Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:15
- Nahlásit

tinta ufff - tak srůstejte a srůstejte. Tobě pevné nervy, zdá se, že rekonvalescence bude horší pro tebe, než pro spoďárožravku

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:20
- Nahlásit

birma
držim, nesnášim podobný "radosti" a to jsme měli na sociálky zatim vždycky docela kliku...
buď ráda ... nesnáším sociálky na devítce a na trojce ... všechny bych je vyhodila a to okamžitě, bez platu a milosti.....

cernej caj
to sou zacatky pole dance u cloveka pohybove co do obratnostobratnostu drevenyho
čajdo, některé výrazy jsou božíííí, se tu opět řežu smíchy ...a le jsi šikovná a je super, když tě to baví ... já jsem na tanec dřevo ( teď už úplné neb ztuhlé klouby se těžko uvolní při pokusu o tanec ), ale tancovala jsem vždy docela ráda

denyk
koutek zdá se být trochen lepší
to zní velmi nadějně!! Tak jen ať se kouká hojit pořádně dál a ty máš brzy pokoj

birma
tahle šála je z nádherný ručně předený a barvený vlny od mojí kamarádky,
to jsou krásné vlny ... jedna hezčí než druhá!!! Jen ještě umět plést a bylo by to ... takhle bych se na každou vlnu mohla pouze koukat a přát si, aby se z ní za noc upletl svetr nebo něco podobného ...

Add perníčky.... ty dělám jako poslední pečené cukroví a jsou hned měkké, vydrží klidně i přes měsíc

Tinta76
Mokrý to teď má hlavně proto, že se porád hejbe. Slušně jí totiž otrnulo a vyvádí pěkný hovadiny -
to zní náramně !!! Však ona se dá do pořádku a zase bude holka lítat jak magor, ale už se zarostlým bříškem ... no a ty jí holt musíš začít vymýšlet ptákoviny na hlavu a ne na pohyb ( chudáku)

birma
na to už fakt nějak nevěřim - pravidelně potkávám lidi, co si vynucujou poslušnost proutkem (ještě navíc blbě a zbytečně), takže se jich ve výsledku vlastní pes fakt bojí), lidi, který nepoznaj psa, co si chce hrát od namachrovanýho postoje, lidi co nepoznaj strach od radosti, co nepoznaj konejšení
asi máš pravdu ... bohužel ... i když určitý cit pro zvíře by měl mít každý, kdo si ho pořizuje.... v tomhle je to stejné s dětmi. Ale je fakt, že mnoho lidí nemá cit vůbec žádný, na tož k další živé bytosti ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:22
- Nahlásit

Xerxová
žádná hra než s pánem a míčkem není povolena... Co se stane, až jednou náhodou potká jiného psa ???
To ti reknu zcela presne. Takovy pes se s jinym nepotka. Pripadne dojde k velkym problemum. Znam jednoho "Mistra", kdyz sel trenovat, tak nesmel byt jinej pes na place, zadnej uvazanej u stromu...
Tinta76
Drzim moc palce, at srusta v poradku dal. A fakt asi jistit voditkem, jak se jim ulevi, delaj kraviny.
No myslím, že teprv teď začne bejt veselo
Jo no. Asi to nejhorsi obdobi. Tak pevny nerv.

Jinak preju pevnou stolici a nebliti u Stajnu, nevim co jeste jinde ostatnim. Mam asi fotodepresi, chybi mi slunicko. To bude jizda, rano po tme a jeste v desti.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:26
- Nahlásit

Fifi
posílám sluníčko alespoň vzpomínkové letní...

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:26
- Nahlásit

kachna_
Tak Helča (ta posuzovatelka) už má vňoučátko
jééé, tak že gratulujůůů

Xerxová
Ano - naroste-li Night dobře a zůstane mu ta skvělá povaha, bude muset nějakou tu (jednu dvě) výstavy přežít a uchovníme ho. Tak, jako ty před ním. Nic víc, nic míň.
tak přesně s tímhle jsem do papíráků šla i já ... pokud se zadaří a bude to mít nějaký efekt, tak vystavím, uchovním, ale jinak pro mě je pes společník, zvíře, které mám ráda a které chci , aby prožilo svůj život spokojeně a ne tím, že ho budu tahat po všech možných i nemožných výstavách a budu ho drilovat, abych uspokojila své ego ....

Od malička cvičen. Ostře. Důsledně. Co mi vadí, že se na jiného psa nesmí ani podívat (jen když rozvíjí zlobu, tak ho vodí k plotu řvounůůůů). žádná hra než s pánem a míčkem není povolena... Co se stane, až jednou náhodou potká jiného psa ??
chudák pes ... to není pes, ale živý stroj, který už teď je nebezpečný pro všechny okolo, protože se nemá kde naučit psímu chování ... tyhle lidi bych taky honila po place, dávala k plotu a buzerovala, když by chtěli jít třeba do hospody na pivo ... pitomci!!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:28
- Nahlásit

Xerxová
Blízko nás bydlí dobrmánek - stejně starý jako Night. Od malička cvičen. Ostře. Důsledně. Co mi vadí, že se na jiného psa nesmí ani podívat (jen když rozvíjí zlobu, tak ho vodí k plotu řvounůůůů). žádná hra než s pánem a míčkem není povolena...
chůdě pes

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:28
- Nahlásit

Fifi
jestli u vás leje tak jako tady, tak je mi tě předem líto

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:39
- Nahlásit

Jennynka vás všechny moc pozdravuje, ale fakt prej netuší, jestli to vůbec dokáže vydržet

birma
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:41
- Nahlásit

Tinta76
to je evidentně nejtýranější pes planety podle kukuče

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:52
- Nahlásit

došla mi ta piksla s čajema a je naprosto luxusní!! mega spokojenost s tím
birma
tak nevím jak jinde, u nás na vsi je psů tak furt tejně jako někdy před 30 rokama, akorát tenkrát se to různě potulovalo po vsi a žádný psí rvačky nebo kousance do lidí nebyly, dneska je polovina psů takovejch, že se je bojíš potkat

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:52
- Nahlásit

Tinta76
chudinka malá ale fakt nezávidím, když už jí otrnulo
ale tak hlavně že se jí to už hojí

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 19:58
- Nahlásit

Xerxová
posílám sluníčko
Ach, diky.
Tinta76
Jesis, to je fakt ale totalne vycitavy maxiUFO. Chude maly, takovy starosti ji pridelavate skrzeva spodary.
brut
to není pes, ale živý stroj, který už teď je nebezpečný pro všechny okolo, protože se nemá kde naučit psímu chování
Takovej pes ale nemusi vubec byt pro okoli nebezpecny. Spis naopak, poslechne na prvni povel, radsi bude mit micek a hru s majitelem. Nez nejaky dovadeni s cizima psama.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:04
- Nahlásit

Tinta76
tak hlavne, ze uz je to lepsi a ted uz se snad bude jen a jen hojit

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:31
- Nahlásit

Jedna včerejší
než se začnete rozplývat, jak vyrost, tak si uvědomte, že já to mamuťátko musim nosit!

(Michal je ten s brejlema a bez dudlíku)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:36
- Nahlásit

kachna_
a to mamutatko, kterej z nich to je?

ale peknej teda a supr dudlicek

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:41
- Nahlásit

kachna_
tak si uvědomte, že já to mamuťátko musim nosit!
Bud rada, ze ne uz coby kinder jajco.
Jinak mas asi dobrou posilovnu, nicmene Michal vypada, jak kdyby ho tahal on. Jo tuhle sem ti toho andelicka zapomnela pochvalit, sklidil uspech?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:45
- Nahlásit

Fifi
Bud rada, ze ne uz coby kinder jajco
to jsem
cernej caj
mamutatko, kterej z nich to je?
Ten menší, ten větší už je starej mamut

birma
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:48
- Nahlásit

kachna_
ber to z tý lepší stránky - když bude růst, tak bude brzo běhat po svejch

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:53
- Nahlásit

sklidil uspech?
U Lucinky velkej, ve školce nevím a je mi to jedno, páč myslím, že ty dekorace po vánocích stejně vyhoděj (což mě docela mrzí, holky by si s nima ještě vyhrály)

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 20:54
- Nahlásit

kachna_
páč myslím, že ty dekorace po vánocích stejně vyhoděj (což mě docela mrzí, holky by si s nima ještě vyhrály)
A to snad ne. Nejde si teda o dekorace teda rict?? At ti je navali zpatky, nez aby to vyhazovali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 22:09
- Nahlásit

Zdar a sílu milé děti. Rumíček vytváří standardní bobky, Bubi nevytváří vůbec nic. Oba by žrali jako prokopnutí. Pročež začal Rumíček požírati Brtnika zaživa . A když se mu to nepovedlo, bylo mu ho samotného velmi líto. I musel se jít pochovat ke mně na klín. Ač jest tím trpaslíčkem, už se na klín moc nevejde.
U žubaže dobrý, ničehož mi neprovedli. Měla jsem ftipnou historku v tramvaji. Nastoupila paní tak asi stoosmdesát let, osmdesát cm do výšky a tak dvacet kilo živý váhy, víc ani ťuk. Pustila jsem ji pochopitelně hnedle sednout a babuška byla unešená . Unešená z toho že sedí, že se na ní usmívám a že.. to hlavně - mám na kabelce přivázanou plyšovou berušku. Radovala se tam nad ní skorem celou cestu. Do tý doby, než jí zaujala moje taška. Co prej v ní mám. Kalendář -dárek. "Jééé, to je hezký, taky jsem dostala jednou kalendář, byl moc hezkej...." a vedly jsme debatu na téma kalendář, beruška..... byla děsně roztomilá. Jak malinký dítěto. A koupila jsem mámě rolák. Došla k ní na návštěvu, nakrájela si citrusi na usušení, jablíčka na ozdobu a vyrábím křížaly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 22:10
- Nahlásit

kachna_

Michal je ten s brejlema a bez dudlíku)

kecáš!
moc hezký fotos

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 22:12
- Nahlásit

kachna_

tak si uvědomte, že já to mamuťátko musim nosit!

to sem si říkala a to i přes to, že mi přišel Martinek takovej roztomile malinkatej. Ty růůůčičkýýýýýýý malinkýýýýýýý a nožičkýý, to mě vždycky na dětech fascinuje Každopádně - s tím nošením - vůbec nechápu, jak to zvládáš a navíc to zvládáš tak, že není vidět, že by to byla námaha. Celej den v žolooo, to si nedokážu představit. Teď zrovna jsme se o tom bavily s mámou po tlf. říkala jsem jí, jak jsi frajer a vyrazilas sama se všema třema do žoloo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 22:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ad ti psi a ten cirkus kolem - já si prostě myslím, že všechno má být tak nějak vyvážený. A že čím víc se budou lidi soustřeďovat na to jestli seděj, stojej ke psu v nějakým úhlu, směru... tím víc to budu hrotit. a následně vyhrotěj naopak toho psa.Chápu, že jsou psi , kteří jsou vypsíchovaný, ať už geneticky, nebo tím co je potkalo, ale tak nějak to zevšeobecňovat - může být z mýho pohledu spíš školdivý. Neříkám, že se nepletu. Já sama jsem ráda, že se pohled lidí na zvířata a jejich schopnosti začíná měnit, ale............ ne všechno pro ně bude přínosem. Ad to cvičení a přecvičování - sama myslím se psema kutím hodně, ale - snažím se to nepřehánět, protože se shoduju v tom co říká paní Turid - že nejdůležitější je, aby pes mohl být psem, aby žil a až pak, pokud ho to opravdu baví a je to pro něj hlavně přínosný, tak s ním cvičit. Je to asi tím, že to mám sama stejně, nic mě nežene do toho, dělat něco do špice, všechno dělám jen pro zábavu a tak chci, aby se i ti čoklidi bavili. Abych na ně nemusela tlačit, že se něco musí, ne - nemusí, můžeme si hrát, ale taky nemusíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 22:22
- Nahlásit

Maya

tak nevím jak jinde, u nás na vsi je psů tak furt tejně jako někdy před 30 rokama,

tak tady v Prahé zatraceně přituhlo. Dost velkej rozdíl od doby, kdy jsem měla Murphyho, stěhovala se z Hornopočo-kde jsem byla jedna z mála, kdo venčil psa - do Dejvic a pak sem k nám. Teď je psů o hodně, ale opravdu o hodně víc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 22:38
- Nahlásit

Tinta76

Heeej Tinto!! Proč toho psa tak nemožně voblíkáš!! Že ty šiješ v tom stejným salůnu jako Fifina, že jo?

Přeju Ludřence a pochopitelně i Tobě dobrý hojení.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 22:47
- Nahlásit

Xerxováestli

se ten pes cítí komfortně. Jestli to není jako dítko vycepované na perfektní hru na housle či maličký hokejista...(a dítě je nadšené, že mu to jde a je za hvězdu)... jestli by mu nebylo líp kdyby mohlo lítat venku a lézt po stromech, než cvičit a cvičit.

tak! Já si myslím, že jako všechno to má být vyvážený, to za první a za druhní a to je taky hodně důležitý, se musí počítat s tím co toho psa baví. Nevím,kdo už to tady byl - měla takovej nějakej nesoulad s fenkou. Pak se přišlo v hovoru na to, že nejlíp jí je, jen tak vegetovat a být s paničkou a hned došlo ke změně. Na druhou stranu já - když budu s těma dvěma příšerníkama jen vegetovat - tak s tím nevystačím. Ale - protože vím, že nemám na nějaký vrcholový výkony - neb taky radši jen tak vegetuju a cvičák neoblibuju - tak si jen tak hrajeme. Aby je to bavilo a měli nějakou náplň, protože dlouhodobě jen tak vegetovat by je nebavilo - je to vidět i na tý Bubici, mají to prostě v sobě. Oba už stojej frontu "na pokoj" kde se cvičí, Neboli, pokud se dlouhodobě - v jejich případě je to víc jak den - nic moc neděje, stojej u pokoje, že jestli nepůjdem cvičit něco, aby byla zábava . Ale zase jedem si to jako ty laiky, cvičíme/hrajeme si a neřešíme nějaký serepetičky kolem.

Ad ty zmiňovaný výstavy - už ikskrát jsem si přemýšlela nad tím, co vystavovatelé často tvrdí : Náááš Azor naprosto miluje výstavy, rád se předvádí..... je to doopravdy tak? Baví fakt Azora čekat iks hodin na to, než na něj přijde řada, navíc v hromadě jinejch psů, kolikrát ne zrovna přátelskejch...... úplně nevim.Naprosto chápu nezbytnost uchovnění, výstav, ale zas -mělo by to být v míře, kterou zmiňuješ Ty

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2014 23:13
- Nahlásit

PetraKNáááš Azor naprosto miluje výstavy, rád se předvádí..... je to doopravdy tak?
Dáju to fakt bavilo. Strašně moc. Jejího bráchu taky, když byli páníčci s ním oba. Když páníčci asi měli nějakou rodinnou krizi, nebyl Deryl vůbec lvem, ale jen umolousaným špiclem.
Dája by za vystavování dala cokoliv. Jednou jsme šli shora ze Zbraslavi dolů na náměstí. Dája tvrdila že další krok a zemře. Cestou byly domácí potřeby, kde Petr něco potřeboval, tak tam vešel a myslím, že ta paní se ptala, jestli může "pejsek" taky dovnitř. No "pejsek" vůbec nečekal na to, jestli panička řekne, vplul dovnitř a byl hvězda. Vyplul ze dveří obchodu (a podotýkám, že to vůbec nebyl pes, který by mohl domů, směla jen do dílny), proplul kolem výlohy a jakmile výloha skončila, zplihla jí srst (to nevím, jak udělala), začala pajdat, svěsila hlavu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 07:36
- Nahlásit

kachna_
vcera se me kamarad ptal, kdy si poridim mamutatko... odpoved "az ho ukradnu kachne" ho dost zmatla

PetraK
tak supr, ze rumicek bobkuje a ze zubaz dobry!

ja su rada, ze ti moji vypadaj spoojene i pri vegeteni, pac vegetime casto a radi

kachna_
proplul kolem výlohy a jakmile výloha skončila, zplihla jí srst (to nevím, jak udělala), začala pajdat, svěsila hlavu..

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 08:13
- Nahlásit

kachna_
Kima právě bavilo na výstavě to čekání, protože to bylo nový prostředí a spousta novejch lidí a psů k vočuchání
pak v kruhu už prej vopruz, protože to se čuchat nesmí, takže to už byl za chcíplou slepici
ale je fakt, že na některejch psech je vidět, že je předvádění v kruhu baví, ale moc jich není, většina to má prostě naučený
PetraK
tak super, že jste všichni zdraví, bobky i zuby
kachna_
mamutek je celej táta, ne?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání