| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:20
- Nahlásit
denyk
ajaj, to tě teda nemoc pěkně skolila
cernej caj
s mečem? teda ty už taky nevíš co bys
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:22
- Nahlásit
denyk
Já toho Hobita dnes nedám
Ja taky ne, znechutil me dabing. To fakt nedam, nebudu si kazit zazitek. Radsi jindy, ale v origo.
Hlavobola zahanim, silou vsi.
birma
no a nemuzes je aspon olizovat?
myslíš, že by to zákaznice ocenily
Tak jiste by se naky nasly.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:25
- Nahlásit
dnešek byl opravdu zimní. Pes standardně praštěný...
zbytek fotek tady: http://drporkert.com/dogy/images/Night/1114/milire /index.htm
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:28
- Nahlásit
Xerxová
u nás bylo docela teplo, ale teď už mrzne, zítra bude asi hůř
fotky pěkný, no závidím jaký pěkný i v pohybu, já teď koukám na starý fotky ze starýho foťáku a nebylo to o nic lepší než teď
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:30
- Nahlásit
hlídači, nebejt to rozmazaný, tak pěkná fotka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:31
- Nahlásit
Xerxová
nádherný fotky Miluju Najtíka a mám absťák po courání mimo Prahu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:32
- Nahlásit
ale jinak je to nostalgie, to už není ani pravda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:34
- Nahlásit
Maya oni jsou ti malí špicátka jak plyšové hračky... To dogátka nikdy nejsou...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:34
- Nahlásit
Maya
to šílený oko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:38
- Nahlásit
Xerxová
To jsou jiz tradicne krasny fotos!
Jo vidis, sem se te chtela optat, ne kvuli Najtovi. Casto vidam dogy s pomerne volnyma spodnima vickama, pripadne hodne vyraznou spojivkou - u nich to je asi dost rozsireny, vid?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2014 21:40
- Nahlásit
Xerxová
no jo, leda že byste si vyšlechtili dlouhosrstý dogy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 06:46
- Nahlásit
Fifi Čím markantnější hlava, tím větší a těžší pysky. A ty pysky táhnou dolů kůži na tvářích a vlastně i spodní víčka. Sice je dle standardu požadované oko "normální"... ale v honbě za velikostí a tlamovatostí se na oči až tak nehledí.
Jasně - je to i o individualitě - znala jsem jednu skvělou žlutou čubinku - Frídu Bonodů, ta měla krásnou markantní hlavu a přitom vzorná očka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 09:34
- Nahlásit
Xerxová
naaaadhera
Maya
akorat pred 10ti rokama to bylo jak zazrak takovy fotky ja kdyz si dneska probiram stary fota, tak si rikam jaky hruzy sem nechavala nesmazany
Xerxová
mas zas sametovou hracku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 10:03
- Nahlásit
Hezké nedělní dopo,
máme po procházce, miluju toho psa, fákt
Před prochajdou zavázení packy, tváří se, jak kdyby to byla jeho poslední hodinka . Venku lítá, skáče, hrabe...
Při cestě zpět, řev z nebe-nad náma letělo hejno hus, bylo jich asi 30 (počítala jsem) a za nima druhé, asi 20ti hlavé...no já myslela, že už mají bt v čoudech, že by to bylo tím teplým počasím?
Pak jsme skákli do samky, nechala jsem ho chvilku venku a jak se tady všichni známe, tak vždycky někdo přišel dovnitř a nezapomněl mi říct, jak on se tam chudínek klepe, že mu je zima, tak říkám, no von spíš má nervíka, že tam musí chvilinku čekat.
Taky se mě každý ptá, co má s packou....
Myslím, že můj pes je tu nejznámější, nikdo se psy takhle nechodí (téměř pořád a kamkoliv) jako já. Ono je to dobře, že ho každý zná, včetně myslivců
Jdu se mrknout na dogoušovic fotečky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 10:13
- Nahlásit
Xerxová
moc krásný fotky
Já mám dnes v plánu upíct ty rohlíčky, zracovat do mrazáku jablka (než shnijou ) vyprat v ruce pár triček, trochu poklidit, uvařit něco k obědu a k véče, jít ještě jednou na prochajdu a taky si ještě jít poo lehnout . Není toho moc, tak snad se zadaří
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 10:21 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 10:43
- Nahlásit
Co dokáží kočky
http://9gag.com/gag/avZe61X
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 11:31
- Nahlásit
denyk
proc peres v ruce?
jinak taky dobry, je to psi hvezda tam u vas
to kockokure
ja mam dnes vplanu vytahnout ven muze, prijel zase nekdy kolem 4v noci, tak doufam, ze po 12te bude akorat vyspanej, vzbudi ho vune obeda a zajedem si nekam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 12:39
- Nahlásit
jsem si myslela, že půjdeme dneska jen kousek za vrata. Ale Najtík kvílí ráno už jak Betka (jdééééméééé vééén ), ségra se švárou taky chtěli někam vyrazit... a tak jsme dobyli zříceninu Raimund nad Bílým Kostelem. Krásné bučiny, zbytky hradu, vzorně poslušný dogoun, nikde nikdo a ještě máme spoustu zdravých hub. Dneska pod maso, zítra pod maso a ještě bude houbová polívka. Ušli jsme jen asi 8 kiláčků, ale psisko se nalítalo snad i na odpoledne... Aktivista jeden
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 13:06
- Nahlásit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 14:14
- Nahlásit
cernej caj
v ruce peru páč jsem kanárek a mám ty trička barevný a nevíc nesnáším ty "vydojený" límce z praní v pračce...
tak zatm jsem stihla jen spát, vysát, vyprat ta trička, uvařit oběd (je toho hafo takže zbyde i na večeři)
Z čtvrť hoďky jdme na prochajdu s holkama a Bukí, vidím to tak na hoďku (pokud se nestavíme někde na kafe).
Pak už jen ty rohlajze, jablka můžu zpracovat u telky,chci se mrknout na Pohlreichta.
vlk
deb.lééééé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 16:57
- Nahlásit
Xerxová
tak s houbama si me fakt prekvapila, ale jinak to zni jako skvela prochazka
vlk
denyk
to ja peru i barevny trika, zatim nastesti dobry a nevim, co je vydojenej limec
my stihli pidi kratkou prochazku, muz nas vyvez, museli sme kusanec za slunickem, ale vyslo to
mam tu jednu zaostrenou na drapky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 17:03
- Nahlásit
My máme za sebou dva tréninky a chlapeček byl božan naprostej - na klikru se naučil během asi dvou minut nosit míček do misky a na agi byl rychlej a přesnej
Teď si dal kousek vepřovýho s kostí a vylousknul si půlku vlašáku co bůhvíkde našel
cernej caj
Krásný fotky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 17:07
- Nahlásit
birma
tak to zni jako dokonalej peef
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 17:16
- Nahlásit
čaj fotky máš krásný. Včera slibovali u nás slůňo a nebylo, dneska bylo v Jizerkách, ale za kopcem (kde jsme byli) taky nic moc. Měli jsme ty dva výlety otočit... Ale nava - i bez slůňa bylo hezky. Houby mě taky překvapily - nebyly staré, byly krásné, zdravé.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 17:18
- Nahlásit
birma gratuluji k šikovnému Adamovi a připomínám se pro jistotu s "vánoční objednávkou" cedulky cca 10x15 cm...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 17:34
- Nahlásit
Xerxová
A ty pysky táhnou dolů kůži na tvářích a vlastně i spodní víčka. Sice je dle standardu požadované oko "normální"... ale v honbě za velikostí a tlamovatostí se na oči až tak nehledí.
Aha, no jo vlastne. Ty skrane asi neco vazi, kor plny slin a hemru.
Houby mě taky překvapily - nebyly staré, byly krásné, zdravé.
Houby zavidim, nepokryte. Jen bych mela drobny obavy, jestli nejsou presly mrazikem, aby vam pak nebylo tezko...
birma
a vylousknul si půlku vlašáku co bůhvíkde našel
Jsem premejslela chvili, esli myslis salat a pak mi bliklo.
Cubky onehda kradarily, kdyz sem susila orechy. Udelaly si samoobsluhu a moc mi jich nenechaly.
cernej caj
Krasne jste se meli!
denyk
zracovat do mrazáku jablka
Co s nima delas?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 17:45
- Nahlásit
http://archiv.ihned.cz/c1-63150790-mluvci-ovcacek- je-zplnomocnen-prohlasit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 17:46
- Nahlásit
Fifi
v Jizerkách bych se už taky asi bála - ale tyhle byly opravdu i při zpracování krásně zdravé a pevné. A rozhodně jsem je nedělala jako "minutku" - ale poctivě dlouho vařené či dušené. Navíc tady opravdu ještě nemrzlo. Divný podzim je to zatím...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2014 18:00
- Nahlásit
Čučím na čt2 mluví tam o adventu, co to vlastně je staré zvyky atd...to miluju.
Rohlíčky upečen, moc toho není pro tolik lidí, tak budu muset ještě něco v týdnu přitlačit . Ale já to dělám ráda, mě to fakt baví a hlavně když jim to pak chutná
|