Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:40
- Nahlásit

jo a dotaz - jak me v cervnu hlodla ferina vedle toho kolena, tak jak mi to svedilo a bylo tam trosku hnisu po rozrypnuti a ted je to dobry, je tam jen fakt jizva na noze, kamarad rika, ze mam prej okamzite mazat k doktorovi, kdyz tam byl hnis, tak nevim??

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:42
- Nahlásit

Maya
tím tak nějak neexistoval hrob, teda přesně daný místo, na který lze chodit
musí to být pěkné místo, které si snadno zamiluješ a budeš ho brát jako pietní a bude ti tam dobře a můžeš meditovat s tím, koho tam máš rozprášeného. Já to neumím pořádně vyjádřit...

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:43
- Nahlásit

cernej caj
máš to místo nějak podebrané nebo výrazně zarudlé (otrava)?
Bolí to?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:48
- Nahlásit

grimmh
no zacalo to pred mesicem desne svedit, tak sem to asi 14dni zpet rozdrapala a byl tam hnis a ted to obcas taky trochu svedi ale mnohem min. ta jizva je tmave cervena (byla i pred rozskarbnutim), ale kolem rany zadny fleky nejsou a po zmacknuti je to malinko citlivejsi nez stejny misto na druhe noze, ale nic razantniho

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

tak mi to prostě ten obřad nenahradí.

:-/ to mě mrzí. A chápu to. Proto říkám, kdyby kdokoliv z pozůstalých chtěl, tak nejsme proti.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:55
- Nahlásit

cernej caj
kamarad rika, ze mam prej okamzite mazat k doktorovi, kdyz tam byl hnis, tak nevim?? - tak jestli jsi tam vydrápala hnis i za dlouhou dobu, tak bych to nějak rozpistvala ještě jednou a pořádně betadinou prolila, případně vystříkla stříkačkou. Ale znáš mě, já bych k doktorovi nešla, ani kdyby mi noha zčernala

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:55
- Nahlásit

cernej caj

, pokud ty to tak nechces, a oni taky ne, je to lepsi nez to mit jen "ze se to slusi"

no bať. Hele já si myslím, že zvlášť kluci tohle berou jinak. Docela jsemse u toho rozhovoru všichni pobavili, i tím, že budou muset někam jet všichn společně, bude to takovej jinej pohřeb. A eliminuje se tím i chození na hrob. Budou na nás moct vzpomínat volně, bez toho, že by se mělo zajít na hrob, že se ten hrob musí udržovat. Chci aby si udržovali vzpomínky, ne povinnosti.

Maya
a tím tak nějak neexistoval hrob, teda přesně daný místo, na který lze chodit
jenže.......... můžeš za tím člověkem chodit volně právě, v myšlenkách vzpomínkách. Nepotřebuješ v podstatě bod. Máš ho v srdci. KDyž budeš bydlet na druhým konci světa, jak to uděláš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:57
- Nahlásit

worick
tak ono to uz jen povrchove sem rozdrapla a hnis tam byl jen na povrchu, ted uz se mi nezda, ze by tam byl, ale samo jen na povrchu, ono dovnitr do toho rypat nebudu, fuuuj by bolelo jak svina kdyz uz se ta tkan zhojila

zatimco ja bych asi k doktorovi sla uz pri naznacich cernani

stejne musim na krev kvuli cholesterolu, tak si tam zavolam a zjistim moznosti

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:58
- Nahlásit

PetraK
Máš ho v srdci. KDyž budeš bydlet na druhým konci světa, jak to uděláš?
to je přesně to o čem píšu...

cernej caj
ty wogo s tímkousancem, máš to docela dlouho a
jestli to svědí a hnisá, určo bych zašla k mudrákovi

worick
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:59
- Nahlásit

denyk
Znám hodně lidí, který chodí na pohřeb jenom proto, aby "ostatní" neřekli a třeba taky tady chodí takové plačky, které chodí na všechny pohřby a pak vyprávějí jak se tam kdo choval. To se mi teda fakt ekluje - to bydlíš u nás ne?! Na pohřby jsem nechodila. Od té doby, co jsme postupně pochovali několik příbuzných, chodím lidem, co jsem znala, sousedům...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 10:59
- Nahlásit

grimmh

že chci spálit a rozprášit na mých oblíbených místech.

jo jakože puzzle v prášku, jo? jak daleko od sebe jsou ty místa? pozůstalí se naběhaj , taky dobrej nápad.

cernej caj

kdyz nechci kazdej rok do boubina

budou muset!!
ne právě i proto je to boubín, aby neměli pocit, ž e někam v danej moment musej. Vzpomínky jsou to co je důležitý, ne to kam se člověk dostaví.

a koukám, že denyk vlastně je taky daleko od domova, jak jsem psala Maye - o tom to přesně je, je to prostě o tom místě v srdci ne na zemi . Na zemi už stejně ta bytost není.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:01
- Nahlásit

cernej caj
ty jsi s tím tehdy u doktora byla? Tak mne jen napadlo, jestli pokousání nemusí někam hlásit...aby s tím Feri neměla pak nějakou polízanici

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

tam jen fakt jizva na noze, kamarad rika, ze mam prej okamzite mazat k doktorovi, kdyz tam byl hnis, tak nevim??

ajak to vypadá? svědí tě to, bolí tě to?

edit - aha už to čtu - no já sama bych sebe k doktoru asi nedostala , kdyby to nebolelo, ale asi by to chtělo, aby se na to podíval?? Určitě bych se to snažila čistit aspoň.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:06
- Nahlásit

PetraK
ne právě i proto je to boubín, aby neměli pocit, ž e někam v danej moment musej. - ještě k tomuhle...nikdy jsem se pořádně neztotožnila s tím, že je taťka zakopaný v tom hrobě...a nijak mi to ani nepomáhalo. Pořád jsem ho hledala spíš doma, na místech, kde býval s náma. Chození na hrob je povinost spíš kvůli mamce. Když tam stojím a přemýšlím o tom že tam taťka je, hned mi vyvstane na um to, že je to jen rozkládající se tělo, už to není ,,ten" taťka...

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:09
- Nahlásit

worick
bydlíš u nás ne?!
jojo ty "koutky" jsme si asik taky pořídily spolu
co jsem znala, sousedům...
já prostě nemůžu, nemůžu na ten hřbitov....

PetraK
jo jakože puzzle v prášku, jo?
voeeee
ale ta máme fajn téma při pátku

Na zemi už stejně ta bytost není
je to jen tělo, naše schránka, kterou jsme vyfásli...

worick
aby s tím Feri neměla pak nějakou polízanici
aby jí nezavřeli, třeba

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:09
- Nahlásit

PetraK
hele, eslivá ty zas ty příspěvky nějak často neměníš

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:10
- Nahlásit

worick
že je to jen rozkládající se tělo,
tos napsala "hezky"

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:14
- Nahlásit

PetraK
tom to přesně je, je to prostě o tom místě v srdci ne na zemi
asi kdybych byla pryč bych se alespoň jednou ročně dostavila, pro mě je prostě nějak důležitý to místo, který musí bejt pohřební, jasně spojený se smrtí a to je fakt asi jen hrob a hřbitov, já mám hřbitovy ráda, mě by to prostě chybělo
cernej caj
tak jizva po psím kousnutí ti zůstane už natrvalo, ale měla by být bílá a nezarudnutá a nebolet
asi to radši doktorovi ukaž
i když moje jizva na ruce je vpoho, je to už dva roky a předevčírem jsem se do ní praštila klikou a myslela jsem, že se bolestí počůrám a bolí to ještě dneska ale já měla hodně zhmožděný svaly a asi už je tam taky nějakej problém natrvalo

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:15
- Nahlásit

tak odlehčím téma, tohle mi fakt nedá

Opilý muž na ulici povídá:
Teda pani, to je ale pěknej perverzián.
A paní odvětí:
Tak za prvé…dáma na ulici se neoslovuje
a za druhé…neříká se perverzián, ale persián
a za třetí…tohle je Skunk!
A chlápek:
Z čeho že?? Těch ale muselo bejt!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:16
- Nahlásit

denyk

je to jen tělo, naše schránka, kterou jsme vyfásli..

voeeee

no co já? Vona si to vymyslela, já to jen pojmenovala

ale ta máme fajn téma při pátku

sem to sem zavlekla já.

worick

ještě k tomuhle...nikdy jsem se pořádně neztotožnila s tím, že je taťka zakopaný v tom hrobě...a nijak mi to ani nepomáhalo.

mně to obecně všechno- jak obřad, tak hrob, přijde depresivní, moc. Nepomůže mi to vyrovnat se s odchodem. Jediný co mi trošku pomohlo bylo kopání hrobu pro Ešusa, ale to proto, že to byla ta práce, takže já, když mi odejde bytost bych musela kopat hrob, ale to by těch hrobů zase muselo být moc moc, aby mi to pomohlo. ne jeden. Prostě jak obřad, tak hrob mi udělají smutný myšlenky na toho, kdo odešel. nechci mít smutný vzpomínky na toho koho jsem měla ráda, nezaslouží si to, vzpomínat se má v hezkým. a že ono to hned taky nejde, takže proč si ještě přidávat?
Ale to je můj osobní postoj, jak říkám. Stejnak, až zaklapnu víka, bude mi putýnka, jak se mnou naložej, takže kdyby jeden jedinej z kluků trval na candrbálu, tak ať ho uspořádaj, to naše rozhodnutí je takový hlavně kvůli nim. Páč tomu kdo už to má za sebou je to fučik.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:19
- Nahlásit

Maya

mě by to prostě chybělo

chápu, každej to má jinak, tak to má i být.
Já vycházím i z toho, že třeba máma má vnitřní výčitky, že na ten hrob už se nedostane tak často, jak by chtěla. Když ten hrob nebude, nebudou ani výčitky, takže si kluci nebudou muset nic vyčítat, že by měli a tak. denyk

hele, eslivá ty zas ty příspěvky nějak často neměníš

ááá hergot, ten pán by mohl mít z toho psychickou újmu vlatně, žejo ? No jo ale já za to nemůžu, že mi myšlenky tak lítaj, sem prostě nemocná, sem debil a nemůžu za to, tak se tomu pánovi tímto omlouvám, že mu způsobuju trojma
(vole dík, zas jsem se zasmála!)

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:22
- Nahlásit

PetraK
(vole dík, zas jsem se zasmála!)
tak vo to trochen šlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:22
- Nahlásit

ááááááááááááááá

stěhuju se:

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:27
- Nahlásit

Hele Pražandy, potřebovala bych tipa kam zajít na nějaké dobré jídlo, chceme se setkat se známýma v Praze 13.12. projít staromák atd, mrknout na advnetní trhy, bude nás 9 lidí, tak bych to možná chtělo nějakou rezervačku, že, abychom neskončili venku s párkem v rohlíku a prdelníkem
Ikdyž mně by to nevadilo, ale budeme tam od rána až do večera a asik na chvíli si sednout někam na zadel by to chtělo.
A kdybyste šla některá náhodou kolem, tak vás samo ráda uvidím

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:33
- Nahlásit

PetraK
stěhuju se:
no ale to je něco!!!
denyk
abychom neskončili venku s párkem v rohlíku a prdelníkem
tak vono i trošku záleží na tom, kolik z vás cestou vokradou, že...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:35
- Nahlásit

PetraK
Chci aby si udržovali vzpomínky, ne povinnosti.
to je samozrejmy, ale nekomu proste vic pasuje to pevny misto

worick
nebyla a myslim, ze se nemusi ani hlasit kdyz je to od vlastniho psa

Maya
jo, taky miluju hrbitovy, ja bych to asi nutne s necim mit spojeny nemusela, ale vnimam to jako takovej ritual.

joa ten vtip nechapu

PetraK
nadhera

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:36
- Nahlásit

PetraK
ta kuchyň mi připadá děsná ,ale jinak baráček super
kachna_
tak vono i trošku záleží na tom, kolik z vás cestou vokradou, že

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:37
- Nahlásit

kachna_
kolik z vás cestou vokradou, že
tak tohle já si vůbec nepřipouštím, páč nosím zmudlaný
peníze v kapse u kalhot a tam mi asik nikdo šahat nebude

holky s manžílkama jedou od Ostravy a Pardubek, z téhle strany jedu jen já, nějak se toho nebojím, já zabíjím lidi pohledem

PetraK
stěhuju se:
budíš ti přáno, dzívče

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:37
- Nahlásit

cernej caj
joa ten vtip nechapu
já ti ho teda vysvětlovat nebudu, to ať udělá někdo jinej

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2014 11:44
- Nahlásit

cernej caj
si musíš ten vtip v duchu říct voeee, jako když jsi nahluchlá

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání