| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:31
- Nahlásit
Janiii
Brněnská hvězda je drsná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:35
- Nahlásit
Janiii
hezkýýýý
kachna_
Jenom je teda nemusely dávat do mýho musli
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:35
- Nahlásit
kachna_
Kometa jako kometa, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:46
- Nahlásit
Janiii
Tak Kometa Brno mě vůbec nenapadla, to je ještě lepší
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:49
- Nahlásit
Janiii
perníčky jsou výstavní - krááásný.
denyk
ju, ju, budu telefonovat s Bukískem a šecko mu na tebe napráším
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hele, znáte někoho, kdo by mi uměl ušít pro Martínka nosící kalhoty? Měly by to být tenký bavlněný trenýrky s pletenýma dlouhejma hohavicema - polodupačky (ta teplá část by asi mohl být i fleece)
- tohle, ale dva materiálu, aby koukající nožičky byly v teple a nepařil se mu zadeček v šátku a plence.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 09:50
- Nahlásit
zfravim, party skvela, husa taky. mely sme na vyber ze dvou snglucky psanych jidel - pac ve firme je par cizincu. husu se zelim na medu sem si objednala a druht byla konfitovana hysa. zacali to nosit a co kdo mame. tak rikam1 a pani ze nevi, vo je 1. ze ma stehynko nebo kridylko rikam se zelim, pani to sou obe, rak sem si tovzala. zeli bylo slazeny a odpirny a nebylo to to moje
vino luxus, zabava fajn, cimbalku ja rad, akorat sem udelala ostudu desnou ale o tom z pc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 10:24
- Nahlásit
cernej caj
tys slopala víno joo
hlásám, že koutek již nepraskající, takže zahnojen mastí-zahojen...doufám jen, že mi to nezahojí celou hubu, že už bych jí pak jako nevotevřela
Darenka
hele včéra měl hody, tak mě teď má rád-páč já blbka,
jak jsem včera napekla druhou várku rohlíčků, naházela jsem je do krabice od staršího modemu, ve špajzu nával, jsem nevěděla co s nima, páč byly na lince a ta pipí zrzavá seděla pod krabicí a čučela na ní takovým tím výrazem, že myslím že ještě tak 3minutu a zželelo by se rohlíčkům vižličky a naskákaly by mu samy do huby .
Takže jsem je dala na mikrovlnku-teda chtěla dát, ale lednice má 2metry, na ní mikroška, já v péřovce, neohrabaná, navíc nikdy nedělám jednu věc najednou, takže ve druhé ruce tydlifoun, zavadila jsem o mikrovlnku, třetina rohlíčku vypadla,
ale Bohudík jen na lednici, páč tá mikro je trochu šoupnutá vzádu, takže rohlíčky měly na padání prostor, ale né všecky, asik 10 jich spadlo na zem, ten voleček se úplně zalykal jak hltal
Ostatní rohlíčky jsem seškrábla z lednice tak, že jsem jí otevřela a hurá zpět do krabice. Ztráty téměř žádné, asi 5 se jich zlomilo, takže já jich sežrala asik 10 jim za trest!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 10:28
- Nahlásit
cernej caj
jé, pochlub se vostudou, cizí vostuda vždycky potěší
kachna_
zadej si poptávku na fleru, já už tam dávala asi 3 a vždycky se někdo ozval během dne, stačí pak projet obchod jaký dělá věci a dohodnout se, nikdy nebyl problém
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 10:29 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
denyk
jako pěkná storka, ale nejvíc mě teda zaujala mikroška ve vejšce dva metry, to jako faaaakt jí používáš????
já teda taky nejsem nejmenší, ale tohle si fakt nedovedu představit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 10:34
- Nahlásit
dneska budem mít na anglině druhou část lekce výslovnosti, radši jsem si ty věty ani nepsala, stejně doma to nenacvičím, ale bylo to něco jako The 33 thieves thought that they thrilled the throne throught Thursday a tak podobně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 10:39
- Nahlásit
prej to žere jen salát a tak, ale nevím no
URL
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 10:54
- Nahlásit
Maya
The 33 thieves thought that they thrilled the throne throught Thursday a
co je na tom tezkyho?
feftyfrifivesfetfejfiledfefonefoufusdy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 11:02
- Nahlásit
zbrnd
to máš právě blbě
za f máš 10 ran rákoskou
ano ano, po iks letech studia se dozvím, že např. thieves se vyslovuje jinak než Throne nebo Thrusday
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 11:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
jojooo ruzove moooooc dobre, mam jedno v batuzku na vanoce
no sem sla kdysi na pohovor, kalhoty, boty, tilko a pres to proste cerna halenka ala hackovana, dlouhej rukav, pod zadek, skoro bez vystrihu a ja takhle chodim treba i na ples, tak sem to brala jako dobry odev na pohovor kdyz sem nemela sako/kosili. No chlapi na druhe strane rovnice to vnimali trochu jinak prej
Janiii
delas mid esny chute amas to naaaadherny
Darenka
tak to je skvely, ze tibetani zabiraj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 12:02
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
kuk na strejdy:
Asi se přestěhujeme do Dižónu a votevřem si tam fabriku. Bubi nevyrábí hořcici, hořčici vyrábí Rumidlo . Včera bobek normální, i zkusila jsem dáti libové kuřeci. Spapal, nevyblil. Ráno po snídani si řikám, tady někdo smrdííííí, kdopak to asi jeee, a venku bylo jasno . Nijak mu to neubírá na dravosti, ba naopak, vyrábí hovadiny a předstírá že ty uši nejsou jeho. Tak zas dneska vtrhnu do řeznictví a koupim tunu kuřat a uvařim tři hektolitry vývaru. Co s nim ale už? v mrazáku mám plnej šuplik domácího masoxu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 12:03
- Nahlásit
kachna_
Jenom je teda nemusely dávat do mýho musli
kolik, kolik kuliček Ti to trvalo a že holkám moc děkuju, mám dneska dost frmol, je to otravný, tohle mi zvedlo náladu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 12:04
- Nahlásit
Maya
za f máš 10 ran rákoskou
si mu možná kápla do noty
dneska germánština - ta výslovnost bude můj hrob, říkala jsem si, že když inglišskou jsem dala levou zadní, tohle bude brnkačka. A kulový, se mi ty slova nevejdou-když jsou ve větším počtu - do pusy
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 12:18
- Nahlásit
Maya
Brrrr, se mi zved kufr z mnohonožky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 12:39
- Nahlásit
PetraK
tak to je blby, ze porad jeste to neni uplne OK
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 12:41
- Nahlásit
Maya
mikroška ve vejšce dva metry, to jako faaaakt jí používáš????
nad dva metry používám jí tak 5x do týdne
ale nemám s tím problém vytáhnout horký jídlo atd.
za f máš 10 ran rákoskou
PetraK
a nemůže mu zrovna to kuřecí vadit? Bukís byl 5 let v pohodě a najednou jak měl loni o svátcích ten zánět střeva tak to mohl být kuřecí problém, takže kuřecí mu od té doby nedávám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 13:16
- Nahlásit
denyk
to kuřecí vadit? Bukís byl 5 let v pohodě a najednou jak měl loni o svátcích ten zánět střeva tak to mohl být kuřecí problém, takže kuřecí mu od té doby nedávám
jo to mě taky napadlo. Vařený kuřecí mu nevadilo, to se právě spravilo. včera dostal prvně večer syrový, proto jsem šla do kuřecího, aby se mu to líp trávilo. tak se to trávilo asi hodně dobře . Blbý je, že hořčici začal vytvářet až po snídani
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 13:32
- Nahlásit
PetraK
blbý je že jsem se na veterině ptala, eslivá jsou na to nějaký testy a ona mi řekla, že jo, ale že nejsou 100procentní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 13:47
- Nahlásit
Heč, když ze mě bude kostra, dostanu od holek tablet!!!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 13:51
- Nahlásit
PetraK
ty vogo, tak to mě mrzí s tou srajdou u Štajníka.Cítím s ním. Poňuchej ho prosím za mě a pošeptej mu, že bude určitě už brzo líp.
Hlavně aby to zas nesklouzlo na Bubitku
No a vám bych doporučila si otevřít obchůdek - podle barvy -
Dijonská, plnotučná, kremžská hořčice
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 13:53
- Nahlásit
denyk
ty brďo, MW ve 2 metrech ......a 5x týdně použitá? Tak to bych možná nemusela cvičit ty Tibeťany
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 13:54
- Nahlásit
kachna_
Holky jsou šikovný a odmalička mají v krvi pozitivní motivaci, že
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:02
- Nahlásit
kachna_
hezká hra
já si dycky říkám, že když budu kostra (jako hubená myslím)
tak že si koupím něco na sebe
Darenka
Tibeťani jsou fajn, ty mrkvovlnka nenahradí
já zase cvičívám pozici vrány a jestřába v hathajóze
(mimo jiné ) kdyby mě někdo pozoroval, tak to asik nepochopí
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:11
- Nahlásit
denyk
Já vím, že tom nerozumím, ale nestálo by za to zkusit teď turýži s něčím.......i když u Bubitky se to neosvědčilo, ale každý může být jiný.........
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:17
- Nahlásit
Darenka
nebylo to spíš pro PetruK?
Drážďany mají letošní advent voláke novinky
http://decinsky.denik.cz/z-regionu/drazdany-nabidn ou-letos-dvanact-vanocnich-trhu-20141124-95ev.html
snad se tam i letos dostanu
|