Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:09
- Nahlásit

birma
kdybyste dřepěli doma a byli smutní, že vás ten druhej za nima nepustíj, ne?
spíš jde o to se jeden druhýmu přizpůsobit, já se přizpůsobovala, nebudu kecat když napíšu, že velký podíl na tom má to, že jsem si pořídila psa-ač po velkých debatách a se souhlasem. Ale nechci to rozebírat, prostě to vidím jinak, je to jako s tím kácením těch lesů
Prostě příležitost dělá zloděje, samo nepíšu tady nic o tom že by čajda taková byla, ano když jsem byla mladší měla jsem asi docela stejný názor jako vy, ikdyž k tomu aby jeden z nás jel ve dvou s opačným pohlavím na několik dní na dovču nikdy nedošlo.

Hele vy cestovatelky, chci si koupit karimatku, čučela jsem na ty samonafukovací, máte s nima nějaké zkušenosti?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:09
- Nahlásit

denyk

jojo ráno bylo náádherně!! fakt jsem si to užila.Dovedu si představit, jak bylo včera krásně u vás u rybňajze!

takové pesto mňám...

taky mi moc chutnál Mám pár lístků na záhonku, ještě se to ale nerozrostlo natolik, abych mohla ukopnout, jinak bych Ti poslala.

hele ty sny - to je šílený!

to se mu teda ani nedivím, já jsem hodně velkej odvaz, ale tohle

tak ale když je línej a nechce jet?? Se čajdovi nedivím!

cernej caj

tak sem prave objednala dovolenou v italii pojedu s kamaradem, muz z toho sice nema uplne radost ale furt je vic rad, nez kdyby tam se mnou mel jet on nebo ja jela sam

tak to gratuluju!! a že to s mužem nepohne, aby jel taky?

tak to sis doufam moooc uzila volnej vecer

ano ano, asi tak půl hodiny , nakonec jsme šli na chvilku targetit.

Maya
„Pokud se prokáže, že občan ukládá komunální odpad na místo, které k němu není určeno, jedná se o přestupek, který řeší buď městská policie, nebo přestupkové oddělení radnice, a za takové jednání hrozí pokuta," upozornil mluvčí radnice.

tvl mája najde fakt fšécko!!

Fajka
dneska ráno procházím kolem bytu rodičů a slyším důrazný kynologický povel lehni, no tak lehni ! no lehneš už...vrthnu tam co to tam zas ta Fája vyvádí..rozhlídnu se Fája nikde (zašitá v obýváku pod stolkem má půlnoc) a babička poveluje nejmladší neteřinku děcko nebo pes, všecko stejná banda

jehehéé

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:15
- Nahlásit

PetraK
No přesně ten důvod, proč by děti neměly samotný venčit psa.
blbý tohle

Bubi si mi nohou chytla ruku a lehla si na ní
Rumíček nám pak strčik kebuli k nosům a funěl nám na ně
to jsou krásný okamžiky, tohle mě hrozně moc nabíjí
jako nedávno tohle, byli tak úžasní a já se ani nehnula

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:15
- Nahlásit

cernej caj
ak to zni skvele bubitka musela byt uzasna a rumicek nejposlusnejsi

jo bylo to fakt super ráno, čas ubíhal tak nějak zcela výjimečně pomalu. Došli jsme si dolů za barákem k potůčku a zatímco Bubi elegantně přeskočila, tak ten hovád se tam musel brodit. a to jsem původně měla radost, že budou čistý, když mrzne

t nepochopim rodice, co nechaj sami vencit takovyho velkyho psa maly dite, kde sou vahove mozna skoro stejne a k tomu jeste pes na dite kasle... j

no, přesně. Pro toho kluka nebezpečný, už jen tím, jak s ním radostně flákla, neměl sebemenší šanci a kdyby se dostal do situací v kterým jsem kdysi byla třeba s Ešusem - co by dělal proboha?.
Chodí u nás holčina tý už bude něco přes deset. má na vodítku malýho křížence /hm, shodou okolností jejich táta naletěl množitelce, která jim ho za drahej peníz prodala jako papilonka , pes z chlíva, kterej se bál vlastního stínu, kdysi jsme mu s Ešusem pomáhali se socializovat), je to jedno z mála dětí, který ke psu přistupuje zodpovědně (taky jsem jí pochválila, jak je šikovná) no ale pesan je malej, má ho na vodítku, dobře spolu komunikujou, je to o něčem jiným, než s Astičkou. To je fakt pro obě strany nebezpečný.Ale tak třebas budouo mít štěstí a nic se nikdy nestane, tak jako většinou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:18
- Nahlásit

denyk

byli tak úžasní a já se ani nehnula

jééditíí! Pipiny malý!

to jsou krásný okamžiky, tohle mě hrozně moc nabíjí
jo jo bylot o moc milý a intenzivní

blbý tohle

dost blbý, pro obě strany. A to ještě, kdyby tam byl třeba náš soused, hodně, hodně starej pán, co má takovou malou plachou fenečku........... nedovedu si na druhou stranu představit, co by tam Astička vyrobila, protože ona se ta fenka hodně za toho stařečka schovává.....
no lidi nedomýšlí.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:19
- Nahlásit

S tím medvědím česnekem, my zkoušeli kousek vykopnout, vono to ale moc nešlo a pak to stejně cíplo...ale mám kámošku, ta chodí někam do lesa, je to někde u Brna a tam je medvěďočesnekový les u nás mám jen konvalinkový, ale tak listy jsou podobné, jen teda asi by jinak působily

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:21
- Nahlásit

denyk
k cemu ji chces, jak ji budes pouzivat - obecne si to lidi dost chvalej, je to mekci (tlustci) nez bezna penovka, lepsi telelnej komfort. na druhou stranu spis ti hrozi, kdyz by zacala uchazet nebo byl problem, ze budes muset parkrat dofouknout...

pokud resis 14dni v horach, nemusi to byt nejlepsi napad, pokud s tim chces spat nekde v kempu tri noci a nevadi ti teda vetsinou vyssi porizovaci naklady, tak to muze byt fajn.

PetraK
nepohne ale kdyz to pujde, tak na podzim pojedem nekam spolu. A ono i tak, zas muze doma hlidat psy, coz on jiste oceni valet se s nima v posteli vic

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:23
- Nahlásit

denyk
Tohle má prostě každej jináč nás nerozdělilo ani období, kdy jsme se vídali dvakrát do roka na půl dne a v podstatě ani to, že jsme chvíli měli každej jinýho. Co dělá Honza s holkama z karate nebo ze vsi neřeším, páč mu věřím a kdybych nevěřila a vadilo mi to, tak se za ty roky, co spolu nežijem, tak bych se musela zbláznit. Navíc u čajdy, kde muž má přizvučení příležitostí dost, kdyby chtěl, by mi přišlo vyloženě nefér, kdyby si ona nemohla někam vyjet.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:24
- Nahlásit

PetraK
kterým jsem kdysi byla třeba s Ešusem - co by dělal proboha?.
no nad tímhle přemýšlím hlavně, páč vím jak Bukáč reaguje na psy

jééditíí! Pipiny malý!
jo to bylo super, nejdřív ona a to podotýkám, že se to stalo poprvý, že by se k někomu takhle vetřela a Buk na nás koukal z pelíšku, tak jsem ho zavolala, nejdřív jí oňufal, jako jestli nechc odejít, že by jako mamánek byl blíž, ale když nereagovala, lehnul si z druhé strany . Fakt skvělý, já vím, že je to maličkost, ale i to, že ona má ke mně důvěru a zas tak dlouho mě nezná, to mi dává hodně

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:26 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
pokud resis 14dni v horach
božééé nééé, auto a spacoš a karimatku, prostě výlety na pár dní

birma
ano má to každej jináč, já mluvím prostě o zkušenostech
Důvěřovali jsme si a stejně to dopadlo tak jak by nikdo nečekal, páč jsme byli téměř dokonalý pár

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
to sou tlamickyyyy

jo a nafukovacky sou asi o neco nachylenjsi nez samonafukovacky takze do lesa dobry pod ne treba kus igelitu
- jestli byste spis jezdili autem a netahali to na hrbu kdovi kam daleko, mozna samonafukovacka bude malinko lepsi - tezsi, ale odolnejsi.
a pak taky otazka, proc nafukovacku - jestli fakt kvuli pohodli, 2cm penovka taky neni spatna volba, vydrzi veky a bude stat mnohem min. v tomhle nevim, no. ja nafukovacku zvazovala ale ta jeji (ne)odolnost v kombinaci s divokym psem by byl dost jasnej konec

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:29
- Nahlásit

cernej caj
to jsou zájezdy, bych jela třeba tady
http://www.kudrna.cz/zajezd/vikendove-putovani-na- konich-pro-zacatecniky.html

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:32
- Nahlásit

a tohle taky zajímavý, akorát že bych chcípla už na trase 40 km s visutými mosty
http://www.kudrna.cz/zajezd/do-finskych-narodnich- parku.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:33
- Nahlásit

Maya
pokud bys nechcipla po prvni noci ve stanu

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:34
- Nahlásit

cernej caj
já myslela, samonafukovačku no víš, v mém věku už potřebuju trochen pohodlí

mrkni v emila

Maya
to bych taky jela, jízda na koni mě dycky lákala, ale mám z nich trochu respekt a navíc mi kámoška říkala, že by čék neměl mít nad 90kg a to jsem tehdy jako nad měla

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:42
- Nahlásit

cernej caj
prosím tě, já se něco naspala ve stanu, to bych dala jako nic
denyk
no já jsem kdysi trochu jezdila na koni, ale teď už bych se taky bála, no ale hlavně vím, že po prvním dni a stačí hoďka nebo dvě, bolí zadek jak po výprasku a fakt si nedovedu přestavit, že druhej den s tím naklepaným zadkem do toho sedla ještě někdo vleze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:47
- Nahlásit

denyk
aha promin, uz neumim cist

Maya
tak ja si moc nedovedu predstavit, pac me staci treba den dva a uz su cela rozbita otlacena a uz nevim jak si lehnout

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 09:48
- Nahlásit

Maya
no já když čtu 8-10 tak tvl

v létě jsem měla možnost na téhle krásce, ale bála jsem se

a to bych byla pod dohledem jako tenhle prdík, ale prostě je to velký zvížátko, ikdyž mě to hodně láká

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:01
- Nahlásit

denyk
a vylejzt nahoru
si pamatuju, že ty první pokusy bez výhozu znamenaly akorát držet se patou chudákovi koníkovi za kohoutek a viset bokem a přemejšlet, jestli žuchnu hned a nebo až za chvíli a to byl člověk mladej a o polovinu hubenější, dneska bez schůdků nevím nevím
cernej caj
no předpokládám, že tam jsou ty přesuny busem, tudíž můžeš mít mnohem víc věcí než co uneseš a teda veškerej komfort, jako třeba nafukovací matraci a tak
jako samo když leháš jen na tom, co máš v baťohu, tak to je na houby

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:07
- Nahlásit

Maya
a vylejzt nahoru
nooo to taký, já s mojí postavou - ty koně jsou toho kluka na fotkách on je prďola, mě po prsa asi by zaplakal, kdyby viděl, jak mu toho koně huntuju

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:10
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:14
- Nahlásit

denyk
no tak by ti musel sehnat nějakýho pořádnýho fortelnýho koně

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:16
- Nahlásit

Maya

nějakýho pořádnýho fortelnýho koně
voeee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:30
- Nahlásit

denyk
me se desne libi takovy ty mohtny pracani s chlupatyma kotnikama

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:30
- Nahlásit

jsem se chtěla pokochat a prt? jakože co to je, že ani Čedok nemá žádnej zájezd do Finska???

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:36
- Nahlásit

cernej caj
tak třeba tytok https://www.google.cz/search?hl=cs&q=irsk%C3%BD+ti nker&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ei=rLr-VLabI 8zxUMeAg4AN&ved=0CBQQsAQ&tbm=isch

mně se nejvíc líbí Fríský kůň
https://www.google.cz/search?q=friesian+horse&hl=c s&gbv=2&tbm=isch&sa=X&as_q=&spell=1&ei=9Lr-VO_wJcW wUeOigbAF&ved=0CBIQBSgA

CHVÁLÍM VEŘEJNĚ POŠTUUU, včera v 15:40 jsem čajdě posílala balíček a duž ho má doma

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:40
- Nahlásit

denyk
pošta konečně dělá to co má a doručuje balíky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:46
- Nahlásit

Maya
hele ale ja s tim nikdy nemela problemy a prece i fifijove sem poslala ve ctvrtek odpo a fifijova v patek psala 14dni pred vanocema, ze to ma doma

denyk
presne toho friskyho sem myslela jen sem ho honem nemohla najit a ten pruhovanej je taky supr. Jako decko sem musela mit takovy to album na nalepky v trafice, jak se kupovalo tak sme meli s konama, tak si prd pamatuju jak se jmenovali ale to byli boje se segrou o nalepky

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:46
- Nahlásit

Maya
tak já všeobecně s poštou nemám problém a jelikož vše kromě jídla nakupuju přes net, tak mám tak 3 balíky měsíčně a fakt se nikde nezdržujou od Fajky to teda trvalo tuším dva dny, páč je to hrozitánská dálka

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2015 10:54
- Nahlásit

cernej caj
tak mojí ségru nikdy moc zvířata nebrala, takže boj nebyl
Ale jizvy od jejich nehtů mám na rukách do dneška
ale stejně jí miluju
Já nejvíc plemen koní viděla kdysi na představení Apassionata, dnes už mám na tohle vyhraněný názor, už bych na to nešla, ale koně to byl nezapomenutelný zážitek...ikdyž vidět je ve vlné přírodě to musí bejt úpá zážitek

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání