| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 08:35
- Nahlásit
denyk
jakože oni ti zrušili smlouvu a ty bys měla platit pokutu
koukám Vodafone je taky moc vtipnej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 08:48
- Nahlásit
cernej caj
no, ten je krásnej.
Já jdu řešit O2, páč nám po dohodě zvýšili paušál a když jsme po měsíci zjistili, že ho vůbec nevyužijeme (a platili bysme asi 10 Kč/min), tak mi slečna řekla, že ho máme víc využívat.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:01
- Nahlásit
Maya
ano jeden magůrek jménem Jakub Veselý, a jelikož jsem se nemohla dostat do samoobsluhy, tak jsem nevěděla co způsobil. Za dva dny jsem volala znova, páč se nic nedělo.
Operátorka mi řekla že ON mi tu smlouvu zrušit nemohl, ale že je zrušená a tak jí říkám kdo asi jiný by mi jí teda zrušil?
Tak nějak se s ní taky nedalo mluvit, prý to nejde obnovit a přitom jsem jí měla do 04/2015. Že si musím zvolit tarif RED který je o 60Kč dražší než můj tarif, který má úplně stejné podmínky. Já nevěděla že RED je dražší, to jsem zjistila až když jsem to začal študovat. Tak jsem volala znova, naposled,
paní byla velmi milá, vrátila všechny ty nesmysly zpět.
Mě sere už i to než se člověk přes telefon dostane k tomu aby vůbec mohl s operátorem mluvit....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:02
- Nahlásit
kachna_
(a platili bysme asi 10 Kč/min)
tvl v dnešní době
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:13
- Nahlásit
denyk
taky dobryyy, tak hlavne, ze vyreseno a snad bude bez problemu... oni sou fakt mistri problemu vsichni operatori a podobna havet
kachna_
taky husty, no...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:19
- Nahlásit
cernej caj
oni sou fakt mistri problemu vsichni operatori
já bych řekla, že tam je to tak trochu o jednotlivcích
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:21
- Nahlásit
denyk
já bych řekla, že tam je to tak trochu o jednotlivcích
no ono taky kdo jde dělat někam do call centra, že jo
ale hlavně že to dobře dopadlo
jsou všichni stejní, to je fakt, já málem přišla o nervy u t-mobile jen kvůli adrese a pak když mi sami dali dražší tarif po skončení smlouvy, pakáž jedna
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:26
- Nahlásit
denyk
cernej caj
no hlavně zbytečný, já pro ně měla slušnou nabídku - že mi dají slevu na FREE tarif, takže budou na stejných penězích a pro Michala to bude znamenat jen to,že mi zavolá místo toho aby mě prozváněl.
Takhle prostě příští měsíc zrušim tarif a možná celý číslo
denyk
Mě sere už i to než se člověk přes telefon dostane k tomu aby vůbec mohl s operátorem mluvit....
no tohle je u vodafouna fakt děs, já bejvala vytočená ještě než jsem se tam dovolala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:27
- Nahlásit
Maya
no jenze blby je, ze to je priserna prace za ne moc penez ale kdyz si muzes vybrat mezi tim, ze ti doma breci deti hlady nebo timhle... a to se vsad, ze tam maj dost husty podminky... muze kamarad dela v o2 a samo co maj skoleni na to jak s tema lidma jednat... a samo ze nejde o to, jak k nim byt slusnej...
a pak de o to, jestli si chces udrzet praci nebo nechces, no...
nam porad zdrazujou internet, sice k neomezenym tarifum nabizi levnejsi, muz ma neomezenej tarif ale samo ti to takhle nedaj, kdyz to jako nezrizujes nove tak to dycky dohada, na rok dobry a za rok nanovo... peknej bordel, ze novej zakaznik ma internet za 400 a starej, co jim 4 roky plati za net + neomezenej tarif na ty 400 za net nedosahne ani kdyby se rozkrajel...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 09:51
- Nahlásit
cernej caj
peknej bordel, ze novej zakaznik ma internet za 400 a starej, co jim 4 roky plati za net + neomezenej tarif na ty 400 za net nedosahne ani kdyby se rozkrajel...
jj, já na neomezenej tarif nemám ani omylem, tak ale ani volný minuty neprovolám ani neproesemskuju a na internet se musím omezovat jen se spotify, to když poslouchám celej den, tak i když je to offline, tahá to reklamy a sežere to 100mb jen to fikne ale normální běžný provoz mi ty moje omezený mb stačí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:00
- Nahlásit
Maya
tak muz porad resi neco kolem zvuceni, vybavy a tak. telefonuje fakt furt a ten neomezenej ma 1) o malinko levnejsi, nez provolal predtim a nemusi se omezovat 2) tim ze mame internet, ma tam kilo slevu mesicne a 3) ma v tom jeste internet
nema to spotify placenou verzi? kdyby to bylo do par kc bez reklam, stalo by to mozna za to? nebo uplne zakazat data, jelo by ti to pak?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:06
- Nahlásit
denyk
hlavně že se tam konečně našel někdo normální a dal ten bordel do pořádku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:09
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
jeden topič életrárenský:
Jsem zdechla. nějak mě doběhlo vyčerpáníčko, takže jsem celou neděli dělala co??? NIC!! NIC!! Jen jsem se válela a čas od času na krátkou prochajdu vytáhla čoklidy. Páč dostali taky odpočinkovej den naordinovanej. Bubi se totiž rozhodla vyrábět jeden den hořčici a Štajn se zas poblil takže jsme si řekli dost, bude se držet aspoň trochu klidovej režim. Žádnej velkej, jak bylo plánováno, jen krátký prochajdy. Jenže - vysvětlete jim to, jsou úpa pitomý a na hlavu padli. No ale dneska ráno objevil Rumíček kouzlo házení tenisáka do van!!!! Hůůůž to vypadá, že mu to jde. A Bubi se včera v rámci nahromaděný energie zapojila s obří vervou do psích hrátek. Dokonce se jí podařilo vyděsit Belíše Belíš dělala strážce pokladu - hlídala si tenisáka a Bubi se potichu připlížila a ve správný okamžik na Belíšem uělala to svý opilecký Huááf! Beliš úlekem nadskočila celým tělem vleže , děsně jsme se s paničkou od Belíše řehtaly a pak spolu holky lítaly a honily se navzájem. Rumíček byl zklamanej, že ho nikdo nehoní a vnucoval se jim s klacíkem. Teprve až když ukradnul toho tenisáka, stal se zajímavým. Následně nás doplnila ešče foxlice Avanka a vořešík Max a bylo veselo. Ráno se mi z tý postele vůůůbec nechtělo.
Xerxová
A hlavně všechno kolem psů je obrovský obchod - už nejen veterinární a potravinové doplňky a obecně krmení, ale i aktivity a oblečky a systémy mističek, kšandiček, botiček... Na všechno je třeba ten přesný přístup, kdy každý pohled má svůj neuvěřitelný význam. Něco má smysl, ale většina je jen dobrý marketingový tah.
ořééésně, přijde mi to už fakt za hranicema. Já se musím smát tomu, že když jsem měla Ešátora malýho a vypustila jsem do světa v rámci různých diskuzí svůj tip na zabavení štěněte - krabičkovo krabicovou metodu, jak si to žije vlastním životem. Tuhle jsem četla v psím časopisu, jak to Šimona Drábková radí coby převratnou věc , měla jsem si to nechat patentovat asi
víc asi nestihnu dočíst??? Jdu dneska z žubaži kontrola, tak držte palec, ať do mě nevrtaj, booojim , jako dycky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:11
- Nahlásit
a přišla jsem o něco, krom toho, že
jsem prošvihla řízky u FIFIny??
Tinta76
je to nadějný?? jak to vypadá dneska
a co Janïii máselnice?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:14
- Nahlásit
cernej caj
nema to spotify placenou verzi?
no to asi má, ale kolik jsem se teda nekoukala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:17
- Nahlásit
PetraK
tak u vás furt zažívací potíže?
no teda popradě mě se Kim včera taky pěkně po..al po dlouhý době, ani nevím po čem, ode mě měl jen granule, ani umejt to nešlo, tak došlo na nůžky
a doufám, že dneska už bude v cajku, jinak ať si mě nepřeje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:19
- Nahlásit
PetraK
tak drzim palce, at je to OK.
jinak s tim prumyslem - znam lidi, ktery to fakt docela hroti, vic, nez je zdravo... a fakt nechapu, proc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:21
- Nahlásit
Maya
jejda pipi mimi vlčí :_)
Darenka
Prostě jsem Blažena
ááán tady si to někdo hodně užil
bima
a vy taky koukám :_)
Xerxová
héj krásný zimní fotky a fotky šílenýho Nýtka
cernej caj
ti taky asi jednu zavostřim na drápky! Drzoto drzá!! ale háská fotka a ty ostatní taky!!
denyk
Čučím na čt2 mluví tam o adventu, co to vlastně j
joo taky jsem koukala s Táborským viď? prima pořad.
kachna_
http://archiv.ihned.cz/c1-63150790-mluvci-ovcacek- je-zplnomocnen-prohlasit
už se mi chce zase zvracet!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:28
- Nahlásit
Maya
tak u vás furt zažívací potíže?
nevím co si to Bubi vymyslela, už to takhle tuhle měla - není to nic hroznýho, žádnej průjem nic, jen prostě vyrábí horčici. No a protože Rumidlo asi mělo podrážděnej ten žaludek ještě, tak mu asi nesedlo, že si našel a sežvejkal bůvolí kostéčku . Takže jsme to prostě utli, dostali oba hladovku do druhýho dne. A teď jedem vařený kuřecí masíčko. A ještě chvíli ho pojedem.
ani umejt to nešlo, tak došlo na nůžky
a doufám, že dneska už bude v cajku, jinak ať si mě nepřeje
a sakra no na těch chlupech je to síla. Bubi pak už byla naštvatá, že jí po každým venčení utírám zadnici. Naštvalo jí to tak, že se rozhodla nestát, jako obvykle a prostě se rozešla jako bizon a narvala mě hlavou do futra což mě dost jako naštvalo, takže skončila zas na rohožce a urazila se
cernej caj
znam lidi, ktery to fakt docela hroti, vic, nez je zdravo... a fakt nechapu, proc.
no já tomu taky moc nerozumím. Jak říká Xerxová - selskej rozum to chce. Mě to hrozně baví se psema něco dělat a i to je tak trochu nezbytně nutný s těma dvěma aktivistama, ale mám pro to určitou mez, krzevá právě to, že jsem líná a pak mi fakt přijde trochu ujetý ten cambus a věda z toho všeho, to video mě dostalo prostě.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:35
- Nahlásit
PetraK
no na těch chlupech je to síla
no zase se to dá ostříhat
naštěstí u nás je to fakt naprost výjimečná událost, možná taky už to stáří dělá svoje
a pak mi fakt přijde trochu ujetý ten cambus a věda z toho všeho, to video mě dostalo prostě.
no taky mi to připadá, že za chvíli budou semináře jak se na psa správně podívat, to jak psala birma o tý poloze u psů mě taky dostalo, pro mě už je to přes čáru, tohle se neřeší ani u dětí, i když pravda ono možná na to taky dojde, já už bych se nedivila ničemu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
u psů mě taky dostalo, pro mě už je to přes čáru, tohle se neřeší ani u dětí, i když pravda ono možná na to taky dojde, já už bych se nedivila ničemu
no já si myslím, že se nic nemá překombinovávat a člověk má používat rozum a cit, důležitá je dobrá vazba tak je fuck, kde sedim a v jakým úhlu. Když vezmu ty dva porthliky, kteří sami furt mění úhel a místo kde seděj....Naopak si myslím, že čím víc se překombinovává, tím víc se to hrotí.
no zase se to dá ostříha
u nás neni co stříhat, vystačím s hajzlpapírem - a občas s boulí na čele koza pitomá . Rumíček si zadnici utře sám. sedne na bobek zašmrdlá po trávě a běží dál s tím mě dostal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 10:51
- Nahlásit
Maya
chudak tak snad to bude jen neco vyjimecnyho
on je mozna problem v tom, ze lidi prirozene hrozne zmenily s modernizaci tuny veci ve svym zivote... treba mi rikala kachna, ze kdyz se deti nosi v satku (coz asi vic odpovida tomu, jak nosi opici matky svoje mladata a jak nosili pralidi tisice let svoje deti) ze to ma dobrej vliv na vyvoj kycli tusim, s cimz ma dneska hrozne deti potize, pac prolezi vsechen cas v kocarku, kde se nedostavaj ty nozicky do uhlu, kterej by prospival jejich vyvoji... a je otazka, zda dneska jen zdlouhave nezkoumame veci, ktery pro nase predky byly prirozeny, protoze s pokrokem nejen technologickym sme vlastne tyhle prirozeny veci nahradily neprirozenejma ale pro nas pohodlnejsima... ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:08
- Nahlásit
cernej caj
protoze s pokrokem nejen technologickym sme vlastne tyhle prirozeny veci nahradily neprirozenejma ale pro nas pohodlnejsima...
to určitě, s tím kočárem já jsem někde četla, že je pro dítě nepřirozený, že z něj nevidí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:10
- Nahlásit
cernej caj
nahradily neprirozenejma ale pro nas pohodlnejsima... ?
no to jednak a druhak - ze všeho se dá fakt udělat kšeft a lidi na to skočej. Je to obrat - donedávna byla většina psů na řetězu s hrncem šlupek od brambor místo jídla. Dneska se to otočilo - a pro psy povětšinou v mnoha směrech jen a jen dobře /vyžití, výchova vedoucí k větší volnosti... atd/ - ale někdy se to bohužel kapek přetáčí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:17
- Nahlásit
PetraK
nějak nevěřím tomu, že ten pes etrémně opečovávanej jako nějaká hračka nebo dítě je na tom líp než ten pes na řetězu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:22
- Nahlásit
PetraK
ásledně nás doplnila ešče foxlice Avanka a vořešík Max a bylo veselo
to je super, že se Rumíček může takhle socializovat, u nás je to v tomhle směru k ho*nu .
To už je socializovanej víc se srnkama, než psama
koukala s Táborským viď?
ano moc hezký a zajímací to bylo
mě vytáčejí furt ty vraždy a podobný ptákoviny
A v neděli ráno v toulavce ukazovali Středohoří-Opárenské , údolí, Opárenský hrádek, ráda se dívám na kouty naší vlasti, kde jsem už byla
A tak mě napadlo, příští rok květen-červen chtěly bychom s kámoškama vyrazit na Šumavu, nějaký tip na ubytko, nebylo by?
Samo, se zrzafkou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:25
- Nahlásit
A hlásím, že hypemangan, polštářky a obvázky nakoupeny a dokoupeny, odpo. po procházce následovat bude koupáníčko
Nicméně jsem lékárníkovi řekla, na co to mám, ale stejně mě varoval abych to nedělala moc tmavé, že bych mu to mohla spálit ať dám pozor
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:32
- Nahlásit
denyk
příští rok květen-červen chtěly bychom s kámoškama vyrazit na Šumavu, nějaký tip na ubytko, nebylo by?
my byli letos, není to teda srdce Šumavy, nevím, do kterých míst chcete - ale my byli nadšeni TADY - super majitelé, se psem no problemo (měli jsme tam tři berňáky + 7dospělých, 1 dítě), čisté, kuchyňka vybavená, na kraji vesnice, za domem hned pole, les, takže super na venčení, a vše, co jsme chtěli vidět, tak bylo rozumně na dojezdovou vzdálenost (teda, pokud byste jeli autem - vlaky, atd. nevim).
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:39
- Nahlásit
Janiii
díky, mrknu, já a pes pojedu vlakem, holky moravandy autem,
stejně by mě někde nabraly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2014 11:40
- Nahlásit
Janiii
to vypada dobre
denyk
taky bych jela klido do chatky treba na 3dny, uvidime, co pristi rok klapne... a taky uvidime, zda vyjde jet k vam?
|