Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 15:57
- Nahlásit

PetraK
.. páč mám za to, že ta paní je nasekala, spařila a s míchala s nějakým šrotem a to dala káčatům.

tak káčatům nevím, ale slepicím jsme nespařovali....

Fifi bude mít. písní ji na emila.
nespěchá to....stačí až se objeví...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:00
- Nahlásit

voni se i prodávaj kurniky
http://www.thegardencoop.com/

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:02
- Nahlásit

jo ani jsem se nepochlubila - máme od Katky pučený dvě slalomový branky na trénink, tak jsem je ráno vytáhla za barák a tudíž tam Adamita musel bejt na volno a dobrý strašně hujeřil a dokonce pak když šel kolem náš soused bígl (tentokráte na vodítku, neb tam byla s náma mamka a mávla na souseda včas, než si nás bígl všimnul), tak to Adam (držen a krmen) zvládnul bez vyrválu a hned jak za bíglem zapadly domovní dveře, tak se hrnul zase cvičát

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:02
- Nahlásit

PetraK
a hele, znáš? http://www.potravinovezahrady.cz/rubriky/kurzy/

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:03
- Nahlásit

birma
Adam už se mi zdá i poněkud normálnější než třeba Dorin, nenudí tě už?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:07
- Nahlásit

Maya
nenudí tě už?
cukání na dalšího psa je ale ten se mi sem nevejde. A opravdu reálnej bude až budu klidnější ohledně běžících lidí, cyklistů a dětí pobíhajících

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
skvely, to ste moc sikovni a i skvely, ze bigl tentokrat spacifikovan

jo a neodolala sem a vesticku sem objednala - dobry, ze klimatex ma vyzvednuti na pobocce a tam si to muzes i vyzkouset a osahat a pripadne odrict ono taky sme nakonec neobjednavali z toho plotu zadny knizky pac nedame dohromady 3 co fakt chcem tak aspon malou radost

Maya
ze by mu pribrala kamarada?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:08
- Nahlásit

tak jsem se zasmála a můžu jít pomalu domů
http://www.kamikazedrink.cz/esc-pro-kocku/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:14
- Nahlásit

Maya
neeeee

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:16
- Nahlásit

Maya

nene, fakt tu trávu uštipujou a dokážou jí zdecimovat totál - vezmi si, že ty jejich výběhy jsou čistě dost často jen hlína, když nemají možnost ten prostor střídat.

přemejšlet co s vejcema

tak to nehrozí, vejce mám ráda, smažený, natvrdo, omelety, dávám psům- toho bych se rozhodně nebála. A protože asi nebude už tak velký pozemek jako máme na chalupě, tak jich taky nebude nějak mnoogo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:20
- Nahlásit

Maya
a hele, znáš?

neznám, já sem zahradník z leknutí a taky mi to moc nejde čím víc se snažím bejt béda trávnik, tím hůř - hlavně v oblasti zeleniny a ovoce.

zasmála

tak se musím ale pochlubit, že jsem zatím od kolegů náhodou dostala smysluplný dárky, třeba rrramštajní tričko, nebo jako teď - láááááááááááááááááááááhev žampuňskýho a k tomu černou kraslici musim si ešče sehnat černý vosení a asi teda letos udělám velikonoce

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:22
- Nahlásit

Maya
tak jsem se zasmála a můžu jít pomalu domů

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:23
- Nahlásit

ehm, trochu se začínám bát - přišel mi na služební emil s názvem:
Přichází 30 metrová zázračná hadice.

eh.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 16:59
- Nahlásit

PetraK
že ta paní je nasekala, spařila a s míchala s nějakým šrotem a to dala káčatům....... - jo, jo káčatům se kopřivy sekají a spařují se šrotem, i malým kuřátkům, těm se k tomu ještě přisypávají nadrobno rozsekaná, natvrdo uvařená vajíčka.
Slepice i kačeny, pokud mají dostatečný výběh, kde si natrhají, nahrabou, co jim hrdlo ráčí, se dokrmují jen mačkanýma vařenýma bramborama se šrotem(to hlavně kychny, protože ty se chovají, aby brzy vyrostli a zabily se) slepicím stačí hodit pšenice. A jak píše tuším Maya všechny zbytky z kuchyně. My máme doma(respective mamka u báby) prakticky bio chov slepic, páč mají k dispozici celé humno, ráno si samy vycupitají z kurníku, celý den si hrabou a pasou se, v poledne jim hodí pšenice a jak zajde sluníčko si zase zalezou ,,se slepicema" Chov slepic náročný není, pokud máš dostatečný prostor. Jakmile jim vyhradíš jen místo 3x3m, tak tam musí být příkrm větší a taky mám dojem, že slípky strádají i zdravotně...což se vyvažuje různýma doplňkama stravy. Naše umírají stářím, ani psu je nikdo nezabije...u nás by je nikdo totiž nezabil. A taky si myslím, že za to moře zdravých vajíček, si v klidu dožít zaslouží Taky mám ideu, až nebude mamka zvládat, si je sem pořídit, ale to až nebude Woruška, neb by to měl jak ,,švédský stůl"

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Bre den.
vlk

Btw, jsem objednavala nedavno a nemeli oblibeny kusovy morsky ryby, tak jsem vzala ten 15kg nebo kolik to melo blok rybich pilin. A jsem velmi mile prekvapena, cubam chutna mooc, minimalni voda z toho po rozmrazeni, zadnej smrad.
PetraK
fakt tu trávu uštipujou a dokážou jí zdecimovat totál - vezmi si, že ty jejich výběhy jsou čistě dost často jen hlína, když nemají možnost ten prostor střídat.
No ony hlavne hrabou, zeano. Takze jo, travu si rady ustipnou, zdecimujou vybeh hlavne tim hrabosenim, bych rekla.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:05
- Nahlásit

Fifi
aha....díkuji....mně kdysi poslali nějaký číslo, který jsem samozřejmě zapoměla....zatím mám mrožák vetamixu, ale právě že tam mají jen lososa a ty smrdutý rybí pipliny, tak chci zkusit maso i někde jinde....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:18
- Nahlásit

vlk
Tak uvidis, ja jsem s nima spokojena mnohem vic. Dokonce i kureci mlety je proste mlety kure, ne nejaka hnusota z odpadu a kosti.
Co ruka, stale poboliva a je nutno zustat doma, doufam?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:24 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
uf ale mají prapodivné ty stránky.... nějak se tam nevyznám...to tam není normálně maso s cenou ??? A taky nemůžu najít termity rozvozů...

ruka pobolívá sfiňa furt....do konce měsíce rozhodně nuto zůstat doma....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:37
- Nahlásit

vlk
tak uzivej neschopenky

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Hele našla sem v lese u silnice pytel s vodpadem vyhozeným což tu bývá často ale ted sem tam jukla blíž a byla v pytli aj upomínka s adresou jménem... ...přemejšlím jak to využít...nelepčí by bylo sbalit a hodit mu to do zahrady ale co dyž je to čék z paneláku, myslím že asi bude... a sbírat to za něj nechci.. co radíte?
Napsat na obec? bude se vo to vůbec starat?
sere mě to maximálně, normoš domovní odpad, kdyby to tohovado opřelo u jakýkoliv poelnice ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:45
- Nahlásit

Fajka
bych napsala na obec, kdyz tam je i upominka, oni by mohli vedet co s tim...

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:51
- Nahlásit

rumštajn ve spolek, nestíhám, procházím, nelze vás dočíst ...
PetraK
tak se musím ale pochlubit, že jsem zatím od kolegů náhodou dostala smysluplný dárky, třeba rrramštajní tričko, nebo jako teď
jsem něco prošvihla?? jsi oslavenec? debil jsem vyhodila starej diář, tak nemam vůbec tucha. tak jestli jsi, tak vše nej, a jestli nejsi, tak i tak
láááááááááááááááááááááhev žampuňskýho a k tomu černou kraslici
vidíš, my furt vymýšlíme nový odstíny, ale k černejm jsme se teda nedopracovaly
Fajka
pokusim se sepsat maila, pani - ale už zas nevim, jestli na seznam nebo na centrum??

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 17:56 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

vlk
nějak se tam nevyznám...to tam není normálně maso s cenou ??
Kdyz si prave s heslem otevres ten velkoobchodni cenik, mas tam druhy i s cenou (jen si vyberes vlevo v menu, esli chces mrazeny maso, prilohy atd, otevre se ti to pak spesl). Jen je psana cena za kilo vetsinou, pricemz balik ma treba sest pytliku. U akci se ti otevre letak i s cenou taky po prihlaseni.
Jo a termity rozvozu - na to je treba radsi zavolat. Ja teda objednavam dycky pres tlf, prijde mi to snadnejsi, rychlejsi. A jestli si od nich nikdy nebrala, zavolej p. Malinu, ten je moc prijemnej a poradi, vysvetli.
Fajka
Nafotit, odnest na obec. Klidne i celej pytel, at si to s nima vyridej sami.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 18:00
- Nahlásit

Janiii
pokusim se sepsat maila, pani - ale už zas nevim, jestli na seznam nebo na centrum
seznam dííík

Fifi
odnest na obec. Klidne i celej pytel,
noo ale to to za něj uklidím, za hajzla

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 18:42 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
A jestli si od nich nikdy nebrala, zavolej p. Malinu, ten je moc prijemnej a poradi, vysvetli.

jj díky moc, zavolám a poptám se....jen co ještě trochu poklesne maso v mrožáku. Jen jsem se zatím poptávala ať pak nezmatkuju na poslední chvíli...

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 18:43
- Nahlásit

Fajka
no a jen nafotit tak, aby šla ta upomínka s adresou vidět a poslat na obec třá mejlem ?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 18:47
- Nahlásit

ech. Nechval Adama před večerem je mé nové heslo. První asi 1/5 procházky pouštěl hrůzu na všechno, co se pohnulo na 100 metrů od nás. A zbytek dělal hujera a ukazoval mi, jak je vzornej, že čumí na mě, když támhle jde nesnášenej pes, támhle hraje milion dětí nějakou běhací hru, tady je cyklista, tuhle běžec a tady doga. Čert aby se v něm vyznal.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 18:49
- Nahlásit

vlk
en jsem se zatím poptávala ať pak nezmatkuju na poslední chvíli...
Vsak jasny, je treba byt pripraven. Ale stejne si tam pro jistotu brnkni, jestli takovou dalku vubec zavazej.
...do konce měsíce rozhodně nuto zůstat doma...
jen dobre!

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 18:54
- Nahlásit

birma
Čert aby se v něm vyznal.
Tak mnoho zdaru, certice.
Ja si delajic pripravu na zejtra mam ale podobnej pocit. Aneb, jak potrapit mozkovy bunky, budou mit radost.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2015 19:05
- Nahlásit

Fifi
delajic pripravu na zejtra mam ale podobnej pocit.
jsem si to chtěla zkusit a nemám žádná slova na lince (nebo jsem tupec obecný).
Jak jsi psala o Crufts, tak tohle na mě baflo na FB
RIP Jagger...
I have just had four very happy days at Crufts with the Off the Leash team and was shocked and saddened to hear this morning that one of the beautiful dogs at the show was deliberately poisoned. The dog, Thendara Satisfaction but known as 'Jagger' was a magnificent show dog but more importantly a much loved family pet. I would like to extend my sympathies to the Lauwers family

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání