Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 13:35
- Nahlásit

Xerxová
ale já to chápu - jen prostě se dneska jak literatura, tak organizátoři seminářů a psíííchologové tváří, jako by potřebu speciálního přístupu měl každý pes. A kdo se svým psem nepracuje "moderně", jako by nebyl.

jo přesně, tohle to myslím přesně vystihuje,

stejně starý jako Night. Od malička cvičen. Ostře. Důsledně. Co mi vadí, že se na jiného psa nesmí ani podívat (jen když rozvíjí zlobu, tak ho vodí k plotu řvounůůůů). žádná hra než s pánem a míčkem není povolena

tohle je hodně smutný. a bohužel i nebezpečný. Já se musím přizna, že si čokle pouštím místo televize- hrozně mě baví dívat se jak si v bandě hrajou. Teď v tu sobotu za barákem, hrozná sebranka od mlaďasů až po bábrdli Bubici a všichni si to užívali. Bubí taky, páč jí bavilo bafat na Belíše a Belíš měla důvod tryskat holky si sedly a užívaly si to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 14:29
- Nahlásit

PetraK
ktera to byla? ja myslim rok 2009/2010 brala zpetne celej rocnik snad za 300kc i s postou, ale nejak to nectu moc.

jo přesně, tohle to myslím přesně vystihuje,
ale to je taky dneska u vseho, je nutny mit kouce na praci, na soukromej zivot, na partnerstvi, kdo nema kauce, jako by nebyl

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 14:41
- Nahlásit

cernej caj
už se těším, až bude kouč i na zlatý rybičky

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 14:41
- Nahlásit

PetraK
Tak mi volal manžel, že v PPČ není článek o Bubitce.
O víkendu si spletl časopis a koupil nějaký jiný - así psí kusy se to jmenuje nebo jak. Dostal instrukce a dnes koupil správný -PPČ.

Snad vás večer dočtu, jste hrozný drásalky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 14:44
- Nahlásit

cernej caj

ktera to byla?

která byla co? myslíš šéfredaktorka? Jmenuj se Jansová.
nema kauce, jako by neby

nestačí mít místo kauče gauče? Máme dva, to by šlo ne?

Darenka
no nedočká se letos - pokud budeme mít větší štěstí něž Fajfka, která čeká od léta, tak by měl článek vyjít v příštím čísle tedy 1/2015.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 14:48
- Nahlásit

PetraK
nemam zadnej, furt su v peeerdeli

no ze bych se mrkla jaky ma ty clanky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 14:54
- Nahlásit

cernej caj

su v peeerdeli

tak tam se nevejde, to je fakt

stačí kouknout do letošních. Jako ona má pravdu v těch věcech o kterých píše - přístup k výchově psa atd. ale píše to takovou formou, že ostatní jsou naprostý idioti a jen ona dělá všechno dobře a hlavně nedělá ty chyby. Ovšem, když jsem četla její článek na téma pes a kůň, dost mi vstávaly hrůzou vlasy, při popisu pochodování s tím koněm, dětma a psama a nad tím co proběhlo, docela štěstí, že se to nevymklo. Smrdělo to průšvihem. Což - dobrý, se může stát, ale pokud jsem ten neomylnej, nikdá by se mi to stát nemělo, pokud použiju rozum a nepodcením situaci.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 14:58
- Nahlásit

PetraK
myslíš šéfredaktorka? Jmenuj se Jansová
já si to myslela

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 15:26
- Nahlásit

Maya

já si to myslela

koukám, že nejsem jediná. a musím říct, že totožný názor má i ta moje kolegyně, což je hodně moc hodný člobrda s neuvěřitelným pochopením a toleranci k ostatním. TAkže, když už i ona....

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 15:29
- Nahlásit

PetraK
já jí znala trochu osobně, ale to už je před lety, to ještě dělala v útulku

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 15:33
- Nahlásit

Maya

si myslím, že jednak jí stoupla funkce do hlavy a druhak nepřekročila nikdy tu kynologickou fázi - všeckovímnejlíp - ale to není jediná. I tohle mají s tím panem všetečkou společný . Blíženci asi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 15:56
- Nahlásit

tak ja mizim na firemni paaaarty na husu se zelim

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 16:11
- Nahlásit

cernej caj

na husu se zelim

hááájzle! Já mažu do posilovny tak akorát!! 3

Užij si to.

Jo a myslím, že je tu Psékus zase

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 17:40 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Zdravíčko
cernej caj
husička se zelím a šesti by bodla. I když bývávalo. Dnes už by to pro mě bylo jen se čtyřmi, nějak s věkem se smrskává vytažený žaludek do normálu

ad 5 Tibeťanů
Nedávno jsem tu k pobavení všech objevila Ameriku - 5 tibeťanů. Jedu to cvičení 3. týden a cítím se dobře. Ne v tom smyslu, že by se mi vyléčily neduhy, ale v tom smyslu, že cítím, jak se mi pěkně protáhly svaly a jestli vydržím ještě pár týdnů, budu snad osvalená jako správně trénovanej pes
To samo nechci, ale zpevnění svalové hmoty bylo už zapotřebí

Pečení vánočního cukroví - co blázníte holky Já každý rok peču až okolo Mikuláše. Bytovkářky - jak uchováváte takovou dobu cukroví, aby zvláčnělo a nevyschlo? Já ho dávám do krabice a posléze do igelit. tašek na balkon.
Jako holka jsem nikdy neměla ráda linecké spojované marmeládou. S věkem se mění chutě a vloni jsem prvně linecké upekla podle nějakého receptu z netu a nebylo to tedy to pravé ořechové. Máte někdo nějaký supr receptík?
Jinak peču klasiku - vanilkové rohlíčky, išelské koláčky a pak následuje podvod, protože z pracnového těsta světlého dělám kromě pracen i košíčky, které plním takovou dobrou drobenkou - drobky z cukroví, event. nadrobené piškoty, rum, kakao, trochu zbylé čokoládové polevy, marmeláda,....atd, dále z toho těsta naflákám ořechy a velké rohlíky (další podvod - stejný základ krému, jen do těch ořechů přidám hafo mletých vlašáků, ještě roládu z esíček (nepečené) a rumové koule taky nepečené. Každý rok mi manžel rozmlouvá, abych už nepekla, ale nedá mi to - ta vůně z pečeného cukroví - to je ta správná předvánoční atmosféra. Navíc moje mamka cukroví miluje - je jí 84,5 roku a tak nechci, aby se s cukrovím zaobírala a tchýni je 81 a tak i jí vždycky dávám krabici.
Takže máme vždycky spoustu druhů cukroví a nikoho nenapadne, že to až tak moc nebude

Tak, potřebovala jsem se po dalším strašném dni v práci vykecat a vy jste to odnesly. Lity, lity Vás.
No a když se zadaří, dočtu vás

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 18:38
- Nahlásit

PetraK
si myslím, že jednak jí stoupla funkce do hlavy a druhak nepřekročila nikdy tu kynologickou fázi - všeckovímnejlíp
no jo, už tenkrát to bylo mám nejkrásnějšího špice planety, ale pravda je, že Nero byl krásný a s ním to šlo samo a takových lidí je x, fena už tak úspěšná nebyla, tak šla z domu
Darenka
ještě že vánoční cukroví moc nejím, tak mi tady ani neděláte chutě

ten žralok je dobrej http://www.vtipneponozky.cz/

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 19:42
- Nahlásit

Druhá várka rohlíčků upečena to je vůně a vy jste
krafalenky-podkolenky žraločí

Někdo tu prdí....já nevím, takovej hezkej péf a tak smrdí

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 19:49
- Nahlásit

cernej caj
na husu se zelim
raději jez jen husu, v zelí by mohla být mouka

Darenka
jak uchováváte takovou dobu cukroví
v bříšku

Maya
tak úspěšná nebyla, tak šla z domu
tohle nikdy nepochopím...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 22:08
- Nahlásit

denyk
tak úspěšná nebyla, tak šla z domu
tohle nikdy nepochopím...

Ja spis nepochopim zbavovani se psich vyslouzilcu. Treba fen, ktery daly x vrhu, poslouzily a po 8 letech tadaa, nekde na zahradku na doziti? Fuj. Dat mlady zvire, ktery proste nevyhovuje nekomu v ramci povahy ci chovatelskyho planu (mluvim vseobecne, ne o nekom), proc ne. Vykastrovany, at se takovymu zvireti dari lip treba coby jedinackovi, rozmazlenymu, bez naroku na vykon, exterier.
A nemnozi se na nem.
denyk
Někdo tu prdí....já nevím, takovej hezkej péf a tak smrdí
Stesti, kdyz je nakej pes v okoli a je to na koho svest. Ovsem vcera si Kremyl prdnul a sama se vycitave zadivala k tomu ocasu, ktery prase...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2014 22:20
- Nahlásit

Umřel Hapka
chjooo....

Jináč kolo vod traktoru je hotový a já taky....jako už nikdy více, rači 10 malejch než jeden velkej.....Věnec !!!! vy důůůry

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 05:50
- Nahlásit

kuk vstávat a cvičit. Psa či sebe - jak je libo

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 06:11
- Nahlásit

Mórgen,
jááá jáá už (opět) dávno skááču!

Navíc jsem byla v noci v lázních, takže jsem odpočatá

Fifi
psich vyslouzilcu
ale tak o tomhle vůbec nemuvím

Fajka
Umřel Hapka
taky jsem se dívala...byl na tom už hodně špatně, zhruba před rokem, byl v Bohnicích, kvůli tomu alzheimerovi

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 06:46
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Alzheimer je svině. Odešel nám kamarád - úžasný parťák. V 59 letech se objevil Alz. a šlo to s ním strašně rychle dolů. Za 2 roky byl konec definitivní.
Hapky je škoda, měl úžasný písničky.
denyk
Řeknu Bukískovi jak ho pomlouváš a jak se za něj schováváš D
Černej čaj
Jsem zvědavá jaká byla husa a vůbec celá párty

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 08:10
- Nahlásit

denyk
je to smutný s tím Hapkou, ani mu nebylo tolik, jsem myslela, že už byl starší
Darenka
Jsem zvědavá jaká byla husa a vůbec celá párty
no hlavně je ta husa bezlepková, takže v poho

dneska teda venku pěkná kosa, ale bude sluníčko, už to vidím, že o víkendu zase nic

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 08:25
- Nahlásit

Maya
No husa bezlepková je, ale co zahuštěné zelíčko a knedlíčky

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 08:36
- Nahlásit

Darenka
Řeknu Bukískovi jak ho pomlouváš
dám ti ho odpoledne k telefónu ju?

Maya
Darenka
však jsem včera psala, že bych husu jedla bez zelí

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 08:37
- Nahlásit

U nás v noci -4, konečně trochu přimrzlo a je sucho...
a svítí, vypadá to na krásný den
A dnes mám Vánoce, přivezou mi mazlíka telefonního
konečně

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 08:50
- Nahlásit

denyk
a kartu do něj už máš?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 08:58
- Nahlásit

Maya
zrovna přišla sms že přinde i karta

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:16
- Nahlásit

pekly jsme nové ozdobičky na stromeček, se mušim pochlubit - moje zdobení
a doufám, že zejména Brňááááciiiii ocení!!! aneb jeden pro Rrrejpala

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:29
- Nahlásit

odpoved "az ho ukradnu kachne" ho dost zmatla

Maya
mamutek je celej táta, ne?
jo, směje se, když vidí, že se bude krmit, jinak nevíme
PetraK
zase mi neříkej, že všechny ty davy psů co na těch výstavách jsou to fakt fakt takhle vyloženě baví
pak je ještě kategorie - dělá to má božská panička/páníček, tak hlavně, že to můžeme dělat spolu a kategorie nebaví mě to stejně jako všechno ostatní co dělám
A pak kategorie - mě by to možná i bavilo, ale mám HLAD (Batýsek)
a pak samozřejmě většina psů, co to nebaví a malý procento psů, pro který je to fakt utrpení.
cernej caj
Ty šedivý návleky jsou naprosto luxusní
Darenka
Já každý rok peču až okolo Mikuláše.
já 23.prosince
Maya
hlavně je ta husa bezlepková

Fifi
Ja spis nepochopim zbavovani se psich vyslouzilcu. Treba fen, ktery daly x vrhu, poslouzily a po 8 letech tadaa, nekde na zahradku na doziti?
já to taky nechápu,ale ještě víc mi přijde smutný, že i to je pro někoho moc a takový fenky putujou do útulků apod.

Moje chytré poslušné děti uklidily pepřový kuličky, se kterejma si hrály. Jenom je teda nemusely dávat do mýho musli. Několik kuliček mi trvalo, než jsem přišla na to, co se děje

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání