| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:06
- Nahlásit
PetraK
já teda včera chodila na sluníčku v tričku
ale od středy má být zase sníha mráááz
birma
ono to máš jedno, který koupíš, stejně bude blbý a budeš si říkat, žes měla koupit jiný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:07
- Nahlásit
Maya
tak ja nezehlim nic
jen mi prislo fakt uhozeny co smrk, to vyhodil celej kapesnik - jako myslela sem v ty situaci ze fakt za tyden rymy zpotrebujes treba 30 baleni, mi prijde desivy
birma
bud rada, ze ho tak zere
tak rozhodnete priste
ja si prave dokompletovala lekarnicku a premyslim, jestli si koupit ten malej jodisol 3.6g nebo nebrat nic pac jodisol je stiplavej ale betadinu v pidi baleni nemaj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:09
- Nahlásit
birma
přivezl mi jabkovici
voeee taky dobrej týpek, já dostala v sobotu dodatečně Chardonay či jak se to píše a taky kalvádos.
Kucí mě ujišťovali, že ten kalvados je hrozně vzácnej, páč
vydržel být nevypitej od 21.2 prej si na něm trénovali pevnou vůli
dam ho vítal výskokem a blemcákem, což mně ještě nikdá neudělal
Kuba taky žárlí na Bloncku, zrovna včera večer držkoval, že si ho po dvou dnech co se neviděli ani nevšimla a ke mně běžela jak o závod
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:11
- Nahlásit
cernej caj
látkový kapesníky taky 100 let nepoužívám
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:16
- Nahlásit
cernej caj
já zase používám jen látkový, páč ty papírový se mi při smrknutí vždycky rozervou a pak je nechutný mít plnou dlaň rýmičky....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:20
- Nahlásit
vlk
pak je nechutný mít plnou dlaň rýmičky....
já zase látkový ne, páč mi vadí v kapse mokrej šnupstichl a holoubátka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:21
- Nahlásit
denyk
tak sou dobry, ze celych 14 dni vydrzeli
vlk
to je pravda ale papirovej byva nouzovka kterou koupis vsude, kdyz je akutni potreba, navic kdyz te neco prepadne v lese a nemyslim vlka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:25
- Nahlásit
cernej caj
jako myslela sem v ty situaci ze fakt za tyden rymy spotrebujes treba 30 baleni, mi prijde desivy
proč děsivý? pokud nejde o ty super modern napuštěný kdečím, který já nesnáším a věšela bych výrobce do průvanu za to, že to na ty kapesníky nepíšou, ale máš to jen čistej papír, tak je to tak ekologický jako skoro nic, i kdybys to poházela v přírodě, tak se to rozloží a znova pohnojí stromečky, prostě žádnej odpad z toho, tak je jedno kolik se jich spotřebuje
(nepočítám ty co jsou v těch igelitovejch pytlíkách, někdo super eko si může kupovat jen kapesníky v těch papírovejch krabicích)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:26
- Nahlásit
vlk
mě se teda papírovej nikdy nerozerve, ale pravda já mám jemnej nosánek a kupouju jak kvalitní vícevrstvý
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:28
- Nahlásit
denyk
já zase látkový ne, páč mi vadí v kapse mokrej šnupstichl a holoubátka
když mám rýmu, tak ho nosím v mikrotéňáku a nosím si jich zásobu, já fakt do toho papírovýho prostě frkat neumím tak aby se mi neroztrhnul....
cernej caj
to je pravda ale papirovej byva nouzovka kterou koupis vsude, kdyz je akutni potreba, navic kdyz te neco prepadne v lese a nemyslim vlka
no já většinou nosím balíček vlhčených ubrousků....jsou pevnější a případě nouze se dá do nich i smrknout...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:30
- Nahlásit
Maya
mě se teda papírovej nikdy nerozerve, ale pravda já mám jemnej nosánek a kupouju jak kvalitní vícevrstvý
zkoušela jsem kdejaký....jenže mi kdysi při odstrańování polypů v nose něco zmršili, takže troubím jak jelen v říji s mocným fukem síly kompresoru....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:32
- Nahlásit
vlk
jj, tak to sou vlhceny taky supr, jen sem myslela, ze obcas nastane situace kdy sou papirovy jednoznacne lepsi i kdyz jinak mam radsi normos ale beru co je po ruce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:34
- Nahlásit
cernej caj
navic kdyz te neco prepadne v lese
třeba ouchyl, vytasím bílou vlajku a hotové
vlk
toho papírovýho prostě frkat neumím tak aby se mi neroztrhnul
já mám zobák jak vorel, ale ani tím ho nepropíchnu
balíček vlhčených ubrousků
to je dobrá věc taky nosím
takže troubím jak jelen v říji
vlk a troubí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:35
- Nahlásit
vlk
no jo, zase můžeš mít kapesníčky s monogramem, nebo tak něco
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:35
- Nahlásit
cernej caj
normos ale beru co je po ruce
když je nejhůř. tak třá tričko ne
My čórujem v hospodě ubrousky, páč paradoxně buď mají kaposníčky všici, nebo nikdo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:38
- Nahlásit
Maya
když mám rýmu tak ocením řádnej chlapskej šnuptychl....když ji nemám, tak většinou nesmrkám....takže kapesníček s monogramem bych nejspíš nedokázala ocenit....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:41
- Nahlásit
denyk
neeee tricko nikdyyy
jj, taky nekdy se mi stane ze musim corovat v hospode
asi si pudu udelat obed
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:42
- Nahlásit
vlk
no já musím mít kapesníky pořád kvůlivá chronický alergický rýmě, si nedovedu představit furt tahat sebou látkový v mikroteňáku, papírový jsou úplně zachraňující vynález a ještě se koupí všude
cernej caj
hele, ale zapomněli podle mě zahrnout prací prášek, počítaj jen vodu a energie, to by se toho asi moc nevypralo bez prášku
a stejně tak pochybuju, že jde u nás všechno do spalovny, lidi to házej do směsnýho a to končí často někde na skládce
http://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/rady-a-navod y/latkovy-nebo-papirovy-kapesnik-uz-je-jasno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:42
- Nahlásit
denyk
třeba ouchyl, vytasím bílou vlajku a hotové
no ale abys zaplašila ouchyla, to musíš bejt Najtík, ne?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:45
- Nahlásit
cernej caj
asi si pudu udelat obed
dobrou
Já si na dnešek objednala oběd, nějaký maďaros gulášek a těstoviny, je moc dobrej, jen ty těstoviny mám tak na 4 dny a navíc jsou blé měkký
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:50
- Nahlásit
Maya
chronický alergický rýmě
to je hnus velebnosti mám taky alergickou rýbu, ale bohudík m na to pomáhají prášky. Ikdyž teď mám asi 3 měsíce období, kdy je neberu. Ale když to příjde, tak si připadám jak potapěč, zalehlý uši, plnej nos ble
lidi to házej do směsnýho
tak já teda taky posmrkaný papírový házím normál do odpadků, mě by to nenapadlo házet do tříděnýho
kachna_
to musíš bejt Najtík, ne?
někdy ani né
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:54
- Nahlásit
denyk
mám taky alergickou rýbu, ale bohudík m na to pomáhají prášky
no to mě taky, že teda nemám nos jako průtokovej kohoutek, ale několikrát za den se vysmrkat musím a na to jsou prostě papírový ideální
ale zase používat látkový, tak je peru furt, že by se za chvíli rozpadly a kolik bych jich určitě ztratila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 13:56
- Nahlásit
tak tovam nezavidim, me stacilo minulej tyden jak mi bylo zle, smrkala sem furt, brutalne me roztepalo ve spancich a rozboblela hlava pri kazdym smrku, nejak asi od tech zalehlejch dutin mi nedelaj dobre ani rychly pohyby smerem dolu/nahoru (treba sklonit se pod stul zapnout repraky do zasuvky zpusobi bolehlav na hodinku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:01
- Nahlásit
ježííš mě dostal ten čláínek..slepice v nouzi, darutjte slepici z velkochovu... :už vim co budu rozdávat na akcích kamarátkám D
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:03
- Nahlásit
máte nějakej tip na e-shop, kde je velký výběr dvd a netrvá jim poslání měsíc jako u arara?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:05
- Nahlásit
Fajka
ale je to supr napad. u me by to pomrelo ale ale jinak by asi bylo fajn mit slepice kdyz by to slo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:07
- Nahlásit
cernej caj
no ona ta alergická rýme je jiná, alespoň u mě teda, nezacpává noc a dutiny a tak a nezpůsobuje bolehlavy, vlastně se cejtíš normálně, jen ti teče z nosu voda jak z puštěnýho kohoutku, i s práškama stane se mi to tak 2x 3x do roka na chvilku a to můžeš akorát tak si držet kapesník u nosu a seš ráda, když máš kde ho vylovit nebo koupit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:08
- Nahlásit
cernej caj
a proč nemůžeš mít slepice? daj teda míň práce než pes a ani na vycházky je brát nemusíš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:18
- Nahlásit
Maya
to máš jedno, který koupíš, stejně bude blbý a budeš si říkat, žes měla koupit jiný
takhle jsem vybírala do koupelny tohle je na záchod, takže musí bejt super malý a právě ideální poměr cena/hloubka/oblost řešíme
cernej caj
bud rada, ze ho tak zere
však jsem
denyk
taky dobrej týpek, já dostala v sobotu dodatečně Chardonay či jak se to píše a taky kalvádos.
Kucí mě ujišťovali, že ten kalvados je hrozně vzácnej, páč
vydržel být nevypitej od 21.2 prej si na něm trénovali pevnou vůli
ví, koho si našel
kluci jsou dobrý! Honza moc trénovat nemusel, řekla bych, že aspoň 20 litrů jí snad z palírny dostal
Maya
i kdybys to poházela v přírodě, tak se to rozloží a znova pohnojí stromečky, prostě žádnej odpad z toho, tak je jedno kolik se jich spotřebuje
až na ten odpad chemie při výrobě.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2015 14:22
- Nahlásit
birma
až na ten odpad chemie při výrobě.
máš na mysli něco jako tohle?
|