Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 08:19
- Nahlásit

na tábory s náma jezdí pani s kavalírkama, dvě běhaj naprosto nadšeně a třetí na efekt, vždycky se jí smějem, že pro ní je nejdůležitější, aby u toho byla krásná a ona tak fakt působí - běží a tváří se jako "viděli jste jak mi to sluší? jak se mi leskne srst? je to z týhle strany lepší?"

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 08:46
- Nahlásit

Mórgen, dnes mám zpoždění, njn jsme musely s kámoškama
po netu trochu dořešit tu Prague tákže jsem vybrala nějakou
restauraci totok http://www.usvobodnychzednaru.cz/inpage/jidelni-li stek/

cernej caj
odpoved "az ho ukradnu kachne" ho dost zmatla
no to se nedivím, že ho odpověď zmátla

PetraK
no ták fajn, zubař je blééé

kachna_
skončila, zplihla jí srst (to nevím, jak udělala), začala
voeee no voni jsou fakt komici kouzelní

Maya
takže to už byl za chcíplou slepici
další

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 08:55
- Nahlásit

tipy na darky premyslim, ze mamce koupit trochen sutriku, peknou misku a do toho par cajovek

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

takhle nějak to bylo asi na tý Fajfkovatý oslavě, jako u strejdů Ramštajních, coŽ FAJFKO?

[imgs]https://38.media.tumblr.com/319445a6d96699e3 da57a238fdff1199/tumblr_mj9aawe5T61r3pz69o1_500.gi f[/imgs]

Vyrábíme pevné hovnoty. Kuřata mizí po tunách . RUmíček se pere s přetahovadlem a hezky ho nosí. A hraje na basket hřišti s kosákama na číhanou. Bubitka si našla manžela - pinče .

Jo a Bubi článek v PPČ není, světe div se - nevešel se jim tam , takže bude až v čísle 1/2015. Nevim jestli tam se jim teda vejde, ale asi jo, psala šéfredaktorka, že už to má tiskař zlomený možná ruce má zlomený z toho jak se snažil

kachna_

jakmile výloha skončila, zplihla jí srst (to nevím, jak udělala), začala pajdat, svěsila hlavu...

dobrej exhiboš Tak jasně, najdou se vyloženě povahy co si to užívaj, ale zase mi neříkej, že všechny ty davy psů co na těch výstavách jsou to fakt fakt takhle vyloženě baví. Celej ten kolotoč kolem, ty hodiny tam strávený bez možnosti něčeho víc, než se jít projít koukolem na vodítku. Byli jsme kdysi na výstavě s kolegou - měl kavkazandu - mimochodem náádherný, ale nááádherný zvíře, přivezl si ji přímo z Ruska, kde jí dostal darem, žádnej z těch psů se jí tam nevyrovnal). Spešl ten jejich kruh rozhodně nebyl o tom, že by si to kdokoliv z těch psů tam užíval . Zase objektivně - chápu, že se musí psi vystavovat, posuzovat, aby byl dodrženej standard a i se vybrali /teoreticky nejlepší jedinci/, jen se to zas zvrhlo do jinam už.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:16
- Nahlásit

Nakonec rada starší rozhodla pro peňziňón Klose,
páč chtějí na tu stezku v korunách stromů a na Lipno a ták.
Včéra jsem volala majitelce, byla milá ochotná, prý mimo sezónu je to super, že tam není nával. Nakonec nás asik pojede 5 a huba zrzavá. Paní se ptala co mám za psa, tak jsem jí řekla, že takovýho blázna středního . Prý má fenku tak snad bude mít Bukís náladu

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:18
- Nahlásit

PetraK
není obrázek není
a PPČ si budu moset zakúpiť

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:28
- Nahlásit

cernej caj
ja su rada, ze ti moji vypadaj spoojene i pri vegeteni, pac vegetime casto a radi

tak jasně - nejdůležitější - teda podle mě je - aby měl pes naplněný základní potřeby (krmení, venčení), aby měl možnost být psem a to ostatní už pak podle plemene a povahy jedince.
Když to vezmu podle vižlijdy našich známých. Má ty základní potřeby naplněný hodně, aji výletování, aji běhání s páníčkem. A přes to, když je s námi, jí děsně baví, pokud něco "cvičíme" , když byl Ešátor a jezdila s námi občas na chalupu, hrozně ráda se zapojila do našich blbinek. To stejný Bubi - hrozně na ní od začátku bylo vidět, že taky chce něco dělat nad to normální poslouchání. A kolikrát jde a stoupne si před dveře pokoje, kde cvičíme a že jako musíme jít něco dělat

Maya

í v kruhu baví, ale moc jich není, většina to má prostě naučený

no, si to taky myslím. ale nejsem výstavář,t akže soudit můžu těžko.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:28
- Nahlásit

PetraK
taky husty s clankem

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:31
- Nahlásit

birma

"viděli jste jak mi to sluší? jak se mi leskne srst? je to z týhle strany lepší?"

denyk

no ták fajn, zubař je blééé

jo je. a to mám megahodnou žubažku, nejhodnější, nejvlídnější s krásnejma vočima. A vždycky se smějem, že sem magor, ona musí i žuby prohlížet mi na etapy, páč jak jsem v panice, tak nedejchám a modrám , no kretén no. to furt říkám, že jsem vadná

restauračka vypadá dost dobře, tak si to tam užijte.

A takže Klose?? No to je dobře, tam se vám bude, myslím líbit. Udělejte si výlet vláčkem do Boubelesa, je to hezká cesta, zpátky se dá jít pěšky. A nebo se musí, když vám ten vlak ujede

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:33
- Nahlásit

denyk

Prý má fenku tak snad bude mít Bukís náladu

ešivá mají pořád ještě tu ohařici - což už asi ale ne, to je pravda, ale pokud jo, tak ta se moc nedružila. Oni jsou moc fajn. Užijete si to tam, je tam vlídno a útulno. Asi už se na nás nebudou pamatovat, nebyli jsme tam dlouho, ale kdby jo, tak že pozdravujou Kolaříkovi, ti co měli vižlu Ashe a potkali u Kvildy tetřeva.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:45
- Nahlásit

PetraK
nejhodnější, nejvlídnější
to je fajn, většinou totiž já mám taky super zubárika,
je maličký, bývalý automechanik
Usměvavý a dycky mi říká Jé to je ta velká paní co se bojí zubaře
Mám to podobně, při plombování mám pocit že se poblinkám,
tak mi poradil ať si vemu kinedryl..vadí mi ten spálenej puch,
je to hrozný úplný děs, neznám nic hnusnějšího, dycky říkám, že až budu muset na větší zákrok, chci celkovou narkózu páč to nepřežijuuuu

Udělejte si výlet vláčkem do Boubelesa
anooo to bych moooc chtěla

tak ta se moc nedružila
nevadí, my jsme taky asocijálové

ti co měli vižlu Ashe a potkali u Kvildy tetřeva
ano ano zítra to budu vobjednávat, ták jim to hnedka napíšu

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 09:54
- Nahlásit

denyk
bývalý automechanik

: tak to je terno!!
Já jsem na sebe už naštvaná, jsem fakt v tvrdý panice a to se mi nic neděje!!!!!!!!!!!!!! Co budu dělat až něco přijde si nedovedu předstvit, jsem nemožná.

No, výletík do Boubelesa vláčkem je super, pozdravuj tam ode mne, mám to tam moc ráda. Další výlet si můžete udělat do Borový lady, nebo k pramenům Vltavy

nevadí, my jsme taky asocijálové

myslím, že už spíš budou mít jinou fenku, tamto byl německej ohař, už tehdy byla o dost starší, než Ešus, takže asi už mají novou. A kdy že tam pojedete? Poslouchej dobře, až uslyšíš krávu, tak to není kráva, je to jelen v zimě je tam krmí senem a s podzimem už se tam potloukají.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 10:02
- Nahlásit

PetraK
já se na rasu neptala, ale když jsem jí řekla o maďarovi, tak říkala, že měli ohaře německé dlouhosrsté a ty že se dycky prali se stejným pohlavím

pojéchame 6-13.6 jo jo jelena jsem slyšela řvát když jsme
spali s klukama pod širákem, někde na louce pod stromem...
Já a 4 kluci. Něco učí, se vzbudím, vzbudím toho vola, co spí vedle mě, si sedne a poslouchá, pak řekne, spi voeeee, to je jen jelen...mě jako uklidnil, pako jedno

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 10:03
- Nahlásit

Si musím napsat, kam se máme všude podzívat

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 10:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

spi voeeee, to je jen jelen...mě jako uklidnil, pako jedno

připomnělo mi to naše spaní v lese s kámošema. Krom toho, že Marek neměl spacák a dotáhnul si duchnu tak jsme měli slušnej zážiteček. Udělali jsme si takovej přístřešek u potoka. Pokryli větvema... supr to zapadlo do prostředí. Až moc, řikám kluci, až tady půjde nějaký zvíře, spadne nám na hlavu, páč po tom bude chtít přejít.... , sem se kapek obávala. No nic, jdem spát, nakýblujem se do řady a za chvíli příšerný zvuky!!! "Kluci!! vzbuďte se, sou tady prasata!" Někde tady rejou prasata, vzbuďte se, prasata sou tady!!!" .........."Uklidni se, je tady jedno jediný prase a jmenuje se MAREK!" "Ten idiot chrápe navíc tak, že by se žádný prase nepřiblížilo!" ráno jsme se probudili všichni totál nevyspalý - ovšem nejvíc nevyspalej byl Marek, kterej prohlásil, že "Celou noc se nemoh spát".......... se divim, že jsme ho nezakopali na tom břehu potoka

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:16
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Kachna
krásný mimina pěkně seřazený
Tinta
To je pohled, nejublíženější ze všech ublížených. Je fajn, že se to hojí. A bezva je, že vevnitř to je OK
PetraK
Pevný hovnoty - supéééér.

Jsem v řiti, valí se na mě ze všech stran novoty, tabulka stíhá tabulku a já už nevím jak se jmenuju.
Opatrujte se tu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:19
- Nahlásit

Darenka

ak se jmenuju.
Opatrujte se tu.

to bude tou novou identitou , tak se drž holka, znám to, zvládni to.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:23
- Nahlásit

PetraK
taky dobrej oddíl

že "Celou noc se nemoh spát
takovýhle mám nejraději

Já se těším jak se vyspím od pátku, páč jedem na tu zabijačku,
na pokoji budu já 2x pés a 4 kucí
To bude chrápot, mylsím, že půjdu spát první abych se aspoň trochu vyspala, než příjdou zezdola z hospody
A nebo se v sobotu odpoledne nenápadně vytratím, že jdu s Bukí na procházku a po kratší procházce šipka do pelechu

Před 14ti dny, když jsme tam byli, tak jsem tam byla já, kámoška a její syn, pak tam šel chrnět ještě jeden domorodec a ten stál u (taky Marka) u postele ve vedlejší místnosti, než jsem spala já s kámoškou...čučeli na telku, já si šla čistit zuby a ten vůl přišel za mnou do koupelny a prej jestli mu půjčím kartáček
Nad ránem jsem šla na vecko, kolem té postele, jak tam Marek ležel a jak vedle něj stál Venca....kouknu, Venca leží a objímá peřinu tak si říkám, chlapci přebrali tak se k sobě měli ráno byl Venca už pod peřinou a Marek u nás v místnosti... prej tam šel už večer, Venca na něj upadl
Njn vždyť v té naší místnosti byly jen 3 volný postele

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:24
- Nahlásit

Tinta76
k tobě jsem hlavně chtěla, to je pipíííí ukřivděná
jsem moc ráda, že se jí to už hojí, já bych teda se svojí povahou už asi panikařila

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:26
- Nahlásit

Darenka
Jsem v řiti, valí se na mě ze všech stran novoty, tabulka stíhá tabulku a já už nevím jak se jmenuju
to mě mrzí, snad bude brzo lépe, drž se

PetraK
to bude tou novou identitou
de*ilééééé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:31
- Nahlásit

Darenka
snad se to trochu uklidni do budoucna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:35
- Nahlásit

outdoorove filmy kdyby to nekoho zajimalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:35
- Nahlásit

denyk

de*ilééééé

díky za diagnózu

to je pipíííí ukřivděná

se jí nediv, když jí TINTA tak nemožně voblíká

ovahou už asi panikařila

si myslim, že úplně v klidu nebyla ani Tinta teda, páč tohle už začínalo smrdět /i v reálu asi co?/ , taky jsem ráda, že už to nabírá dobrej směr. Já už bych na tom byla s nervama totál v hajzlu, stačilo mi to, teď, jak Štajnidlo zas vrhnul.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:40
- Nahlásit

Ramštaaaajn ve spolek!!!!
tááááááááááááákhle velkej štajn mě spad ze srce !!!takhle velkej !!! konečně si kamidžon votahl do řiti poslední díl tý velký zakázky...uuuuf a prej to tam bude aj na čas....
asi se dneska vožeru... no až zejtra dneska ještě dodělám posledních xy vencůch a pak už jen samá normální robota...
a konečně se začnu věnovat všem restům..a že jich mám

PetraK
jooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!

a Bubi článek v PPČ není, světe div se - nevešel se jim tam Fájuška se takhle nevchází už vod srpna ale tak snad na ní taky jednou dojde..měla bejt na podzim...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
asi se dneska vožeru..

vožerem se vpátek!!! Já budu píct išlový dortíčky, neumim to, to bude nerf!! jo? vožerem se v pátek!!!! Hned jak dovalím se čoklema domů z procházky, špuntnu si něco. Jen nevim co.

xy vencůch

taky si chci vyrobit, ale nevim kdy???

a gratulace k odjetýmu kamižounu.

Ty ten vobrásek vidíš?? nebo na co je to jooooooooooo! Já ho totiž taky nevidim a takovej pěknej byl, hejbací, veeelikej bordel to je!

Fájuška se takhle nevchází už vod srpna

áá ha! No zajímavý. Já teda musím říct, že mě dost v Pes přítel člověka zklamali, podle organizátorky celý akce se na to sponzorování dost vykašlali, hodně toho doplňovala sama ze svýho A ty peníze co slibovali, neposlali - zatím, prej to pošlou někdy nějak.... trochu ostuda, co? Hlavně, že teda mají plnou pusu útulků a jejich podpory a pak .........

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:49
- Nahlásit

PetraK
že neudělají Bubici speciální číslo vánoční třeba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:51
- Nahlásit

Fajka
ja se teda jiste dneska ozeru a za cizi penize na firemni party (teda spis prezeru husou, moc tomu piti nedam

a gratuluju ke kamiooonu snad bude klidnej konec roku

PetraK
islovy dortik?

objednala sem si
a
ktery si mam nechat a ktery dat kamosce, baby radte

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:52
- Nahlásit

dneska ještě dodělám posledních xy vencůch
Fajka
Vencůůůch se ti zachtělo dodělat, jo??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:53
- Nahlásit

jo a vite jak je ta basnicka od plihala... ze mu vadi, jak se vsude pouzivaj ty zdrobneliny a ze to je fakt vopruz takze prinesl lence rakve a vence (z cukrarny ) - me navnadily ty vence, ale se obavam, ze to bude nepozivatelna forma

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 11:55
- Nahlásit

cernej caj
mě se víc líběj ty šedivý
k čemu tě navnadily ty věnce?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání