak nechápu ten rozdíl mezi hlavolamem a tím werkem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:18
- Nahlásit
Maya
na to narazila
hlavou??? a je opravdu tak odolné?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:19
- Nahlásit
brut
pěkný fotečky, ty honáky taky můžu
Vždyť je to otázka pár minut a nemuseli vypadat jak banda pitomců
se obávám, že většina z nich nic jiného doma nemá a kvůli jednomu divadlu to kupovat nebudou, čímž teda nechci říct, že je to správně, to bych snad radši do toho divadla nešla
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
denyk
hlavou??? a je opravdu tak odolné?
asi taky budeš mít brzo padáka
|
birma
Člen |
- Nahlásit
denyk
zkusim přetlumočit v hrubých rysech, co jsem se dozvěděla - jsou dva druhy hlavolamů, jeden je "ham a vím" kdy ten pes prostě jen hledá dobroty a vyžírá je - třeba kdybys rozhodila hrst granulí do tý gumavý rohožky, co bejvá před bytama, nebo je schovala do mopu, do bedny plný míčků a tak. Druhej je "mozkolam", kdy vymyslíš něco složitějšího a postupně ten pes na to sám přichází od jednoduchýho ke složitýmu třeba to dáš do něčeho pod hračky, jako tady je na obrázku ve formě na muffiny
důležitý u toho je začít fakt jednoduše po malejch krůčcích (třeba u tohodle napřed jen bez hraček, pak něco, co jde snadno vypinknout (lehký míčky) a pomalu zesložiťovat, dbát na hladinu stresu psa a nebrat to jako cvik, ale nechat ho, ať přemejšlí a kdyby mu to nešlo, tak včas napovídat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:20
- Nahlásit
brut
ano ano, to by byla zrzavá dvojka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:20
- Nahlásit
kachna_
jedna pro Káče, druhá pro Lůcadlo (Lůcadlo panenku má, ale už teď jí "nenápadně" přesunula Kačence, že chce novou
všichni jsou stejníííí ... Lůca není hloupá, Káče ještě stará stačí a ona bude mít novou, lepší
Kristiánek se psama je úžasnej
jj, on je zbožňuje... škoda, že se nikdy netrefíte do doby, kdy tu jsou... konečně by jsi ho viděla i jinak než na fotu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:23
- Nahlásit
Maya
asi taky budeš mít brzo padáka
panák by nebyl?
birma
jo jasný, tak hlavně ještě mít chuť a náladu ty pamlsky
hledat
Ale dík za vysvětlení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:24
- Nahlásit
denyk
na video kouknu, až budu mít opět mozkovou kapacitu na vstřebávání informací. Dneska jsem nám trochu ozvláštnila cestu (napřed jsem se nějak nepochopila s mamkou, kde nechala auto, pak jsem zjistila, že musim ještě natankovat a v závěru jsme trčeli v kolonách, takže s tím, že jsme vyráželi na 20 minut dlouhou cestu víc jak hodinu předem, jsme tam dorazili asi 10 minut před začátkem) a pak ta nalejvárna tam... jsem vyřízená
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:25
- Nahlásit
Maya
mě bys spíš zajímalo, jestli se to dá nějak sundat, kdyby mě to tam sra.o....ale jako hodilo by se to, páč ho to do žádnýho obalu cpát nebudu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:27
- Nahlásit
denyk
tak hlavně ještě mít chuť a náladu ty pamlsky hledat
nj ta je potřeba
Adam byl dneska jak strýček skrblík, jen měl v očích párek místo dolarů
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
birma
jo jasný, já vybrala to rvní, je tam hafo videí, a jako inspirace dobrý
a pak ta nalejvárna tam... jsem vyřízená
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Maya
pěkný fotečky, ty honáky taky můžu
dííky, bych řekla, že kdo zmákne špice, zmákne i honáka...alespoň co do povahy, ale ne do pohybu , jsou to magoři.....
se obávám, že většina z nich nic jiného doma nemá a kvůli jednomu divadlu to kupovat nebudou, čímž teda nechci říct, že je to správně, to bych snad radši do toho divadla nešla
taky si myslím ... a možná i měla, ale přece to na sebe nenavlíknou, když Pepa de v adidaskách ...
birma
jééje, florbaláky... ty se mi tu všude válejí a Clo je miluje .. lehké, dobré na okus, ale zakousnout se do toho moc nejde a jako hračka na nadhazování je to ideální ... Ta forma s balonkama se mi líbí, asi obětuju jeden plech ... tvůj popis vůbec není špatnej, chápu to skvěle a zkusím pomaličku ... moc děkuju
denyk
ano ano, to by byla zrzavá dvojka
střelená k tomu ... to by bylo něco na naše nervy...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:30
- Nahlásit
Taky vám dám něco, co asi budeme zkoušet na příštím speciálu, jsem zvědavá, kolik psů projde
http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/22808-elitni-p si-zavody
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:30
- Nahlásit
brut
neni vůbec zač
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:32
- Nahlásit
denyk
ě bys spíš zajímalo, jestli se to dá nějak sundat, kdyby mě to tam sra.
to fakt nevím, já mám zkušenost jen s folií a ta sundat jde a teoreticky udělá stejnou službu ne?
když s tím mobilem flákneš o zem, tak se obávám stejně nepomůže nic
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:34
- Nahlásit
brut
škoda, že se nikdy netrefíte do doby, kdy tu jsou...
njn, v pondělí maj holky tanečky, v úterý já školu, ve středu sokol, ve čtvrtek kroužek ve školce, pátky, pátky mám jediný volný
on je zbožňuje
no jak mají holky psy zbožňovat, když Lůcu včera zalehnul Cir?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:35
- Nahlásit
brut
kdo zmákne špice, zmákne i honáka...alespoň co do povahy, ale ne do pohybu
no právě, na mě je to moc akční
birma
no tak špice by akorát možná bavil tak ten hlavolam, hned rozlousknout a sežrat odměnu, i na kvákací míček se vykvákli, přece ho nebudou půl minuty koulet než něco vypadne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2014 22:36
- Nahlásit
brut
Taky vám dám něco, co asi budeme zkoušet na příštím speciálu, jsem zvědavá, kolik psů projde
to jsme dělali na táboře zde (zlomyslný) sestřih, já čekala, že budem poslední, ale Adam byl naprosto úžasnej, zde foto, jak si položil držiče
, pak si tedy vzal jednu kostičku z misky, co měl přímo před nosem a pak letěl za mnou a všechny párky tam nechal (v prvnim kole napřed doběhl a pak až zaregistroval, že tam vlastně něco bylo )
|