Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:21
- Nahlásit

"Lucinko, uhádni jestli je tahle samička holka nebo kluk"

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:22
- Nahlásit

denyk
snad se tam i letos dostanu
taky by se mi to líbilo, ale bohužel to nezáleží na mně, ale na tom, jestli budou peníze

birma
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:35
- Nahlásit

jsem po noční, jsem vyřízená a hned mě naštvala blbka z protěšjšího baráku, že nikdo z nich neřeší, že jejich dva rasli na nás vždycky letěj s příšernym jekem a zaseknou se tak metr od nás, jsem si už zvykla (a dokonce už to tak bere i Adam), ale že někdo vyleze z baráku, nechá letět rasly a nějak ho napadne, že by teda mohl pustit velkou kříženku ast (velikostně jak Adam, ale výrazně mohutnější), ať se dojde na toho vzorně dřepícího psa na krátkym vodítku 20 m daleko taky podívat, tak to mi fakt hlava nebere dokonce tentokrát nevyvolal konflikt Adam, ale ona, no tim hůř pro mě, protože než se zas srovnal, tak mu to trvalo fakt dlouho. Mám na tu "paní" neskutečnej vztek

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:55
- Nahlásit

kachna_
k tablet!!!

kolik? kolik tablet ti daj?

Darenka

otevřít obchůdek - podle barvy -
Dijonská, plnotučná, kremžská hořčice

zatim je n Dyžónská

tu rejži právě měl, to bylo cajk, pěkné bobky, včera jsem dala první pokus k návratu - libové kuřecí a bfžžžžžfffffffffffr hořčice

tady je bláásinec dneska. huž z toho blbnu a nadřízenej se mi směje a informuje kolegy do telefonu, že ani nepijem, ani tu nekouříme trávu, že je jen Petřiná standardní středa
Rozhořčilo mě to . Dodal , že se bojí co bude ve čtvrtek . nejni to trochu moc drzý?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 14:56
- Nahlásit

kachna_

"Lucinko, uhádni jestli je tahle samička holka nebo kluk"

pokud jsi to byla ty, kdo se ptal, tak se nedivím, že se při tvých otázkách na tebe tvé dcery dívají s despektem (viz kolečka a čárky )

birma
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 15:00
- Nahlásit

PetraK
informuje kolegy do telefonu, že ani nepijem, ani tu nekouříme trávu, že je jen Petřiná standardní středa
Rozhořčilo mě to . Dodal , že se bojí co bude ve čtvrtek

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 15:04
- Nahlásit

PetraK
Dodal , že se bojí co bude ve čtvrtek . nejni to trochu moc drzý
Do huby mu dej a máš klid drzoun jeden - nic jinýho si nezaslouží.

Marodům držím palce. Musím něco domakat a už se sm asik nedostanu - hezké odpolko všem.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 15:05
- Nahlásit

birma
asi fakt jedině nosit v ruce pepřák nebo něco podobnýho, pak by to třeba majitelce došlo
PetraK
Lucinko, uhádni jestli je tahle samička holka nebo kluk
teda popravdě chvílku mi taky na tý větě nepřišlo nic divnýho

birma
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 15:18
- Nahlásit

Maya
asi fakt jedině nosit v ruce pepřák nebo něco podobnýho, pak by to třeba majitelce došlo
ty by nedošlo asi ani kdybych měla v ruce vidle

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 15:27
- Nahlásit

Darenka
Do huby mu dej a máš klid drzoun jeden - nic jinýho si nezaslouží.

pozdě, mělas napsat dřívějc, zbaběle prchnul na jednání

Marodům držím palce. Musím něco domakat a už se sm asik nedostanu - hezké odpolko všem.

dík, a ať ti práce odsejpá.

Maya

teda popravdě chvílku mi taky na tý větě nepřišlo nic divnýho

mě to cvaklo hned, tyhle hovadiny, mě praštěj hnedle přes voči.

Před chvílí volal kolega na něco se ptal a říkal, jak je tam to SÚJÉBÉ.... poradila jsem mu, aby se soustředil na to jak tu zkratku říká

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 18:33
- Nahlásit

ozdoba podworka
ale škoda, že neumím polsky, i když nic převratnýho tam asi není
URL

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 18:34
- Nahlásit

Hlásit se z nového tydlifouna ten je chytreeeej. birma
ty lidi jsou fakt neuvěřitelný kretina

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 18:38 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

denyk
taky je chytřejší než ty?
se obávám, že já jeho chytrosti ještě nedosáhla a umí taový věci, že o nich ani nevím

kdyby si chtěl někdo ušmodrchat pséka a jiná zvířátka, jako ten špic je božíí http://www.ravelry.com/designers/christine-lucas

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 19:11
- Nahlásit

Maya každém mobil je chytřejší než ja

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 20:02
- Nahlásit

http://www.zltykonik.sk/zltykonik/eshop/13-1-NALEP KY-NA-AUTA/0/5/673-HAVKO1

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 20:06
- Nahlásit

a tady se můžete dovzdělat ve zvířecí říši
dneska mám štěstí na zajímavost
http://www.rozhlas.cz/meteor/zivocichopis/

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 22:21
- Nahlásit

místo koleček mám šištičky, místo hvjééézdiček kometu /Réépal by měl radost /, no ale dopíkám právě čtvrtej plech z pěti s išlovými dortíčky. Mňám. Jo a miluju igelitový pytliky, jak krááásně se přes ně vyvaluje těsto, to miluju moc. Ten kdo mi před iks lety tohle vnuknul jako nápad dostane Nobelovku , páč vůbec nechápu, jak mě to tehdá napadlo samotnou od sebe.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 06:34
- Nahlásit

PetraK povídání o skonu jednoho krásného zvonečku...
Dostali jsme od nejmenované osoby pytlíček k Vánocům (o trošku dřív) Kravka stračena schována pro dítka, had vydán Nightovi (rád ho žužlá, až z hada slinty odkapávaj), proutěný pletený zvoneček na červené mašličce byl zavěšen na granátovník. Moc mu to tam slušelo. Dlouho. Víc jak měsíc.
Včera jsem byla v Praze. Přijedu večer. Na Najtově pelíšku v obýváku jsou na bílé dece stopy krve. Vyděsím se - ale bližší zkoumání odhalí, že to krev nebude, že je to nějaké do růžova - rozmatlaná barva... A na zemi je odhalena rozžvýkaná mokrá červená stužka. Nějak si říkám, že ani nevím, který plyšák měl takovou ozdobu... Neřeším. Mašli vyhodím. Najt je hračkoničič, ale nic nežere, vše poctivě vyplivuje. Až asi po další hodině slyším, jak páník hartusí "ty dobytku, cos to ukrad, to se přece nemělo sežrat"... a Najtovi v držce vrže "dříví", jak žvejká torzo zvonečku.
Dokončil sestavu teď ráno, když chtěl, abych mu něco brala. Pořád poskakoval, nabízel tlamu k souboji o hračku a já nechápala. Huba mi přišla (i po letmé prohlídce) zcela prázdná. Nebyla prázdná - ten pablb se chtěl "přetahovat" o ten malý dřevěný korálek, který tvořil srdce zvonku... Už ho překous na dva půlkorálky...
Čest zvončí památce...

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 06:46
- Nahlásit

Xerxová
Jejda, Najtík je šikula. U nás by ho to bavilo. Já dělám staročeský stromeček a mám na něm jen slaměné ozdoby a desítky navázaných mašliček na větvích. Ten by se vyřádil
PetraK
Pani, vy ste šiškovná, další druh cukroví hotovson
A recept na výborné linecké koláčky by nebyl? Onehdá sem tu psala, že se mi s věkem mění chutě a ač jsem nikdy linecké koláčky neměla v oblibě, vloni jsem n ně dostala chuť, upekla dle nějakého netového receptu a nic moc teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 06:52
- Nahlásit

PetraK
to ses sikovna ale furt mi nikdo neprozradil co to je ten islovy dortik

Xerxová
chudak zvonecek

Darenka
my nemame snad zadnej stromecek, i kdyz loni sme asi jeden koupili nebo predloni ale meli sme ho vybalenej jen ten rok, kdyz sme bydleli v te vetsi mistnosti a v kuchyni bylo vic mista

ja linecky milovala dycky a letos smolik

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 07:06
- Nahlásit

darenka
My máme maličký živý květináčový stromek zdobený slaměnýma ozdobami a taky miniskleněnými koulemi. Chci Najťoslava vidět... Ale je pravda, že co se mu zakáže, většinou respektuje. Zvoneček zakázán nebyl, neb kolem něj nevšímavě chodil celý měsíc... Tak snad stromeček vydrží. Stejně je doma jen chviličku - a hned jde (ozdobený) ven na terasu, aby si nezvyknul v teple... a mohl další rok spokojene venku žít.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 07:59
- Nahlásit

Mórgen,
pracuju

Xerxová
Dokončil sestavu teď ráno
njn miláčci

Darenka
dělám staročeský stromeček a mám na něm jen slaměné ozdoby
taky tak a ještě perníčky tam mám pověšený a šišky
ale už loni jsem stromek neměla, tak nějak mi příjde divný čučet si na něj sama doma....

cernej caj
dortík nemůžeš , je tam mouka
U nás temu říkáme "Išutky" asik to bude stejné

vybalenej jen ten rok
fuuuuj uměléééj, to bych do tebe neřekla

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:01
- Nahlásit

stromeček, mimo jiné

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:10
- Nahlásit

Xerxová
Najtíkovi se asi ten zvonek moc nelíbil
denyk
stromek pěknej a psí vobleček taky

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:12 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

asi dneska pojedu s Dorinem na veterinu, jsem zjistila, že má na břiše bouli, teda jako ne na kůži, ale něco se mu vyvaluje z břicha, tak doufám, že to bude nějaká prkotina jako zvětšená prostata nebo tak něco

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:18
- Nahlásit

Maya
se netlem jo holoprtce fakt není moc teplo, když je - 20
loni ani předloni ho nenosil, nejsem zastánce nošení oblečků, ale přechod z bytovky ven, asi nic moc, když venku opravdu mrzne až praští. A pak jsem jsi říkala, že až bude dědula, budu mu aspoň chránit zádíčka atd.

Maya
že to bude nějaká prkotina
určitě

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:26
- Nahlásit

denyk
ale už loni jsem stromek neměla, tak nějak mi příjde divný čučet si na něj sama doma....
Jdi do kremžule - sama?!? Dyk jste s Bukískem a fotka výše dokazuje, že to za to stojí!!! Krásná fotka
Xerxová
už pár let si pohrávám s myšlenkou nad stromkem v květináči a třeba to letos zrealizuju díky za připomenutí.
Je mi líto uřezaných stromků a posledních pár let kupuju velké jedlové větve a aranžuju je do obrovského starého kameninového džbánu (ladí se staročeskou výzdobou ). Stavím větve tak, že vypadají jako stromek

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:27
- Nahlásit

Maya
že má na břiše bouli
Ty vogo, tak držím pace, ať to je fakt jen nějaká "drobnost".

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:30
- Nahlásit

Darenka
já jen krz tu stromečkovou vůni, ale půjdu asi mezi svátkam do kolbenky, tak si ho ani neužiju

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2014 08:43
- Nahlásit

denyk
já mám umělej stromek a krz tu vůni strčím dvě větve do vázy, mě je na těch pár dní taky normálního stromku líto a nejsem z těch nadšenců, co maj stromek pomalu do velikonoc

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání